Berliinin terrori- iskun tiimoilta ”Muistutus”- Tämän hetken enkat 6 min

0

Taas Berliinin tapauksen johdosta on muistettava, että vaikka tämä oli ikävä tapaus, on kyseessä vain yksittäistapaus. 10 tuntia ajankohtaista muistutusta. Kuka kuuntelee pisimmälle? Itse vetäisin kevyesti 4 minuuttia! Kuka lyö enkat?

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Berliinin terrori- iskun tiimoilta ”Muistutus”- Tämän hetken enkat 6 min

  1. tasan 6min.muistuttaisin ettei pelolle saa antaa tilaa.tämä ei oikeaa islamia.syypäitä valkoiset heteromiehet.lisää rahaa kotouttamiseen.SPR pääpuolueeksi (ellei jo ole?)Luona oy hoitamaan kantiksien asuntoasiat reilaan.Sekä rasmuslaisista poliisivaltuuksilla ajatusrikospolitrukkeja.eiköhän näillä saada suomi ja Eurooppa nousuun,,
   0   0
  2. Pahoittelen huonoa muotoiluani. Siis 5 minuuttia 45 sekuntia.

   Joulunpyhinä ajattelin 60 minuuttia yrittää. 😉
   0   0
 1. Sodassakin jokaisen sotilaan kuolema on ikävä yksittäistapaus, joita tosin tapahtuu harmillisen paljon lyhyehkön ajan sisällä.
  0  0
 2. Tietenkin nämä on yksittäistapauksia, joita tapahtuu vain niin useita. Jos tuon naisen joku läheinen olisi uhri, niin tuntuisiko nämä hirmuteot sen jälkeen enää yksittäistapauksilta. Tyypillistä Yleläistä hapatusta , jota olemme joutuneet kuuntelemaan ensimmäisistä Pariisin iskuista lähtien. Eikö ne vieläkään uskalla lopettaa tuota yksittäistapaus hokemaansa, vaikka koko Eurooppaa niillä uhataan.
  0  0
 3. Hiiri halkesi hampaissani ajassa 0 min 45sek. Joskus olen jopa pitänyt päässä ylen lippistä työharjoittelussa, siitä on tosin aikaa 17vuotta…. nyt pitäisi nuppi pestä juuriharjalla jos vastaava pipo jostain syystä joutuisi päähän.
  0  0
 4. Rasmuksesta, Halla-aho-Berliini -ketjusta:

  Hannele O. : ”Se on varma että yksikään uskonto ei näitä tappanut. Se oli pyssy ja rekka. Ja niiden käyttäjät.
  Nyt toi siis tulee Suomeen . Äly tulee taas tuikkimaan tämän pimeyden keskelle. Voi p…..”

  Minna Maria E. : Nizzan isku ei muuten sitten ollut islam terroria, se ei niita kuolleita kylla auta ja tapa toimia on ollut tahan epailematta innoittajana.. Jarkyttavaa joulunalustouhua tallainen.

  Hannele O. : No ei. Mielentervpotilas kuten varmaan ne nuoret tappajat saksassa. Tai täällä meillä.

  Kati H. : Tosiaan Timokin jotenkin viittasi että tämäkin tapaus olisi samalla tavalla terrorismia kuin Nizzassa. Tuli vaan mieleen että niin olikos sekään sitten. Mutta näin nämä leviää…
  0  0
  1. Vaikka noiden suvakkien omaa kaulaa nirhattaisiin poikki islamilaisen toimesta, niin se olisi Halla – ahon vika . Ne ei millään halua tunnustaa sitä tosiasiaa , että Halla- aho on ollut koko ajan oikeassa islamilaisten suhteen.
   0   0
  1. niin muuten käsitteli.sekä muutamat muutkin niin blogi kuin riviraapustelijat.kun tutustuu hiemankin islamin historiaan,ei tarvitse olla nostradamus pystyäkseen näkemään euroopan(suomenkin)karmaisevan tulevaisuuden.Vilkaisu länsinaapuriin riittää.
   en kyennyt rikkomaan aiempaa 6min ennätystäni.Kele,,
   0   0
 5. Ei pysty ei, 3:30 kohdalla alkoi oksennus.

  Harkitsin myös hetken että laittaisi puhelimen soittoääneksi. Tai sitten herätyskellon ääneksi.
  0  0
 6. Terroriteko oli oikeastaan suomalaisten äärioikeistolaisten syytä, koska Puolustusvoimat käyttää Scanian kuorma-autoja.
  0  0
  1. aivan.scaniat kieltolistalle,niinkuin kantiksien aseluvatkin.on se kumma jos ei ala rauha,rakkaus,ja solidaarisuus toteutumaan euroopassa.
   0   0
 7. ”Suurmoskeija-säätiö perustettiin virallisesti”

  ”Oasis Foundation -säätiön paperit allekirjoitettiin perjantaina 16. joulukuuta.

  Säätiön tiedottaja Pia Jardi kertoo, että Oasis Foundation aikoo piakkoin rekisteröityä Patentti- ja rekisterihallitukseen. – Ensin laadimme hieman strategioita, mutta hyvin pian jätämme viralliset paperit, hän sanoo.

  Helsinkiläisessä Scandic-hotellissa pidettyyn tilaisuuteen osallistui yksityishenkilöitä sekä muun muassa radiojuontajana tunnettu entinen keskustalaisvaikuttaja Abdirahim ”Husu” Hussein. Säätiön hallituksessa on kuusi jäsentä: Anas Hajjar, Abdessalam Jardi, Ilari Rantakari, Mottaqi Khan, Pia Aiyad sekä Mohammed Hussein Omer. –

  Aiemmin julkisuuteen on kerrottu, että suurmoskeijahanketta varten perustettu säätiö on saamassa yli sadan miljoonaan euron rahoituksen Bahrainin kuningashuoneelta.
  Lisäksi säätiö on valmis ottamaan rahoitusta vastaan myös Saudi-Arabiasta, Qatarista ja Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, mikäli nämä suostuvat samoihin ehtoihin kuin Bahrain.”

  Lähde: valomerkki, kirkon lehti
  0  0
  1. Saksassa jo päästiin nauttimaan tästä moskeijarahoituksesta – kohta siis varmaankin myös Suomessa!? :

   ”Kolmen Persianlahden maan väitetään rahoittavan salafistisia moskeijoita, kouluja ja saarnaajia.

   Saksan tiedotusvälineet kertoivat viime viikolla, että maan tiedustelupalvelujen mukaan Saudi-Arabia, Kuwait ja Qatar rahoittavat Saksassa toimivia ääri-islamistisia ryhmiä.

   Tieto perustuu liittovaltion tiedustelupalvelu BND:n ja kotimaantiedustelu BfV:n salaiseen raporttiin, jonka Süddeutsche Zeitung sekä NDR ja WDR-kanavat kertoivat lukeneensa.

   Raportin mukaan nämä Persianlahden maat rahoittavat islamin vanhoillista salafistista tulkintaa edustavia moskeijoita, saarnaajia, kouluja ja käännytysryhmiä.”

   Lähde: Kansanuutiset
   0   0
  2. Nykyisin SDP:ssä vaikuttava Husu siis mukana vahvasti tuossa suurmoskeijahankkeessa!!!!!!!

   ELI TAVALLAAN VOI KAI SANOA, ETTÄ DEMARIT AJAVAT ÄÄRI-ISLAMIN ASIAA; TUOMIOKIRKKOA SUUREMPAA JÄTTIMOSKEIJAA SUOMEN PÄÄKAUPUNKIIN!
   – ei tainnut Halla-aho olla ihan väärässä, kun joskus aika pisteliäästikin arvosteli demareita…
   – ikävää on, että historiassa demareilla oli paljon hyviäkin saavutuksia – mutta nykyaikana näitä huonoja hankkeita ja edustajia pukkaa yli äyräiden…
   0   0
 8. Jacob Wallenberg – Swedish banker and industrialist, ex-President and CEO of Skandinaviska Enskilda Banken, board of directors of Atlas Copco, SAS Group, ABB group, Coca-Cola Company, Investor, Stockholm School of Economics, Knight of the Order of the Seraphim,
  http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Wallenberg

  http://themillenniumreport.com/2015/11/the-committee-of-300-who-are-they/

  Paavo sori nyt mutta sinun olisi hyvä tutustua näihin eikä kitistä turhista!!
  0  0
 9. Suomessa nämä terrorismitutkijat ovat toinen toistaan kahelimpia – ja naiivimpia… :

  ”Terrorismin tutkija Berliinin iskusta: ”Ei vaikuta olevan mitään aspektia, että se olisi tehty erityisen taidokkaasti”

  ”Malkki kertoo, että Saksassa on syksyn mittaan paljastettu useampia pienempiä iskusuunnitelmia. Yksi suunnitelma oli tehdä terrori-isku joulumarkkinoille. Sen viranomaiset onnistuivat paljastamaan.

  Malkki lisää, että Saksasta paljastuneissa suunnitelmista on ollut mukana myös Saksan kansalaisia.

  – Ääri-islamin puolella profiilit ovat puolestaan hyvin heterogeenisia. Ei ole valkoisten miesten yksinoikeus tehdä omista henkilökohtaisista vaikeuksista ja koetuista epäoikeudenmukaisuuksista kumpuavaa väkivaltaa.”

  Lähde: IS

  Malkki ei nähtävästi todellakaan ymmärrä, että islamin mukaan jihadismissa kuollut muslimi menee suoraan islamin paratiisiin – se on islamin mukaan itse asiassa ainoa keino varmistua paratiisiin pääsystä, sillä muslimi ei voi kristityn lailla koskaan saavuttaa ns. pelastusvarmuutta!!!
  – eli on siksi erityisen houkutteleva vaihtoehto esim. muslimirikollisille ja ns. huonoa elämää viettäneille muslimeille, joille on tullut jonkinlainen helvetinpelko…
  – kun taas jonkun iskun tekevä valkoinen ei-muslimimies kyllä tietää tuhoavansa myös oman elämänsä eli on sekä vihaa että myös itsevihaa näissä teoissa – toki jotkut ovat huomionhakuisia narsistipsykopaattejakin, mutta mitään hyvää tai palkintoa ei ole luvassa kuoleman jälkeen…
  0  0
 10. 5 minuuttia meni rytmikkäästi, naureskellessa! 😛 sellasta remakkaa hirnumista taustalla 😛
  0  0
 11. Aloin ajatella, että jokainen lause on lyhyt muistosana yksittäille terrori-iskussa kuolleelle. Videolla minuutissa sanotaan muistosanat noin 14 kertaa minuutissa, eli kaikkiaan 10 tunnissa noin 8400 kertaa. Kuinka pitkän (tai lyhyen) ajanjakson tämä mahtaa kattaa?

  Joku mustan huumorin ystävä voisi tehdä sovelluksen, jossa tämä sanottaisiin jokaiselle viimeisenä n vuotena terrorissa kuolleelle, ja toistoa pidennettäisiin uhriluvun myötä.
  0  0
 12. Irakin, Syyrian, Afghanistanin, Libyan, Vietnamin, Jugoslavian USA-johtoiset humanitaariset pommitukset ovat syy kaikkeen kaaokseen euroopassa.

  Kun yhdistää kaikki amerikkalaisen aivopesukoneiston suoltamat mediavalheet 40 viime vuoden ajalta yhteen nippuun, niin fiksumpi ajattelija tulee vääjäämättä lopputulokseen, jossa USA ja kaikki mahdollinen mitä se edustaa, tavarat, palvelut, yhtiöt jne jne asettaa totaaliseen kauppasaartoon muun maailman toimesta.

  USA on valtio, joka teloittaa omia kansalaisiaan, vangitsee ihmisiä leireille ilman oikeudenkäyntejä, aloittaa sotia tekaistuilla todisteilla jne. Vuoden 1950 jälkeen USA on hyökännyt 19 maahan.

  USA on maailman ainoa maa, joka on iskenyt ydinaseilla siviilikohteisiin. Se on myös liittänyt miehittämiään alueita itseensä.

  Vapaakauppasopimuksen sijasta USA ja sen kaikki monikansalliset korporaatiot tulee asettaa taloussaartoon, kunnes se suostuu kunnioittamaan ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja.

  Obama sai Nobelin rauhanpalkinnon humanitaarisista miehittämättömistä drone- pommituksista Pakistanin pohjois osiin, siviilejä on kuollut 8 vuoden aikana n. 4500-5000

  Kissinger pommitutti Laosin takaisin keskiaikaan, ja hänellekin Nobel rauhanpalkinto

  Ohje suomalaisille: Naapureiden kanssa kannattaa pysyä hyvissä väleissä ja tehdä tavarakauppaa.

  Miksi ihmeessä Valion pitää kysyä Washingtonista lupa, että saammeko myydä maitoa, juustoa ja piimäpierukkaa Venäjälle?

  Miksi?
  0  0
  1. USA:n ongelmana ovat demokraatit ja republikaanien uuskonservatiivit. Nämä molemmat harrastelevat drone-iskuja. Trumpin linja on loistava: ei puututa muiden asioihin
   0   0
  2. Paitsi ettei tiedetä, missä mentäisiin ilman USA:ta muslimimaissakin, sillä voisi olla asiat pahemminkin!
   – ainakin meidän muiden kannalta, kun ylipäänsä jotain paskaa on USA liki aina mennyt sinne siivoamaan…
   – USA:ta syyttävät antavat kuvan, että muslimit itse olisivat jotain tahdottomia marionettinukkeja, joiden ei tarvitse kantaa mitään vastuuta yhtään mistään, mutta eihän se näin ole!
   – ilman USA:n öljyteknologiaa moni rikas muslimimaakin olisi köyhä kehitysmaa, henkisesti ne toki sitä ovatkin nytkin…

   Latinalaista Amerikkaa on kaiketi USA sotkenut pahiten, tosin ei tiedä olisiko lopputulos yhtään sen parempi juuri muutenkaan – ja iso syy on kuitenkin myös noiden maiden korruptoituneessa johdossa, jotka sallivat tämän sekaantumisen, koska aina löytyy niitä, jotka menevät mukaan asioihin…

   Muslimiblokkia ei voi jättää täysin rauhaan, koska heillä on ydinaseita – ja koska islam on aggressiivinen ja ekpansiivinen uskonto!
   – moni unohtaa sen, että muslimit yrittivät valloittaa Eurooppaa historiassakin!
   – ja esim. Espanjahan on ollut muslimien valloittama ja vaikka tästä ajasta nykyisin niin mielellään esitetään jotain ihanteellista suvakkikuvaa jonkun Hämeenanttilan suulla, niin väkivaltaisesti alkoivat nimenomaan muslimit silloinkin lopulta käyttäytymään, joskin kristityt sitten veivät asian loppuun – mutta luulenpa, että espanjalaiset ovat hyvin kiitollisia tänä päivä siitä, että ovat kristitty maa, eikä mikään muslimimaa sharioineen päivineen !!!!!!
   0   0
 13. Voi taivas, mitä höpönlöpöä meille kerrotaan yhtenään.

  Kaikki nämä ikävät asiat,joita on tapahtunut ympäri Eurooppaa ja Suomeakin ovat totta tosiaan niitä yksittäistapauksia vai kenties ”kaksittaistapauksia” jne….

  Suomen suunta ei muutu esim.uusissa eduskuntavaaleissa nykyisillä eduskuntapuolueilla ja nykyisellä rakenteella.
  Tarvitaan uusi aloitus ”puhtaalta pöydältä” eettisten,isänmaallisten,viisaiden ihmisten toimesta.
  Alan kallistua siihen suuntaan ( jotkut leikitelleet ajatuksella, mitä olen itse empinyt), että viisas,oikeudenmukainen ja jämäkkä diktaattori ”sielunviisauden neuvoston kanssa” olisi turvallisin ja levollisin nvaihtoehto, vältyttäisiin pyrkyreiltä/tyhjänpuhujilta/ koijareilta.Ennen muinoin oli nk. Tietäjiä eikä siinä asemassa ”passannut toimia väärin valtuuksin”. eli ”kertomalla puuta heinää ja katteettomilla lupauksilla.

  Hyvyyden voimien johdatusta ja siunausta isänmaallisille suomalaisille ja tälle maalle tulevaisuudessa.
  0  0
 14. Tästä voi jäpättää vaikka viikko yhtäsoittoa mutta totuus on ettei tämä asia tule ratkaistuksi ennenkuin pollareille ja armeijalle annetaan kivekset, rynnäkkökiväärit, paljon ammuksia ja käskyt toimia.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.