Läntisessä Ruotsissa täysi rakettisodankäynti päällänsä

12

 

Länsi- Ruotsissa erilaiset raketti- iskut ovat kiihtyneet torstai- iltapäivän ja illan aikana sellaisiin mittasuhteisiin, että  nyt on leikki kaukana.

Uusruotsalaiset ovat ampuneet raketeilla raitiotievaunuja, busseja, laivoja, kouluja, pelastuslaitoksen henkilökuntaa ja aivan sivullisia ihmisiä. Göteborgin alueen poliisin tiedottaja Hans Lippens kertoo, että tilanne on nyt todella paha ja on vain ajan kysymys milloin joku sokeutuu tai loukkaantuu muuten vakavasti.

Göteborg on tällä hetkellä pahin alue. Siellä tehtiin torstaina klo 18- 21.00 välisenä aikana yli 30 ilmoitusta poliisille kohtiampumisista. Mutta ilmoituksia virtaa poliisille käytännössä kaikista Länsi- Ruotsin kaupungeista kuten esimerkiksi Boråsissa, jossa eilen ammuttiin 4- vuotiasta tyttöä raketilla. Tytön sokeutuminen oli milleistä kiinni.

Boråsin tapauksessa uusruotsalaiset ampuivat raketteja bussipysäkille, jossa oli useita lapsia. Niinikään ilmoituksia tulee Partillesta, Kungälvistä, Skarasta, Halmstadista ja Trollhättanista. Kaikissa tapauksissa kaava on suhteellisen samanlainen, raketti ammutaan sokkona tai ”singolla” päin ihmisjoukkoa.

 

Kuvakaappaus 2016-12-30 01-32-39.png

 

– He heittävät raketteja ratikoihin, laivoihin ja sisälle kauppoihin. Rakettien liikettä ei voi mitenkään hallita kun se ammutaan ja kohta joku loukkaantuu, Lippens kertoo.

Esimerkiksi jokialus Älvsnabben joutui todelliseen ristitulitukseen kun se saapui Hisingessä satamaan. Myös useita ratikoita joutui tulitukseen ja yksi keskeytti kulun kuskin päätettyä jatkamisen olevan liian vaarallista. Klo 22.00 aikaan joutui Biskopsgårdenissa huoltoasema tulituksen kohteeksi ja henkilökunta joutui lukitsemaan aseman ovet hetkeksi. Useiden ihmisten parvekkeille on ammuttu raketteja ja avoimista ikkunoista on yritetty heittää raketteja sisälle huoneistoon.

Poliisin mukaan ihmiset pelkäävät tällä hetkellä todella, sillä kukaan ei voi mitenkään ennustaa milloin osuu kohdalle. Poliisi on tilanteen takia aivan hampaaton, ketään ei ole otettu kiinni missään ja Lippens toivoo vanhempien katsovan nuortensa perään. Ainoa mistä ollaan varmoja, että kyseessä on nuorukaisia. (Tajukankaan lisäys, uusruotsalaisia nuorukaisia.)

Tilanne monilla alueilla on siis hengenvaarallinen. Ampumiset ovat levinneet usealle alueelle, joka on tyypillinen autopaloissakin. Kun palot roihuavat hetken aikaa jollain alueella niin ne leviävät yleensä kulovalkean tavoin muuallekin.

Rakettiampumissa on mielenkiintoista se, että tekijöiden tiedetään olevan nuorukaisia. Herää kysymys mistä he saavat rakettinsa.

GP

Laitetaan asiasta oma seuranta pystyyn ”rakettiampumiset”.

Advertisements

16 thoughts on “Läntisessä Ruotsissa täysi rakettisodankäynti päällänsä

 1. Joka paikassa missä näitä musulmaaneja on niin siellä on heti mittavia ongelmia.Ne ketkä niitä tänne haalii on päästään sekaisin.Nämä kehitysmaalaiset maahantunkeutujat eivät osaa käyttäytyä ollenkaan,kyllä niin vihaksi pistää.Nämä pitää karkoittaa koko Euroopasta että saavat ihmiset olla rauhassa.

 2. ”Rakettiampumissa on mielenkiintoista se, että tekijöiden tiedetään olevan nuorukaisia. Herää kysymys mistä he saavat rakettinsa.”

  Ai noita ikärajojako tarkoitat, 18v. ? Ovatko ns. alaikäisiä pakolaislapsukaisia, jotka näyttävät kuitenkin n. 25-40-vuotiailta?

  Tietysti tuo hintapuolikin ihmetyttää, kun eivät kai nuo niin halpojakaan ole, ainakaan jos viikkotolkullakin jatkavat tuota räiskintää…
  – onkohan maahantuojissa uskonveljiä tai ostavatko peräti tukusta – ja tietysti tukkuhintaan!
  – toki esim. huumerahoillakin pystyy ostamaan pari papattia….

  Onko tuo laajamittainen räiskintä vahingoittamismielessä muuten kuinka vanha uusruotsalainen perinne jo?
  – toki Suomessakin on ollut yksittäistapauksia, mutta tosiaan yksittäistapauksia ja toivottavasti sellaisiksi jäävätkin!

 3. Asioita voi käsitellä ihan järkevästikin. Asiattomat kommentit eivät kuitenkaan tarkoita etteikö juutalaisilla olisi osaansa Euroopan mokutuksessa. Asioita kannattaa ajatella laajemmin kuin vain omasta pienestä katsantokannasta. David Duke tekee melko hyviä videoita liittyen monikulttiin

  1. Tuo Duke on harhainen ja sokea antisemitisti! Ja katsokaa miehen silmiäkin, ovat aina jotenkin todella omituiset vai vetääkö jotain aineita…

   Vaikka juutalaiset häviäisivät maan päältä tänään – niin muslimit jatkaisivat yhä valloitustaan huomenna, kuten Koraaninsa ohjaa!
   – ettekö te tajua, että muslimit uskovat myös ns. viimeiseen taisteluun – joskin ovat siinä kristittyjen ja juutalaisten ja kaikkien muidenkin vastapuolella…
   – uusnatsit eivät tajua islamin todellisia vaaroja, ilmeisesti koska natsit ihailivat islamia ja olivat natsien liittolaisia II Maailmansodassa…

   Uusnatsit pelaavat muslimivalloittajien pussiin, kun länkyttävät turhanpäiväistä antisemitismiään ja ohjaavat ihmisiä keskittymään täysin vääriin asioihin.
   Kristillisesti antisemitismi on Saatanan aikaansaannosta – helvetti odottaa, mutta niin odottaa myös maanpäällinen helvetti, kun pateja tuhlataan väärän maaliin…

   Ei joku Katainen, Sipilä tai Wahlroos ole juutalainen, mutta saatanallisen ahneita oman kansan kusettajia silti…
   – rikkailla yksilöillä ei lähes koskaan ole ollut isänmaata, tunnettu tosiasia – ja valta turmelee poliitikot!

   Toki joku Soros on karmea juutalaisyksilö – mutta mieshän teki itse yhteistyötä natsien kanssa. On juutalaistaustainen, mutta silti itsekin juutalaisvastainen…

   1. ”Vaikka juutalaiset häviäisivät maan päältä tänään – niin muslimit jatkaisivat yhä valloitustaan huomenna, kuten Koraaninsa ohjaa!”

    Niin jatkaisivatkin, kukaan ei ole kiistänyt että pää-ongelma on islam. Kannattaa ihan oikeasti katsoa hänen videoitaan – > Hän ei missään videossaan kannata väkivaltaan, vaan kannattaa aitoa monikulttuurisuutta: maailmaa jossa on monia kansoja omissa valtioissaan.

    Ja mitä tulee ns ”uusnatseihin” niin he eivät todellakaan halua Euroopan islamisointia, vaan kannattavat aitoa monikulttuurisuutta, jossa maailma on täynnä erilaisia kansoja, omissa valtioissaan.

    Israel ei ota vastaan ainuttakaan syyrialais ”pakoloista” Vaan edistää heidän matkaansa Eurooppaan.

    1. Minkä ihmeen takia Israel ottaisi syyrialaisia muslimeja, kun Israel taitaa olla ihan virallisestikin sotatilassa kyseisen valtion kanssa? Eivät syyrialaiset muslimipakolaiset suostuisi edes menemään Israeliin, koska vihaavat juutalaisia – näin uskon!

     Tosin syyrialaisia druuseja Israel suunnitteli suojelevansa aika vahvastikin, koska druusikyliä on molemmin puolin rajaa – mikäli siis ISIS olisi hyökännyt näiden kimppuun.

     Duke on harhainen roturasisti ja antisemitisti, en jaksa tuhlata aikaani häneen – tarpeeksi olen nähnyt kuitenkin.

    2. ”Duke on harhainen roturasisti ja antisemitisti, en jaksa tuhlata aikaani häneen – tarpeeksi olen nähnyt kuitenkin.”

     Kun jokin asia ei sovi maailmankuvaasi päädyt sensuroimaan asian itseltäsi, koska pelkäät että joudut hieman muuttamaan kantaasi jossain asiassa 🙂 ?
     Kyllä juutalaisista pitää voida aikuismaisesti keskustella, kuten kaikista muistakin väestöryhmistä. Juutalaiset eivät tee terroritekoja Euroopassa, mutta heidän yliedustuksensa rahamaailman keinottelussa, Hollywoodissa ja mediassa on kiistämätön tosiasia. Tämän lisäksi kaikki Frankfurtin koulun(kulttuurimarxismi) edustajat olivat juutalaisia.

     – Duke on vähän kuin Halla-Aho, molempia syytetään rasismista ja vaikka mistä, mutta kun heidän aineistoon tutustuu, huomaa sen olevan täyttä asiaa.

  1. Israelin sisällä asuu miljoona arabia, joista valtaosa muslimeita!!!!!
   – siis poisluettuna PA:n tai Hamasin alueet, kuten Gaza, Länsiranta eli Judea ja Samaria, joissa useita miljoonia muslimiarabeja lisää, joista iso osa käy myös Israelissa töissä!

   Esim. Jerusalemissa on armenialaiskortteleita yms. – useinhan se menee niin, että kristityt asuvat juutalaisten ja muslimien välissä…
   Israelissa asuu myös paljon enemmän afrikkalaistaustaisia kuin Suomessa. Israel onkin ehkä yksi monietnisimmistä kohtauspaikoista; siellä asuu ja ravaa ihmisiä ihan joka puolelta maapalloa.

   Israel on myös ainoa Lähi-idän maa, jossa kristittyjen määrä kasvaa!!

   Druusit, shiiamuslimilahko, menevät Israelin armeijaankin pakollisesti – ja vapaaehtoisesti monet beduiinit myös, jopa palearabeja löytyy – joten ei kannata uskoa kaikkeen, mitä uusnatsit tai vihervasemmisto väittää!

   Enemmistö Itä-Jerusalemin arabeista ilmoitti, että asuu mielummin Israelissa kuin mahdollisesti perustettavassa palevaltiossa – moni kiistanalaisilla alueilla asuva arabi tosiasiassa myy asuntonsa jopa ääri-juutalaisille ja muuttaa sitten syvemmälle Israelin sisälle, koska ei usko PA:n eli palestiinalaishallinnon kykyihin ylläpitää toimivaa valtiota…

   Väkivaltaa Israelissa ylläpitää ennen kaikkea RADIKAALI ÄÄRI-ISLAMILAINEN VIHAKIIHOTUS JA PROPAGANSA, ASEAPUKIN – sekä sille tuleva ulkomainen tuki niin radikaaleilta muslimitahoilta kuin muiltakin antisemitisteiltä, esim. sellaisilta vihervasureilta, kuten Tuomioja tai Koivulaakso…
   – jos arabipalejen enemmistö olisi arabikristittyjä, niin mitään konfliktia ei olisi ollut enää useisiin vuosikymmeniin!!!!

   Israelin armeija, poliisi yms. – pitää tilanteeseen nähden aivan loistavaa kuria, jopa suhteellista rauhantilaa ja oikeasti moni palearabimuslimikin kunnioittaa israelilaisia enemmän kuin vaikkapa Ruotsin matut ruotsalaista poliisia..
   – vihervasurimedia suoltaa täysin vääristeltyä propagandaa Israelin suhteen ja jättää radikaalin islamin ratkaisevan vaikutuksen täysin huomiotta !

   1. Kannattaa katsoa erilaisia videoita YouTubesta, niin tulee parempi käsitys arjesta, esim. tässä kysellään katsojien lähettämiä kysymyksiä:

    https://www.youtube.com/watch?v=b2_64uKSlrI

    Ei tuokaan toki koko totuus ole ja tuollaiset videot ovat aina hiukan kaunisteltuja, mutta antaa kyllä todellista osviittaa siitä, että tilanne ei ole ihan sellainen ja niin yksinkertainen kuin uusnatsit tai vihervasemmisto väittävät!!!
    Tämän ihan oikeasti näkee myös käymällä paikan päällä. Toki myös vihaa ja huonoa, täysin rikollistakin käytöstä – on molemmin puolin – ei sitäkään voi kiistää!
    Mutta Duken antisemitistinen vihapropaganda tai esim. vihervasemmiston suosima ns. Pallywood -propagandatuotanto kannattaa joskus jättää väliinkin!

    Ns. ääri-juutalaisethan pitävät enemmän muslimeista kuin kristityistä, koska pelkäävät juutalaisten kääntymistä kristinuskoon – islam ei ole heille tässä mielessä uhka ja kun moni juutalainen on itsekin etniseltä taustaltaan ns. arabi ts. arabian kielinen ja arabimaasta muuttanut…
    – vihervasurithan jättävät aina huomiotta, että muslimimaista karkotettiin enemmän juutalaisia kuin mikä oli ns. palestiinalaispakolaisten alkuperäinen lukumäärä!!!

    Suvaitsevaistoon kuuluva Israel -kriittinen puolijemeniitti Koko Hubarakaan ei taida edes tietää, että esim. Jemenissä ei asu enää juutalaisia – muutama yksittäistapaus toki saattaa löytyä, mutta yhteisöä ei enää ole.

    1. Natsismi on hulluutta, täysin toimimaton ja tuhoisa ideologia – myös turhanpäiväinen foliohattutasoinen juutalaisviha on hulluutta!
     Duke on yksinkertaisesti vain paha vihaa kylvävä ihminen, joka saa paljon rahaa hulluista jutuistaan…

    2. ”Duke on yksinkertaisesti vain paha vihaa kylvävä ihminen, joka saa paljon rahaa hulluista jutuistaan…”

     – Niin minäkin luulin ennen kuin katsoin hänen videonsa. En ole löytänyt ainuttakaan kohtaa jossa hän kehottaisi väkivaltaan. Käsittämätöntä että juutalaisuus on pyhä aihe joillekin josta ei saa aikuismaisesti keskustella.
     Miksi islamia saa kritisoida, mutta juutalaisuutta ei? Miksi kristinuskoa saa kritisoida, mutta juutalaisuutta ei? Mielestäni on käsittämätöntä että jotkut saavat vauhkoontumiskohtauksia kun sanoo sanan juutalainen. Länsimaiseen sananvapauteen kuuluu keskustella aivan kaikesta, varsinkin ikävistä aiheista.

 4. Nyt varmaan ruotsalaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kun kieltää ilotulitteiden myynti. Monikulttuurihan on tullut jäädäkseen ja se ei ole yhteensopiva vapaan rakettimyynnin kanssa.

 5. Uusruotsalaiset ? 🙂 Pakolaiset jotka pitäisi raketein ajaa pois sivistysmaista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.