Muuan pakolaistarina- afgaani nuortui hetkessä 4 vuotta

11

c-mplj6pRefugees Hospitality- nimisessä Facebook- ryhmässä on mielenkiintoinen ja hyvin avartava juttu. Muuan ruotsalainen Tranåsissa asuva mies on ihastunut erääseen afgaanimieheen siinä määrin, että on elättänyt afgaania kotonaan kuluvan syksyn.

Afgaanimies on hakenut Ruotsista turvapaikkaa ja kertonut iäkseen 16- vuotta. Luultavasti ruotsalainen on mukana jossain perhekotisysteemissä tai jossain muussa kunnallisessa hoivajärjestelmässä, jonka perusteella hän on saanut kyseisen afgaanin kotiinsa maskotiksi. Ja ihastunut mieheen. Ruotsalainen kertoo päivityksessään, että he ovat tehneet kaikkensa,  jotta afgaani saisi turvapaikkaa Ruotsista.

Asiassa on pieni mutta, nimittäin afgaani on hakenut turvapaikkaa Suomesta viime tammikuussa. Hän on jättänyt hakemuksen Suomessa sisään, mutta sen jälkeen häipynyt maan alle. Kunnes nyt sitten syksyllä ilmaantui Ruotsiin turvapaikanhakijana. Mielenkiintoisinta asiassa on se, että Suomessa afgaani oli 20- vuotias, mutta ylläripylläri rajaa ylittäessä hän on nuortunut neljä vuotta ja on Ruotsissa 16- vuotta.

Koska afgaani ilmoitti Ruotsissa iäkseen 16, ja Suomesta tuli pian tieto, että hän onkin 20, niin hän joutui ikätestaukseen. Luultavasti ulkonäkökin oli niin ilmeinen, sillä Ruotsissa ei ikätestejä tehdä kuin vain ilmiselvien tapausten tarkistamiseksi. Testin perusteella hänen iäkseen arvioitiin jopa Ruotsin maahanmuuttovirastossa parikymppiseksi.

Ruotsin maahanmuuttovirasto ei ota koko asiaa nyt käsittelyyn, koska afgaanin sormenjäljet löytyivät Suomesta ja häntä ei lasketa lapseksi. Näin ollen hänet palautetaan Dublinina takaisin Suomeen. Ruotsalainen mies on täysin vakuuttunut, että afgaani on oikeasti 16 eikä 20, kuten Suomeen tullessaan kertoi. Afgaanin Suomessa näyttämä passi oli kuulemma väärennetty ja ostettu ihmissalakuljettajilta.

Afgaanin Suomeen palautuspäätös sai lainvoiman 21.9.2016 ja sen jälkeen ruotsalainen on vetkuttanut ja pitkittänyt palautusta erilaisilla keksimillään syillä, kunnes afgaani lopulta 8. joulukuuta noudettiin rajapoliisin toimesta maahanmuuttoviraston säilöön odottamaan palautusta Suomeen.

Tietojen mukaan afgaani lennätettiin eilen 19.12. Suomeen ja ruotsalainen on nyt aivan paniikissa,  mitä hänen pikku afgaanilapsoselle kuuluu. Ruotslainen kuuluu pieneen Löfsadkirkkoon ja afgaani on syksyn aikana kääntynyt kristityksi ja hänet on kastettu. Ruotsalainen on matkustanut Helsinkiin, jotta afgaanilapsosen paluu Suomeen olisi loivempi. Koska afgaani ei ole tehnyt varsinaisesti mitään rikosta niin poliisi ei myöskään ota häntä säilöön.

Nyt Refugees Hospitality- ryhmässä on päällänsä täysi ralli tuon laittoman muslimin paijaamiseksi. Mies, joka joka jostain syystä uskoi saavansa Suomessa kielteisen, teki hätäisen päätöksen ja painui Ruotsiin alaikäisenä, jäi kuitenkin kiinni yrityksestä. Luultavasti hänet tullaan palauttamaan Suomestakin. Se on Refugees- ryhmän pelko. Juuri tällä hetkellä Refugeesin ongelma on, että kun ruotsalainen haluaa majoittua afgaanin kanssa hotelliin niin miten hotellit reagoi tilanteeseen, jossa miehellä ei ole mitään virallista paperia, jollaista yleensä ulkomaalaiselta hotellivieraalta kysytään.

Seurataan mielenkiinnolla lähetetäänkö afgaani jouluksi kotiin vai miten homma jatkuu. Nuortuuko hän Suomessakin 16 vuotiaaksi.

 

Advertisements

10 thoughts on “Muuan pakolaistarina- afgaani nuortui hetkessä 4 vuotta

 1. No onkos tullut kesä

  1. No, onkos tullut kesä
  nyt talven keskelle,
  :,: ja laitetaankos pesä
  myös pikkulinnuille?:,:

  2. Jo kuusi kynttilöitä
  on käynyt kukkimaan,
  :,: pimeitä talven öitä
  näin ehkä valaistaan.:,:

  3. Ja vanhakin nyt nuortuu
  kuin lapsi leikkimään,
  :,: ja koukkuselkä suortuu
  niin kaikk’ on mielissään.:,:

  4. Ja hyvä, lämmin, hellä
  on mieli jokaisen,
  :,: oi jospa ihmisellä
  ois joulu ainainen!:,:

  Suom. kansansävelmä
  San. J. H. Erkko

  Valitettavasti vaan muslimien kanssa ei kyllä ole elo auvoinen, kuten Saksassakin juuri nähtiin…

 2. Ruotsin ja Suomen välillä – kuin koko Euroopassa riittää myös näitä kiertäjiä, jopa ikuisesti voi kiertää, jos mikään maa ei palauta – ja toki moni palaa Eurooppaan vielä senkin jälkeen…

  Tuo afgaani voi palata Ruotsiin, olla siellä muutaman vuoden viranomaisia vältellen – niin sormenjäljet ja vastuu poistuu Suomelta…

  1. Jätkä on väärennetyllä passilla tullut Suomeen ,eikä sailti ole tehnyt mitään” varsinaista rikosta”
   suomalaisten viranomaisten mielestä ??? Kyllä vituttaa lakien venytys viranomaisten taholta kun on kysymys näistä maahan tunkeutuneista muslimeista.

   Saako lakia rikkoa suomalainen viranomainen ? Ilmeisesti saa.

 3. Ah hah ha hah hah hah haa…
  Uuden tradition riemukas joulutarina on syntynyt. Täynnä vauhtia ja draamaa! :D. Jakakaamme tätä!

  *Sormenjäljet TONTTU TORVELO jättää, Suomeen, eiku sittenkin Ruotsiin, hanskat mättää.*

  Olisiko nyt kuitenkin syytä saada ne RIKOLLISTEN sormenjäljet pysymään rekistereissä vaikka muutaman vuoden ajan. Sen sijaan, että ne poistetaan 18 kk jälkeen.
  (Ja laiton kuzettajahan on minun mielestäni rikollinen, siitä termi.)

 4. Saako ruotsalainen Erik yhtyä 16-vuotiaaseen afgapoikaan,vai yhtyykö Erik 20 vuotta täyttäneeseen jonneen,,tuossa on ongelma.

 5. Mikäs sen parempaa. Kritityksi kääntynyt pääsee Suomeen viettämään joulua. Ja silloin hänelle tarjotaan possua, possua ja possua. Ja kyllähän sitä sietää syödä.

  Tuttavalla oli lasten kekkerit jossa oli mukana myös näitä vääräuskoisia. Lapset katsoivat hetken pöytää ja sanoivat että kun isä on kieltänyt syömästä possua. Mutta muutaman palan maistelun jälkeen he sanoivat että olipas hyvää. Ja hyvällä ruokahalulla söivät vatsansa täyteen possua. Lasten lähtiessä sanottiin ovella ettei tästä sitten kannata kertoa isälle.

 6. Ihanaa poikarakkautta ei pidättele lait eikä viranomaiset. Odottakaas vaan kun Börje Bögelssön menee Suomessa seksiorjansa kanssa pikapikanaimisiin.. Kaikki keinot pitää käyttää!

 7. Kovia poikia valehtelemaan nämä kehitysmaalaiset maahantunkeutujat vai pitäisikö sanoa että miehiä?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.