Skip to content
Mainokset

Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 18.00

Moniksessa käydään läpi kuluvan vuoden menneitä juttuja. Monokulttuuri lanseerasi Suomeen uuden ilmiön, se oli edelläkävijä. Sitä vihataan, ihataan ja haukutaan. Ja se herättää vassareissa pelkoa.

Mainokset

4 Comments »

 1. Ennusteet ensi vuoden teroilulle Euroopassa olisi kiva kuulla. Mikä oli vuodessa 2016 yllättävää? Onko vuodessa 2017 lainkaan positiivista fibaa? Menettääkö Soini kruununsa ens vuonna? Onko Oulussa kiva asua?

  Tykkää

 2. Persujen Sebu Tynkkysen video pakkoruotsista herättää keskustelua:

  Suomenruotsalaiset kilpailevat matujen kanssa kyllä kovasti Suomen narsistisimman ja röyhkeimmän ihmisryhmän tittelistä – sen huomaa, kun lukee noita pakkoruotsia koskevia kommentteja…
  – bättre folk -asenne istuu kyllä tiukassa, toki heitä aivopestäänkin siihen jo ankkalammikon omista lastentarhoista lähtien (ovat kuin muslimien koraanikouluja siinä suhteessa!) – mutta toivottavasti ylpeys käy vielä lankeemuksen edellä surujenkin kohdalla…

  Pakkoruotsia vastaan pitäisi järjestää suuria mielenosoituksia useissa eri kaupungeissa!!!

  Se olisi suuri lahja sata vuotta täyttävälle Suomelle ja suomalaisten enemmistölle eli kansalle, jonka takia SUOMI on SUOMI – KIELIVAPAUS JA RUOTSALAISEN SIIRTOMAAVALLAN VIIMEISETKIN RIPPEET POIS!
  – toki umpiruotsinkielisillä alueilla saava edelleen pitää ruotsinkieliset palvelunsa, eikä kukaan estä ruotsin vapaaehtoista opiskelua…

  Monokulttuuri tai Tiina ja Junes voisivat poimia kommenteista älyttömimmät, mikäli vastustavat itsekin pakkoruotsia?!

  Esim. surulogiikalla intialaisiakaan ei ilmeisesti ollut olemassa ennen kuin Intia itsenäistyi?
  – ja siksi esim. Gandhi oli tietysti englantilainen jne.

  Tykkää

  • Video esille Ruotsin mediassakin 😉 :

   PS-Nuoret:

   #Pakkoruotsi-videomme etenee näillä näkymin SVT:n illan pääuutislähetykseen. Selvittävät, voivatko tehdä @YleOulu:n kautta kuvauksen.

   Puheenjohtaja Tynkkynen juuri nyt Sverige Radion suorassa lähetyksessä haastattelussa. #Pakkoruotsi-video menossa viraaliksi myös Ruotsissa.

   MIKSI RUOTSISSA EI OLE PAKKOSUOMEA, ovatko ruotsalaiset rasisteja ja fasisteja – vai me suomalaiset vain yhä henkisen siirtomaavallan alla????

   Tykkää

  • Demarien Reijo Paananen Sebulle Twitterissä :

   ‏@PaananenReijo
   @SebastianTyne How low can one go 😦

   Sama tyyppi nuoleskeli islamisti-lelumies Rami Adhamia somessa ja jopa mediassakin vielä sen jälkeenkin, kun demarit joutuivat poistamaan miehen listoiltaan – tai mies tietenkin erosi itse ja yhteisymmärryksessä ja hyvässä yhteishengessä kaikki tietysti tapahtui, kuinkas muuten…

   Ärkkööpeen Henrik-sonni veti herneet sieraimiinsa:

   RKP:n Henriksson kritisoi kuitenkin tuoreinta temppua.

   – Haluan vastauksen puolueen puheenjohtajalta Timo Soinilta ja oikeusministeri Jari Lindströmiltä. Miten he kommentoivat videota? Onko tämä heidän mielestään oikea tapa ajaa poliittista agendaa? Hyväksyvätkö he tämän kaltaisen viharetoriikan ja loukkaavan sisällön, joka suuntautuu niin ruotsin kieltä kuin luterista kirkkoa kohtaan, kysyy RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson tiedotteessaan.

   MTV3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: