Tanskassa iso operaatio tunisialaisen terroristin etsimiseksi

12

kuvakaappaus-2016-12-22-08-25-59

 

Tanskassa Itä- Jyllannin poliisi teki viime yönä suuria etsintäoperaatioita Grenån satamassa. Poliisi sai illalla klo 22.30 aikaan vihjeen, että tunisialainen terroristi Anis Amri, jota epäillään Berliinin rekkaiskusta, olisi nähty alueella.

Alueelle lähetettiin useita koirapartioita ja helikoptereita. Klo 01.00 Stena Linen laiva Ruotsista Tanskaan tutkittiin auto autolta ja matkustaja matkustajalta, mutta poliisin mukaan mikään ei kuitenkaan viitannut siihen, että mies olisi ollut alueella tai laivassa.

Tilanteen kerrottiin olevan ohi klo 02.00 mennessä.

Extrabladet

 

2-bild

Advertisements

16 thoughts on “Tanskassa iso operaatio tunisialaisen terroristin etsimiseksi

 1. Tämäkin teeskenteli yhdessä vaiheessa olevansa alaikäinen – sellainen aivan yksin tullut – pakolaislapsukainen… 🙁 :

  ”Vuotta myöhemmin tammikuussa 2011 Amri pakeni 40 000 maanmiehensä tavoin vähän diktaattori Ben Alin kaatumisen jälkeen Italian Lampedusaan, jossa hän oleili alaikäisten vastaanottokeskuksessa.

  Samaisena vuonna Amri sai neljän vuoden vankeustuomion väkivallasta, tulipalon sytyttämisestä, ruumiinvamman aiheuttamisesta ja varkaudesta Catanian lähellä Belpassossa. Viranomaiset ja vankitoverit luonnehtivat Amria erittäin väkivaltaiseksi.

  Italialaiset halusivat karkottaa Amrin kotimaahansa Tunisiaan, mutta se ei onnistunut, koska tunisialaisviranomaiset eivät kyenneet vahvistamaan Amrin henkilöllisyyttä.”

  Lähde: IL

  Epäilen vahvasti, että muslimimaat myös tahallaan dumppaavat näitä omassakin maassaan häiriköiviä porukoita ja juurikin ääri-islamisteja Eurooppaan…
  – kun tuollaisesta tyypistä eroon pääseminenhän on täysi win -tilanne Tunisiallekin!!!
  – ja kun noissa muslimimaissa ollaan aika vihamielisiäkin länsimaita kohtaan, niin sehän on vaan iso bonus siihen päälle, jos jossain hiukan paukkuu…

  Tosin laittoihan Italiakin ns. vahingon kiertämään – se on näiden tiettyjen Euroopan korruptoituneiden maiden tyyli, kuten se Kreikasta Saksaan tullut nuoren naisen murhaajan tapauskin osoitti…
  – Italian mafiahan tienaa näillä ihmissalakuljetuksillakin…
  – ja kun Etelä-Euroopan maat jopa tarvitsevat paperitonta väkeä maatalouden sesonkihommiin ja mitä lyhytaikaisempi työntekijä, niin sitä halvemmalla saa ja yksi palkan osa voi olla myös Pohjois-Eurooppaan auttaminen…

  1. EU:ssa ja myös siis Suomessa pitäisi jo herätä siihen, että nämä rikolliset etenkin, joita ei saada karkotettua – niin on ainakin otettava säilöön!

   Tosin myös suurin osa kaikista paperittomista pitäisi laittaa säilöön odottamaan, esim. juuri nuoret muslimimiehet, joilla selkeästi riskitaustaakin…
   – pois pääsisi, kun suostuisi lähtemään pois maasta – toki tukea saisi paluuseen, kuten muutkin…

   1. Ja Euroopan pitäisi tietysti myös uhata näitä muslimimaita, että kaikki tuet ja kehitysapu pois, jos eivät ota vastaan omia kansalaisiaan!

    1. Juuri näin, kaikki tuet pois! Mutta mitä tekee Suomi, pyytämättä lisää tukia maille, joilla on sitten rahaa kuskata porukkaa paateilla europpaan. Hölmö, hölmömpi, Suomi

 2. Mahtaako olla jo jossain Suomessa vokkimammojen, rasmuslaisten ja refugee hosbitality clubilaisten hellästi hoivattavana yksintulleena lapsipakolaisena?

  Tai no Ruotsista taitaa löytyä turvasatama helpoiten kuitenkin, mitä Pohjoismaihin tulee…

 3. Jos toi ihmisen irvikuva löytyy joltain lautalta, niin painot jalkoihin ja merenpohjaan koko paska. Tuollaista ei tarvitse alkaa vankilassa hoivaamaan. Musun kuulusteleminen on turhaa, kaikki paitsi suvakit tietävät kyllä miksi hän ajoi talvipäivää viettävien ihmisten päälle. Merkele on osasyyllinen tapahtumaan, sillä hänen kutsuvierastaan nyt etsitään, ja toivotaan ettei m*****i löydä uutta rekkaa ennen kiinnijäämistä.

 4. ” Epäilen vahvasti, että muslimimaat myös tahallaan dumppaavat näitä omassakin maassaan häiriköiviä porukoita ja juurikin ääri-islamisteja Eurooppaan…”

  Eipä tässäkään mitään uutta. Jo Castro Kuuban kauppasaarron alkuaikana lähetti eli ”antoi paeta” vankiloidensa hankalimmat tapaukset ynnä mielisairaat ja kehitysvammaiset Floridaan.
  V-80+84 juttelin sikäläisten jenkkien kanssa. Ei ollut ns helppo nakki, mutta piti ottaa ”lahja” vastaan (vrt meille Torniosta tullut ”lahjoitus”).
  Toki moni tulijoista elpyi ihan kelpo kansalaiseksikin, mutta win-win tämä ei floridalaisille ollut..

  1. Niinpä, kuka tervejärkinen nyt haluaisi näitä saastoja omaan maahansa tekemään tuhoa ja jos haluaa, ei ole tervejärkinen, vaan rikollinen itsekin. HUOM! HUOM! suvakkien perkeleet!

 5. Jos tämä tyyppi onkin ylittänyt jo Suomen rajan? Nyt silmät auki hei, 100.000 euroa luvassa ”metsästysrahaa”. Mutta siinä ei kyllä sanottu, elävänä tai kuolleena, lähtekäämme oletuksesta, että 100.000 euroa saa myös kuolleesta murhaajasaastasta.

  Huolettaa vain, että kun Suomen poliisit ovat mitä ovat, että ei nämä reppanat varmaan uskaltaisi edes lähestyä tuota. Suomessa murhaajasaastalle varmaan pedattaisiin heti petipaikka ja mummot kutoisivat villasukkia ja leipoisivat pullaa.

  1. Satkulla luulen terroristikavereidenkin ilmiantavan. Sen voi sijoittaa vaikka seuraavaan iskuun.

 6. Miettikää miten kalliiksi tämäkin äijä on jo tähän asti tullut Euroopalle. Sitten kun saa vielä vankeustuomion niin kustannukset senkuin jatkuvat. Tämän sirkuksen maksat juurikin sinä ja minä

  1. Jouluviinoja pitää lähteä hakemaan, siitäkin menee osuus terrorismin tukemiseen. Kiljusta menee vähemmän, mutta kyllä jokunen ropo menee/saavi/Mehukattipönttö.

 7. Suvakit tykkäävät että ”on se kyllä ollut vähän tuhma poika mutta on se aika ihku sittenkin, intohimoinen ja varmaan…

  ”YKSITTÄISTAPAUS” tämäkin, eikö vain. Liian pieni pipo ja liian vähän leluja, Euroopan ja Pohjolan syytä kaikki!

  1. Tuosta saa kyllä joku supersuvakki ”hyvän” miehen itselleen – mutta kuka mahtaa ensin napata, suvakki vai poliisi?
   – tosin vankilaankin ainakin posti kulkee…

 8. Varmaan Malmööhön menossa, sinne kun pääsee niin pystyy piilottelemaan loppuelämänsä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.