URHEILUA: Irakin jalkapallon superliiga täydessä vauhdissa

12

al-naft_sc_logoIrakin jalkapallon superliiga on täydessä vauhdissa. Alkukauden jälkeen jaettua johtopaikkaa pitää bagdadilainen Al- Naft sekä Midland Oilin omistama Naft Al- Wasat. Molemmilla on 27 pistettä , tosin Al Naftilla on yksi ottelu enemmän. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kahdeksan ottelua ja pelanneet kolme tasapeliä. Al- Naft on hävinnyt yhden pelin kun taas Al Wasatilla on tappioton sarja.

Maanantaina on useita kovia pelejä tätä kirjoittaessa kesken. Kolmantena sarjassa oleva myös bagdadilainen Al Talaba kohtaa Al Wasatin ja neljäntenä oleva niin ikään bagdadilainen Al Shorta kohtaa 13. sijaa pitävän Pohjois- Irakista olevan Erbilin. Tässä voiton oletetaan olevan aika varma, sillä Erbilin sarja on ollut pitkään tappiollinen.

Irakin superliigaa voi seurata täältä: http://www.sportstats.com/soccer/iraq/super-league/

Nyt kannattaa alkaa seuraamaan liigaa, jotta saamme yhteistä puhuttavaa sotaa ja vainoa paenneiden kanssa.

Tajukangas alkaa nyt kannattamaan bagdadilaista Al- Naftia.

 

kuvakaappaus-2016-12-26-21-20-59

Advertisements

9 thoughts on “URHEILUA: Irakin jalkapallon superliiga täydessä vauhdissa

  1. Al Wasat voi olla musta kameli – ilmeisesti Vaasan Vepsun paikallinen korvike – luulemma Vaasan sotapakolaisten suursuosikki jonne sotalapset ohjaa ylimääräiset SPR- ym. Suomi tukensa – ja Suomi maksaa.

  2. Voi, voi. Voisiko sieltä saada jonkun taklauskuvan niin rasmusporukka voisi kyynelehtiä yhdessä pelaajien julmaa kohtaloa..

  3. Ruotsista vois saada muutaman joukkueen mukaan irakin liigaan.Ruotsalaiset pottunokat maksaa matkat ja hotellit.

  4. Mun suosikk joukkue on Al Kohol,
    Ihme että liiga pyörii tuolla kun lähes kaikki peli-ikäiset ovat karanneet maasta syömään pahaa riisiä ja hirveessä ’hengenvaarassa’ tuolla pelailevat

  5. Kaurapuuron lisäksi meillä on täällä tarjolla punavihreä naisjoukkue Al Apaa.

  6. Al-Shorta Sports Club (poliisien urheiluseura) on korruptoituneen sisäministeriön joukkue. Sen yksi lempinimistä on ”Vihreät”. Poppoo lienee taustansa vuoksi keskustelun väärti irakilaisten keskuudessa, joten suosikkini on Al-Shorta SC.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.