Skip to content
Mainokset

Norrlandissa syödään joulukinkkua tuplasti enemmän kuin Skoonessa

Tiesitkö, että Etelä- Ruotsissa Malmössa syödään jouluna vähiten kinkkua kun taas eniten sitä popsitaan Pohjois- Ruotsissa. Norrlandissa kinkkua syödään tuplasti enemmän henkilöä kohti kuin Malmössa tai Tukholmassa.

Ruotsin Lihayhdistyksen toimitusjohtaja kertoo:

– On vaikea sanoa mistä asia johtuu, mutta luultavasti kyse on siitä, että skoonelaisilla on muut ruuat joulupöydässä ja Tukholmassa ja Malmössa asuu enemmän muslimeja. Mutta voi olla myös kyse siitä, että pohjoisessa vanhat perinteet pitävät enemmän sijaansa.

Mainokset

3 Comments »

  1. Vai ei lihayhdistyksen toimitusjohtajakaan tiedä mistä moinen voisi johtua. No, osaakohan lihayhdistyksen toimitusjohtaja katsoa paljonko sitä lampaanlihaa kuluu per asukas samoilla seuduilla ja sitten miettiä mahdollisia syitä uudelleen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: