Oikaisu aiempaan videoon- filmillä ei ole kyse musliminuorukaisten raiskausyritys

11

Tarkkaavaisten lukijoiden ansiosta video, jossa väitettiin tapahtuvan pariisilaistytön raiskausyritys, olikin ihan jotain muuta. Itse videolla tapahtuu ryöstö, ja sekin Tsekeissä. Yksi tekijöistä, prahalainen James Boho tuomittiin 2,5 vuoden vankeuteen asian tiimoilta.

Videolla ei siis tapahdu musliminuorukaisten raiskausyritys. Pahoittelen asiaa. Luotettavana pitämäni lähde johti harhaa.

http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-krimi/438765/divce-dupnul-na-hlavu-a-okradl-ji-utocnika-poslal-soud-na-2-5-roku-do-vezeni.html

Advertisements

4 thoughts on “Oikaisu aiempaan videoon- filmillä ei ole kyse musliminuorukaisten raiskausyritys

 1. Vastaavaa matutkin tekevät, joten ei ole ihme, että erehdyksiä sattuu…
  – tuohan sopisi ikuitenkin kään kuin ”kuvitusvideoksi” Euroopassa riehuvien rikolllisten matujengien toimintaa kuvastamaan – tyyliin tämä video on vain kuvitusvideota, eikä liity itse uutiseen…

  Hesassa se yksikin mamujengi ryösti ja pahoinpiteli vähintään 70 valkoista ei-muslimilasta ja -nuorta, tosin oli kai mukana yksi tapon yrityskin…
  – ja epäiltiin, että uhreja oli paljon enemmänkin – mutta kaikki eivät uskaltaneet koston takia kertoa…
  Ja hyvin vastaavalta sekin varmaan näytti kameroissa kuin mitä tuokin…

 2. ”Fehlermachen ist Mensclich” sanois saksalainen. Ja italialainen kohauttaisi vain olkapäitään. Vain suomalaiselle on vaike myöntää erehtyneensä. Ja sitä suoraselkäisyyttä Paavo osoitti.

  Ei muuta kuin eteenpäin elämässä. ”Tuokaa syyllinen sisään” sanottiin muuan sketsissäkin.

  1. ”Tuokaa se syyllinen sissään” & ”Sie oot panna meijän Annelii” 🙂 Pakkohan tämä on tänne laittaa: Dialogi ehkä parhainta ikinä. Joka ei tätä tunne – katsokoon.

   https://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok

   Ja vakavampiin asioihin sitten. Tämä Paavon ylläpitämä sivusto on kertonut Ruotsin ongelmista paljon enemmän kuin valtamedia yhteensä. Siitä suuri kiitos!!! On uskomatonta kuinka otsikot Ruotsista puuttuvat päivän lehdistä, Venäjästä on kuitenkin joka päivä jotain.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.