Göteborgissa on raketoitu ambulansseja ja julkista liikennettä

8

Göteborgissa on ollut todella rauhatonta vuoden viimeisenä päivänä. Rakettiampumisia on tapahtunut ympäri kaupunkia. Pahin tilanne sattui Kortedalan kaupunginosassa kun ambulanssihenkilökunta oli kiireellisessä sairaanhoitotehtävässä ja yhtäkkiä uusruotsalaiset alkoivat ampua ensihoitajia raketeilla. Ensihoitajat joutuivat vetäytymään ambulanssin suojiin baareilla makaavan potilaan kanssa kohti ammutuilta raketeilta.

Tämän jälkeen he pääsivät pakenemaan paikalta. Göteborgin ambulanssit ovat nyt erityisen varovaisia, sillä he näyttävät olevan yksi kohteista.

Rakettiampumisia on ollut myös julkista liikennettä kohti. Busseja ja ratikoita on ammuttu ja joitakin pysäkkejä on jouduttu ajamaan ohi, sillä tilanne on ollut vaarallinen.

Noin muuten tähän mennessä Göteborgissa on ollut rauhallista.

Advertisements

4 thoughts on “Göteborgissa on raketoitu ambulansseja ja julkista liikennettä

  1. Onneksi sinkoja jne… ei ole kaupan joka kulmassa.

    No, sekin on vain ajan kysymys, että tehokkaammat aseet saadaan käyttöön.

    1. joo kyl sieltä niitä aseita löytyy hyvinkin joka kolmannella nuorella on göteborgissa ase, just muutin pois sieltä että lapseni saa turvallisemman tulevaisuuden. asuin lähiössä angered jossa kyllä ammuskeltiin useasti tämä raketti sota on vain pientä leikkiä niille

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.