Tajukankaan joulusatu- Tallukan kelvottomasta ruuasta

9

Kauhistuttava sota päällänsä. Vihollisryhmät jahtaavat yötä päivää. Alituinen pelko. Pommit räjähtelevät, granaatit sinkoilevat. Ihmisiä kuolee ympärillä. On todellinen ihme, että itse on ylipäätään elossa. Puolet suvusta on murhattu. Ruoka on loppu, vesikin on kortilla ja asuintalo on romahtanut kivikasaksi.

Sen jälkeen onnistuu paeta, henkensä hädässä Välimeren yli. Kuin ihmeen kaupalla selviää koitoksesta hengissä. Joutuu hirvittävään Kreikkaan tai Italiaan. Pakoa täytyy jatkaa.  Mutta Saksassa kaikki on vielä pahemmin. Edelleen kuolemaa uhmaten Tanskaan. Kaljan hinta säikäyttää ja joutuu jatkamaan pakoa Ruotsiin. Mutta kaikkien Euroopan maiden lisäksi Ruotsistakin joutuu vielä pakenemaan Suomeen.

Suomessa sitten joutuu Hotelli Tallukkaan. Ja kauhistuksen kanahäkki, ruoka on paskaa. Kaiken kokemansa jälkeen ruoka on paskaa.

Minäkään en söisi sellaista ruokaa.

 

…………….       ………………      ……………….
Yhtä asiaa ihmettelen. Kuinkahan kauan ihmiset oikeasti katsovat tällaista pelleilyä? Milloinkahan kansa lopultakin ymmärtää, että he rahoittavat tätä.
giphy
Advertisements

7 thoughts on “Tajukankaan joulusatu- Tallukan kelvottomasta ruuasta

 1. Lähettäisin lämpimän joulutervehdykseni Tallukkaan siunatuille pikku pakopojille, mutta siinä saattaisi olla DNAtani?

  Lähetän tervehdykseni näin digitaalisessa muodossa: Syökää paskaa ja kuolkaa pois! Jok’ikinen pakomuslimi voi ottaa ohjeeni kirjaimellisesti, ei pelkästään Tallukan asukit.

 2. Ei tiedä, jos vaikka joulupukkiasuinen Jyrki Sukula palaisi aattona Tallukkaan halalporonsa kanssa ja laittaisi taas Kuppilat kuntoon.

 3. Raikukoon tämä ihana laulu jokaisessa VOKissa! Vapaaehtoiset voisivat vaikka mennä sitä opettamaan:

  ”Joulu on taas, joulu on taas,
  kattilat täynnä puuroo.
  Nyt sitä saa, nyt sitä saa
  vatsansa täyteen puuroo.”

  1. Joulu on taas, joulu on taas, puuro on täyttä paskaa!
   Nyt sitä saa, nyt sitä saa, nälkäänsä nähdä matupoppoo!

  1. Jos ne kelpaa??? Hedelmistähän on myös valitettu, sekä hedelmistä (”aina samoja!”) että hedelmien puutteesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.