Trollhättanissa täysimittainen rakettisodankäynti

9

Trollhättanin maahanmuuttajaghetto Lextorp kuuluu niihin lähiöihin, joissa poliisilla ja tavallisilla ihmisillä on vaarallista.

Keskiviikkoiltana uusruotsalaiset menettivät taas otteensa ja intoutuivat ampumaan ilotulitusraketteja kohti erästä kiinteistöä. Aikansa singottuaan raketteja kiinteistön seinään talon omistaja suuttui asiasta ja päätti mennä sanomaan sotaa ja vainoa paenneille, että lopettaa. Tästä seurasi, että raketit suunnattiin nyt kiinteistön omistajaan ja häntä kohti ammuttiin useita raketteja.

Mies joutui perääntymään, mutta selvisi vammoitta. Poliisi Stefan Gustafssonin mukaan homma olisi voinut päättyä ikävästi. Gustafssonin mukaan tapahtuma ei ole mikään yksittäistapaus vaan pelkästään keskiviikkopäivän aikana vastaavan kaltaisia rakettiampumisia raportoitiin Västra Götalandin aluella kolmisenkymmentä. (30)

Uusruotsalaiset ampuvat raketteja putkesta, jonka toinen pää on tukittu. Tämä toimii eräänlaisena sinkona, jolloin rakettia voi suunnata karkeasti.

Klo 22.30 aikaan saatiin hälytys viereiselle koululle, josta uusruotsalaiset olivat rikkoneet kaikki ikkuna. Koulu yritettiin myös sytyttää tuleen, mutta tikut olivat luultavasti kastuneet, sillä koulun ulkoseinään saatiin vain pieni nokirantu. Sen sijaan pihalla ollut kaivinkone saatiin tuleen. Paikalletulleet vartijat joutuivat perääntymään ja jäämään rintamalinjojen taakse odottamaan poliisia. Heidän avulla tilanne saatiin hallintaan. Ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä yhtään mistään

TTELA

Oheinen filminpätkä on Växjöstä viime keväältä, mutta kertoo suurinpiirtein millaista rakettisodankäynti käytännössä on:

Advertisements

4 thoughts on “Trollhättanissa täysimittainen rakettisodankäynti

 1. Pitäähän se sinkoputki olla että silmä-käsi koordinaatio pysyy hyvänä. Ettei se pääse unohtumaan uudessa maassa asuttujen vuosien aikana. Sama silmä-käsi koordinaatio pysyy yllä myös ammuskellessa, ritsalla- tai jousella ammuskellessa tai muilla tavoin.

 2. Kivoja nuorukaisia jekkuilemassa ja kujeilemassa yhdesä poliisin kanssa sanoo:

  Suomenkin poliisissa on silti lukuisia kukkahattuja, jotka puolustavat näitäkin rakettiampujia….
  – ja jo tuollaisen filmin levittäminenkin on tietysti vain rasistista vihapuhetta ja kun kyseiset rakettiampujatkin ovat todennäköisesti kantaruotsalaisia tai ainakin ruotsinsuomalaisia vähintään, jos ovatkin mamuja…

  Rakettiampujilla ja poliisilla on tietenkin mainiot välit, kunnioitus on molemminpuolista – ja itse asiassa tuossa oli kyse vain hiukan yliampuvasta jekkuilusta, jota ei ulkopuolisten pitäisi edes noteerata…

  1. Hyväntahtoista hölmöyttä vaiko ideologiaakin, tiedä sitten... sanoo:

   Ovat aika mielenkiintoisia näiden eräidenkin somepoliisien twiitit… :

   https://twitter.com/huhtelajussi?lang=fi

   Voisivat suomalaiset poliisit mennä Ruotsiin hiukan pidemmäksikin aikaa tutustumaan sikäläisen poliisin työkenttään ja varsinkin sen muutoksiin…
   – koska Suomi kuitenkin seuraa Ruotsia muutaman vuosikymmenen jäljessä…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.