Päivän rasmus: suomalaisten auttaminen jouluna rasismia!

12

Rasmus rasisminvastusteluryhmä osoittaa taas vaihteeksi sellaista matalaotsaisuutta, että ei paremmasta väliä. Kyse on siitä, että MV- lehti lahjoitti Hurstille 2000 euroa käytettäväksi vähävaraisille.

Tämä ei sovi rasisminvastustelijoille. Heidän mielestään heidän oma hyväntekeväisyys, joka useimmiten kohdistuu laittomiin muslimeihin, on sitä parempaa hyväntekeväisyyttä. Kun taas suomalaisten heikompiosaisten auttaminen ei rasisminvastustelijoiden mielestä ole millään tavalla hyväntekeväisyyttä vaan niljakasta propagandaa/ rasismia/ rahanpesua/ yms.

rasmus

 

Kun muuan henkilö erehtyy kertomaan, että tärkeintä lahjoituksessa lienee se, että autetaan heikompiosaisia niin seuraavaksi kaivetaan raamattu esille:

 

kuvakaappaus-2016-12-26-21-54-28

 

Sen jälkeen rasisminvastustelijat pohtivat pitkään onko rasismia kieltää leipäapu ulkomaalaisilta, ts. onko rasismia kysyä Kela- korttia avun saajilta.

Seuraavaksi otetaan esiin rahanpesu/ pimeän rahan kortti:

 

kuvakaappaus-2016-12-26-21-59-30

 

Jne. Ketju kannattaa ehdottomasti lukea. Se kuvaa aivan erityisen hyvin rasisminvastustelijoiden maailmankuvaa, jossa jopa heikompiosaisten auttaminen jouluna koetaan arveluttavana. Voiko niljakkaampaa käytöstä enää olla, jos kieltää avun antamisen heikompiosaisille? Sillä perusteella, että se ei avun antaja ei tue omaa monikulttuurista ideologiaa.

Olen sensuroinut jutustani rasisminvastustelijoiden nimet, sillä Tajukangas- median etikka ei salli avohoitopotilaiden nimiä riepoteltavan julkisuudessa.

Advertisements

15 thoughts on “Päivän rasmus: suomalaisten auttaminen jouluna rasismia!

 1. ”Älä soitata torvea edelläsi niinkuin ulkokullatut tekevät”
  Melkoista möykkää ainakin vasemmistoanarkistirasmuslaiset pitävät soittimineen mielenilmauksissaan.

 2. tällaiset järjestöt jotka pitvät rasismina sitä jos auttaa heikompi osaisia suomen kansalaisia joista leipä jonoista hakee ulkomaalaisetkin ruokaa ,mutta ruan jakajat ei kiellä heiltäkään ruoka apua ja se joka pitää rasismina leipa jonoja niin se järjestö ei ole muuta kuin miehen puutteessa olevia naisia jotka ei ole elämässään muualta miestä saaneet kuin matuista nämä matujen raiskaajien ja kurkunleikkaajien puolustavat naiset on niitä kotimaansa ja kansansa pettureita jotka pitäisi karkoittaa suomesta juuri sinne missä pippuri kasvaa

 3. Aika jännää. Faktahan on SE, että ei yksikään maahantunkeutuja ilman ruokaa ole. Päinvastoin, joka ikinen heistä ovat lihonneet reippaasti tultuaan Suomeen. Varmaan ”toimettomuuden ja rasismin” takia.. Pitäisiköhän Maikkarin tehdä uusi ohjelma: ”Mohammed, sinusta on tullut pullukka”? Sinne vaan Jutta Gustavsberg kumitisseineen tiukoissa trikooissa venyttelemään Mohammedin mulkosilmien ja ullatuserektion edessä. Mä en maksa formuloitten katsomisesta mutta tuosta maksaisin tuhat euroo tosta vaan. 2.000 Eukkaa on aika snadi summa verrattuna niihin satoihin biljooniin joilla apinoiden hyvinvointia kustannetaan, eikä sitä kukaan (noh, suuret massat) kyseenalaista.

 4. Ois rahat pitänyt antaa rasmukseen niin voitaasiin saada joskus vielä vastus noista räkänokista.

 5. Kunnon rasmuslainen tukee vain muslimimiehiä, mitä sovinistisempi ja rikollisempi, sitä parempi!

 6. Harmi, ettei ole linkkiä. Tuo toiseksi viimeinen Rasmuslainen ainakin on pedofiili. En tarvitse todisteita, koska hänkään ei tarvitse minua vastaan.

 7. Siis on noi niin kipeetä sakkia. Oppikirjamainen poikkileikkaus mielenterveyshuollon avohoidon lisäämisestä. Eikä se lääkitys sitten osu kohilleen, vaikka mitä tehtäis. Lienevät pistäneet mielialalääkkeensä kiertoon katukaupassa.

 8. Suomeen otetaan EU-siirtokiintiöiden kautta runsaasti eritrealaisia – puolet eritrealaisista on muslimeja ja villi veikkaukseni on, että Suomeenkin tulee lähinnä nuoria eritrealaisia muslimimiehiä… :

  ”ISIS-juoni estettiin Britanniassa: Turvapaikanhakija valmisteli pommi-iskua”

  ”Iskun suunnittelusta epäiltyä eritrealaistaustaista turvapaikanhakijaa Munir Hassan Mohammedia syytetään useista terrorismirikoksista.”

  http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis_isku_estettiin_brit-59474

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.