Husbyssä suurtulipalo – iso kerrostalo tulessa

8

Tukholmassa Husbyssä on juuri parhaillaan tulessa kokonainen kerrostalo. Oslogatanilla klo 20.30 aikaan alkanut suurpalo ei klo 23.00 mennessä ollut palopäällikkä Hans Eriksonun mukaan mitenkään hallinnassa.

Palo on syttynyt talon ylimmissä kerroksissa, josta se on levinnyt välikatolle ja edelleen koko kiinteistöön. Tietojen mukaan palo levisi todella nopeasti koko talon laajuudelle. Paikalla on kaikki Pohjois- Tukholman palolaitokset.

Viisi henkilöä on kuljetettu sairaalaan. Poliisi tutkii alustavasti asiaa tuhopolttona, mutta tässä vaiheessa ei osata sanoa onko kyseessä rakennustyömaalta syttynyt palo, sillä osa huoneistoista oli juuri remontin alla vai tuhopoltto.

kuvakaappaus-2016-12-30-23-38-50

Palolaitos antoi yöllä ensimmäisiä arvioita palon syttymisyystä – raketit. Nimittäin koko Järvan alueen maahanmuuttajalähiöissä Husbyssä, Rinkebyssä ja Tenstassa on ollut hyvin rauhatonta jo parina päivänä peräkkäin. Rakettiammuskelua ja ihmisten häiriköintiä. Kyseiseen taloon oli ammuttu sarjatulta vähän ennen palon alkua.

Advertisements

8 thoughts on “Husbyssä suurtulipalo – iso kerrostalo tulessa

  1. Olisko uus-ruotsalaiset aloittaneet juhlinnan tällä kertaa talopaloilla? Autot tulevat sitten niinkuin koristeeksi kakkujen päälle.

    Jos tämä ei sytytä ruutitynnyriä ja saa jokaista diskoläpsyttelijää kiimaan niin sitten ei mikään. Muita tuhotöitä odotellessa.

      1. Uusruotsalaisten (ja miksei myös -suomalaisten) kohdalla ilmaus lienee oikeammin ”Uusi vuosi, uudet kuteet, vanhat kujeet”. Kantaväestölle, joka tämän kaiken kustantaa, on tarjolla vain ”Jenit finis, palsa kanis ja veltto penis”. Näin niin kuin silleen kuvaannollisesti, vaikka liian monen kohdalla se on tylyä realismia syytä toisestakin.

  2. Näyttäähan se nyt hyvänen aika hiukan kotoisammaltakin, kun on palaneita ja sortuneita taloja – ja raketit paukkuvat ympärillä…

  3. Ullakko liekeissä joten voi hyvinkin olla rakettien sytyttämä.

    Eikö pelastuslaitoksen henkilöstöä tai poliisia muka kivitetty tällä kertaa? Se on jo uutinen itsessään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.