Ronnebyssä täysi arabien ja afgaanien sota- monikulttuurisuus huipussaan

11
680-1
Kanta-asukkaita eillisessä mielenosoituksessa, jotka vaativat rauhaa Ronnebyhyn.

 

Kun Ronnebyn kaupunki pääsi eilen mediatietoisuuteen koululaisten joukkotappelun tiimoilta niin nyt kylältä alkaa tippumaan muitakin tietoja julkisuuteen, joiden valossa näyttää, että kuntalaiset ovat eläneet jonkinlaisessa hullun houreessa. Ihan kuin kylällä olisi hoettu tauotonta ”monikulttuurisuusonrikkausmonikulttuurisuusonrikkaus” ja todellisuudelle olisi ummistettu silmät kokonaan- rasismin pelossa.

Kylällä on siis ollut hyvin levotonta koko syyslukukauden. Eillisen joukkotappelun osapuolet ovat nyt selvillä ja se jakaantuu kahteen pooliin; syyrialaisiin ja afgaaneihin. Nämä kaksi sotaa ja vainoa paenneet ryhmät ovat olleet koko konfliktin suurimmat osapuolet. Siinä rinnalla on sitten ollut myös pienempiä riitoja somalien ja marokkolaisten välillä. Tämän kaiken yläpuolella on vielä erikseen palestiinalaismafia, joka on eräänlainen yhteinen uusruotsalaisten häiriköiden kattojärjestö, joka kruunaa tämän kaiken monikulttuurisuuden.

Ruotslaisilla ei ole asioihin mitään sanomista. He vain siivoavat sotkut ja rahoittavat sen.

Muuan paikalla ollut koululainen kertoo eillisen tapahtuman tiimoilta:

– Kaksi afgaania, jotka käyvät toista koulua, tulivat meidän koulullemme ja alkoivat puhumaan paskaa arabeista. Tästä seurasi, että paikalle kerääntyi lisää arabeja antamaan afgaaneille takasin. Siitä seurasi sota. Minä ja kaverimme kuitenkin pelkäsimme ja lähdimme pois, koska monet afgaanit ovat yli 25 vuotta, he ovat valehdelleet ikänsä. Vanhempina he ovat vahvempia kuin me.

Afgaanit ovat arabien mukaan uhanneet laittaa ”koko kylän tuleen”. Ilmoille on heitetty, että arabien autot ja firmat tullaan polttamaan maan tasalle. Arabit taas ovat uhanneet polttaa afgaanit elävältä vastaanottokeskuksiin. Arabit ovat hakeneet somessa tukea toimilleen ja väittämän mukaan kaikki Ruotsissa asuvat arabit ovat valmiina sotaan. Kuten myös afgaanit. Ronnebyn kaikki kaasupullot, sytytysnesteet ja trasselit on myyty loppuun kuten myös puukot ja veitset.

Myös poliisi, sairaanhoitohenkilökunta ja palolaitos ovat varautuneet sotatoimiin. Joulun pitkien pyhien aikana odotetaan suuria levottomuuksia. Kannattaa myös huomioida, että riita ei ole pelkästään koululaisten nujakointia vaan siihen on osallistunut myös aikuiset miehet.

Expressen

Tätä on siis monikulttuurisuus parhaimmillaan. Ja laskun maksaa veronmaksaja.

 

Advertisements

13 thoughts on “Ronnebyssä täysi arabien ja afgaanien sota- monikulttuurisuus huipussaan

 1. Pitää varata Joulun ajaksi riittävästi kinkkua ja olutta, niin on mukavampi seurata mitä villissä lännessa tapahtuu. Jos nyt ei heti, niin keväämmällä kun ilmat lämpenee.

 2. näköjään sillä ei ole mitään merkitystä mihin maahan joitakin ryhmiä asutetaan niin ne ei osaa olla kunnolla missään

 3. Uskomattoman typerää ja edesvastuutonta laittaa raavaita jopa kolmekymppisiä miehiä koululaisten joukkoon kun hekin huomaavat huijauksen silmänräpäyksessä. Toisaalta niin on koko rajat auki -politiikka ylipäätään. Joulurauhan julistus muslimien tapaan tänään Ruotsissa, 10 vuoden päästä Suomessa.

 4. ”monikulttuurisuusonrikkausmonikulttuurisuusonrikkaus” Luulisi todellisuuden jo tulevan kadulla vastaan kun tuota mielipuolen harhaista mantraa media ja päättäjät jauhaa päivästä toiseen. Elämme valheellisessa yleismediamaailmassa. Johon tarvittaisiin oikeata tiedottamista eikä jokapäiväistä valhetta.

 5. Prkl pitää käydä vielä kerran kaupassa hakemassa poppareita ja kirsikka limua.
  Itse jos olisin ronnebyssä tekisin false flagin.

 6. Polttopullonatsit naamioituneet pakoarabeiksi? Eihän ne VOK:t muuten pala? Varusteleka toimii Ruotsissakin, niin helpostihan noita shämäläkh-huiveja saa tilattua ja myrskytulitikkuja 2/pullo. Kaumeaa tuo rasismi.

 7. Toihan menis tosi hyvin ku ei kukaan alkuperäisväestöstä vaa puutu ei tartu . Saavat möykkärit itse korjata jälkensä ja paikata väkensä.

 8. Millä kielellä nämä luku- ja kirjoitustaidottomat haastavat riitaa? Puolet porukasta on Suomen lääketieteellisten määritysten mukaan kehitysvammaisia. Älyllisesti kehitysvammaiseksi katsotaan henkilö, jonka älykkyysosamäärä (ÄO) älykkyystesteissä on 70 tai vähemmän.
  Tätä sakkia on liikkeellä harvinaisen paljon…

 9. Poliisi, pelastuslaitos ja sairaanhoitohenkilöstö voisivat aloittaa joulunvieton , ja jättää nuo Ruotsin rikastuttajat oman onnensa nojaan, ja hoitelee toisensa pois päiviltä. Eikö päättäjien silmät jo aukea, että kyseessä on selvä sodanjulistus Ruotsin yhteiskuntaa vastaan. Vai eikö ne tajua sodasta mitään, kun ovat vuosikausia saaneet elää vailla sodan kauhua.

  1. ”We(swedes) are like children, we have not had war for two hundred years”
   – Ingrid Carlqvist

 10. Sillä ei ole vitun väliä jos rättipäät tappavat kaikki toisensa. Toivottavasti onnistuvat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.