Helsingin Muslimit jakavat FB:ssä vihasaarnaajien päivityksiä

9

kuvakaappaus-2016-12-30-10-51-24

 

On todella kummallista miksi Helsingin Muslimit voivat jakaa omalla Facebook- sivullaan erilaisten vihasaarnaajien mielipiteitä ilman, että ”vastuullinen media” puuttuu siihen.

26.12. Helsingin Muslimita jakoivat pienen päivityksen eräältä henkilöltä nimeltään Dr. Bilal Philips. Päivityksen kuvatekstissä sanotaan viattomasti, että ”I Love Jesus – because I am Muslim!”.

Harmitonta, eikä totta.

bilal-philipsDr. Bilal Philips on kuitenkin rankattu monessa maassa kovan luokan vihasaarnaajaksi. Tämä jamakalaista alkuperää, nykyään Kanadassa asuva muslimi on rankattu vihamuslimiksi mm. Britanniassa ja Australiassa, jonne häntä ei ole päästetty saarnaamaan. Myös Saksa määräsi tämän rauhanuskonnon edustajan poistumaan maasta 2011, kun mies totesi, että homot pitää tuomita kuolemaan. Edelleen mies on Yhdysvalloissa mustalla listalla terrorikytköksien vuoksi.

Niinikään miestä ei päästetty Keniaan saarnaamaan terroriepäilyjen vuoksi, Tsekkeissä hänet pidätettiin kirjansa julkaisun yhteydessä. Kirjassa puhuttiin radikaalista islamista. Philippiineillä mies oli pidätettynä 2014 epäiltynä terrorikytköksistä

Olli Immonenhan vaati aiemmin miehelle maahantulokieltoa Suomeen, mutta tuolloin Suomessa asuvat muslimit pitivät saarnatilaisuuden.

dr-bilal-philips_400x400Dr. Bilal Philips tunnetaan maailmalla hyvin radikaaleista lausunnoista mm. siitä. että kuolemanrangaistus on homoille ainoa vaihtoehto. Hän hyväksyy itsemurhapommitukset ja ne eivät hänen mielestään ole islamin vastaisia. Kun ottaa huomioon sen, että mies on useissa maissa ollut epäiltynä erilaisista terrorikytköksistä niin eikö nyt jo tässä vaiheessa pitäisi olla myös selvää, mitkä ovat Helsingin Muslimien sympatiat.

Netistä löytyy hakusanalla Dr. Bilal Philips kymmeniä Youtube- videoita ja muita lähteitä, joista kuka tahansa voi tarkistaa asian.

Terveisiä Rasmukseen.

Advertisements

10 thoughts on “Helsingin Muslimit jakavat FB:ssä vihasaarnaajien päivityksiä

 1. Suurmoskeijaa puuhaava demaripoliitikko Husu Hussein on myös digannut tuosta ukosta, ainakin aiemmin…

  Ja jossain YLE:n ohjelmassahan Halla-aho ja Husu kiistelivät juuri näiden vihasaarnaajien maahanpäästämisestä – tosin Husu keskittyi lähinnä haukkumaan Jussia rasistiksi…

  Islamin ”Jeesus” eli Issa on väärennös, väkivaltainen henkilö – sitä paitsi muslimit vain loukkaavat kristittyjä puhumalla yhtään mitään tästä heille hyvin vähäpätöisesta väärennetetystä ”Jeesuksesta”…

  Raamattu sanoo, että ne jotka eivät tunnusta Poikaa – niin ei heillä ole Isääkään…
  – ja että varokaa vääriä profeettoja ( = Muhammed )

 2. Youtubestahan löytyy yhä tämä a-studio -lähetys, jossa Husu ja Halla-aho!

  On aivan sairasta, että Suomessa ei kiinnitetä mitään huomiota näihin ääri-islamistisiin moskeijapiireihin – suurin osa suurmoskeijaa puuhaavistakin on ääri-islamisteja, vaikka tätä ei ääneen sanotakaan, mutta heidän omat julkiset puheensa jo tämän todistavat!
  – Suomessa tehdään kaikki samat virheet kuin mitä muissa Euroopan maissakin on tehty, joissa nyt kärsitään islamin aiheuttamista ongelmista…

  Toivottavasti Persut ja monet muut kampanjoivat suurmoskeijaa vastaan kunnallisvaaleissa!!!!

  1. Husu puolusti tuossa ohjelmassa myös tätä imaamia – oli käynyt itse kuuntelemassakin! :
   https://en.wikipedia.org/wiki/Khalid_Yasin

   ”Helsingin Roihuvuoren moskeija on kutsunut tunnetun radikaalisaarnaajan sheikki Khalid Yasinin luennoimaan kahdeksi päiväksi Helsinkiin.

   Amerikkalainen Yasin toimii Hollannista käsin. Hän saa rahoitusta kansainväliselle toiminnalleen Saudi-Arabiasta. Yasin kiertää saarnaamassa tiukkaa wahhabilaista islamin tulkintaa.

   Yasinin mukaan muslimi ja ei-muslimi eivät voi olla ystäviä eikä hän usko länsimaiseen yhteiskuntaan sopeutumiseen. Yasinin mukaan sharia-laki on hyvin selkeä siinä, että homoseksuaalisuuden rangaistuksena on kuolema. Sitä ”ei voi selittää parhan päin, se ei ole meidän lakimme, vaan koraani”. Muslimien ei tulisi Yasinin mukaan käydä yliopistoa, koska se portti kääntymykseen, pois islamista.

   Shariasta Yasin totesi englantilaisen Channel 4:n salaa kuvaamassa materiaalissa, että ”naisten yhtäläiset oikeudet ovat harhaa ja järjetön ajatus”. Samassa ohjelmassa Yasin sanoo pitävänsä turhana keskusteluja kristittyjen ja juutalaisten kanssa ”siitä saastasta, mihin he uskovat”. Hänen mukaansa muslimit on ”määrätty tekemään aivopesua”.

   Yasin uskoo, että maallinen muslimivaltio ei voi toimia, vaan sharia-laki on otettava käyttöön. Maallinen ja uskonnollinen valta eivät ole hänen mukaansa erotettavissa. Onnistuneeksi esimerkiksi sharian käytöstä Yasin nostaa Nigerian. Yasin ei mainitse asiaa, mutta Nigeriassa on muun muassa teloitettu ihmisiä sharia-lain nojalla.”

   Sanomalehti Telegraphin mukaan Yasin on kiittänyt sharian pelotevaikutusta sanoen, että ”ihmiset näkevät toisia ilman käsiä, ihmiset näkevät julkisesti päiden pyörivän kadulla, kädet ja jalat katkottu ja ihmiset näkevät heidät ristiinnaulittuina. He näkevät ihmisiä paalua vasten ruoskittavana julkisesti, ja koska he näkevät sen, se toimii heille pelotteena. He sanovat, että en halua tuon tapahtuvan minulle”.

   Täten ei ole yllättävää, että Yasin on suosittanut ”epätottelevaisen” vaimon hakkaamista. Hänen mukaansa koraanin kirjaimellinen käännös kyseiseen asiaan liittyvästä kohdasta tarkoittaa, että ”hakkaa häntä kevyesti”. ”Hakkaa heitä, kuten hakkaisin lastani”, Yasin toteaa.

   Luentokutsun takana on Helsingin muslimit ry, joka myös ottaa vahvasti kantaa keskusteluun muslimioppilaiden uskonnonpetuksesta. Kirjoituksen mukaan ”monet vanhemmat ovat ottaneet lapsensa pois tunnilta suojellakseen heitä, mikä onkin hyvä, koska on kuultu opettajan tehneen vakavia virheitä opetuksessa, sanoen esimerkiksi, että ei ole pakko uskoa jumalaan” […] ”ja se on suurin ongelma nyt, laki pitäisi muuttaa”.

   Suomen perustuslain 11. pykälän ensimmäisessä momentissa todetaan, että ”jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus”.

   Nämä muslimit haluaisivat ottaa tämän oikeuden pois.

   http://simonelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/91762-radikaalisaarnaaja-khalid-yasin-luennoi-suomessa

 3. Vastuullinen media on ollut, on nyt ja tulee olemaan perseestä ja se johtuu siitä, että valtaosa väestöstä on perseestä. On tuskallista repäistä itsensä irti siitä turvallisesta mielenympäristöstä, joka perustuu vähäiseen tietoon ja paljoon kuvitelmaan, ja jonka synnyttäminen on valtaeliitin etu. Vastuullinen media ei ryhdy riskipeliin horjuttamalla väestön valtaosan mielenrauhaa kertomalla totuuden ilmiöiden taustoista.

  Käsillä olevassa tapauksessa totuus on se, että islam on sodan ja väkivallan uskonto. Tämän lausuminen ei vähennä muiden ideologioiden sotaisuutta ja väkivaltaisuutta, ei tee islamista ainoata sotaan syyllistä, eikä tarjoa yksinkertaista ratkaisua väkivallan lopettamiseksi.

  ” Helsingin Muslimien kanta terrorismiin
  Helsingin muslimit tuomitsevat terrorismin sen kaikissa muodoissa olivat sen tekijöinä muslimit tai ei muslimit. Helsingin Muslimit tuomitsevat täysin ISIS:in toiminnan emmekä tue tai kannata heidän ideologiaansa.” Suora lainaus lähteestä: https://www.helsinginmuslimit.fi/.

  Mikäli kannanotto on ristiriidassa käytännön toiminnan kanssa, menettää kannanotto totuusarvonsa. Vääräuskoisten terroristiksi määrittelemä henkilö ei tässä tapauksessa ole Helsingin Muslimien toiminnan valossa terroristi, vaan jotakin muuta.

  Olen käyttänyt monissa asiayhteyksissä lainauksia tekstiasiakirjasta, jonka löysin Helsingin Muslimien verkkosivulta http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf. Asiakirjaa ei enää löydy verkko-osoitteesta, eikä valitettavasti ”nettiarkistosta” http://web.archive.org/web.

  DA’WAH JUUTALAISILLE-asiakirja on vielä osoitteessa: http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/dawah+juutalaisille+2.pdf . Asiakirjassa epäillään juutalaisten olevan rottia: ”Muita Allaahin muuttamia ihmisiä eläimiksi olivat: krokotiili, haarahaukka, rotta ja lisko. Näistä vain rottia voi epäillä olevan vielä juutalaisia muut niistä vain elivät sen eliniän loppuun eivätkä siis ole lisääntyneet nykypäivän liskoiksi jne.”

  Lainaus on autenttinen kielivirheineen, mutta ei suuremmin jätä tulkinnan varaa. Seuraan mielenkiinnolla, milloin dawah juutalaisille poistetaan sivustolta. Suosittelen sen noutamista ja tallentamista tulevia tarpeita varten, kuten olen tehnyt hijrah-asiakirjalle. Sanasta miestä, sarvesta härkää.

  1. Näitä pitäisi koota ja tallentaa jollekin sivuille – etenkin jo suurmoskeijan vastustamistakin varten!

   Samaten pitäisi tallentaa suurmoskeijan puuhaajien muutkin haastattelut mediassa yms. – joissa puhuvat aivan selkeästi omasta ääri-islamilaisesta ajattelutavastaan…

   Ja pitäisi myös muutoinkin tutkia ja selvittää eri ihmisten taustoja tarkemmin, etenkin näiden moskeijapiirien keskushenkilöiden…

   1. Johan nämä kaikki on tälle sivustolle tallennettu. Nyt olisi meidän Paavo Tajukankaan lukijoiden, niin minun kuin sinunkin asia saattaa tätä ja monta muuta vastaavaa foorumia mahdollisimman laajaan tietoisuuteen. Jos minä ja sinä emme sitä tee, ei sitä kukaan muukaan, esim. the Valtio, ainakaan tee.

 4. Vastuullinen media on ollut, on nyt ja tulee olemaan perseestä ja se johtuu siitä, että valtaosa väestöstä on perseestä. On tuskallista repäistä itsensä irti siitä turvallisesta mielenympäristöstä, joka perustuu vähäiseen tietoon ja paljoon kuvitelmaan, ja jonka synnyttäminen on valtaeliitin etu. Vastuullinen media ei ryhdy riskipeliin horjuttamalla väestön valtaosan mielenrauhaa kertomalla totuus ilmiöiden taustoista.

  Käsillä olevassa tapauksessa totuus on se, että islam on sodan ja väkivallan uskonto. Tämän lausuminen ei vähennä muiden ideologioiden sotaisuutta ja väkivaltaisuutta, ei tee islamista ainoata sotaan syyllistä, eikä tarjoa yksinkertaista ratkaisua väkivallan lopettamiseksi.

  ” Helsingin Muslimien kanta terrorismiin
  Helsingin muslimit tuomitsevat terrorismin sen kaikissa muodoissa olivat sen tekijöinä muslimit tai ei muslimit. Helsingin Muslimit tuomitsevat täysin ISIS:in toiminnan emmekä tue tai kannata heidän ideologiaansa.” Suora lainaus lähteestä: https://www.helsinginmuslimit.fi/.

  Mikäli kannanotto on ristiriidassa käytännön toiminnan kanssa, menettää kannanotto totuusarvonsa. Vääräuskoisten terroristiksi määrittelemä henkilö ei tässä tapauksessa ole Helsingin Muslimien toiminnan valossa terroristi, vaan jotakin muuta.

  Olen käyttänyt monissa asiayhteyksissä lainauksia tekstiasiakirjasta, jonka löysin Helsingin Muslimien verkkosivulta http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf. Asiakirjaa ei enää löydy verkko-osoitteesta, eikä valitettavasti ”nettiarkistosta” http://web.archive.org/web.

  DA’WAH JUUTALAISILLE-asiakirja on vielä osoitteessa: http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/dawah+juutalaisille+2.pdf . Asiakirjassa epäillään juutalaisten olevan rottia: ”Muita Allaahin muuttamia ihmisiä eläimiksi olivat: krokotiili, haarahaukka, rotta ja lisko. Näistä vain rottia voi epäillä olevan vielä juutalaisia muut niistä vain elivät sen eliniän loppuun eivätkä siis ole lisääntyneet nykypäivän liskoiksi jne.”

  Lainaus on autenttinen kielivirheineen, mutta ei suuremmin jätä tulkinnan varaa. Seuraan mielenkiinnolla, milloin dawah juutalaisille poistetaan sivustolta. Suosittelen sen noutamista ja tallentamista tulevia tarpeita varten, kuten olen tehnyt hijrah-asiakirjalle. Sanasta miestä, sarvesta härkää.

 5. ”Kirjassa puhuttiin radikaalista islamista.”.

  Ihan niin kuin muka olisi olemassa toisenlaistakin islamia.

 6. Kyseisessä päivityksessä ei ole mitään kyseenalaista. ”Vastuullisen median” pitäisi puuttua näihin kupliin.

  1. Pitäisi niin, mutta valitettavasti siellä ymmärretään vastuun käsite täysin eri tavalla kuin kansallismielisessä katsantokannassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.