Uusruotsalaiset ampuivat raketeilla kohti lapsia Boråsissa

11

image

 

Keskiviikkona nuori neljävuotias tyttö oli menettää näkönsä kun uusruotsalaiset ampuivat ilotulitusraketteja kohti täpötäyttä bussipysäkkiä. Pysäkillä oli useita pikkulapsia.

Tapahtumat alkoivat iltapäivällä Hässlen torin pysäkillä kun muutama uusruotsalainen käveli pysäkin ohi. Tytön äiti kertoo, että pojilla oli raketteja käsissään ja yhtäkkiä he vain alkoivat tulittaa pysäkillä olevia ihmisiä kohti.

– Tyttäreni ja muut lapset olivat tapahtumasta aivan kauhuissaan, kertoo tytön äiti Borås Tidningenille.

Yksi raketti osui aivan tytön eteen ja räjähti metrin korkeudella ilmassa. Mitään fyysistä vahinkoa ei varsinaisesti tullut, mutta esimerkiksi sokeutuminen saattoi olla vain tuurista kiinni.

Äidin mukaan uusruotsalaiset eivät välittäneet pennin vertaa tapahtumien mahdollisista seurauksista, nuorukaiset vain nauroivat.

– He eivät osoita mitään kunnioitusta ketään kohtaan.

Monet ihmiset ovat nyt täysin kyllästyneitä Boråsissa. Rakettiampumiset ovat jatkuneet pari päivää ja niin ihmiset kuin kotieläimet pelkäävät. Toisaalta pelkoa lisää, että myös poliisi pelkää eikä tee asialle mitään. Hans Lippens poliisista kertoo:

– Nyt tapahtuu koko ajan todella paljon. He ampuvat raketeilla vanhuksia, lapsia, pelastuslaitosta, rakennuksia ja ostoskeskuksien sisällä. Voi vain kysyä mistä he saavat rakettinsa, koska ikäraja niihin on 18.

………

Suomalainen, sinunkin lapsesi alkavat kohta olemaan tulilinjalla.

Advertisements

4 thoughts on “Uusruotsalaiset ampuivat raketeilla kohti lapsia Boråsissa

 1. Tässä nähdään ihan käytännössä mitävarten nämä ali-ihmiset on tänne tuotu. Niiden tehtävänä on käydä sotaa kantaväestöä vastaan. Sotaa jota Ruotsin rikas eliitti haluaa käydä halveksimaansa köyhällistöä vastaan. Poliisi, jonka tehtävänä on toimia rikkaan eliitin suojelijana ei tietenkään laita tikkuakaan ristiin näiden ostettujen tappajien kiinnisaamiseksi koska se on mukana tässä samassa tehtävässä jota rikkaat haluavat toteuttaa.

  Jos yksikin ruotsalainen puuttuisi voimankäytöllä kunniakansalaisten sikailuun, hyökkäisi popliisi heti hänen kimppuunsa. Miksi? Siksi koska poliisin tehtävänä on vahtia että kunniakansalaiset saavat vapaasti pahoinpidellä ja tappaa eliitin halveksimaa köyhällistöä. Rikkaat eivät itse halua tietenkään liata käsiään halveksimansa ”roskaväen” tuhoamisessa, eikä poliisikaan voi sitä tehdä koska se paljastaisi eliitin agendan aivan liian avoimesti. Siksi niiden on toimittava kierosti peitellen ja hyvänä tekosyynä näissä tilanteissa käy resurssipulasta valittaminen.

  Miksi Ruotsin Vastarintaliikkeen aktiivit kohtasivat niin väkivaltaisen ja aggressiivisen poliisin joka pahoinpieli jopa Vastarintaliikkeen omia valokuvaajia, jos taas näissä lapsiin kohdistuvissa raketti-iskuissa poliisi ei välitä puuttua lainkaan? Missä se vitun resurssipula oli viime marraskuussa Tukholmassa?

  Monikulttuurin äänekkäimmät kannattajat ovat kaikki ylempää keskiluokkaa sekä eliittiin kuuluvia rottia jotka aivan avoimesti halveksivat oman maansa vähävaraisia. Luulisi että ne aivan kilpailisivat saadakseen omille asuinalueilleen näitä ”valtavana rikkautena ja voimavarana” pitämiään lastenkiduttajia. Jostain kumman syystä ne kuitenkin päätyvät kaikki köyhällistön riesaksi…

 2. Kill the poor with multiculturalism

  Olet väärillä jäljillä. Ei tässä ole kysymys Eliitin ”sodasta” köyhiä vastaan, vaan ihan muut motiivit, Tämä levottomuus on vain sivutuote, eikä missään nimessä Eliitin etujen mukaista. Päinvastoin mitä enemmän nuo ”keppostelevat”, sitä vaikeammaksi tämä ”mokuttaminen” käy.

  Eliitti ja poliisi ei puutu asiaan sen takia, että se olisi ongelman myöntämistä ja sitä ruotsalaiset eivät tee, He ovat ”humanitäärinen suurvalta”.

  1. Tässä ollaan ongelman peruslähteellä: liian monen vuosikymmenen ajan liian monet kymmenet tuhannet ihmiset ovat luoneet uraansa pelkästään sille, että toistellaan mantraa monikulttuurisuuden luonnollisuudesta, ihanuudesta ja väistämättömyydestä. Nyt kun heidän koko maailmankuvansa on osoittautunut unelmahattaraksi, jonka tosielämän vaikutukset rytisevät yhteiskunnalliseen maankamaraan sitäkin raskaammin, ei heillä ole enää muuta mahdollisuutta kuin tarrautua kouristuksenomaisesti mantraansa ja jatkaa sekä sen julistamista että vastustajien hiljentämistä.

   Jos he myöntäisivät olleensa väärässä kaikki nämä vuosikymmenet, he menettäisivät kasvonsa. Mikä pahempaa, he menettäisivät yhteiskunnallisen asemansa oikeutuksen perusteet. Mikä pahinta, heidät voitaisiin vaatia vastaamaan teoistaan.

   Siksi heidän näkökulmastaan on parasta jatkaa tuhon tiellä ja kaatua saappaat jalassa uppoavan laivan komentosillalta huutaen: ”Me emme suostu pelkäämään uppoamista!!”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.