Myös Skövdessä rakettiampumisia- sivullinen sai osumaa silmiin

11
image-1
Jurgita Povilaitienen parturikampaamoon tehtiin raketti- isku.

 

Myös Skövdessä on sattunut useita vaaratilanteita parin päivän aikana kun uusruotsalaiset ovat ampuneet raketteja kohti ihmisiä ja rakennuksia. Keskiviikkoiltana mieshenkilöä kohti ammuttiin raketilla, joka räjähti miehen kasvoilla. Silmälasit suojasivat miehen silmiä, lasit kuitenkin rikkoontuivat.

Todistaja kertoo, että tummiin pukeutuneet naamioituneet henkilöt juoksivat vain ympäriinsä ja ampuivat summamutikassa raketteja.

Myöhemmin yöllä rikottiin erään parturin ikkunat ja liikkeeseen sisälle ammuttiin rakettikeskitys. Kiinteistö kärsi savu- ja palovahinkoja. Yrittäjä kertoo, että tämä oli jo toinen vastaava vandalisointi:

– Olen todella stressaantunut tällaisesta ja miten voin hoitaa työni. Koko ajan saa pelätä mitä tapahtuu.

 

kuvakaappaus-2016-12-30-02-29-04

 

 

Skövdessä rakettisota on siis jatkunut pari päivää peräkkäin. Kaava on sama kuin muissakin kaupungeissa. Uusruotsalaiset ampuvat raketeilla kohti ihmsiä, rakennuksia, pelastuslaitosta. Skövdessä on tulitetty myös terveyskeskusta. Monet potilaat ovat ihmeissään mitä tapahtuu. Muuan henkilö kertoo, että uusruotsalaiset eivät välitä mistään mitään ja he voivat tehdä mitä huvittaa:

– Eivät he pelkää mitään. Mutta kaikkein epämielyttävintä on kuitenkin se, että poliisi ei tule paikalle, he eivät tee kertakaikkaan mitään.

Skövde nyheter

Advertisements

9 thoughts on “Myös Skövdessä rakettiampumisia- sivullinen sai osumaa silmiin

 1. Mahtaa olla tunnelmat.Uudenvuoden lupaukseksi että ei anna pelolle valtaa 2017

 2. Eikös Ruotsi voisi äkkiä säätää ”terroristi lain” jonka nojalla rakettien myynti kiellettäisiin jos sinulla ei virallista Ruotsalaista henkilötodistusta. Ja silloinkin myynti sallittaisiin vain yli 24 vuotiaille.

  Tai sitten muutetaan myyntiaikoja niin että vasta aattona klo 12 sallitaan myynti. Paljon jäisi näitä harjoitteluja pois. Tosin, Malmö on sen verran lähellä Saksaa että sieltä saa aina haettua. Mutta tulisi lisää mutkia matkaan.

  1. Vielä parempi olisi myynnin kieltäminen aamukymmenen jälkeen, sillä tyhjää toimittavat uusruotsalaiset nukkuvat puoleenpäivään asti. Länsi-Ruotsin rakettiammuskelu on kuitenkin selvästi organisoitua ja taisi alkaa jo ennen joulua, joten he välittävät niitä pimeästi eteenpäin kuten huumeita ja käsiaseita.

 3. ”- Pitäisi nähdä, että terrorismikin juureutuu nimenomaan alueilla, joilla on kestävässä kehityksessä epäkohtia.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612302200047174_uu.shtml

  Hmmm… Ruotsin ’kestävään kehitykseen’ on näköjään ilmestynyt särö. Ja jos tulkitsen Tarja Halosta oikein, on kyseessä ruotsalaisten vika, että pikkuterroristit harjoittelevat isompia pamautuksia varten.

 4. Ongelma on itse aiheutettu ja toimivat lääkkeet liian radikaalit käytettäväksi. Ei yllätä, enkä osaa pöyristyä. Samaa ongelmajätettä mahtuu ruotsiin vielä paljon.

 5. Muistakaa, että Suomen tulevaisuus on sama. En usko, että kehitystä enää voidaan kääntää, islamisaation tulo suomeen olisi pitänyt pysäyttää yli 20 vuotta sitten, nyt se on myöhäistä.

 6. On se kumma että lain ja järjestyksen ylläpito on niin ylivoimaisen vaikeaa Ruotsissa. Pelkkää lässytystä vuodesta toiseen. Tehkää työnne eli sitä mistä teille maksetaan!

  1. En epäile, etteikö Ruotsissa olisi lukuisia kenttäpoliiseja joiden rystyset syyhyävät päästä juuri siihen työhön. Heillä vain on todennäköisesti puoliso, jonka työpaikka on yleisessä tiedossa, lapsia, joiden koulu on yleisessä tiedossa ja asuntolainaa ja ehkä muutakin velkaa, joiden lyhennykset on budjetoitu kuukausittaiseen poliisin ja aviopuolison palkkaan sekä siihen, ettei tule mitään kovin isoja yllätyksiä. Vai pitäisiö sanoa ullatuksia?

   Sellaisia, että poliisilta lähtee virkamerkki ja uutta työpaikkaa on turha yrittää löytää yksityiseltäkään turvallisuusalalta? Että puolisokin löytää itsensä kilometritehtaalta josta ei niin vain löydetäkään uuteen uraputkeen? Että lastenklinikalta tulee huonoja uutisia julmasti raiskatusta lapsesta, jonka fyysisten ja psyykkisten vammojen hoitoon tarvitaan rahaa useiden vuosien ajan.

   Mutta perkelettäkö tämä meitä liikuttaa, emmehän me ole näitä ruotsalaisia, perheellisiä, velallisia kenttäpoliiseja!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.