Saksassa Berliinissä rekka väkijoukkoon- useita kuolleita

8

 

Saksassa on tapahtunut suuri onnettomuus. Berliinissä joulutorille väkijoukkoon ajoi puoliperävaunullinen rekka, jonka seurauksena kerrotaan viimeisten tietojen mukaan kuolleen ainakin 9 henkilöä ja haavoittuneen viitisenkymmentä.

Kuvien perusteella kyseessä on Scanian pitkän matkan rekka, joka näyttää olevan Puolan rekisterissä. Parhaan tilannekatsauksen tapahtumien kulusta saa seuraamalla vaikkapa Hommaforumia, jossa tilanne päivittyy sitä mukaa kun tietoa tulee.

http://hommaforum.org/index.php/topic,118343.msg2498706.html#msg2498706

Ja ulkomaisista medioista RT:tä kannattaa seurata:

https://www.rt.com/news/370827-berlin-christmas-market-truck/

Viimeisten tietojen mukaan puolalainen rekka olisi kaapattu. Rekan omistavan yhtiön edustaja kertoi, että hän oli auton kuskiin viimeksi puolen päivän aikaan yhteydessä, mutta tämän jälkeen kuljettajaan ei ole saatu yhteyttä. Rekkafirman edustaja kertoo lisäksi, että kuljettajan vaimokaan ei ole saanut yhteyttä kuljettajaan.

Yhtiön edustajan mukaan kukaan heidän työntekijöistä ja kaikista vähiten rekkaa vakituisesti ajanut kuski oli olisi tehnyt mitään tällaista. Yhtiön edustaja kertoo, että kuljettaja oli hänen serkkunsa ja oli ajanut 15 vuotta rekkaa. Lastina oli terästä ja se piti purkaa huomenna.

EDIT 22.40 New York Post:in mukaan isis olisi ilmoittanut olevansa teon takana.

http://nypost.com/2016/12/19/isis-claims-responsibility-for-berlin-christmas-market-attack/

Ruotsin Nuoret Muslimit– järjestön päällikkö vitsailee leikkisästi tapahtumasta: ”Kuka sanoikaan, että maanantait ovat tylsiä”. Toinen muslimi vastaa, että ei ainakaan muslimeille, veli.

 

kuvakaappaus-2016-12-19-22-50-47

 

Advertisements

25 thoughts on “Saksassa Berliinissä rekka väkijoukkoon- useita kuolleita

 1. Kuski tyrkätty pois matkasta ja neitsyeitä kaipaava koraanintulkitsija hypännyt paikalle oikotietä paratiisiin etsimään.
  No, no, ei kai nyt sentään. Eihän sellaista voi tapahtua, vai voiko?

 2. Se on käsittämätöntä tämä kristittyjen vaino ja vielä heidän omassa kotimaassaan. Menisivät sinne tuhottuun kotimaahansa ajelemaan ties millä ajoneuvolla toisiaan hengiltä. Mutta että ensin Ranska ja nyt Saksa.

  En yllättyisi lainkaan jos kautta koko Saksan ostettaisiin kaikki pesäpallomailat kaupoista ja lähdettäisiin putsaamaan nurkkia. Leizigissa putsattiin vuosi sitten neljä korttelija ja sielä on ollut rauhallista sen jälkeen.

 3. Ruotsiin ne ei iske, kun kantaväestö on matujen orjamaisia palvelijoita muutenkin. On siinä saatana säälittävä maa. Jos Venäjä sinne hyökkäisi, niin viikossa olisi maa vallattu.

 4. ”Ruotsiin ne ei iske, kun kantaväestö on matujen orjamaisia palvelijoita muutenkin. On siinä saatana säälittävä maa.”
  Juuri näin.

 5. Terot alkavat heräämään joulun ja uudenvuoden juhlintaan. Saa nähdä mikä tulee juhlien lopullinen saldo olemaan. Tää paska ei vaan lopu ikinä. Ihan loputon suo. Euroopassa on ydinaseita, joita kannattaisi käyttää vaikka tänään. Ehtona musuille olisi, että jos teroilu ei lopu, niin musumaista tulee sienisatoa.

  1. Jos tässä on kyse ’joulurauhasta’, en halua olla paikalla kun ’uudenvuoden rieha’ alkaa.

 6. Olipa kerran bakteeri, joka asui pullossa. Bakteeri alkoi jakaantumaan minuutin välein. Kello 11 oli yksi bakteeri, minuutin yli 11 oli kaksi, kaksi minuuttia yli 11 oli neljä bakteeria, jne. Kello 12 pullo oli täysi.

  Sitten ne tärkeät kysymykset.
  Mihin aikaan pullo oli puolillaan? Aivan, minuuttia vaille 12.
  Mihin aikaan 1/4 täysi? No tietysti kaksi minuuttia vaille 12.

  Mihin aikaan luulet, että bakteerit tajusivat että tila loppuu? Montako minuuttia vaille 12?

  No. Joukossa oli pari bakteeria, jotka tajusivat ajoissa, että heiltä loppuu tila ja he löysivät kolme pulloa lisää. Yhteensä neljä pulloa. Mahtava tilanlisäys! Kaikki mahtuu! Meille saa tulla! Kyllä meille mahtuu! Mitään ei tarvitse muuttaa! Monibakteerisuus on rikkaus!

  Eikä bakteerit muuttaneet mitään.

  Mihin aikaan kaikki neljä pulloa olivat täynnä?
  Kello 12 oli ensimmäinen pullo täynnä. Minuutin yli 12 oli kaksi pulloa täynnä ja kaksi minuuttia yli 12 olivat kaikki neljä pulloa täynnä.

  Satu on esimerkkinä ihmisen täydellisestä kyvyttömyydestä ymmärtää/myöntää kehitystä ympärillään.

  Sitten se kaikkein tärkein kysymys. Paljonko luulet kellon olevan euroopassa tällä hetkellä?

  Hyvää Joulua Angela Merkel ja adjutantit.

 7. Johan oli huonosti koulutettu terroristi-risto, kun ei pystynyt edes lähellekään Nizza-kuormurin ”kaatolukuja”! [sarkasmivaroitusta kehiin]. Ja sitähän tarvitaan, koska joku poliisi-setä on ampunut Venäjän suurlähettilään jossain taidenäyttelyn avajaisissa Turkin Ankarassa.

  Nyt lähti geimit näin joulun alla todellakin ”ankaraksi”! Putin tuskin lienee kauhean huvittunut tuosta Ankara-keissistä? Venäläisillä kun on hiukan huono huumorintaju tällaisia settejä kohtaan, vrt. Beslanin koulukaappaus.

  Elämme Paavo (ja muutkin lukijat/kommentoijat) erittäin mielenkiintoisen aikakauden kynnyksellä….

 8. Twitterissä osuvia kommentteja asian tiimoilta:

  ”Rauhanuskontoa kannattava syrjäytynyt heteromies paennut rasismia rekalla joulutorille. Vika on aina kolhiintujassa. #Berliini

  Vihervasemmisto alkaa todennäköisemmin kannattamaan rekkojen kieltämistä kuin tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. #unelma #Berliini

  Ajatukseni ovat Saudi-Arabiassa, #islam hulluuden henkisessä ja taloudellisessa sydämessä <3
  More coal, less oil!
  #Berliini #Zuerich #Ankara

  En enää seuraa uutisia. Olen onnellisempi omassa hyvinvointikuplassani! #onnellisuus #ahdistus #terrorismi #venäjä #sota

  Nämä on taas niitä päiviä, kun oikeusprosessi islamin kritisoimisen johdosta tuntuu ihan kohtuuttomalta. #islam #terrorismi"

  Vihreiden Niinistö ei koskaan petä unelmahötössään! :
  Ville Niinistö ‏@VilleNiinisto · 3 t3 tuntia sitten

  Hirveä, hirveä päivä. Vuosi 2016 ollut rankka. Tehdään kaikki yhdessä parhaamme, että ensi vuodesta tulee parempi. #Berliini #Zurich #Ankara

  Ja tämä tyyppi ilmeisesti oli se YLE:n naishaastateltava, joka äärimmäisen tyynenä puhui, että saattoi olla vain liikenneonnettomuus! Ei ihme, että twiittaa noin paljon jotain pakolaisjuttua… :

  https://twitter.com/MerjaSund

  1. ”Maailman tapahtumat järkyttävät ja levittävät pelkoa. Henkinen väkivalta on teoista raskain. #Berliini”

   Joku vastasi Vihreiden Villen hartaaseen toiveeseen:

   ”Itse ainakin lupaan olla ajamatta rekkoja ihmisiä päin tai räjäyttämättä itseäni kertaakaan koko vuonna #Berliini”

   1. ”Berliiniä enemmän järkyttää Rajat Kiinni – jengin kommentit. #eivihapuheelle”

 9. Nyt äkkiä kaikki karvalapset vokeista ulos ruusut ja kyltit kourassa: KAKKI MUSLIMI EI ON TERORISTIT !!!! HALA MINUA JOS UKALLAT SANOTA EI RASSISMIN !!!!!!! Muistakaa kaikki suvakit pitää puhelimistanne ja lompakoistanne kiinni siinä maailmanpelastaja-halailun lomassa, muslimeilla on katsos tahmeat kädet. Johtuu siitä että eivät käytä vessapaperia. Ihan järkyttäviä älykääpiöitä noi muslimit, ei tajua että tuommoinen osuu nyt oman väen nilkkaan satatuhatkertaisesti. Jokohan suvakeiltakin kohta loppuisi usko noitten puolustamiseen kun sama kaavio toistuu loputtomiin..? Valehtelijoita, ryöstäjiä, raiskaajia ja murhaajia joka ikinen. Teepä kuules Mohammed tuommoista Suomessa niin täältä lentää 50-100.000 muslimia niskaperse-otteella helvettiin.

 10. Oli muuten moniosaaja. Osasi ajaa rekkaa ja samalla tappaa ihmisiä. Työllistää nyt ainakin hautaustoimistoa ja tulevaisuudessa vielä vankeinhoitoa, joten kyllä hän pitää yhteiskunnan pyöriä pyörimässä vielä pitkään. Mitähän miettii se suvakki, joka keitti tuolle suojatilleen aamulla puuroa, kun pakolaisia pitää auttaa jne. Mahtoikohan tulla ideologiaan ja uskomuksiin edes pieni särö. Tietääkö enää jatkossa, katsooko silmiin pakolaista vai terroristia.

 11. Suvakit ovat VAARALLISIA ihmisiä jotka pilaavat maan turvallisuuden. Ei olisi koskaan pitänyt alkaa turhiksia palluttaa vaan sanoa heti tiukasti EI jo EUn rajalla. Ja viimeistään Ruotsin ja Suomen rajalla. Mitä he tekevät Euroopassa ja vielä vähemmän Pohjolassa? Olisi ollut paljon reilumpaa kaikille osapuolille olla päästämättä heitä tänne valittamaan ja uhkailemaan. Kun turhiksien pallutus ennemmin tai myöhemmin loppuu alkaa kosto tavallisille ihmisille sitä että ”tikkari on viety”. Jos suvakit olisivat pysyneet housuissaan emme olisi koskaan tähän allikkoon joutuneet. Nyt voi mitä tahansa tapahtua, missä tahansa, koska tahansa. Tavallinen kansalainen saa hengellään maksaa suvakkien (joita on kaikilla tasoilla) rajattoman typeryyden.

 12. ”– Puhumattakaan siitä, että ehdottoman suuri enemmistö pakistanilaisista vihaa maansa tilannetta. Monet, jotka lähtevät maasta, pakenevat maan epävakaata tilannetta eivätkä lähde muualle tekemään iskuja.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005014740.html

  Jos kerran ’ehdottoman suuri enemmistö’ haluaa mitä ilmeisimmin maan asiat kuntoon (sitä tuolla ilmeisesti/toivottavasti tarkoitetaan), niin mikä sitten estää tekemästä asialle jotain. Luulisi, että tuollainen joukko saisi helposti kuriin pienenä vähemmistönä riehuvat maanmiehensä.

  Vai onko se enemmistö kuitenkin se 51%? Kehitysmaiden yhteydessä kun on usein asiantuntijoillakin tapana nähdä asiat positiivisemmin kuin ne tosiasiassa ovat – silloin kun vaan on edes pieni valonpilkahdus nähtävissä.

  1. Pakistanilaiset muodostivat pääosan esim. näistä Britannian Rotherhamin grooming-raiskausjengeistäkin – ja aiheuttavat kaikenlaista sotkua, missä heitä sitten onkin jo ihan sillä, että islamin suosittelemat serkusavioliitot ovat niin yleisiä heillä, että saavat mm. paljon vammaisia lapsia….

   Kotimaassaan ovat tunnettuja naisten todella väkivaltaisesta kohtelusta, on kunniamurhaamista ja hapon heittelyä yms. – ja kristittyä vähemmistöäkin vainotaan todella rajusti; on itse asiassa pahimpia paikkoja koko maailmassa kristityille…

 13. http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005016424.html

  ”Seehofer avaus on populismia puhtaimmillaan. Seehofer antaa vaikutelman siitä, että Saksa olisi terrorismilta suojassa, jos maahanmuuttopolitiikka vain olisi toisenlaista. Niin ei totisesti ole.”

  Kappas vain… Siinä oli jälleen loistava analyysi 😀

  Ehkäpä ”niin ei totisesti ole”, koska asiat on jo ryssitty…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.