Poliisi kehoittaa varovaisuuteen rakettisodankäynnin takia

12

7788a7df-9f27-46f0-924f-d2f1024ee262

 

Ruotsin poliisi kehoittaa nyt ihmisiä suureen varovaisuuteen rakettiampumisten takia. Poliisi on saanut parin viimeisen päivän aikana satoja ilmoituksia, joissa uusruotsalaiset ampuvat ilotulitusraketteja päin ihmisiä. Yksin Göteborgissa ja ympäristössä on poliisi ottanut vastaan yli 100 rikosilmoitusta. Tiedottaja Peter Adlersson Göteborgin poliisista kertoo:

– Puheluja tulee todella paljon. Niitä on nyt todella paljon ja enemmän kuin normaalisti. Aiemmin he ovat ampuneet busseja ja ja ratikoita, mutta nyt he ampuvat myös kohti ihmisiä ja asumuksia. Tilanne on todella vakava, kohta joku loukkaantuu.

Myös Malmön alueella on täysi rähinä päällä. Poliisi on saanut keskiviikosta alkaen yli 300 rikosilmoitusta rakettiampumisista päin ihmisiä tai rakennuksia. Malmön poliisin tiedottaja Fredrik Bratt kertoo, että he ampuvat täysin tietoisesti kohti ihmisiä.

Tukholman naapurissa Sigtunassa 40 nuorta ampui raketteja sisällä ostoskeskuksessa. Kukaan ei ihmeen kaupalla loukkaantunut. Tukholman poliisin tiedottaja Albin Näverberg kertoo, että poliisi yrittää olla paikoilla näkyvästi, joka saattaa rauhoittaa tilannetta. Siis saattaa.

Poliisi kuvaa nykyistä tilaa ”ilotulitusrakettisodaksi”.

– Jos joutuu tilanteeseen on paras yrittää suojautua tai pyrkiä pois paikalta.


 

Ilotulitusraketeilla ampuminen päin rakennuksia ja ihmisiä ei varsinaisesti ole mikään uusi ilmiö vaan se roihahtaa aaltomaisesti muutamia viikkoja kestäväksi ”sodaksi” kunnes turnausväsymys iskee ja sota hiipuu. Kun jossain kaupungissa saadaan aikaan rieha niin se leviää hetkessä muihin kaupunkeihin ja joskus pyyhkäisee maan yli kuin tsunami. Joskus se hiipuu yhteen kaupunkiin.

Nyt tilanne on pahin sitten koskaan. Rakettisodankäynti on levinnyt käytännössä kaikkiin kaupunkeihin ja juuri maahanmuuttajavoittoisiin lähiöihin. Tekijät ovat pääsääntöisesti kolmansista maista tulleita sotapakolaisia.

Mistä he saavat raketteja? Ruotsissa rakettien myymiselle on 18- vuoden ikäraja, ja raketteja saa myydä vain ennen uuden vuoden päivää. Jotakin tiedetään: aiempina vuosina he ovat ostaneet suuria määriä raketteja varastoon toisaalta uusruotsalainen rakettikauppias saattaa katsoa sormien läpi myymistä. Lisäksi tiedetään, että joillakin alueilla raketteja on varastettu aiempina vuosina suuria määriä, esimerkiksi koko kontti. Tiedetään myös, että on olemassa erilaisia ”rakettitehtaita”, joissa raketteja valmistetaan kotikonstein.

Raketteja ammutaan kaikilla tavoin, kädestä tai heittämällä. Suosittu tapa on myös ”singolla” ampuminen, jossa jonkinlaisen putken toinen pää tukitaan ja putkea käytetään ikäänkuin sinkona. Tällöin tähtääminen onnistuu miten kuten.

Rakettisota siis nousee aaltomaisesti pinnalle. Suomessakin tämä samanlainen rakettisota alkaa olla framilla jo muutaman vuoden kuluttua kun uussuomalaiset huomaavat kuinka kivaa veljillään on Ruotsissa.

Advertisements

14 thoughts on “Poliisi kehoittaa varovaisuuteen rakettisodankäynnin takia

 1. Eikös ilotulituksella ole tarkoitus pelotella pahoja henkiä? Partalapset pelkäävät hurreja, joten pelottelevat niitä pois reviiriltään. Sotaa ja vainoa paenneet lapsukaiset kun voivat olla kovin herkkiä säikkymään vaaleita viikinkejä…

  1. Se oli joskus 2200 vuotta sitten kun tämä paholaisten karkotus oli meneillään. Sittemmin länsimainen ilotulitus on muuttunut viihdyttäväksi esitykseksi. Näiden kultturinrikastajien ainoa tarkoitus on mahdollisimman suuren tuhon ja sekasorron aiheuttaminen! Palokunnan ja poliisien kivittäminen on sitten koko spektaakkelin kohokohta. ”C’est la vie” sanois fransmanni!

 2. Videon kohdassa 0:48 kuuluu allahu akbar. Ilotulitteet ovat uusruotsalaisten käsissä muuttuneet vihatulitteiksi. Nuoruudessani kerran postilaatikko oli hajotettu raketilla, mutta ihmisiä päin ei koskaan ammuttu. Taas on siis kulttuuri rikastunut Lähi-idällä.

 3. Hyvää Uutta Vuotta Paavo ja suuri kiitos menneestä! Tulevaisuus palkitsee vielä sinut.

 4. Oheisen blogin kautta saat kattavasti tamperelaisten rahoilla räjäyttelyä kuvin ja videoin, sekä muutakin punikkien karvoja nostattavaa oheisin saatesanoin: Silmien välliin ennen annettiin, merkel ja hyysrimafia on hakoteillä. Todisteeksi siitä kävin ilotulituksen päätteeksi Kalevankankaalla katsomassa: Punikkien hautausmuistomerkilläkin: Ryssänkätyrit mullan alla. Hyvää uutta vuotta katsokaa illan kuvasatoa ilotulitus Ratinassa ja käyntini Kalevankankaan vapaussoturien ja punikkien hautamuistomerkeillä http://uudenvuodenpuhe.blogspot.fi/

 5. Voisiko Monokulttuuri tai Tiina ja Junes käsitellä näitä monikulttuurisia suhteita, siis etenkin varsinaisten kanssa?
  – esim. nuorten tyttöjen naiivius ja ymmärtämättömyys islamin todellisuudesta – ja tietysti suvakkinaisten täysi todellisuuden kieltäminen ja feministien islamofiilia!
  – ja miten islam ja vapaamielinen pohjoismaalaisuus ovat erityisen paha yhdistelmä!!

  Tulisiko se Hannele, joka on ollut naimisissa irakilaisen kanssa, vihdoin vieraaksi?

  Naiset etenkään eivät tajua varoa ja edistävät tyhmyyttään tätä kaikkea hullutusta – toki on suvakkimiehiäkin yllin kyllin, mutta kun he eivät voi seurustellakaan musliminaisten kanssa, joten eivät itse sillä tavoin edistä islamisaatiota…
  – mutta toki jokainen mamukin pitää ottaa yksilönä..

  ——————

  Tämä on järkyttävin esimerkki ns. suvakkinaisista – ja tehnyt jopa tutkimustakin aiheesta… :

  ” **** vaimo, E. S. , ammatti monikulttuurisuusasiantuntija.

  Tässä gradu: ”Suomalais-turkkilaisten seka-avioliittojen viestintäproblematiikka”
  https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456 … ?show=full”

  http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=6543&start=81

  1. Toinen aihe-ehdotus Monokulttuuriin – etenkin kun Tuukkakin on Turkkia tunteva:

   ”Turkki-tutkija: Istanbulin iskua edelsi jouluun ja uuteenvuoteen kohdistunut vihapuhe”

   ”Hallituspuolueiden media arvosteli länsimaista juhlintaa.

   Ulkopoliittisen instituutin Turkin sisäpolitiikkaan perehtynyt vanhempi tutkija Toni Alaranta kiinnittää huomiota Istanbulin terrori-iskun ajankohtaan: uudenvuodenyöhön.

   – Kiinnostava on, hallituspuolueita lähellä olevat turkkilaiset mediat ovat viimeisen kuukauden aikana pitäneet yllä vihapuhetta, jossa viesti on ollut se, että joulua ja uuttavuotta ei kuuluisi Turkissa viettää länsimaalaisesti tai ylipäätään olenkaan, koska se on vieras, islamilaiseen kulttuuriin kuulumaton asia.”

   – Isis organisaationa ei välttämättä ole takana, vaan tekijä voi olla myös yksittäinen ulkomaalainen tai paikallinen sympatiseeraaja. Heitä on Turkissa paljon.

   Alarannan mukaan iskulla saattoi olla useampikin viesti.

   – Se kohdistui länsimaalaista liberaalia elämäntapa kohtaan, sillä haluttiin ehkä kertoa Isis:in olevan kykenevä iskuihin ja haluttiin aiheuttaa sekasortoa Turkissa.”

   http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005028570.html

   1. ”Norway’s SUCCESSFUL crackdown on illegal migrants as record numbers deported in 2016 ”

    http://www.express.co.uk/news/world/748976/Norway-migrant-crackdown-record-numbers-deported-2016

    Mikä ihmeen Tukholman syndrooma Suomea vaivaa Ruotsin apinoinnin muodossa?!

    Pakkoruotsi on syytä lopettakaa jo tämän jatkuvan apinoinninkin takia – samoin kuin KOKO maan kattava kaksikielisyys!
    – ruotsinkieliset ja ruotsinkielisiä asukkaita runsaasti omaavat alueet toki saakoot peruspalvelunsa yhä ruotsiksi ja Kela yms. palvelkoon myös ruotsiksi, mutta muuten maasta on tehtävä yksinkielinen, jotta emme hyppää Ruotsin perässä alas pimeään rotkoon…
    – vapaaehtoinen ruotsin opiskelu toki silti sallittu!

    Suomi vapaaksi Ruotsin vallasta!

 6. No mitä se Suomi-neito kuiskailkaan Sipilälle: I Am Seventeen.

  Hyvää Uutta Vuotta -17 hoitsulle ja kaikille teille ja meille muillekin elämäntapaluusereille. :))

  Olen muuten tilannut uuteen Bugatti-autooni rekkarikilven tunnuksella: IAM-17

 7. Mikset sä Paavo perusta omaa vaikkapa Janokulttuuri.Fmää? Nythän Junes on jo tappanut patriarkaatit ja kaikki muutkin Tuonen Joutsenen omat lentolehtiset :))

  Mulle sä Tajukangas olit ainoa syy kuunnella Monokulttuuria.

  Mulle ei joku Oulun kunnallispolitiikka ole lainkaan niin tärkeä juttu. Miks sä annat jonku Juneksen tuhota Tiina W:n lisäksi koko Monok.?

 8. Seppo Lehto tais joskus pakomatkallaan kuvata myös Nivalan sankarihautoja. Tiesiköhän Seppo Sieg Heil, jotta Nivalan sankaripatsaan on veistänyt Kyösti Kallion poika Kalervo Kallio. Omasta mielestäni yks hienoimmista ja aistikkaimmista sotaveistoksista.

  Löytyhän tuo pätkä vielä jewtubistakin: https://youtu.be/mXj8LtwAPNc

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.