Ruotsalainen rasmuslainen: Ruotsalaiset eivät tienaa hyvinvointia

0

Muuan turvapaikka- aktivisti ja ruotsalainen ”rasmuslainen” saa äänensä kuuluviin Hallands Nyheter:issä. Emelie Åkerlind, joka on nuorisoterapeutti sotalasten asumisyksikössä kirjoittaa, että ruotsalaiset eivät ole tienanneet sitä hyvinvointia mikä heillä on. Emelien mukaan ruotsalaiset ovat vain sattumalta ja hyvää tuuriuttaan syntyneet tähän hyvinvointiin.

– Kenellä on oikeus päättää siitä, keillä on sama etuoikeus kuin ruotsin kansalaisilla? Eikö kaikilla ihmisillä pitäisi olla samat ihmisoikeudet, samat mahdollisuudet ja lähtökohdat turvalliseen ja stabiiliin elämään.

– Ainoa joka erottaa ”heidät” ”meistä” on missä maapallon kolkassa olemme syntyneet. Me ruotsalaiset emme ole tienanneet tätä hyvinvointia, meillä on vain ollut tuuria ja olemme syntyneet tänne.

Hallands Nyheter

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Ruotsalainen rasmuslainen: Ruotsalaiset eivät tienaa hyvinvointia

 1. Oliko pakolaisella tuuria kun ruottiin piäs?vai puhdas kusetus? sanoo:

  Ei siinä mitään kun itä naapuriin on lottovoitto syntyä.(nyk.neekerinä)
  0  0
 2. Emelie on aika nyrjähtänyt ämmä. Perus suvakki joka tuntee niin maan paljon syyllisyyttä omasta hyvinvoinnistaan. Tai ainakin toisten ruotsalaisten hyvinvoinnista. Akan kirjoitus on hyvä käydä lukemassa ihan kokonaan. Aivan uskomatonta tunteilevaa syyllistämistä koko paska. Muistaakohan Emilia antaa omat pakoloisilla tienaamansa fyrkat hädänalaisille ressukoille? Ai ei vai?
  0  0
 3. Suvakki on oikeassa. Ruotsalaisten hyvinvointi perustuu suomalaisten rahastamiseen. Ja mikä pahinta, suomalaiset menevät siihen miinaan. Me olemme enemmän Ruotsin vallan alla kuin koskaan. Ajatelkaapas:

  – telia-sonera
  – skanska
  – ncc
  – Nordea
  – IF
  – Vattenfall / Elenia
  – Stora
  – Atendo
  – …

  Kaikki nämä yritykset siirtävä miljardeja euroja ruotsalaiselle yhteiskunnalle. Mikäs siinä olisi porskuttaa kun suomalaiset tekevät työt ja antavat rahat vastikkeetta.

  Koskahan suomalaiset hoksaa ja siirtää kaupankäyntinsä pois ruotsalaisista firmoista?
  0  0
  1. Ei nyt ihan pidä paikkansa juttusi. Ei miljardit eikä siirtäminen.

   Ifkin on kokonaan Nallen leirissä ja tuottanut sitä kautta miljardeja Suomen valtiolle omistajana.

   Ja jokainen maksaa veronsa Suomeen. Työkin on halvempaa Suomessa. Johtajat vaan parempia Ruotsissa
   0   0
   1. Esim. Storan liikevoitto vuonna 2014 oli 819 miljoonaa euroa. Siitä Stroa maksoi yhteisöveroja 13 000 e Suomeen. Loppu meni konsernilaskutuksella Ruotsiin.

    Telia-Sonera tekee keskimäärin 1000 miljoonaa euroaliikevaihtoa Suomessa. Siitä liikevoittoa on noin 35% josta maksetaan 50% verottomana Ruotsin konsernille.

    Vattenfall osti Suomalaisia sähköyhtiöt. Kauppoja tehdessä kirjattiin että jokaisen laitoksen kasvukäyrä pitää olla samaa luokkaa kuin kolmen edeltävän vuoden. Plus kauppahinta joka osakkeista maksettiin, kirjattiin ko. sähkölaitoksen velaksi emoyhtiölle 9% korolla. Ja jos ei velkaa pystytä lyhentämään ja tuottamaan voittoa samalla kasvukäyrällä kuin aikaisemmin, niin kauppa raukeaa ja ruotsalaiset saavat pitää kaikki siihen asti maksetut rahat.

    Jujun nimi on ”konsernilaina” joka poikkeuksetta on se summa joka kaupan yhteydessä maksetaan. Ruotsalaisten taktiikkana on ostaa kaikki sellaisen infran osat joilla pääsee monopoliasemaan Suomessa. Ja siinä suomalaiset ovat niin tyhmiä että myyvät. Ja kun ehtoihin kirjataan mitä kirjataan, niin sen jälkeen rahaa siirtyy verotta Suomesta ulos.

    Jos kaikki ulkomaalaiset yritykset verotettaisiin Suomessa kuten ennen EU-aikaa, olisi maamme elintaso kokonaan toista luokkaa. Kannattaa muistaa että vielä vuonna -98 Suomi olisi halutessaan voinut maksaa koko ulkomaanvelkansa kerralla pois. Ja takana oli sentään seitsemän vuotta aikaisemmin koettu historian kovin lama. Mutta Suomi piti saada EU:hun että kansainväliset yritykset saavat meidätkin alusmaakseen. Ja työmme hedemmät verotta itselleen.
    0    0
 4. Taas yksi idiootti joka uskoo että maaperässä olevat taikavoimat, eivät ihmiset, luovat yhteiskuntia. Ruotsin maaperän magia on vain parempaa. Niin ja kuuluu kaikille.
  0  0
 5. Afgaanit ovat tienanneet sen hyvinvoinnin, mikä ruotsalaisilla on! Ottakoot sen, mikä heille kuuluu.
  0  0
 6. ”Ainoa joka erottaa ”heidät” ”meistä” on missä maapallon kolkassa olemme syntyneet.”

  Emelie ei ole nyt lainkaan lukenut mitä genetiikka tarkoittaa.
  Älykkyysosamäärä nousee mitä pidemmälle päiväntasaajalta edetään napoja kohti.
  On aivan järjetöntä lisätä maapallon väestöä lisäännyttämällä sitä tuolla heikompien
  geenien alueilla ja roudaamalla se porukka tänne älykkäämmän populan elätettäväksi.

  Viherkommarit ovat aina höpöttämässä hiilijalanjäljestä, joka näillä kehitysmaalaisilla 20 – 40 kertaistuu kun tämä väki siirtyy tänne pohjoisten lihapatojen ääreen. Nyt sillä ei tunnu olevan mitään merkitystä!
  0  0
 7. Samalle periaatteella arabimaat eivät ole ansainneet öljyyn perustuvaa hyvinvointiansa: Qatarin, Saudi-Arabian ja Kuwaitin pitäisi jakaa öljyrahat tasan koko maapallon väestölle. Idiootti-Sipilä voisi käydä pyytämässä Kuwaitilta Suomelle kuuluvaa pottia öljyrahoista.
  0  0
 8. Vaalien alla Monokulttuuri voisi listata suurten puolueiden huonoimmat valinnat mamuehdokkaiden suhteen!?
  – tosin joitakin järkeviäkin mamuehdokkaita pistetään pihalle, esim. yksi keskeisimpiä paljastajia lelusalakuljettaja-Rami -keississä ollut lähti pois Demareista – ei ollut ilmeisesti enää tervetullut ?! :

  ”Olen päättänyt erota SDP:stä.

  Viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet erittäin stressaavia ja rehellisesti olen tuntenut olevani ei-tervetullut demareihin.
  Helsingin piirihallituksen demarit ovat päättäneet, että ehkäisevät ehdokkuuteni, vaikka luulin että asia on jo käsitelty. Olen tehnyt virheitä kanssa ja niistä vilpittömästi myös pahoitellut niiltä, joita käytökseni on loukannut.

  En näe tulevaisuutta demareissa, enkä usko että se on oikea puolue tällä hetkellä edistämään integraatiota, anti-radikalismia ja maahanmuuttajien oikeuksia. Ei ainakaan minulle.

  https://www.facebook.com/YasaAnter/

  Tosin tuolla kommenteissa yksi mamu väittää muuta, mutta kyllähän jo tuo em. teksti mainitsee eriävät mielipiteet…
  https://www.suomenuutiset.fi/sdp-kaansi-selkansa-lelusalakuljettajan-paljastajalle/
  0  0
  1. Edistää mamujen oikeuksia eikö samat pykälät kelpaakkaan millä suurin osa kansalaisista toimii. ei ole näkynyt matuja ruokajonojen kuvissa oikein hirveästi
   0   0
 9. Suomen kansallisomaisuutta on myyty päättäjien toimesta vuosien saatossa ikääkuin se olisi ollut näiden omaa omaisuutta.
  Veroja nostettu liki koko ajan ja kantasuomalaisilta leikattu etuuksia,vaikka nämä maksavat korkeita veroja Suomessa olettaen saavansa vastinetta verolleen.
  Nyt ollaan ilmeisesti yhtiöittämässä loputkin eli pistetään sileäksi kaikki/koko Suomi-vai mitä….ei mitään väliä?
  Ei meiltä ole kysytty mitään ja rohkenen epäillä, etteivät äänestäjät ole antaneet mandaattia äänellään kaikkeen tähän ”sekoiluun” mikä Suomessa on käynnissä.
  Kiltti kansa antaa kyykyttää itseään loppuun asti.
  Milloin tästä kansasta löytyy ryhti mielenilmaukseen,jossa olisi vaikka 100 000 henkeä ja ystävällinen ilmaus, että ”nyt riittää ”.
  Veteraanien ilta huudossa on hienot sanat….”muistakaa heille kallis on maa….”
  Voisimmeko kunnioittaa edellisiä polvia, miettiä mitä uhrauksia he tekivät meidän eteeen/loivat mahdollisuuksia, säilyttivät tämän maan.Tuskin halusivat, että Suomi ”häviää” lopulta.Nimittäin näinhän tässä kohta käy.
  0  0
 10. Ruotsissa ja Suomessa kuoli vielä 1866-68 ihmisiä nälkään suurten katovuosien eli nälkävuosien aikana. Turha on tietämättömän Emelien lässyttää yhtään mitään. Kovalla työllä on kaikki se rakennettu ja ansaittu mitä täällä on. Ja kuuluu näinollen meille ja vain meille.
  0  0
  1. Ei Ruotsissa ollut mitään suuria nälkävuosia tuolloin, vaikka katovuosi olikin!
   – Ruotsi on melkoisen hemmoteltu kakara, jos historiaa katsotaan…

   Ja muuten eräs natsien parjaama suku jelppasi Suomea silloin:

   ”Johan Vilhelm Snellman kääntyi tunnetun frankfurtilaisen pankkiirin, vapaaherra C. von Rothschildin puoleen, pyytäen häntä järjestämään kuuden miljoonan lainan.
   Rothschild ehdotti tavanomaista käytäntöä, obligaatioiden myymistä, mutta Snellman totesi, että siihen menisi niin pitkälti aikaa, että sitä ennen Suomen kansa olisi kuollut nälkään.
   Rothschild antoi sitten lainan omista varoistaan.”

   Ikävä todella on vilua ja nälkää kärsineen kansan omaisuutta myydään nyt pilkkahintaan ulkomaille – Sipilä ja Berner ovat todellinen kauhukaksikko!
   – taisi olla Sipilän pojan kuolema ja tämän omat veritulpat jotain Jumalan antamia merkkejä, että älkää äänestäkö tuo miestä – mutta niin vain tuo monsteri äänestettiin valtaan…
   – kyse on siitä, että suomalaisetkin sijoittajat vetävät taskuihinsa valtion rahaa…
   – joku Nalle Wahlroos ja jo hänen isänsäkin – on hyvä esimerkki suvusta, jonka omaisuus perustuu liki täysin valtion omaisuuteen, jota on siirretty yksityisiin taskuihin hyvä veli -piirien ja korruption kautta…
   0   0
 11. Emeliehän voisi ihan tasa-arvon ja jaetun tuurin nimissä muuttaa vaikka Irakiin tai Afganistaniin, jos niin huonoa omaatuntoa potee siitä, että on sattunut syntymään oikeudettomasti Ruotsiin.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.