Mona Walterin livelähetys Facebookin kautta klo 21.30

8

Mona Walter lähettää tänään livelähetyksen klo 21.30 Suomen aikaa Facebookin kautta. Sitä voi seurata Walterin Facebookin kautta. Alla linkki sinne. Lähetys tapahtuu englanniksi, jotta mahdollisimman moni voi seurata sitä. Aiheena on mm. ihmisen oikeus valita uskontonsa rangaistuksetta siitä huolimatta missä hän on syntynyt. Aihe sivuaa sitä, että monet somalit ovat jaelleet taas viime aikoina tappouhkauksia vähän sinne ja tänne – vääräuskoisille.

Hauska huomautus Walterin päivityksessä: ”Somalialaisille maanmiehilleni, teidön on pakko kirjoittaa kysymykset joko ruotsiksi tai englanniksi, jotta kaikki ymmärtäisivät ne. Jos kirjoitatte somaliaksi en lue niitä”.

Walterille voi siis esittää omia kysymyksiä. Kannattaa kuunnella, tiedossa mielenkiintoista puhetta. Klo 21.30 siis.

Mona Walter

Advertisements

3 thoughts on “Mona Walterin livelähetys Facebookin kautta klo 21.30

  1. Niinpä niin taas. Tuttujen risutekstien muurin ”innoittama” pääsin sisään ja ensimmäinen viesti on:
    ”Hej alla vänner.”
    Mihinkään ei tuosta pääse, pitäisi kirjautua sisään.
    Jos haluaa pysyä piilossa niin kyllähän se noinkin onnistuu. Vähän sama on Suomi ensin liikkeen kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.