Boråsin taksi kieltäytyy ajamasta maahanmuuttajaghettoon

11

image

 

Boråsin kaupungin taksit kieltäytyvät tästä päivästä alkaen ajamasta kaupungin pahamaineiseen maahanmuuttajaghettoon Hässleholmeniin. Ajokielto alueelle on voimassa ainakin toistaiseksi, kunnes poliisi tekee jotain. Syynä ovat useat väkivaltaiset taksiryöstöt viimeisen kuukauden aikana.

Ljungtaxi- yhtiön omistaja Mohammad Amin- Zada kertoo:

– Viimeisin ryöstä tapahtui joulupäivänä kun kuljettaja oli lopettanut vuoronsa ja pysäköi autonsa Marklandsgatanille. Luultavasti häntä lyötiin takaapäin päähän, sillä hän pyörtyi ja sen jälkeen hänen päiväkassa vietiin. Seuraava ryöstä voi tapahtua koska vaan.

Amin- Zadan mukaan kyse ei ollut yksittäinen tapahtuma vaan vähän aikaa sitten lyötiin auton ikkuna sisään ja kassa vietiin. Nyt kuljettajat eivät pidä enää mukana vaihtorahaa ja asiakkaat saavat maksaa kortilla.

– Ihmiset tarvitsevat taksikyytejä, mutta me emme voi toistaiseksi ajaa Marklandsgatanin ympäristössä. Toivomme ihmisten apua. Me autamme ihmisiä ja nyt meitä pitää auttaa. Näin ei voi jatkua.

Mohammad Amin- Zada toivoo, että myös muut boråsilaiset taksiyhtiöt tekevät kuten Ljungtaxi ja siten saadaan myös painostusta poliisin suuntaan.

BT

Advertisements

7 thoughts on “Boråsin taksi kieltäytyy ajamasta maahanmuuttajaghettoon

  1. Mutiainen ei aja mutiaislähiöön. Sillälailla se Eurooppa on muttunut. Kommunistit tuntevat varmasti mielihyvää kun yhteiskunnat luhistuvat. Normikansa ei tee mitään niinkuin ei aikaisemminkaan, muuttaa enintään vähän taas syrjemmälle jossa ei ole kuin muutama neekeri. Kunnes sekin kylä on muutettu asuinkelvottomaksi. Itä Euroopalla on osakkeet nousussa lähivuosina, lännellä vähän vähemmän.

    1. Borås sijaitsee Länsi-Ruotsissa Länsi-Götanmaan läänissä ja Länsi-Götanmaan maakunnassa. Boråsin taajamassa on 66 273 asukasta, joten se on kooltaan läänin toiseksi suurin taajama Göteborgin jälkeen.[1] Ennen vuoden 1998 lääniuudistusta alue kuului Älvsborgin lääniin, ja Borås oli kyseisen läänin suurin paikkakunta.

      1. Kaupuginosa Östermalm ehkä selittää asiaa? Speedy ja Saku? Tuomiopäivä? Suomi-matut siellä hulinoivat ja levittävät kaaosta ympäristöönsä?

  2. Miten siellä ”Purosissa”, kuten suomalaislähtöiset mamut sitä sanovat, mahtavat pärjätä? Sukua siellä minulla ei tiettävästi enää asu. Vaan varmaankin muita täältä sinne menneitä.

  3. Lehdissä kirjoitella, että paloautot ja poliisit joutuvat päivittäin kivisateeseen ja jäynän kohteeksi. Mitenkäs nämä kiinteistöhuollon autot, niistä ei ole ollut uutisissa mitään mainintaa? Sallitaanko näiden liikkua alueella ettei tule vilu tai muuta ikävää viemäritukoksista tai vastaavista huoltoa vaativista sattumuksista?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.