Malmössa palkataan vartijoita vartioimaan kouluja joulun ajaksi

11

varboskolan1-752x490

 

Kun ruotsalaiset hiljentyvät joulun viettoon, on uusruotsalaisilla runsaasti joutoaikaa. Tällöin ihminen turhaantuu helposti. Malmössa Burlövin maahanmuuttoghetosssa joulurauha julistettiin uusruotsalaiseen tapaan. Reilu parikymmentä nuorukaista vandalisoi Vårbon koulun. Ikkuna mätettiin rikki, ovet särjettiin ja rakennus yritettiin sytyttää tuleen.

Kun palokunta saapui paikalle, joutui se tulituksen kohteeksi. Uusruotsalaiset ampuivat ilotulitusraketteja kohti palomiehiä. He joutuivat perääntymään, kunnes poliisi saapui paikalle ja palomiehet pääsivät mellakkakilpien suojassa sisälle kouluun sammuttelemaan tulipalon alkuja.

Koulun rehtori Ninda Menkus kertoo, että koulussa ja sen alueella on ollut viime aikoina hyvin rauhatonta. Menkus kertoo, että laittomat raketit ovat olleet viime aikoin suuri ongelma ja se tekee ympäristön myös vaaralliseksi. Lisäksi perjantaipäivän aikana koulun pihalla poltettiin mopedi.

Vårbon koululle on palkattu joulun pyhiksi oma vartijansa, sillä on odotettavisssa, että uusruotsalaiset tuhoavat koulun muuten kivijalkaa myöten.

Sydsvenskan

Advertisements

12 thoughts on “Malmössa palkataan vartijoita vartioimaan kouluja joulun ajaksi

  1. Tässä ollaan menossa ihan Boko Haram-linjan mukaisesti:
   -ensin palavat koulut
   -sitten palavat kirjat
   -sen jälkeen ovat vuorossa kirjoja lukeneet
   Näillä eväillä sitten on hyvä odottaa Pisa-tilastoihin kohennusta. Heja Sverige(stan).

  2. Useinhan yksinkertaisin ratkaisu on paras. Lisätään terroria, pedofiliaa, raiskauksia, kunniamurhia jne, kunnes homma alkaa luistamaan. Ellei toimi, lisätään näitä entisestään.

 1. No sehän ratkaisisi ongelman kertaheitolla. :):):):)
  Käsikranaatit ja pistoolit ja kaikki muukin aseistus on kielletty mutta niitäkin käytetään aina vain useammin. Sverige är kört!

 2. J hankamäen blogista

  26. marraskuuta 2016
  Mitä on epämoraalinen yhteiskuntatutkimus?

  Muutamat akateemiset kollegani tiedustelevat minulta silloin tällöin pirullinen virne kasvoillaan, mitä näyttöä muka löytyy väitteilleni, että suuri osa yliopistoissa tehtävästä maahanmuuttoaiheisesta tutkimuksesta on puolueellista, tarkoitushakuista ja jopa moraalitonta. Hyvä on, vastataan.

  Mieleeni tulee tapaus vuodelta 2012, kun Suomen Akatemia myönsi 600 000 euroa Joensuun kampuksella yhteiskuntatieteiden laitoksella työskentelevälle yliopistonlehtori, dosentti Päivi Hariselle. Hänen aiheenaan oli tutkia somalimaahanmuuttajien kansallisuuskokemuksia. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvitellä vertailevan tutkimuksen keinoin, mitä eroa on elää somalinaisena Suomessa ja Yhdysvaltojen Minnesotan osavaltiossa. Neljän vuoden kuluessa oli tarkoitus selvittää muun muassa sitä, millä tavoin erilaiset sosiaaliset ja maahanmuuttopoliittiset tekijät muokkaavat somalialaisten asemaa ja arkea.

  Paitsi että tutkimuksen dispositio oli täysin mielivaltainen pyrkiessään rinnastamaan täysin erilaiset yhteiskunnat keskenään, tutkimus sisälsi voimakkaan intressin, jonka tarkoituksena oli ajaa somalialaisen väestön etuja Suomessa. Tieteellisesti arvioiden on aivan absurdia verrata Suomen tilannetta Yhdysvaltoihin, jossa sekä väestörakenne, historia että elinkeinorakenne ovat täysin erilaisia.

  Koneen säätiö löi kuitenkin lisää löylyä kiukaalle ja myönsi rahoittamilleen ”Jakautuuko Suomi?”-hankkeille yhteensä 316 249 euroa, joista osan sai Harisen vetämä ”Maahanmuuttajat rajaseudun asuttajina ja elävöittäjinä” -projekti.

  Harisen mukaan maahanmuuttokeskustelu on ollut ”poteroihin kaivautunutta” ja tutkimuksen tarkoituksena on nostaa esiin ”niitä positiivisia merkityksiä, joita maahanmuuttajaväestöllä on suomalaiselle yhteiskunnalle”. Tämä upposi monikulttuurisuuden ideologiaa palvovaan Yleisradioon kuin kuuma lusikka voihin, ja Yle tilittikin tämän kaiken sivuillaan kyseenalaistamattomasti. Samoin menetteli maakuntamedia Karjalainen.

  Tutkimuksellinen vastaväite kuuluisi näin: Kun tavoitteena on tuoda suomalaiseen maahanmuuttokeskusteluun ”uutta, positiivista sävyä”, jossa somalimaahanmuuttajat nähdään automaattisesti ”rajaseudun elävöittäjinä”, kyseinen tutkimus sisältää voimakkaan tarkoitusperän ja lähtökohtaoletuksen.

  Jos etukäteen päätetään tutkimuksen päämääristä, tavoitteista tai tarkoituksista, kyseessä ei ole tutkimus ensinkään vaan jonkin tarkoitusperän mainonta, markkinointi tai propagoiminen. Tutkimuksen lopputuloksesta ei pidä päättää tutkimussuunnitelmassa, johon perustuen rahoitus myönnetään, vaan tulokset pitää ratkaista tutkimusprosessiin aikana tai lopuksi. Myös keskittyminen naisten asemaan on feministisen agendan värittämää ja vääristää tutkimusta tavalla, jonka tehtävänä oli tietysti tyydyttää feministis-vihervasemmistolaisin perustein toimivia rahoittajia. Tämä riittääkin Harisen hankkeiden alasampumiseksi.

  Taistolaistaustainen Päivi Harinen tunnetaan fanaattisena monikultturistina, joka on vaatinut jatkuvasti lisää rahaa ja resursseja erityisesti Pohjois-Karjalan alueelle tunkeutuneille somaleille. Joensuun vihreiden edustajana kaupunginvaltuustossa istunut Harinen on käyttänyt yliopistollista statustaan häikäilemättömästi poliittisen ohjelmansa edistämiseen.

  Yliopistolehtorin palkka, kaupunginvaltuutetun kokouspalkkiot, Suomen Akatemian lahjoittamat sadat tuhannet eurot ja Koneen sukusäätiön roposet eivät kuitenkaan riittäneet Päivi Hariselle. Vuonna 2014 Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi Päivi Harisen vuoden ehdolliseen vankeuteen törkeästä kavalluksesta hänen anastettuaan Alzheimerin-tautia potevan äitinsä varoja yhteensä 71 200 euroa vuosien 2010 ja 2013 välisenä aikana, eikä tuomio muuttunut hovioikeuden uusintakäsittelyssä.

  Voidaan kysyä, onko ahneudella rajoja. Tapaus osoittaa, että Harisen tapaiset politrukit ovat valmiita tukemaan maahanmuuttajia Suomen valtion ja yksityisten lahjoittajien varoilla, mutta omilta läheisiltään he vievät tuhkatkin pesästä.

  Merkille pantavaa on myös se, että tuomiosta uutisoidessaan Yleisradio ei maininnut sanallakaan Päivi Harisen olevan puoluekannaltaan Vihreän Liiton edustaja. Voidaan vain kuvitella, millaisen rääkymisen media olisi aloittanut, jos kavalluksesta tuomittu olisi ollut perussuomalainen henkilö.

  Yleisradion menettely on toisaalta ymmärrettävä: voisihan monikultturistien raadollisuuden paljastuminen pilata myös Yleisradion agitoiman Suuren Unelman. Itä-Suomen yliopisto tukee hiljaisesti Päivi Harista pitämällä hänet leivissä sosiologian yliopistonlehtorin virassa, jossa hänen nimekseen ilmoitetaan nykyään Päivi Armila.
  Tunnisteet: Ideologiakritiikki, Maahanmuuttokritiikki, Monikulttuurisuus, Poliittinen yhteiskuntatiede, Puolueellisuus, Tiedepolitiikka, Tieteen puolueellisuus, Tieteen rahoitus, Yhteiskuntatieteet
  Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

  1. joku vuosi sitten yle haastatteli Ranualle asutettuja mitä lie negroja. ei ollu asiat pojilla hyvin, stadiin piti päästä. se siitä elävoimättämisestä sitten

 3. Raha-asioiden hoito suurmoskeija -asiassakin…
  – rikkaat Saudit ja muut vastaavat rahoittajat, niin mahtaako kuitenkin loppupeleissä kaatua suomalaisten veronmaksajien niskaan, sillä monestihan juuri nämä öljyarabit lupaavat enemmän kuin antavat; todella tuttua esim. palestiinalaisten avun osalta, joiden suurin oikea avustaja taitaa olla Norja, vaikka saudit aina kokouksissa lupaavatkin kuun taivaalta, kunhan nämä vain jatkavat taistelua Israelia vastaan…
  – jättimäinen lafka suunnitelmissa – ja entä jos rahahana meneekin kiinni jossain vaiheessa…

  ”Hankkeen ydinryhmässä vaikuttava Pia Jardi kertoi suunnitelmista MTV:lle sunnuntaina. Jardin mukaan moskeija olisi noin 3 000 neliötä ja monitoimikeskus noin 15 000 neliötä. Monitoimikeskus sisältäisi muun muassa kulttuuri-, liikunta-, sosiaali- ja koulutustiloja.”

  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/443122-helsingin-suurmoskeija-olisi-kaksi-kertaa-tuomiokirkon-kokoinen-koko-rakennus-jopa
  http://www.valomerkki.fi/uutiset/suurmoskeija-saatio-perustettiin-virallisesti

  ”Suomen islamilaisen neuvoston Sine ry:n varapuheenjohtaja ja tiedottaja Pia Jardi sanoo. Sine on 25 islamilaisen järjestön ja yhteisön katto-organisaatio.
  Leipätyönään Jardi toimii Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirastossa toimeentulotukien takaisinperijänä.”

  http://www.haaste.om.fi/fi/index/lehtiarkisto/haaste12014_0/musliminuorillelisaavapaa-ajantoimintaa.html

  Homma tehnyt mielenkiintoisen havainnoin:
  ”Suomen Islamilainen Neuvosto (SINE) ry”

  http://www.protestilista.com/yritys/2154134-0
  http://hommaforum.org/index.php/topic,107491.msg2503706/topicseen.html#msg2503706

 4. Aika radikaaleilta kaskahtavat nämä suurmoskeijan suomalaisen puuhanaisen näkemykset:

  ”Musliminuorille lisää vapaa-ajan toimintaa”

  ”– Uskonnollisilla musliminuorilla on vaikeinta löytää paikkaansa suomalaisessa yhteiskunnassa. Heille ei ole juuri mitään toimintaa tai edes kokoontumispaikkoja. Niinpä nämä nuoret saattavat eristäytyä omiksi ryhmikseen ja riski syrjäytyä kasvaa, Suomen islamilaisen neuvoston Sine ry:n varapuheenjohtaja ja tiedottaja Pia Jardi sanoo.

  Kuntien järjestämä toiminta ei aina sovi muslimeille. Uskovaiset musliminuoret eivät esimerkiksi halua mennä tai heidän vanhempansa eivät päästä heitä nuorisotaloille, koska nuorisotaloilla lapset ja nuoret voivat saada islamin oppien vastaisia vaikutteita.

  – Pari vuotta sitten muslimiyhteisö oli repeämispisteessä nuorille suunnatusta Seta ry:n kampanjasta, jossa isoissa mainoskuvissa huivipäinen tyttö suuteli toista tyttöä. Näitä kuvia oli nuorisotaloilla. Sana kiersi tehokkaasti muslimiyhteisössä ja moni vanhempi kielsi lapsiltaan menon nuorisotaloille.

  Jardilla on omakohtaisia kokemuksia, kuinka suomalainen kulttuuri nuorisotyössä karkottaa muslimeita.

  – Oma tyttäreni oli 12–13-vuotias, kun hän meni Tyttöjen talolle. Ohjaajat tiedustelivat tytöltä ensimmäiseksi, onko hänellä jo poikaystävää. Tyttäreni järkyttyi niin paljon, että ei enää ikinä halunnut mennä sinne. Uskovaisilla muslimitytöillä ei ole poikaystävää, heidän ensimmäinen suhteensa on avioliitto.

  Yksi esimerkki hyvää tarkoittavasta, mutta kulttuuria ymmärtämättömästä hankkeesta oli Vantaalla järjestetty kotouttamiskurssi musiikin avulla.

  – Mukaan ei saatu syvästi uskonnollisia nuoria, jotka kipeimmin kaipaisivat kotoutumista ja yhteiskuntaan integroitumista. Islam ei nimittäin salli musisointia eikä musiikin kuuntelua. Vain uskonnollinen musiikki hyväksytään ja musisointi omalla äänellä.

  Islamin eettisten sääntöjen mukaan toimiva nuorisotalo olisi Jardin mukaan hieno asia. – Tärkeää olisi, että sinne tulisi muitakin kuin musliminuoria. Ehkä monet ei-muslimivanhemmatkin arvostaisivat paikkaa, jonka arvopohja perustuisi islamiin (!!!!!!)
  ja missä kannustettaisiin nuoria pidättäytymään päihteistä ja esiaviollisista suhteista sekä huolehtimaan toisistaan.”

  Lähde:haaste.om.fi

  1. Ja mitenköhän nämä omat tilat estävät segregaatiota? :

   ”Hankkeen ydinryhmässä vaikuttava Pia Jardi kertoi suunnitelmista MTV:lle sunnuntaina. Jardin mukaan moskeija olisi noin 3 000 neliötä ja monitoimikeskus noin 15 000 neliötä. Monitoimikeskus sisältäisi muun muassa kulttuuri-, liikunta-, sosiaali- ja koulutustiloja.”
   Lähde: HU

   Islam on muuten melkoinen rituaaliuskonto, kovin on ulkoisia sääntöjä… :

   ”Työkaverini tietävät, että käyn rukoilemassa kesken työpäivän, eivätkä he siitä hätkähdä.

   Ongelmia meillä Suomessa voi aiheutua esimerkiksi siitä, että koulut opettavat ruokailutapoja, jotka meillä Suomessa menevät niin, että haarukka on vasemmassa ja veitsi oikeassa kädessä.
   Muslimin kuuluu kuitenkin syödä oikealla kädellä.
   Tämä on helppo ratkaista kun vain tietää. Haarukan voi vaihtaa oikeaan käteen ja veitsen vasempaan. Tiedosta on kysymys.
   —-
   – Ehkä myöhemmin voisi meilläkin olla vaikka suomalais-arabialainen koulu. Uskonnollisia koulujahan ei enää Suomessa saa perustaa.

   Koululiikuntaan kuuluva uimaopetus myös aiheuttaa ongelmia. Islamin mukaan kukaan ei voi olla toisten ihmisten edessä ilman vaatteita.
   Tässä eivät koulut tahdo tulla vastaan. Toiset vanhemmat sitten myöntyvät. Tämä joustamattomuus ei ole kansanterveydellisestikään hyvä. Kun koululaiset jäävät pois urheilusta, ovat monet hyvin huonossa kunnossa.”

   Lähde:ekumenia.fi

   Ja tämä yksikin imaami kannattaa shariaa -kädenkatkomisiin, kun maa on tarpeeksi islamilainen – Kotimaa24:ssä oli juttua…
   Ja onhan ollut kättelykieltoa ja homojen sharia -kuolemantuomioitakin..

   Järkyttävää, että Suomen muslimivaikuttajat ja -johtajat ovat noin jyrkän konservatiivisia ja jopa radikaaleja, aivan Saudi-Arabien tyylisiltähän nuo Suomen muslimien silmäätekevien ajatukset ja jopa vaatimukset kuulostavat jo nyt…
   – järkyttävintä on, jos yrittävät saada kantislapsia ja -nuoria näihin hyvin radikaaleihin muslimitouhuihin mukaan…

   Toivottavasti persut, kristilliset yms. ottavat kuntavaaleissa nämä asiat esille ja tekevät kaikkensa estääkseen tuollaisen Saudi -tyylisen suurmoskeijan rakentamisen Hesaan!!!!!

 5. ”The minarets are our bayonets, the domes our helmets, the mosques our barracks and the faithful our army,” islamisti Erdogan…

 6. Nämä ”vartijat” eivät pysty tekemään hevon paskaa ellei niille anneta rynnäkkökiväärit käteen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.