Ruotsin vuoden tulijämäärä noin 27 000 sotapakolaista

9

 

total_sok

 

Ruotsin kuluvan vuoden tulijamäärä jää tänä vuonna noin 27 000:een.  Edellisvuonna luku oli 162 877 ja vuonna 2014 tulijoita oli 81 301 henkeä. Tulijmäärät ovat siis pienentyneet kahdesta aiemmasta vuodesta, mutta edelleen tulijoita riittää, joten tilanne ei ole millään tavalla parantunut.

Tilanne siis vain pahenee ja mitään valopilkkuakaan ei ole näkyvissä. Vajaa 30 000 henkeä on esimerkiksi Imatran kokoisen kaupungin väkimäärä. Tähän lisätään  vielä edellisvuoden tulijoiden perheenyhdistämisellä tulevat.

Mitkään Ruotsin vuoden aikana tekemät toimet eivät ole parantaneet asiaa millään tavalla- päinvastoin. Kantaruotsalaisella on nykyään mahdotonta saada kunnallinen vuokra- asunto kun taas sotapakolainen saa sellaisen lain nojalla. Edelleen sotapakolaisten työttömyys huitelee yli 80 % tuntumassa.

Ruotsalaisella veronmaksajalla tulee työntäyteinen vuosi.

Advertisements

5 thoughts on “Ruotsin vuoden tulijämäärä noin 27 000 sotapakolaista

 1. Minä en osallistu enää millään tavoilla noiden kekkereiden rahoittamisiin, olen itsekin siirtynyt saamapuolelle, ihan periaattesta.

 2. Ruotsin tilannetta haelpotti vuoden 2016 osalta varmasti paljon se että ne keksi laittaa uus-ruotsalaiset suoraan junaan joka kuskas ne Suomen puolelle pohjoisen kautta. Osa tuli lautoillakin mutta pääosa tuli junilla.

  Suomen rajalla taas kävi niinkuin Berliinin muurin murtumisen jälkeen että kukaan ei oikeastaan tienyt mitä pitää/saa tehdä ja mitä olisi pitänyt asialle tehdä. Mustia jalanjäkiä tuli rajan yli enemmän kuin virkamiehet ehtivät edes laskemaan ja nyt ei loppujen lopuksi tiedetä montako sellaista hankilöä Suomessa on jotka täyttävät eurroopalaisen terroristi-merkityksen. Eikä tiedetä missä ghettoissa ne lymyilee kun omat niitä sielä suojelee ja ruokkii.

  Onneksi ghetot eivät vielä Suomessa ole niin pahat kuin Ruotsissa koska sinne ei viranomaisillakaan ole mitään asiaa. Täältä noita terroristeja saadaan aina kiinni kun niitä tavataan. Piilottelu on paljon vapaampaa.

  1. Junahommista tulee väkisin mieleen kaukopartiokirjat…

   En tiedä, pitäisikö puhua lainkaan terroristeista. Ihan muslimejahan ne ovat. Islamiin kuuluu olennaisesti, että kaikki erilaiset murhataan. No, eihän kaikki kristitytkään käy kirkossa,kuten eivät kaikki musut räjähtele, jos pitää jotain positiivista löytää. Tiedä sitten, kuinka moni islaminuskoinen on jihadisti. Shari-ah kelpaa yllättävän monelle, ainakin kunnes saavat sen.

 3. Voisivat Ruotsalaiset pikkuhiljaa lopettaa kuningashuoneenkin, sen loisperheen vuosittailla sossurahoilla voisi maksaa yli miljoonan saapuvan muslimin discorahat. Kas siinäpä muslimeille uusi tehtävä! Jostainhan ne rahat on revittävä, ei muslimi työllä itseään elätä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.