Motordoctor.fi- tuhansittain auton varaosia

13

MAINOS

SÄHKÖAUTOT- NYT!

sahkoautoja_suomesta_700

 

Sähköautot- Nyt!- hanke on yhteisöllinen hanke, jolla pyritään lisäämään sähköautojen kehitystä kuluttajan kukkarolle sopivaksi. Hankeen tavoitteena on päivittää nykyauto sähköautoksi, jossa polttomoottoritekniikan tilalle sorvataan kestomagneettimoottori, state- of- the- litium- akkujärjestelmä ja uusi nykyaikainen ajoneuvotietokone internetyhteyksineen, joka ohjaa auton toimintoja.

Hanke työllistää tulevaisuudessa monia teknoligia- alan moniosaajia ja sen tuottamat alihankintatyöt kattavat monia aloja.

Hankkeen  valttina on tähdätä tavallisen hintaisiin perheautoihin, joiden kesto arvioidaan olevan vähintään 200 000 km.

Sähköauton edut polttomoottoriin ovat selviä. Moottorin hyötysuhde, hiljainen ja autoa voi ladata millä tahansa sähköllä alkaen tuulivoimasta aurinkoenergiaan.

 


 

MOTORDOCTOR.FI

index_delivery_fiKun etsit autoosi varaosia tsekkaa motordoctor.fi. Valikoimassamme ovat kaikki yleisimpien autojen varaosat korinosista moottoriin. Valikoimassa esimerkiksi iskunvaimentimet, jarrulevyt, tulpat ja muut tarvikkeet. Voit kysyä aina vaikkapa puhelimitse tai asiakaspalvelu- chatissa. Hakutoiminnolla voit hakea useiden satojen automerkkien ja mallien varaosia suoraan rekisterinumerolla.


 

AUTONOSATKAUPPA.FI

autonosatkauppa_250x280Autonvaraosat ammattilaiselta. Valikoimissamme satojen autojen varaosat ja lisävarusteen alkaen jarruista pakoputkistoon. Valikoimassa yli 500 000 erilaista auton varaosaa, joten täältä löytyy. Kätevällä hakutoiminnolla saat joko rekisterinumeron perusteella tai merkki- ja mallikohtaisesti.

Kaikki yleisimmät maksutavat ja nopea toimitus. Voit myös soittaa nettisivujemme kautta asiakaspalveluun:

 

Advertisements

2 thoughts on “Motordoctor.fi- tuhansittain auton varaosia

  1. Voi kun valtio satsaisikin tosissaan ja suuressa mittakaavassa myös taviksen kukkarolle sopiviin sähköautoihin eikä… (arvaa!!!) Se olisi valtava hyppy eteenpäin ympäristönsuojelussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.