Monokulttuurin lauantai- extra klo 20.00: Ruotsin tapahtumat

11

9jaz73kfnrj8n4194e939ox5iskfi1e

 

Aiheena ainakin Tensta- Rinkebyn murhausaalto. Tausta ja murhiin johtaneet yksittäiset tekijät. Tätä tietoa et löydä ikinä valtamediasta. Joulukuun aikana useita ammuskeluja, joissa kolme hengiltä ja useita sairaalaan. Lisäksi katsaus lakkotapahtumiin, joita taas riittää. Solnassa sotapakolaiset vaativat nettiä.

Linkki lähetykseen, kohta alkaa:

 

 

Advertisements

18 thoughts on “Monokulttuurin lauantai- extra klo 20.00: Ruotsin tapahtumat

 1. Oli se sota kovaa aikaa.En tosin itse rintamalla ollut,mutta velipoika meinas joutua.
  Joten olen itsekkin kovia kokenut.
  Terveisin:Terno

 2. Siihen millaista väkeä Irakista tulee, niin ei kyllä ole mitään maansa parhaimmistoa – kuin vain hyvin pieni osa heistä. Ja ne parhaimmatkin menevät taatusti ihan muihin maihin kuin Suomeen.
  Suurin osa on nuoria onnenonkijoita blondit mielessään – ja joillain ehkä omakin perhe on kehottanut katsastamaan maisemia, josko muu suku seuraisi sitten perässä.
  Eikä matka Irakista Suomeen ole edes mahdottoman kallis – ja ainahan voi varastaa matkarahat…

  1. Irakissa on yhä hyvinvoivia rikkaita sekä ns. keskiluokkaisia ihmisiä, jotka eivät ole lähdössä mihinkään.

  2. Islam, islam, islam!
   – ja sen johdosta integroitumattomuuden periytyminen seuraaviinkin sukupolviin, on kuitenkin pääsyy siihen, miksi näiden lähinnä nuorten muslimimiesten Suomeen tulo on torpattava ja jo tänne päässeet palautettava!

   Suomalaisia saattaa sitä paitsi itseäänkin uhata jonkinlainen konflikti ja jopa sotakin, kun ties mitä itänaapurissakin vielä tapahtuu ja kun tämänhetkiset päättäjämme eivät selvästikään tiedä, miten Venäjän kanssa pitäisi toimia ja suhteita hoitaa!
   – niin emme todellakaan kaipaa sitä, täällä on jotain epämääräistä ja ylimääräistä miesporukkaa, joka ei jaa samoja arvoja suomalaisten kanssa, eikä tottele sääntöjämme…

   Irakissa joku ISIS on todella pieni tekijä kuitenkin – ja homma olisi jo hoidettu pois päiväjärjestyksestä, jos irakilaiset niin vain haluaisivat ts. yhteistoimintaan kykenisivät – mutta nyt vain nähtävästi odottelevat, että Jenkit, Venäjä tai joku muu hoitaa homman loppuun…
   – ja sunni vs. shiia tai arabit vs. kurdit -konfliktikin on sentään useita satoja vuosia vanhaa perua, joten eivätköhän ole jo tottuneet…

   Suomi itsehän saattaa jälleen joutua konfliktiin, jossa taasen on täysin ylivoimainen vastapuoli, joten
   Suomen ja suomalaisten pitäisi nyt vaan keskittyä oman turvallisuuden ja rauhantilan ylläpitämiseen!
   – apua ulkomaille sitten esim. pakolaisleireille, mutta nämä hyväosaiset geelitukat jääkööt kotiinsa…

   Oma taloutemmekin on aivan liian huonossa jamassa ja poliittiset suhteet jäävät hoitamatta; ajopuuna ajelehdimme itsekin, eikä se tiedä hyvää…

 3. Tekipä hyvää Paavon ilmeikäs vihaverbaliikka:

  ”…rääkyviä uusruotsalaisia pentuja…romanialaisia ja kusta ja paskaa joka paikassa…kun se pitää jättää saatanan kaaokseksi se paikka… ne on urpoja ne on pököpäitä”

  Vaikka kyseessä oli muistikuvien sanoiksi pukeminen, välittyivät inhoa aiheuttavat seikat paremmin kuin keskiverto dokkarissa, luonnonlahjat eivät ole ostettavissa. BRAVO ja tattis.

 4. MonoK. on kyllä hävinnyt 10-0 Suomi Ensin orgaanille. Näkeehän sen jo Youtuben katsojaluvuista ja myös menetetyistä ko. firman parhaista pelipaikoista. Mutta: Aina kannattaa yrittää.

  Syväanalyysi tappiosta ois kyllä hauska saada. Veikkaus: Suomessa monia Monon kuulijoita kiinnosti Ruotsin tapahtumat ja niiden taustoitus ja vaikutus tulevaisuuteen enempi, kuin nää omat jo varsin tutut poliittiset kuviot ja kilpailut nuivista ja tyhmiksi kuvitelluista äänestäjistä.

  Kannatas jatkossa satsata suoraan katukuvaukseen Ruotsista, jos Monolle haluatte lisää näkyvyyttä. Ei nää samanmielisten tutut studiojutut enää kiinnosta eivätkä ne riitä.

  Action. Se on Päivän evankeliumi.

  1. Tuo Monok:n videon esikatselukuva on kyllä koko ohjelmaa hyvin kuvaava: Pääosassa: Juneksen vaalitilinumero. :))

   Vieläkö noin tyhmiä nuivia ja huijjattavia äänestäjiä sen Suuren Kusetuksenkin eli Jytkyn jälkeen vielä Suomesta löytyy? Palkatkaa ikityötön ja broileri hoitamaan asioitanne!

   Yrittäkää nyt enskerralla edes vähän fiksumpaa, vitun luuserit. :))

   Sieg Hail!

   1. Pakottaako joku sinut sitten katsomaan? Älä katsele, jos et pidä!

    Juneksen kun saisikin jonnekin puhumaan järkeä poliittisille päättäjille, joten miksi ei tuettaisi?

   2. Reinfeld se jaksaa trollailla. Ei tartte R2 psykoluuseri seurailla tätä sivustoa, vaan mene nasse tsekkaamaan löytyykö jostain Der ewige Jude. Onko tällä sivustolla muka jotain kilpailua Suomi Ensin liikkeen kanssa, R2 pienoinen? Eipä taida olla. Sun kaltainen skerba haluaa kuitenkin dissata Suomen asialla olevaa porukkaa. Miksi? Et trolli vaikuta mitenkään isänmaalliselta, sellaisilla kun tuppaa olemaan parempi yhteishenki. Hoida vaan omat ongelmas kuntoon, äläkä murehdi monon kuuntelijoista.

    Kiitos Monokulttuurille tämän kertaisesta. Paavolle tulee rahallista tukea.

    1. Sulla on aika suuri suu. Melkein kuin muuan kapteeni Haddockilla :)) ”psykoluuseri, nasse, skerba, trolli” Juneksella on vähän sama ominaisuus kuin sulla: haukkua kaikki erimieliset vammaisiksi, huoriksi ja idiooteiksi. Mutta onko sulla hoitsulla itsellä miten terveen paperit?

     Mulle tehtiin joskus yläasteella luokanvalvojan pyynnöstä psykoanalyysi. Vanha harmaa mies kirjoitti kuulustelun jälkeen todistuksen mikä jäi mieleen: Oppilas ”Reinfeld” on niin terve kuin ihmiseltä voi kohtuudella vaatia. :))

     1. Vielä senverran, kun unohtui tuossa kolmen promillen kumarassa: Sieg Hail kirjoitetaan Sieg Heil! Ettekö te natsit edes tuota osaa kunnolla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.