Malmössa hyvin rauhaton perjantai- ilta, mellakka roikkuu ilmassa

12

kuvakaappaus-2016-12-17-01-05-29

 

Näyttää siltä, että Malmön Lindängenin maahanmuuttajavoittoinen kaupunginosa nousee seuraavaksi otsikoihin. Alueella on ollut jo muutaman viikon hyvin rauhatonta. Torstai- perjantain välisenä yönä uusruotsalaiset rikkoivat Lindängenin koulun. Samassa yhteydessä vartijaa tulitettiin ilotulitusraketeilla.

Perjantai- ilta on alueella ollut hyvin rauhaton. Klo 22.00 aikaan vartijaa ammuttiin raketilla Högaholmin koulun läheisyydessä. Raketti ammuttiin putkesta, joka toimii kuin köyhän miehen sinko. Vartija ehti suojautua ja ei saanut osumaa. Tapahtumat alkoivat kun useat ihmiset soittivat hätäkeskukseen, että koulun ympäristössä on riehaantuneita uusruotsalaisia, jotka ampuat raketeilla päin ihmisiä ja rakennuksia. Vartija saapui ensimäisenä paikalle, mutta joutui siis perääntymään.

Poliisi on saanut koko illan puheluita rakettiampumisista. Ihmisten mukaan uusruotsalaiset ampuvat niitä päin toisia ihmisiä. Lisäksi rakennusten ikkunoita rikottiin summittaisesti. Poliisi yrittää rauhoittaa tilannetta liikkumalla näkyvästi, mutta silti tietojen mukaan rakettiammuskelu jatkui ainakin vielä puolen yön aikaan.

Lisäksi palolaitos on joutunut sammuttamaan pienempiä paloja.

Tilanne on siis taas vaihteeksi räjähdysherkkä. On luultavaa, että joulun pitkinä pyhinä Malmössa palaa autoja ja rajusti. Rosengård ja muut ongelmalähiöt sijaitsevat aivan Lindängenin naapurissa ja yleensä mellakat leviävät muillekin alueille, joissa asuu kolmansista maista tulleita maaahanmuuttajia.

Seurataan tilannetta ja laitetaan oma seurantaketju asian tiimoilta jos mellakka syntyy.,

Advertisements

6 thoughts on “Malmössa hyvin rauhaton perjantai- ilta, mellakka roikkuu ilmassa

  1. Ruotsin lopun alku on täällä nyt. Täydellinen kaaos, romahdus, sekasorto ja väkivaltainen anarkia on ehkä muutaman vuoden päässä. Pahimmillaan 2-3 vuotta ja parhaassakin tapauksessa enintään 10-15 vuotta. Nykyiset ruotsalaisteinit tulevat kiroamaan maan mädättäneen sukupolven vielä moneen kertaan.

    1. Ruotsin alueelliset erot ovat jättimäisiä, mutta ainakin Malmön seudulla kaikki merkit viittaavat romahduksen alkaneen. Kouluissa on täysi kaaos eikä niissä opita mitään, raketeilla ammutaan kaikkea vanhainkotia myöten, satoja autopaloja, ihmisiä murhataan keskellä katua, mutta polisiit eivät saa juuri ketään kiinni ja heitä, pelastushenkilöstöä ja opettajia irtisanoutuu jne. Muissa paljon muslimeja ja afrikaanoja ottaneissa kaupungeissa menee varmaan arviosi mukaan, nopeamminkin jos rajoja ei laiteta pysyvästi kiinni.

    2. Etenkin kun tämän ja viime vuoden uudet matut jalkautuvat yhteiskuntaan VOK:sta, niin mellakat saavat hurjan määrän lisää voimaa. Nyt siellä on kymmenpäisiä joukkoja, pian satoja ellei jopa tuhansia. Isot kaupungit tulevat romahtamaan pian.

  2. Olisi oikeastaan paras tilanne, että syntyisi kunnon mellakka joka kestäisi niin pitkään että se olisi pakko väkivalloin tukahduttaa. Eikä vain yhtä vaan useamman kaupungin maahanmuuttajalähiöissä. Niin pitkään ovat hampaattomia ja eivät käsitä mistä on kyse.

  3. Ruotsin korkein poliisijohto aikoo palkata 1500 uutta polisia vuoteen 2020 mennessä. Vika on vain siinä että melkein 1000 poliisia lopettaa per vuosi ja tahti on kiihtymään päin. Eli kun 1500 uutta keltanokkaa on palkattu on 3000-4000 kokenutta kerinnyt lopettaa. Kuka viitsii noissa ghetoissa kivisateessa tapella ja saada vielä uhkauksia kotiinsa? Parempi olisi jättää tavallinen poliisi hoitelemaan normaalien kansalaisten asioita ja laittaa ghettoalueille ihan oma mellakkapoliisi joka ei tarjoile halalmakkaraa eikä kaffetta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.