Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 18.00- Berliinin joulunavaus

12

Live lähtee käyntiin klo 18.00 ja aiheena mm. Berliinin tapahtumat ja sen reaktiot maailmalla ja Rasmuksessa. Mukana mukanaolijat. Livelinkki lähetykseen täältä ennen kuutta. Popparit ja kaljat valmiiksi.

 

 

Advertisements

19 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 18.00- Berliinin joulunavaus

 1. Tässä hyvä keskustelun aihe:

  Kun joku väittää, minun olevan rasisti ja minun muodostavan kantani asioihin ihonvärin tai jonkun muun ominaisuuden pohjalta, niin sanon suoraan, että se on paskaa.
  Itse syyllistyt ennakkoluuloihin ja yrität työntää minua johonkin natsilokeroon, vain koska vetoan tutkimuksiin muslimien sopeutumisesta länsimaihin.

  Minä en väitä mitään.

  Tutkimukset ja tilastot osoittavat, että muslimit ovat sopeutuneet huonosti länsimaihin.

  Jos et ole samaa mieltä, niin voit varmasti kertoa yhden länsimaan, johon suuri määrä muslimeita on sopeutunut.

 2. Käsitelkääpä myös suurmoskeijahanketta, jonka eteenpäin nytkähtämisestä Valomerkki juuri uutisoi!
  Demariksi ryhtynyt Husukin siellä häärää mukana – ja rahoitus tulee täysin samoilta tahoilta, jotka tuon Berliinin joulunavauksenkin ideologisina taustapiruina häärivät eli Saudit, Qatar ja kumppanit.

  Entä miten tämä suurmoskeija hanke saataisiin kaadettua?!!! Sillä ääri-islamia ja terroriaatetta näissä maailmalla levitetään!

  Suurmoskeijasta kaavaillaan huomattavasti suurempaa kuin mikä on Tuomiokirkon koko – yrittävät ilmeisesti tehdä siitä jotain Helsingin uutta symbolia…
  – jo aikaa sitten joku Suomesta ISIS-järjestöön lähtenyt muuten postaili Faceen kuvia tuosta kirkosta, joten tiedä vaikka haluaisivat iskeä siihen ja saada omansa tilalle?! – ja varmaankin häiritsee useita Suomen ääri-muslimeita tuo upea kristillinen kirkko!!

  Voisitteko pyytää esim. tätä Kajavaa Monokulttuuriin vieraaksi tuosta suurmoskeijasta puhumaan, saattaisi nimittäin tullakin? – on nimittäin puhunut ja kirjoittanut siitä jonkin verran :

  http://hennakajava.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/hennakajava

   1. Täällä yksi viranomaisten ”kestosuosikki”omalla tavallaan myös.kirjoitin epähuomiossa muutaman kerran omalla nimellä mielipiteitäni samoista asioista kuin tekin männä keväänkorvilla.ja kas,,meni muutama viikko ja uudenmaan poliisi ennalta ilmoittamatta ryysi kasikymmisen äitini asunnolle,tivaamaan minun ”edesottamuksiani”omistan 4000-5000euron arvosta aseita.(reserviläisrynkky,pari 44mag,pari 357mag,ja mustaruutikeräilyaseita)okei.
    poliisi ”havainnoin”puutteita aseiden säilytyksessä,sekä etten (enään)ole ampumaseuran jäsen.
    Joten:pyssyt pois!Olen valittanut H:gin hallinto-oikeuteen poliisin etten sanoisi hakemalla haettuihin perusteisiin.(salassapidetäviä,tietenkin)en enään ihmettele omaa kohtaloani,kun junes paukuttaa sellaista settiä kehiin että veri kiertää väärään suuntaan vain kuunnellessa.

 3. Ei kyllä taaskaan kiinnosta rasmuslaisten mietteet. Tarkasti olen seurannut valtamedian uutisointia ja miten asiantuntijat niissä ilmoittavat ”ullattuneensa” terrori-iskusta Saksassa ja kaikenlaista muuta ihmeellistä skeidaa niissä. Valtamedian jutuista kyllä taas saisi paljonkin irti.

 4. YLE käyttää jälleen Karin Creutzia asiantuntijana – vaikka tämä vähintään käytöksellään sekä useilla oudoilla lausunnoillaan normalisoi ja valkopesee ääri-islamia ja jopa ISIS-jihadismia, terrorismiakin…
  – tuonkaltaiset islamofiiliset tutkijat eivät ilmeisesti sitten edes tuomitse ISIS -puuhastelua eli kansanmurhaamista, seksiorjuuttamista yms. mitenkään, joten miksi YLE käyttää tuollaista ihmistä asiantuntijana?!
  – ja eikö anna huonoa mallia maltillisille muslimeillekin – tyyliin on ihan OK olla ääri-islamisti ja jopa terroristikin??!

  Kun kyllä kai valokuvat nyt sentään puhuvat – jopa enemmän kuin tuhat sanaa:

  http://mvlehti.net/2016/11/18/islamofobian-tutkija-karin-creutz-tukee-kivoja-islamistipoikia/
  http://mvlehti.net/2016/11/28/karin-creutz-islamofobian-tutkija-tuli-akaiseksi/
  http://mvlehti.net/2016/11/20/ylen-asiantuntija-terroristiverkossa-shokki/

  Sama nainen on esiintynyt yhdessä myös Suomen nuorten muslimien edustajien kanssa – ja kuten Ruotsissa, mistä Paavo on kirjoittanutkin – niin myös Suomessa nuo Nuoret muslimit ovat melkoisen kiinnostava porukka…

  1. Ennen vihervasurihenkiset tukivat näitä Punaisia armeijakuntia ja paleterroristien lentokoneräjäytyksiä, ylipäänsä vasemmistolaisia terroristeja ja heidän iskujaan…
   – nyt ääri-islamilainen terroriarmeija uusi tuen nauttija – kun paha valkoinen mies ja sorretut muslimit ja ja…

 5. No sehän on kuunneltava ehdottomasti.Olisi mukavaa jos näissä lähetyksissä olisi myös esim,puolen tunnin vakituinen vihapuheosio koska sitä on mukava kuunnella.

 6. Junes on joutunut järkyttävän poliittis-ideologisen vainon kohteeksi!

  Ei Suomi ole enää oikeusvaltio – ja Junestakin vainotaan vain ns. väärien mielipiteiden vuoksi, kun ja jos tuo syyte nostettiin vain ja ainoastaan jälkikäteen ja hyvin tarkoitushakuisesti…
  – ja toimittajat tietysti mukana juonessa, varmaankin joku soitti vinkkiäkin, jotta Juneksen maine lokaantuisi…
  – mediahan pelaa aina kaksin kortein!

  En huumeista pidä, mutta tuo on kyllä jo todella outoa menoa…

  1. Paavo älä vähättele khattia, sillä se vie kokonaisia maita turmioon, aiheuttaa riippuvuutta ja huumepsykooseja…
   Jemenissä khatin viljely aiheuttaa jopa nälänhätiä, koska sen kasvatus vie niin paljon vettä, paljon enemmän kuin monet seudun ruokaviljelykasvit!

   Ja on Suomessakin kerrottu khatin aiheuttavan ongelmia somaliperheissä…

   1. Itse olen huumeiden, tupakana ja alkoholin täyskiellon kannalla. Ja vaikka khatti vie ihmisiä turmioon niin silti se on miedompi huumausaine kuin hyvälaatuinen ruoho.

    1. Lähetyksessä mainittu Askola oli taannoin ostellut reippaasti viinaksia!
     – ja se ikävä kyllä näkyy naisen naamastakin…

     ”Arkkipiispa Kari Mäkisen ja Helsingin piispa Irja Askolan edustuskulut vuosilta 2011-2015 ovat kosteaa luettavaa, kertoo Iltalehti.”

     ”Helsingin piispa Irja Askola kertoo tarjoavansa mielellään viiniä illallispöydässään. Erikoista on viinin määrä suhteessa illallispoppooseen. Esimerkiksi kesäkuussa 2012 Askola osti Alkosta kolme pulloa viiniä kahta lounasvierasta varten.

     Helmikuussa 2012 ja toukokuussa 2011 Askola on ostanut Stockmann Herkusta luksusmereneläviä sekä Alkosta monta pullollista viiniä tarjottavaksi. ”

     http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/406043-piispat-lotraavat-alkoholilla-il-nain-verovaroja-kulutetaan

     Aikamoinen rappiokirkko meillä jo on – ja eikö Askola tajua, että viina on haram muslimien mukaan?

     1. Luojan kiitos tuo väärä profeetta jää eläkkeelle. Toivottavasti hänen seuraaja ei laittomasti maassa olevia kirkon tiloissa piilottele, eikä Raamatun vastaista homoagendaa aja, kuten Irja Askola ja kaverinsa Kari Mäkinen.

  2. Ei se minkään vainon kohteeksi ole joutunut vaan jäi vahingossa kiinni hampun kasvattamisesta ja sai siitä nyt pikku sakot. Joskus saattaa jäädä kiinni, joskus ei, nyt jäi.

   1. Mutta oliko kyse siitä, että tuo huumejuttukin nostettiin uudelleen esille vasta pitkän ajan päästä – vai miksi Junes mainitsi näitä päivämääriä?! En tunne käytäntöjä.
    Mutta jo tuo oikeudesta ulosheittokin sekä nimellä uutisointi valtamediassa, koska ei Junes ole varsinainen julkkis kuitenkaan ja kun tuo rikoskin oli kuitenkin melko vähäpätöinen – niin kyllä tuossa joitakin kummia pointteja oli…

    Ei ole khatti harmitonta, kattia kanssa! – ns. mietokin aiheuttaa kehitysmaissa tuollaista :

    ”There are an estimated 20 million khat addicts across the Horn of Africa and the Arabian Peninsula
    Mental illnesses, mouth and heart disease and gang violence are all problems linked to khat use”

    http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2799063/penniless-starving-mercy-marauding-armed-gangs-appalling-fate-yemen-somalia-s-khat-addicts-revealed.html

    Ja tuleeko meille khattipakolaisiakin? :
    http://maailma.net/artikkelit/khathuume_uhkaa_vieda_jemenin_tuhoon

    Kannabiskin voi muuten viedä psykoosiin…
    – lääkekannabiksen toki ymmärrän, mutta muutoin on aina riskejä – mieto alkoholiannos kuitenkin yleensä turvallisempi…

    Wiki: ”Australialaisessa 83 tutkimuksen meta-analyysissä todettiin, että kannabis aikaistaa psykoosien puhkeamista. Alkoholilla ei tätä vaikutusta ilmennyt. Yleisesti kannabiksen käyttäjät sairastuvat psykoosiin normaaliväestöä useammin. Erityisessä vaarassa ovat nuorten ihmisten aivot, sillä kannabiksen voi häiritä nuorten aivojen kehitystä.”

    Toki huumeliigat ovat suuri ongelma ja sen tähden jonkinlainen dekriminalisointi ainakin joidenkin huumeiden kohdalla saattaisi ehkäistä ongelmiakin paremmin…

 7. Kannabis on paskaa, olen kokeillut. Konjakki on hyvää, olen kokeillut.

 8. Olipa taas mielekiintoinen keskustelu. Olen iloinen rohkudesta ja rehellisyydestänne. Vaikka olen, jo 66 vuotias tytöntyllerölle, niin olen kanssanne, joka asiasta samaa mieltä. Juneksen sarkasmi on herkkua. Tuukalle halaus, kun sanoi äänestävänsä perussuomalaisia, kuten minä. Koko ihanalle porukalle Rauhallista Joulua ja mitä parhainta Uutta Vuotta . Terveiset Maahanmuuttovastaiselta Mummilta .

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.