Suomen tulijamäärä 2016 noin 5500 henkeä- kansakunta rikastuu

12

kuvakaappaus-2016-12-26-01-30-00

 

Suomikin pääsee tulijamäärissä kohtuullisen kivoihin lukemiin. Joulukuun puoleen väliin mennessä tulijoita oli 5 476 henkeä. Tulijoiden top4- lista on Irak: 1 209  henkeä, Afganistan: 746 henkeä, Syyria: 582 henkeä ja Somalia: 422 henkeä.

Viime vuonna Suomeen tuli yli 32 000 henkeä, joka oli poikkeuksellinen. Aiempina vuosina tulijoita on ollut 3200- 3500, joten uusi taso on noin 2000 tulijaa enemmän kuin normaalivuosina.

Tämä rikastuttaa Suomea monella tapaa ja erään sanonnan mukaan monikulttuurisuus on rikkaus.

Advertisements

8 thoughts on “Suomen tulijamäärä 2016 noin 5500 henkeä- kansakunta rikastuu

 1. ”Rikastuttaa” monenlaisia tilastoja. Taisi mopokin moottori tukehtua tykkänään, jos liian rikkaalle sääti.

 2. Nyyyyyt on Paavolle tehnyt jouluklögit tepposet. Toinen kappale kaipaisi pientä tarkistelua. Tulijoiden määrä on oikein mutta sen jälkeiset numerot ovatkin määrän kanssa ristiriidassa. Voi tietysti olla että ne numerot ovat myönnettyjä turvapaikkoja mutta se ei heti käy tekstistä selveille.

  Kaikesta huolimatta, rauhallisia välipäiviä kaikille. Syödään kinkut loppuun.

 3. Ruotsi jatkaa lähes samassa suhteessa ylijäämäväestön dumppaamista Suomeen. Enää ei sentään 2/3 tulijavyörystä ole irakilaisia kuten viime vuonna, mutta top4-maat ovat kaiketi samat. Noiden päälle vielä perheidenyhdistämiset. Kellään ei ole turvapaikan tarvetta Suomesta, niitä harvoja syyrialaisperheitäkin voidaan auttaa paljon kustannustehokkaammin pakolaisleireillä.

 4. Länsi- ja itärajojen lisäksi turvapaikanhakijoita on tullut yli 900 EU:n sisäisinä siirtoina lennoilla suoraan Kreikasta ja Italiasta. https://twitter.com/juha_simila/status/808685270191263744 Näissä suurin ryhmä on asevelvollisuuttaan pakoilevat eritrealaiset. Pitäisikö muuten suomalaistenkin hakea Länsi-Euroopasta turvapaikkaa, kun meillä on miehille pakollinen asevelvollisuus?

 5. MIKSI Suomi EI edelleenkään palauta dubliniin vedoten takaisin Ruotsiin?????

  Vain Venäjältä tulevat ovat oikeutettuja edes hakemaan turvapaikkaa.

  Voinko nostaa tutkintapyynnön Suomen rikoksista tässä asiassa?

  Vituttaa nykyään joka kerta, kun mäen ählämin tai neekerin. Ennen ei, Sipilän paskahallitus (Juha Sipilä, Petteri Orpo, Alexander Stubb, Timo Soini & co.) teki minusta rasistin. Kierrän helvetin kaukaa nuo hyypiöt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.