Uppsalassa joulurauhaa häirittiin mm. ampumalla raketteja asuntoihin

8

Uppsalassa joulurauha häiriintyi joulupäivänä kuin Gottsundan maahanmuuttajalähiössä syntyi iltapäivällä suuria levottomuuksia. Alueelle saapui kymmeniä poliisipartioita rauhoittelemaan riehaantuneita uusruotsalaisia.

Tapahtumat alkoivat kuin poliisi sai hälytyksen, että uusruotsalaiset kivittivät talojen ikkunoita rikki. Ainakin yhden huoneiston ikkunat saatiin rikotuksi. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja kuusi sotaa ja vainoa paennutta nuorta otettiin paikalta kiinni. Tämän jälkeen tilanne rauhoittui hetkeksi.

Kohta tämän jälkeen kaivettiin kuitenkin tulitikut ja ilotulitteet esille ja raketteja alettiin ampumaan kohti ihmisiä ja rakennuksia. Yksi napakymppi oli kun muutama raketti saatiin aiemmin rikotusta huoneiston ikkunasta sisälle huoneeseen. Huoneiston asukkaat joutuivat evakkoon ja saivat sosiaalitoimistolta hätäapuasunnon.

Kun poliisi saapui uudelleen paikalle, joutui sekin tällä kertaa tulituksen kohteeksi. Uusruotsalaiset ampuivat poliiseja kohti raketeilla ja heittelivät kivillä. Poliisi perääntyi kauemmas seuraamaan tilannetta ja antoi uusruotsalaisten polttaa pahimmat energiansa rauhassa.

Klo 18.00 aikaan tilanne oli jo rauhoittunut ja Uppsalan poliisi uskaltautui eturintamaan diskuteeraamaan uusruotsalaisten kanssa. Alueella oli tuolloin useita partioita, mutta ketään ei enää otettu kiinni.

Illan mittaan tapahtui myös joitakin pahoinpitelyjä ja yksittäistä rakettiammuskelua. Poliisi kirjasi siniseen vihkoon vahingonteon ja mellakan.

Loppuillasta poltettiin vielä parit autot. Nordengatanilla tuikattiin kaksi autoa muutaman kymmenen metrin välein tuleen. Palolaitoksen arvion mukaan kyseessä oli tuhotyö. Poliisi tutkii asiaa, mutta ketään ei ole laitettu putkaan asian tiimoilta.

UNT

Advertisements

18 thoughts on “Uppsalassa joulurauhaa häirittiin mm. ampumalla raketteja asuntoihin

 1. Vituttaa, että tollaista selkärangatonta maata vielä kutsutaan pohjoismaaksi. Häpeätahra meille muille neljälle maalle. Tälle maturoskasakille on annettu vapaat kädet tehdä rikoksia mellakoinnin muodossa. Ketään ei koskaan oteta kiinni, vaikka varmasti poliisi tietää, ketkä siellä ovat aina mellakoimassa. Sama kuin palokunnalle sanoisi, että tiettyjen alueiden paloja ette sammuta.

  Pahinta tässä on ne piiloon jäävät rikokset. Vaikkapa eläkeläisten ja paikallisten PK-yrityksien kiristämiset ja ryöstöt ja naisten seksuaaliset ahdistelut. Se arjen menon merkittävä huonontuminen. Käytännön ulkonaliikkumiskielto naisille pimeän aikaan. Lasten pahoinpitelyt koulussa. Kaikkinainen jatkuva varominen lähiympäristön suhteen. Kukapa sitä uskaltaa mennä poliisille, kun sama paskajengi on kuitenkin joka päivä siinä elinympäristössä. Etenkin kun Ruotsin poliisilla on tasan märän sukan verran selkärankaa.

  1. Hommahan on niin että nykypäivän Ruotsalainen mies on ihan järkyttävä neitimäinen nössylä. Naispoliisit siellä on enemmän äijää kuin munattomat metrohomokolleegansa. HM tavarataloissakin on Svärjessä omat MIES-MEIKKI osastonsa..

   1. Uskotko tosissasi, että jos Ruotsin kansa seuraavissa parlamenttivaaleissaan äänestäisi Sverigedemokraatit 68 % enemmistöön ja Jimmie Äkesson muodostaisi SD:n yksipuoluehallituksen antaen ensi töikseen poliisille käskyn siivota Ruotsin kadut islamista, että siihen ei muka löytyisi yllin kyllin miehiä ja naisia, joiden on nyt pakko puristaa nyrkkiään taskussa ja kiristellä hampaitaan sen käskyn antajan puuttuessa?

    Jos uskot, mitä toivoa sitten kenellekään on missään pohjoismaassa?

    1. Kun kyseessä on Ruotsi niin uskon. Sillä Ruotsissa on jo kohta enemmän muslimeja kuin kantaväestöä, saatte turpaanne niin että tuntuu. Tanskasta ja Norjasta olen vielä vähän epävarma, mutta Suomesta olen varma että jos paskansiivouskäsky tulee niin täällä on 99% kansasta mukana siivoustalkoissa. Meille ei vittuilla.

    2. Pohjoismaissa Islamisoituminen ja kehitysmaalaistuminen on todellinen ja olemassa oleva ongelma. Tähän ongelmaa ei voi ratkaista mielikuvituksen avulla. Ruotsi edustaa ogelman kärkipäätä jopa maailman mittakaavassa, josta osoituksena on esimerkiksi raiskaukset ja ahdistelutapaukset.

     Vaikka 100% kantaruotsalaisista päättäisi heittää matut ulos, niin lopputulos olisi pannukakku. Matujen määrä on siellä jo niin suunnaton, että jo pelkkänä logistisena operaationa se ei enää ole mahdollinen. Ei edes siinä tapauksessa, että kaikki kotiin lähetettävät eivät vastustelisi tai piiloutuisi.

     Suomessa tilanne on täysin sama. Mittakaava on vielä pienempi, mutta perässä tullaan. Kannattaa muistaa, että koko poliittinen koneisto on sotkeutunut matubisnekseen. Eivät ne ahneet ihmiset päästä käsiään irti veroeuroista, vaikka kansa äänestäisi miten tahansa.

     Ampumamaaottelun Kristinusko vs. Islam toteuttajaa ei Ruotsissa tai Suomessa yksinkertaisesti ole, jos Draksvikin kumipääkomppanian b-miehiä ei lasketa, mutta yksi komppania ei pärjää kahdelle divisioonalle matuja, jotka viime vuonna tänne tuli.

     Ihmiset täällä pohjolassa eivät vielä oikein käsitä kuinka peruuttamaton tämä tilanne on. Vieläkin kuvitellaan, että tule joku ihme joka muuttaa kaiken ennalleen.

     Ei tule mitään ihmettä. Me, lapsemme ja lapsenlapsemme tulemme heräämään joka aamu tähän ihanuuteen. Sukupolvesta toiseen.

     1. Olen jo aikaisemmin sanonut että matuvyöry saadaan käännettyä sillä että vain maassa syntyneet ovat oikeutettuja sosiaaliavustuksiin. Kun apinalta otetaan ilmaiset banaanit pois niin apina ensin pomppii, rääkyy ja luultavasti repii sinulta naaman irti, mutta lopulta banaanihimossaan lähtee muualle niitä etsimään. Tämä malli toimisi vielä Suomessa, ei Ruotsissa jossa jo on järkyttävä määrä siellä syntyneitä jotka eivät siitäkään huolimatta omaksu Ruotsalaista elämäntapaa. Puhutaan siitä ettei vaan sattuisi vahingossa niin että syntyisi rinnakkaisyhteiskuntaa..Ruotsissa on asiat jo pahemmin, siellä on rinnakkaiskansakunta. Sverige är förlorat.

 2. Eikös aikaisemmin ollut joulurauhan aikaan jos rötösteli sai kovemmat rangaistukset, mut ruotsissa rötöstelijöitä ei oteta kiinni. Joulurauhaa vaan kaikille, muttei muslimien toimesta.

 3. Onko kukaan koskaan miettinyt miksi ikkunan pitää olla lasia: santaa? Miksei uloin lasi voisi olla akryyliä? Silloin se kestäisi moiset kivitykset, olisi kevyempi ja lämmöneristyskin olisi 2.5-kertaa parempi kuin lasilla. Poikkeuksetta työkoneiden lasit ovat nykyään akryyliä joten mikseivät siis talojenkin ”lasit”.

 4. Israelissa nuo olisi todennäköisesti ammuttu. On vielä matkaa, mutta niin tullee käymään täälläkin. Lähden vapaaehtoiseksi patruunankantajaksi.

  1. Minne lähdet vapaaehtoiseksi patruunankantajaksi? Meinaan että jos tahdot tämän käyvän toteen meilläkin Israelin malliin, sopisi ottaa muutakin mallai sieltä: ei siellä ole istuttu pippeli kourassa toivomassa, että voi kun joku tekis jotain niin kyllä määki heti silloin tekisin, mut emmää nymmittää tee ku mää vain istun ja ootan ja toivon et oiku joku tekis jottai…

   Anteeksi nyt vaan, mutta minä en jaksa arvostaa tuollaista konditionaalisoturiutta, jossa minä kyllä olisin vaikka mitä ja tekisin vaikka mitä, jos ja jos ja jos joku tekisi sen niin, ettei minun tarvitsisi tehdä mitään! Voi perkeleen jumalauta, jos haluat jotain tehtäväksi, tee se! Ellet pysty, älä haaveile jonkun muun tekevän sitä sinun puolestasi nin että pääsisit hänen perskärpäsenään ansiottomaksi arvonnousunnauttijaksi!

 5. Suomestahan irakilaiset kristityt eivät juuri saa turvapaikkaa, vaikka heitä vainotaan Irakissa ja ISIS on kansanmurhannut kristittyjä…
  – lähinnä vain sunnimuslimit (esim. ISIS ja Al-Nusra ovat sunnilaisia) sekä ikänsä alaikäiseksi valehtelevat saavat Suomesta turvapaikan – ja iso osa meille tulleista muslimimiehistä on jotain shiiamilitojakin, jotka vain kieltäytyvät lähtemästä ja suvakit auttavat heitä siinä!

  Eli tällaisia kristittyjä vihaavia muslimeita meillekin otetaan! :

  ”Bagdadissa verinen joulu – Alkoholia myyviin liikkeisiin tehtiin iskuja”

  ”Bagdadin kristityt viettivät sunnuntaina joulua huterassa turvallisuustilanteessa.

  Bagdadissa Irakissa militanttit hyökkäsivät kristittyjä vastaan ennen joulua.

  Kristittyjen omistamiin, alkoholituotteita myyviin liikkeisiin tehtiin verisiä iskuja aivan joulun alla.

  Asemiehet avasivat tulen kahteen vierekkäin sijaitsevaan liikkeeseen perjantaina Ghadeerin kaupunginosassa Bagdadissa. Poliisin ja lääkintähenkilöstön mukaan kolme ihmistä sai surmansa ja neljä haavoittui. Paikallisten asukkaiden mukaan ihmisiä kuoli yhdeksän.

  Alkoholin myyntiä kartetaan sunni- ja shiiamuslimien parissa. Kristittyjen pitämiin, alkoholia myyviin liikkeisiin on viime aikoina tehty iskuja. Tekijöinä iskuissa ovat olleet eri militanttiryhmittymät.

  Monien kristittyjen mielestä joulua ei ole turvallista viettää Bagdadissa. He eivät luota siihen, että Irakin viranomaiset turvaavat heidän tilaisuutensa.

  Varmuutta joulun iskun tekijöistä ei ole. Kyseinen alue on kuitenkin shiiavoittoinen ja shiia-ryhmittymät pitävät alueella järjestystä.”

  LÄHDE: IL

  1. Kristillisellä Tv-kanavallakin on esim. Stefanus -järjestön ohjelmissa todettu, miten Suomen Migri ei tunnusta lainkaan kristittyjen vainoa muslimimaissa!
   – suvakkien mukaanhan islam on suuri rauhanuskonto ja islamofiilit sekä vihervasurit ovat aika tarkkaan miehittäneet keskeisimmät maahanmuuttovirat…

   Kansainvälisestihän tiedetään, että kristityt ovat maailman vainotuin uskontoryhmä – kun puhutaan puhtaasti uskonnollisista syistä tapahtuvasta vainosta…
   – ja keskeisimmät vainoajat löytyvät muslimien joukosta…

   Suomeen tulee joka vuosia tuhansia muslimeita, jotka vihaavat Suomea ja suomalaisia jo lähtökohtaisesti juuri kristillisen taustan takia – ei siis yhtään mitään järkeä…

 6. Onko yläkuvassa peräti Paavo I itse joulupukkina ?!
  – mutta ei kai vain tonttu ole ollut tuhma…

 7. Kun raketti-insinöörit eivät saa teoistaan mitään sanktiota niin heillä ei ole mitään syytä rajoittaa rakettileikkejään. Pehmeällä linjalla poliisi aikaansaa lisää rikoksia tulevaisuudessa

 8. Faijan tuntemaa spurgua poliisit olivat aikoinaan viemässä kaupunkiin putkaan. Puolessa välissä nostivat ukon kyydistä rollaattoreineen. Kumpaankin suuntaan asutuskeskukseen n.5km, vähän aikaa pidättäytyy örveltämisestä, kun joutuu selviytymistilanteeseen. Pikkumuslimi luultavasti pakkasella menee 20km helposti, kerran on Euroopan läpi jo kertaalleen hiippaillut? Niitä kyydityksiä ei tarvitse edes kirjata mihinkään? Saattaa musu jopa vahingossa oppia jotain.

 9. No hehän ovat kaikki raketti-insinöörejä joten varmaankin oli jonkinlaisesta tutkimusprojektista kysymys?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.