Uusruotsalaiset sytyttivät Husbyn jättipalon tahallaan vahingossa

8

 

Husbyn jättipaloa sammutetaan vieläkin. Eilen illalla klo 19.00 jälkeen alkanut kerrostalopalo levisi muutamissa minuuteissa koko talon leveydeltä ylimpiin kerroksiin ja palolaitoksen sammutustyöstä huolimatta edelleen alimpiin kerroksiin. Kuusikerroksisen talon kolme ylintä kerrosta on palanut. Koko talo on siis purkukunnossa, sillä alemmatkin kerrokset kärsivät vesivahinkoja sammutustöiden takia. Talon pinta-ala on noin 650 m2.

Palopaikalla oli illalla kaikki Pohjois- Tukholman paloyksiköt, mutta silti paloa ei ole saatu vieläkään täysin hallintaa. Palo on saatu rajattua, mutta klo 9.00 aikaan ylimmistä kerroksista näkyi liekkejä.

Pelastuslaitos evakuio illan aikana kaikki huoneistot ja muutaman lähitalonkin asukkaat joutuivat evakkoon suuren savun muodostuksen takia. Ketään ei loukkaantunut vakavasti, puolenkymmentä henkä vietiin lievien vahinkojen takia sairaalaan.

Poliisi tutkii paloa tuhopolttona. Suurimmaksi epäilyksi nousee raketit, joita sotaa ja vainoa paenneet ovat ampuneet Husbyssä jo muutaman päivän peräkkäin. Eillisiltana aluelleella Oslogatanin ympäristössä kerrottiin olleen hyvin rauhatonta. Juuri ennen paloa uusruotsalaiset olivat ampuneet raketteja kohti kyseistä kiinteistöä ja alueelta kuultiin iso räjähdys.

Alueen ihmiset ovat peloissaan ja raivoissaan. Moni kunniallinen uusruotsalainen on tympääntynyt siihen, että Husby muistuttaa tällä hetkellä synnyinseutuaan Lähi-idässä tai Afrikassa, eikä sivistynyttä pohjpoismaalaista yhteiskuntaa. (Husbyssä ei siis asu kantaruotsalaisia)

Seurataan tilannetta.

Advertisements

25 thoughts on “Uusruotsalaiset sytyttivät Husbyn jättipalon tahallaan vahingossa

 1. mistä ne saa nuita raketteja oikein käsiinsä? vai onko talentit alkaneet rakentelemaan niitä itse

  1. Lähikaupoista ostavat; ymmärtääkseni kyse on ilotulitteista eikä mistään Katjushoista?

 2. Hahhah, tää oli kyllä hauska

  ”Alueen ihmiset ovat peloissaan ja raivoissaan. Moni kunniallinen uusruotsalainen on tympääntynyt siihen, että Husby muistuttaa tällä hetkellä synnyinseutuaan Lähi-idässä tai Afrikassa, eikä sivistynyttä pohjpoismaalaista yhteiskuntaa. (Husbyssä ei siis asu kantaruotsalaisia)”

  1. Karmeita ovat Husbyn ruotsalaiset ja kai suomalaisetkin – kun tuolla lailla pistävät paikkoja Lähi-idän tyylisiksi, varmaankin ihan tahallaan ja rasistisista syistä pelotellakseen näitä turvaa etsiviä raukkoja…

 3. Ilmankos Ruotsissa on täystyöllisyys…. Hallitus on pitänyt huolen, että pelastuslaitoksella ja poliisilla riittää töitä.

 4. Ruotsi on hyvä esimerkki siitä, kuinka käy, kun kansallinen identiteetti hävitetään, ja miehistä kasvatetaan neitejä. Ihan uskomatonta, että ketään ei näistä rikoksista oteta kiinni. Tässä on selvä suvakkimädännäisen poliisijohdon linjaus.

  Tilanne pitää näköjään mennä siihen, että tulee ruumiita. Tosin en usko, että sittenkään eivät ruotsalaiset herää. Toistavat kuin idiootit mantraa, että monikulttuurisuus on rikkaus. Niin syvälle on mädätys edennyt. Selkärankaa märän sukan verran.

  Vauhti alaspäin todellakin kiihtyi tänä vuonna ja mikään ei osoita, että ensi vuonna olisi yhtään parempaa luvassa. Ruotsin valtio mätänee alta. Näissä lähiöissä valtaa pitävät jo jengit. Pian alkavat parempien lähiöiden ryöstelyt, kun ovat nyt saaneet vankat tukikohdat. Nämä saatanat vaan pian kävelevät asuntoihin sisään ja ryöstävät kaiken, mikä lähtee irti. Aivan uskomatonta katsoa tälläistä touhua, että kokonainen valtio on romahduskierteessä.

  Miten ruotsalaiset miehet voivat edes nousta vastarintaan, kun on koko elämä moitittu ja estetty kaikenlaista miehuuden ja vahvuuden osoittamista. Lapissa varmasti vielä on kunnon miehiä, mutta heitä on vain liian vähän. Ei tätä pysäytetä muutakuin miehit kivääreillä.

  Minusta tämä on pahempaa kuin oikean sodassa karkuruus. Sotilaskarkuri ehkä jopa taisteli vastaan ennenkuin henkinen kantti petti. Tälläistä vitun saamatonta touhua. Nyrkkiä vaan puristetaan niin, ettei vaan kukaan näe. Sillä tasolla tämä ruotsalaisten vastarinta on. Tämä on suorastaan erittäin häpeällistä ruotsalaisuudelle. Selitä siinä sitten jälkipolville, että miksi olitte tollaisia löysiä kunniattomia paskoja, jotka ei edes omaa maata (tai naista) puolusta selvältä uhalta. ”Mutku mutku, vali vali”.

  Jos tätä paskaa alkaisi siivoamaan, niin armeija ensin puhdistaisi kadut. Massakarkotukset samantien. Sitten kansallinen komissio jakamaa tuomioita etenkin poliitikoille ja virkamiehille, jotka tämä katastrofin aiheuttivat. Siis miettikää sitä, että täkäläisessä maahanmuuttovirastossa on suvakkeja kumileimasimena. Nämä antoivat viime kesänä jopa tuhat pysyvää oleskelulupaa päivässä!
  Siellä vankilassa olisi ainakin 10000 vankia hyvinkin pian. Vasta kaiken tämän jälkeen maa voisi toipua hiljalleen.

 5. Myös kunnolliset ihmiset saavat kärsiä kusipäiden teoista. On siellä työssä käyviäkin eivätkä kaikki ole muslimeja. Siellä asuu myös suomalaisia. Joten ei oli mitään syytä riemuita siitä että talo palaa, kotieläimiäkin jäi liekkeihin. Juuri näin käy kun pallo hukassa olevat kemuvanhemmat eivät pysty kontrolloimaan kakaroitaan eikä koulu mahda heille mitään. Nyt kakarat laahustavat ympäriinsä ja tekevät rikoksia sen minkä kerkiävät. Näihin kemualueisiin on satsattu satoja miljoonia mutta rahat häviävät kuin avaruuden mustaan reikään. Eikä Ruotsin tämän hetken poliitikoista löydy sellaista ”munaa” että saataisiin stoppi, lainsäädäntö on aivan liian pehmeä.

  1. Onko ”kemu” kehitysmaamuslimi vai mikä?!

   Muslimien ongelma on sekin, että tempaisevat yhä ne kymmenkunta lasta – ja Ruotsissa eivät saa kai enää isoja asuntojakaan, joten kadulla nuo kai senkin takia maleksivat, siis ihan tilan puutteenkin takia…
   – ja kun edes muslimisisarukset, jotka ovat eri sukupuolta, eivät välttämättä saa olla valvomatta keskenään tai ei ainakaan poikien kavereita saa tuoda samaan tilaan sisarten kanssa…
   – niin ulos ja kadulle kai nuo poikansa oikein lykkäävätkin…

   Ja moni musliminainenhan tulee äidiksi teininä, yksinhuoltajuuskin on yleistä – ja kun muslimipoika saa vanhemmiten määrätä omaa äitiäänkin….
   – niin on selvää, että todella heikkoa on vanhemmuuskin…

   Ja jos ollaan vielä jotain luku- ja kirjoitustaidottomiakin…

   Ovat joko siis täysin kuritta tai sitten jyrkän islamin alla, mutta se jyrkkä islamikin sallii vääräuskoisia vastaan hyökkäilyn, joten aikamoinen suohan se on ja vetelä täällä…

   1. Korjaus: jyrkkä islam nimenomaisesti kehottaa ja jopa velvoittaa hyökkäämään vääräuskoisia vastaan.

 6. Mahtaako ensi vuonna jo tulla ruumiita?

  Yksi paha ongelma joka Ruotsista löytyy on valtiouskovaisuus, eli usko siihen että valtio ratkaisee ihmisen kaikki ongelmat. Ihminen joka on koko elämänsä siirtänyt asiansa valtion hoidettaviksi on huonossa jamassa kun valtio romahtaa. Ruotsissa tilannetta pahentaa ihmisten puolustuskyvyttömyys, sillä aselupia ei maassa hevillä saa, kun taas rikollisilla on aina aseet.

  Ja kiehtovinta on seurata Malmön tilannetta sillä kyseinen loukku on pahiten mädätetty paikka Ruotsissa. Mitä Malmössä tapahtuu, tapahtuu viiveellä muualla Ruotsissa.

 7. Ulkonaliikkumiskielto. Kuula kalloon joka raketinheittäjälle. Myyntikielto räjähteille. Rakettien ampuminen kohti rakennuksia, ihmisiä, eläimiä ja autoja pitää luokittaa terroriteoksi (eikä miksikään ilkivallaksi…). Maastakarkoitus kaikille terroristeille poikkeuksetta eikä koskaan paluuta takaisin. Piste. Jokainen valitsee itse oman tiensä; joka valitsee paskaa saakoon paskaa.

  1. Höh… piti painaa like mutta puhelin päätti laittaa unlike. Ja sitä ei voi ees perua. Liekö joku suvakki koodannu tän? 😉

 8. ”Alueen ihmiset ovat peloissan ja raivoissaan”.Kyllä kyllä! En asu Husbyssä, mutta Järvan alueella kuitenkin. Ennen joulua meni naapurille raketti postiluukusta. Minulle yritettiin laittaa myös, mutta ei onnistunut, kun postiluukkuni on niin huono. Se repii postitkin ja olen sitä monesti kironnut. Tämän jälkeen tykkään että se onkin oikein tarkoituksenmukainen. Naapuri sai huoneistonsa täyteen savua ja kynnys paloi rumaksi. Poliisin neuvo oli, että pankaa leivinpellit lattialle postiluukun alle. Tällaista on elämä täällä Jihad-vyöhykkeellä.

  1. Hienoa että kerrot paikanplltä. Pystyisitkö yhtään kuvaamaan myös videoita?

 9. Aivan järkyttävää, kuinka kauniin sivistysvaltion annettiin luisua ”barbarismiin”…monikulttuurisuus on totta tosiaan oikeaa rikkautta, mitä meilläkin jotkut hokee-hullua.

  Tervejärkisillä ihmisillä on kyllä ihan erilainen käsitys asioista.

  Ei ikinä anneta Suomen luisua samaan.

 10. ”sillä aselupia ei maassa hevillä saa”
  Ruotsissa aseluvan saa helposti, ainakin jos vertaa Suomeen.
  3 kuukautta harrastusta ja kaksi kilpailusuoritusta ja saat luvan 22 kaliiperiseen urheilupistooliin.
  Suomessa 2 vuotta harrastusta ja vasta sitten irtoo ostolupa.

  1. Näin siis Ruotsin ja Suomen ero pistooleissa, kiitos Jokelan ja Kauhajoen. Ymmärtääkseni Suomessa kuitenkin metsästysaseisiin, ainakin taitettavaan haulikkoon lupa irtoaa huomattavasti helpommalla; vaaditaanko paljon muuta kuin puhtaat rekisterit ja metsästäjäntutkinnon suorittaminen?

   1. Taitaa kuitenkin tämä metsästyskortin tentti olla liian hapokasta näille venkuloille. En tunne siltä osin ruotsalaista käytäntöä mutta eiköhän se ole sielläkin suhteellisen vaikea taveineen ja sepelsorsineen. Harrastan urheiluammuntaa mutta eläinten lahtaaminen ei ole mun juttu.
    Karstulan ampumaviikolla käy paljon ruotsalaisia pistooliampujia, joiden kanssa olen vaihtanut ajatuksia maiden erilaisista lupaprosesseista ja heille tämä Suomen 2 vuoden harrastusvaatimus pistoolilupaan on herättänyt ihmettelyä.

 11. Suomeen pukkaa suurmoskeijaa, levittämään ääri-islamia – koska päättäjämme ovat täysin sokeita! :

  Hommalta löytyy hyvää keskustelua ja esim. tämä lainaus eräältä taustaiselta, A.Y, poliitikolta:

  ”Muistatko pia Jardi, kun kerroit minulle, että Bahrainin kuningashuone, mikä on tunnettu ISIS-sponsori, ei rahoittasi #suurmoskeija-projektiasi, vaan ”koordinoisi” rahoitusta?
  Haluatko selventää miksi vastaanotat sittenkin satoja miljoonia euroja islamofasistiselta monarkialta, minkä uskonnollinen ideologia on täysin samanlainen #ISIS terroristijärjestön kanssa? Aikooko tunnettu bahrainilainen ISIS-prinssi [SENSUROITU] myös osallistua projektiisi? Miksi Bahrainissa tuhannet näkevät nälkää, mutta heillä on varaa antaa sinulle rahaa?

  Osaako Ilari Rantakari, ulkoministeriön entinen diplomaatti ja kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokuksen nykyinen puheenjohtaja, tai Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljanen kertoa omat osuutensa?
  Yritättekö sanoa, että ISIS ideologia = Islam? Tunnen monta muslimia, jotka pitäisivät sinua islamofoobikkona, Pia Jardi. Kyseinen ”suurmoskeija” ei tule edustamaan suomalaisia muslimeja, vaan Wahhabi/Salafi ideologiaa ja takfirismia (käännytystyötä). Tämä on suomalaisten muslimien oikeuksien vastaista. Vain n. 1% suomalaisista muslimeista muutenkin käy moskeijoissa.
  Onko tarkoituksenne radikalisoida lisää kannattajia Wahhabismiin/Salafismiin? Onko suomalaisten muslimien maallistuminen mielestänne ongelma, kuten Wahhabilaisessa ideologiassa kerrotaan? ”Pahin ihminen on vääräuskoinen, joka kertoo olevansa muslimi.” – On myös syy miksi ISIS terrorisoi eniten muslimeja.
  http://m.huffpost.com/us/entry/us_585991fce4b014e7c72ed86e…

  Sinua tuetaan vain sen takia, koska suurinosa suomalaisista ovat tietämättömiä, mitä tulee Islamistisiin valtioihin/ideologioihin, ja koska muuten syyllistät ihmisiä ”rasismista”. ISIS:n ideologian ja sponsoreiden vastustaminen ei ole rasismia, Pia Jardi.

  ”Lisäksi säätiö on valmis ottamaan rahoitusta vastaan myös Saudi-Arabiasta, Qatarista ja Yhdistyneistä arabiemiirikunnista.” – On erittäin huolestuttava fakta, että olette saaneet kaikki ISIS:n pääsponsorit mukaan. Saudi Arabian YK:n lähettilään mukaan ateistit ovat terroristeja. Oletko samaa mieltä?
  Tämä projekti on äärimmäisen loukkaava shia-muslimeja kohtaan ja islamofobinen. Mielestäni ns. ”kantasuomalainen” Pia Jardi harjoittaa itse islamofobiaa ja rasismia; iranilaisia ja kurdeja kohtaan, joita wahhabi/salafi ideologia, ISIS:n kanssa pitää vääräuskoisina.

  Pia Jardi on aikaisemmin myöntänyt olevansa käännynnäinen Salafisti, jos tarkoitan sillä ”Islamin oikeaoppista seuraajaa.”
  Kyseinen Jardin lause implikoi siitä, että hän pitää kaikkia muslimeita, jotka eivät ole salafisteja/wahhabisteja, Islamin vääräoppisina seuraajina.
  Minun on vaikea uskoa, että kyseinen ”suurmoskeija” on kaikille muslimeille, jos sen perustajat ovat olennaisesti sitä mieltä, että heidän ideologiansa on täysin oikeassa ja muut ovat vääräuskoisia.
  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/305497-moskeijoissa-aariajattelua-ja-helsingissa-vakivaltaa-hs-suurmoskeija-pelottaa

  Pps. Joko olet Abdirahim Husu Hussein poistanut FB-profiilistasi kohdan ”Poliittinen vakaumus: Sharia laki”? Harmi vaan, että kuvankaappaukset elää ikuisesti: https://i.imgsafe.org/38d8dcff9f.jpg

  http://hommaforum.org/index.php/topic,100906.msg2509793/topicseen.html#msg2509793

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.