RASMUS: Halla- aho haukutaan rasistiseksi hirviöksi Berliinin tapahtumien takia

12

kuvakaappaus-2016-12-19-23-47-00

kuvakaappaus-2016-12-19-23-47-14

 

Mitäpä puhutaan Rasmuksen rasismivastusteluryhmässä heti Berliinin terrori- iskun jälkeen? Jussi Halla- ahoa haukutaan kymmenien viestien voimin väkivallalla ratsastavaksi iljetykseksi, niljakkaaksi ihmisen irvikuvaksi ja hirviöksi ja edelleen kerrotaan, että terrori- isku oli Halla- aholle se paras joululahja.

Niin ikään haudoilla tanssitaan, joka on oksettavaa. Rasisteilla on kuulemma tänään juhlat. Ja yleisesti ottaen ollaan sitä mieltä, että millään ei ole tekemistä minkään kanssa.

RASMUSLAISET OVAT NIIN KESKITTYNEET TEILAAMAAN JUSSI HALLA- AHOA, ETTÄ YKSIKÄÄN VIESTI EI ”PAHEKSU” ITSE TERRORITEKOA.

Oheinen viestiketju on ehdottomasti lukemisen arvoinen, se kuvaa aivan erityisen hyvin rasmuslaisten sielun syvyyksiä.

https://www.facebook.com/groups/114311111913455/permalink/1336056343072253/

Advertisements

33 thoughts on “RASMUS: Halla- aho haukutaan rasistiseksi hirviöksi Berliinin tapahtumien takia

  1. Rasmukset eivät välitä hevon vitt*a muslimien tekemien rikosten ja terrori-iskujen uhreista!

   Selvästikin sama verenhimoinen kuunjumala-Allah, Baal, Belsebuubi, Saatana on heidänkin epäjumalansa…

 1. Rasmuslaisten mukaan ilmeisesti vain Venäjä tai USA voi harrastaa väkivaltaa Syyriassa?
  Ilmeisesti ISIS-muslimien tai esim. shiia-militojen tekoja ei lasketa – esim. heidän Lähi-idän kristittyihin kohdistamaa kansanmurhaa…
  – ja jokainen kristitystä maasta tuleva on tietysti aito kristitty, mutta allahu akbaria kailottavalla ääri-muslimilla taasen ei ole mitään tekemistä islamin tai yhtään minkään muunkaan kanssa…

  Islamofiilejä ja mamupatjojahan nuo monet ovat, omalta kotisohvaltaankin löytyy muslimi, ellei itsekin jopa ole sellaiseksi käännytty…
  – tosin aikamoista itsesuggestiota, projisointia ja kieltämistäkin nuo joutuvat varmaankin harrastamaan puolustaessaan rakastamaansa islamia ja sen äärimmäisiäkin edustajia…

  Halla-aho herättää heissä vihaa, koska sanoo kylmän totuuden – allahu akbaariaanhan nuo murhaajat itsekin toitottavat; islamin mukaan se on ainoa varma tie islamilaiseen paratiisiinkin, sinne neitsyiden luokse – musliminaisetkin ilmeisesti joutuvat pääosin helvettiin…

  1. Stalinistien jälkeläiset, ovat aina vastustaneet kristinuskoa, juuri sen vuoksi heidän suurin unelma on alistua Sharialain alle.

 2. Mahtaakohan muuten Saksan johto lavastaa tämän lopulta onnettomuudeksi? Siis ei vain haluta tai uskalleta kertoa totuutta kansalle?
  Suomessahan YLE väitti jo Ranskan vastaavan kuorma-autoilun yhteydessäkin, ettei ole mitään yhteyttä islamiin ja että vain mielenterveysongelmat syynä…

  No tuo Turkki -juttu tuli sentään nauhalle allahu akbaaar -karjumisineen, joten sitä ei voida kieltää – tosin ties vaikka oli Turkin johdon järjestämäkin…

  1. Samaa eilen ihmeteltiin, kun Yle oli saanut, jonkun Saksassa asuvan naisen vääristelemään totuutta.

 3. Miks jonkun Nobody Halla-ahon pitää edes kommentoida jotain terrori-iskua Berliinissä? Hän vain yrittää taas kiinnittää kaiken ostettavissa olevan huomion itseensä ja omaan erinomaisuuteensa. Ääliömäistä, mutta tyypillistä persuilua: Rivertanssia haudoilla.

  Oma arvioni Halla-Ahosta: Loser.

  1. Ai niin: Yks juttu vielä. Onko kyseinen Halla-aho ottanu jo kantaa Venäjä suurlähettilään murhaan? Onko itkenyt jo sitäkin facebookissaan julkisesti? :))

   1. Jos se sinua oikeasti kiinnostaa, niin otti samassa postauksessa kantaa. ”Allah on nähtävästi ollut suurin sekä Berliinissä että Ankarassa”, näin muistinvaraisena sitaattina.

    1. Mutta: Eikö Halla-ahon pitäis jo pikkuhiljaa alkaa tajuta, etä kaikki sen kommentoinnit päätyy AINA tähän samaan suohon. Drain the Swamp. Suo, kuokka ja Muuan mies.

  2. Reindfeld II Miksi sinä, joka vaikutat rasmuslaiselta, kommentoit täällä islamilaista maahanmuuttoa vastustavien isänmaallisten sivuilla.

 4. Oletko Paavo jo lukenut Jori Eskolinin vuodatusta Jussista? Mulla purskahti kaljat suusta ulos kun en ollut uskoa silmiäni millainen dorka on kyseessä.

   1. Jep. Aivan käsittämätön tyyppi. Ja kommenttiketjussa käskee syödä paskaa jos hieman edes kyseenalaistaa hänen suunnatonta vihaansa Jussia kohtaan. Jännää että tollanen tyyppi on Vihreiden Kuntavaaliehdokas. 😀

 5. Rasmuslaiset syytävät vihapuhettaan viranomaisten puuttumatta asiaan. Stalinistien jälkeläiset saavat rauhassa jatkaa vastakkainasetteluaan. Kun Lokka ainoastaan käänsi ranskalaismiehen puheen, hänet laitettiin Facebook käyttökieltoon, jottei voisi kertoa miten kansa tänne tulleista elintasopakolaisista ajattelee. Tämäkö on tasapuolista kansalaisten kohtelua. Miten ihmeessä terroristien teot kääntyvät rasmuslaisten puheissa maahanmuuttoa vastustavien aiheuttamaksi. En voi ymmärtää. Neuvoni on : älkää käykö rasmuksen sivuilla ja provosoituko, sillä totuus tulee vielä ajankohtaiseksi, he joutuvat häpeään, joutuvat hakevat turvaa isänmaallisten selän takaa. Poikani sanoi jo vuosi sitten, hän ei tule puolustamaan yhtäkään suvakkia, jos tai kun invaasion maahamme tehneet sotilaat alkavat toteuttamaan agendaansa . Vai kuvittelevatko rasmuslaiset pelastuvansa, kun ovat olleet niin ”hyviä ihmisiä”.

  1. Rasmuslaisissa on hyviä ihmisiä, jotka auttavat toisia. Tosin heistä osa katsoo kotimaisia tarpeessa olevia alas.

   Osa on kiinnostunut uudesta. Avoimuudessaan he jatkavat kanssasuomalaisia kohtaan kuitenkin suomalaisuuden huonoja puolia, sulkeutuneisuutta, negatiivisuutta.

   Äänekkäimmät rasmuslaiset ovat anarkisti vasuri vihreitä, antinatseja. Muuten, eikö pari vuotta sitten Putin varoittanut natsismin noususta, ei kukaan muu.

   Rasmus on oikeassa, että viha luo vihaa. Heillä viha on suurta. Globalisointi vastaisuudessaan he eivät huomaa rajattomuuden ja anarkismin pelaavan juuri globalistin ja vahvemman oikeuden kannattajien laariin.

   Kun valtio sortuu, jää voima. Kuka hyötyy? Ei ainakaan maailman sorrettu. Valtio oli sopimus kansalaisten välillä. Nyt sen velvollisuudet on unohdettu ja oikeudet rahaan koskee ketä vaan. Ehkä herätys tulee, kun venäläiset rynnivät sosiaaliturvaamme pariin.

   Meillä menee hyvin ja olemme auttaneet maailman ihmisiä. Kuka tulevaisuudessa auttaa.

   1. Ei noita oikeita auttajia taida löytyä rasmuslaisistakaan kuin vain muutamia – muuten vain vaativat ja vaativat muilta…
    Auttamisen kohteeksikin valitaan mieluiten joku mahdollisimman hyvännäköinen ja koulutettu muslimimies, etenkin jos ollaan itse sinkkuja – eli elintasopakolaisiin nuo keskittyvät eniten ja monella on selvästi omakin lehmä ojassa.

    Suomalaisia vähäosaisia nuo herjaavat päivät pääksytysten, onkin lähinnä keskiluokkaisten hyväosaisten puuhastelukerho; oman kilven kiillotusta vertaistensa joukossa. Toki joillakin on hyvin vakaumuksellista multikultti-ideologiaa ja islamofiiliaa taustallakin….
    Ja esim. jopa alaikäisiä mamujen tekemien raiskausten uhrejakin kutsuttiin siellä natsien usuttamiksi pikkuhuoriksi – mikä on aivan järkyttävää julmuutta, kun ovat vielä itse naisiakin suurelta osin.
    – eli syyttävät aina uhria, mikäli uhri on kantasuomalainen – ja puolustavat aina tekijää, mikäli tämä on mamu ja etenkin muslimi!

    Multikultti-ideologia ja islam on uusi kommunismi ja Neuvostoliitto – moni noista rasmuslaisista on muuten taistolaisten jälkeläinen ihan kirjaimellisestikin!
    – eräs vanha taistolainen joskus muisteli TV:ssä, kuinka he 60-luvulla herjasivat suomalaisia sotaveteraaneja ja esim. konkreettisesti kiusasivat jotain sotainvalideja, jotka olivat vieläpä kodittomiakin…
    – ja samaan aikaan tämä joukko puhui maailmanrauhasta, kehitysmaista jne. – mutta totuus oli, että he olivat todella raakoja itse…
    – heiltä jäivät myös kommunismin nimessä suoritetut kansanmurhat ja muut rikokset huomiotta tai niitä jopa ymmärrettiin ns. työkaluna – aivan kuten nytkin sama porukka ymmärtää islamia sen kaikkine puolineen.

  1. Vihapuhetta selvästi – islam kun on rauhanuskonto!

   Rajat auki ja lisää vihapuhepoliiseja vaan Suomeenkin, niin rauha säilyy…

 6. En lukenu suvakkien sivuja loppuun. Hitto noi on jossain joukkopsykoosissa tai sitten ne on vaan vitun tyhmiä. Yksittäistapaus, tosin näitä on ollu jo siinä määrin, että enää ei todellakaan voi puhua yksittäistapauksista. Mutta onhan se niin fiinii leikkii hyvää ja kaiken suvaitsevaa ihmistä. Jotkut jopa myyneet ittensä ton touhun takia, huorat, pummit, nistit ja mielenterveyshäiriöiset, jotka kuuluis suljetulle.
  Mutta, vielä koittaa se päivä kun noi pyytää apua… Mä en auta yhtään suvakkia, miks mun pitäis? Noi on ollu
  mukana siinä, että meijän maa ja kulttuuri tuhotaan, meijän kantaväestöö ryöstetään, tapetaan, raiskataan, poltetaan elävältä, ahdistetaan ja vainotaan. Suvakkien mielestä on ihanaa ja niin mahtavaa, kun terroristit tappaa viattomia ihmisiä, ainiin… unohdin, tämä on nyt sitä monikulttuurista, suvakkien unelmaa ja kostea päiväuni.

 7. Rasmuslaiset nyt on niin kipeetä sakkia, että en voi käsittää, kuinka he arjessa pärjäävät ristiriitaisuuksineen. Mutta voin kuvitella, että kaupassakin, jos sipulin kohdalle sattuu hintalappu myös perunasta, niin niillä menee maailmankirjat sekaisi, kun eivät ole varmoja pitääkö se vitun sipuli punnita perunana.

 8. Siellä menee Jori Eskolin pajon pitemmälle kysymällä ”Miksi emme vain påolttaisi Perussuomalaisia Uunissa?”.
  jorieskolin.com

  1. ´Jorin omalla kodalla tuo saattaa toteutua, sillä joka toiselle pahaa toivoo, siihen itse loppupeleissä päätyy.

 9. Zurichin osalta on myös keskustelua: ”Sehän rajakkeja ilahduttaisi, jos muslimi tappaisi muslimeita”.

  Ihan kuin muslimien riitely ja sotiminen olisi uutta: sunni vastaan shia vastaa kurdi vastaa wahabbi vasstaan….

  Sitä riitelyähän emme tänne vaan haluaisisi.

 10. Tuolla Rasmuksessa väitetään Halla-ahoa myös aivottomaksi, vaikka jokainen miestä vähänkään kuunnellut tai lukenut normaalijärkinen huomaa helposti, että Jussi on erittäin älykäs mies, joka taitaa nimenomaan asiapitoisen kritiikin – älykkään sarkasminkin toki taitaa… :

  ”Amelie Elisabeth: Hallah-Ahoh sattuu olemaan valtakunnan kalpein mumiseva kusipää, jolla ei yksinkertaisesti ole edes aivoja. Tai tietysti on, mutta kokoluokka ”vähän” pienempi.”

  ”Juha N*****: No voiko lusikalla pyytää, kun on pipetillä annettu?”

 11. Uusnatsit kyllä lähes ihan yhtä pihalla luin rasmuslaiset, kun jaksavat jakaa harhaista antisemitistista propagandaansa…
  – ja Jumalaakin vastaan ovat, aivan kuten muslimitkin; Israel on juutalaisille luvattu maa ja tämä sopimus pitää ikuisesti – ei auta muslimien tai natsienkaan parku…

  Uusnatsit eivät edelleenkään tajua, että vaikka jokainen juutalainen katoaisi maan päältä tänään – niin silti islam ja muslimit olisivat ongelma huomennakin – koska ISLAM, ISLAM ja ISLAM!

  1. Se luvatun maan ”ikuinen” sopimus puretaan kyllä saman tien kun kasari-juutalainen Rothschildien suku (joka tilasi myös holokaustin) saadaan pyyhittyä pois maailman kartalta…..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.