Malmön Lindängenissä rikottiin kokonainen koulu

12

Etelä- Malmössä käytiin torstai- iltanakäytiin jännittävä  leikki. Lindängenin maahanmuuttajavoittoisella alueella Rosengårdin kupeessa uusruotsalaiset nuoret panivat koulun paskaksi.

Tapahtumat alkoivat klo 20.30 aikaan kun reilu 20 henkeä särki koulun kaikki ikkunat ja sen jälkeen nuorukaiset kapusivat koulun sisälle ja alkoivat särkemään paikkoja. Mitään ei varsinaisesti varastettu, mutta kaikki paikat pantiin palasiksi.

Kun asiasta oli lähtenyt hälytys ja vartija saapui paikalle, häntä kohti ammuttiin raketeilla ja vartija joutui perääntymään tuliylivoiman edessä. Vasta kun poliisi uskalsi paikalle, tilanne rauhoittui, mutta siihen mennesää uusruotsalaiset olivat häipyneet kuin ilmavaiva saharaan.

Koulun rehtori Anders Lassner kertoo, että rauhattomuus on lisääntynyt selvästi viime viikkojen aikana.

– Alueella on ollut kaikenlaista rakettiampumista sekä koulussa sisällä ja pihalla.

Tapahtumien johdosta Malmön kaupunki aikoo laittaa koulun erikoisvartioon joulun juhlapyhien ajaksi, sillä on olemassa pelko, että uusruotsalaiset polttavat koko koulun muun tekemisen puutteessa.

Sydsvenskan

Terveisiä suomalaisten koulujenkin rehtoreille, että muutaman vuoden päästä tämä sama on teidänkin kouluissanne.

Advertisements

4 thoughts on “Malmön Lindängenissä rikottiin kokonainen koulu

  1. Jos niitä ampuisi muutaman varoitukseksi siihen pihalle niin kai ne sitten rauhoittuisi. Mutta niin kauan kun simpanssilaumakin saa meluta ja terrorisoida muita lajeja, se sen tekee.

  2. Muslimienkin kannattaisi opetella lukujärjestyksen ja kalenterin välinen yhteys. Sunnuntai-iltana ne koulut pitää laittaa huonoksi. Saisi kantisnuoretkin puolelleen?

    Huumoria oli olevinaan, ei saa rikkoa mitään, mitä ei omista/mihin et ole saanut lupaa.

  3. Islamilaistamisagenda etenee kiihtyvällä vauhdilla. Ruotsalaiset eivät vieläkään tajua sitä, että nuo miehet ovat tulleet sotimaan ja valloittamaan Ruotsin islamille. Ruotsi on antautunut vapaaehtoisesti koska sallii maansa saattamisen sotatantereeksi. Saa nähdä koska Suomessa alkaa samanlainen hävitys, ja miten meidän päättäjät siihen puuttuvat, vai antavatko he myös muslimien hillua maassamme kenenkään puuttumatta riehuntaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.