Södertäljessä autopaloja ja rakettiampumista ihmisiä kohti

12

 

Södertäljessä ovat uusruotsalaiset tehneet koko keskiviikon niitä asioita, joihin osaamisydin keskittyy.

Päivä alkoi klo 12.20 Hovsjön koulun viereisellä bussipysäkillä kun uusruotsalaiset ampuivat busseja ja matkustajia raketeilla. Poliisilla oli niin kiire, että se ei vaivaantunut paikalle.

Pimeyden tultua ilta jatkui rovioilla kun klo 20.24 aikaan Fjärilstigenillä kun siellä sytytettiin kevyt kuorma- auto tuleen. Palo levisi muutamaan viereiseenkin autoon. Kun tämä palo saatiin sammutettua niin seuraavaksi paloi klo 22.13 aikaan Björnövägenillä, jossa tuleen oli sytytetty kolme autoa. Myös viereiset autot kärvähtivät.

Södertäljen poliisi ei ole kiireiltään ehtinyt ottamaan ketään tapahtumista kiinni.

Polisen

 

Advertisements

11 thoughts on “Södertäljessä autopaloja ja rakettiampumista ihmisiä kohti

 1. Kaverit verryttelevät uuden vuoden juhlintaansa varten. Pitäähän se nyt osata se sytkärin käyttö jotta sitten aattona ranne on joustava ja kevyt käyttää.

 2. Tuossakaan ei tarvittaisi muuta kuin yksi ruotsalainen mies puukon kanssa kadulle huutamaan ”kuolema neekereille!” ja paikalle tulisi välittömästi yli 50 poliisia automaattiasein varustautuneena.

  Ne tosin ottaisivat vain sen ruotsalaisen miehen kiinni eivätkä puuttuisi kunniakansalaisten hulinointiin, mutta ainakin periaatteessa poliisi voisi sitten jälkeenpäin sanoa että ”olimme kyllä heti paikalla kun alkoi tapahtua emmekä jääneet missään vaiheessa alakynteen”.

 3. Kaustia pukkaa – mikäköhän on totuus tässäkin… :

  ”Bibliotekarie misshandlades vid lånedisken – ”hon hotade döda mig om jag inte far tillbaka dit jag kom ifrån”

  Nahla Hewidy är styrelsemedlem i Numu ry (Nuoret muslimit), som är en intresseorganisation för muslimer. Från och med årsskiftet kommer hon att vara ordförande för Helsingforssektionen.”

  https://svenska.yle.fi/artikel/2016/12/29/bibliotekarie-misshandlades-vid-lanedisken-hon-hotade-doda-mig-om-jag-inte-far

  Ruotsin taitoni on huono, joten joku voisi lukaista, että oliko tuossa kinaa joidenkin lastenkin kanssa vai mitä?

  Mitenköhän muuten tuollainen hyvin konservatiiviseen muslimijärjestöönkin kuuluva nainen voi olla töissä kirjastossa, kun islam käsittääkseni kieltää maallisten kirjojen lukemisenkin, koska kirjoissahan tapahtuu kaikenlaista…
  – ja ainakin Ramadanin aikaan monet ns. maltillisetkin muslimit välttelevät kaikkea mahdollisesti hiukankin syntistä…

  1. ”Terrori-iskujen jälkeen muslimit kärsivät Terroristi! Näin huusi vieras mies Nahla Hewidylle junassa Pariisin marraskuisten terrori-iskujen jälkeen.
   Reilu vuosi sitten Charlie Hebdon toimitukseen tehdyn iskun jälkeen Hewidyn sekä hänen siskonsa ja äitinsä ostosreissu Stockmannille keskeytyi, kun vieras nainen ryhtyi haukkumaan heitä terroristeiksi.

   Brysselin iskujen jälkeen Hewidy on lukenut Facebookista kommentteja, joissa uhkaillaan Suomessa asuvia muslimeja verisellä sodalla.

   – Häirintä on jatkuvaa, mutta terrori-iskujen jälkeen tilanne aina kärjistyy, hän sanoo.”

   Hewidyn mukaan häirintää kohtaavat erityisesti huiviin pukeutuvat musliminaiset. Hän kuuluu Nuoret Muslimit ry:n hallitukseen, joka on järjestänyt muslimitytöille vertaistukitoimintaa.
   Siellä käsitellään myös häirintäkokemuksia.
   Usein häirintä on pieniä eleitä ja kommentteja, joita muut eivät välttämättä edes huomaa.

   – Jos menen bussipysäkille, niin joku saattaa katsoa minua ensin päästä varpaisiin ja siirtyä sen jälkeen pari metriä kauemmaksi, Hewidy kertoo.

   http://www.valomerkki.fi/uutiset/hijab-ja-kipa-altistavat-hairinnalle

 4. Hmm onko nuo paikat miten lähellä toisiaan että onko siellä nyt ollut vain ”löyhä kaveri porukka” ollut liikkeellä kehitysmaalaisista koostuen vai? Jaksaako Paavo merkata kartalle paikat ja julkaista vaikka kuvankaappauksen kun itse ainakaan en moisia löydä.

 5. Koska osaat kirjoittaa yhdyssanan ’bussipysäkki’, osaat varmasti kirjoittaa myös yhdyssanan ’kuorma-auto’ (ei: kuorma- auto).

  Eikä sinulla ole muuten kirjoitusvirheitä ja teksti on sekä kirjoitettuna että puhuttuna luontevaa ja rikasta. Noin hyvän kirjoittajan ei kannattaisi itsepäisesti toistaa paria silmiinpistävää virhettä.

  Pelkistän kahteen pointtiin, joka kattaa 95% näistä virheistä: 1) Yhdysviiva on osa yhdyssanaa, välilyöntejä sinne ei pidä laittaa. 2) Ajatusviiva, jota käytät esim. otsikoissa paljon, vaatii välilyönnin molemmin puolin.

  Suomessa ja ruotsissa nämä näyttävät olevan samoin, joten heti kun alat tehdä oikein, alat huomata muualtakin (lehdistä, kirjoista), että näinhän se meneekin.

  1. Mutta eikö väliviivan jälkeen tule välilyönti esim: kuorma- auto eikä kuorma-auto? Ainakin peruskoulussa näin opetettiin. Mutta pitääpä tarkistaa asia kun ehtii… mutta kiitos huomautuksesta. Kielenhuolto on tärkeää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.