Tunnelmakuvia Malmön juhlinnasta- raketteja päin ihmisiä

12

Uusi vuosi vaihtui Ruotsissa sattumusten ja riitelyn merkeissä. En jaksa alkaa enää erittelemään kaikkia tapahtumia. Oheinen filmi, joka on kuvattu  Malmön Möllevångin torilla kertoo uusruotsalaisten juhlinnasta kaiken. Kukaa järkevä ihminen ei käyttäydy kuten he. Kannattaa katsoa filmi ja miettiä sitä  miltä tuntuu, kun tuo saapuu Suomeen.

 

21 thoughts on “Tunnelmakuvia Malmön juhlinnasta- raketteja päin ihmisiä

 1. Tykkäävätkö munattomat poliitikkomme että tällainen paukuttelu on OK? Jos eivät niin mitä aikovat tehdä asialle? Jokaisen mupon (= munaton poliitikko) pitäisi katsoa tämä video pakollisena.

  1. Onko tuo video näytetty monikulttuurisuutta puolustavalle Ruotsinkuninkaalle, mihin tilaan hänen maa on joutunut sosiaalidemokraattien toimesta.

 2. Suomessa hieman pienemmässä kaupungissa kasvaneena en voi ymmärtää miten joku voi tahallaan ampua raketeilla kohti muita ihmisiä. Koko ajatus on täysin absurdi. Kyllähän itsekin tuli lapsena ammuttua melko paljon kaikenlaisia raketteja, mutta kenellekään ei tullut edes mieleen tähdätä muita raketeilla/vastaavilla, vaan menimme aina hyvän etäisyyden päähän rakennuksista ja ihmisistä.

 3. Videota kun katsoo niin ymmärtää hyvin miksi islamissa alkoholi on kielletty. Muslimit eivät osaa käyttäytyä edes selvinpäin, joten alkoholi yhdistettynä agressiivisuuteen ja impulssinhallinnan puutteeseen olisi täysi katastrofi.

  1. Päivän paras Niistalla !!!! kun islam ei aivoja ole kehitä ja samalla junalla matkustetaan 600-luvulta saakka ja mennään sukulaisten kanssa naimisiin – tässä tulos. Mutta se mitä ei jaka ymmärtää on skandinavia. Jakakaa näitä Paavon juttuja, pistäkää työkaveri pakolla istumaan hetkeksi iphonen ääreen.

   1. Uskon että kyse on myös geeneistä. Lähi-Idässä ei ole tarvinnut ajatella seuraavaa talvea ja siitä selviytymistä, vaan luonnonvalinnassa agressiivisuus ja äkkipikaisuus ovat olleet eduksi, toisin kuin pohjoisessa.

 4. Musulmaaneilla on vissiin kotoinen olo kun saa ammuskella ja pauketta kuuluu jokapuolella. Tulee entiset terroristiajat lämpiminä mieleen. Ja mikäs siinä on paukutellessa kun uusi kotimaa antaa luukulta rahaa joilla paukut voi ostaa.

  Se kuitenkin ihmetyttää että kun paukkuja ei saa ammuskella ennenkuin klo 18 aattona, niin miksei näitä etnisesti profiloitavia oteta kiinni jotka paukuttelevat ennen kello 18:sta? Ruotsin poliisilla on vieläpaljon oppimista Saksan poliisilta. Tosin, on kylä sossu-tädeilläkin.

 5. Kivaa ilottelua kun tuhansia henkisesti 10-vuotiaita paukuttelee sossuraketteja. Hassuja vesseleitä. Jos Mohammedia osuu silmään niin se on sitten kuulkas rasistinen viharikos.

 6. Nuoret miehet lähteneet sotaa ja vainoa pakoon. Poliisi taisi olla paikalla lähinnä turvaamassa omaa persettään. Ihanasti väreile vuoden vaihteen kunniaksi. Tätä herkkua kannattaa odottaa suomeenkin!

 7. Eivät nämä kehitysmaalaiset osaa edes ampua raketteja,mukamas moniosaajia.Ulos Euroopasta vaan.

 8. Jos kantaruotsalaiset syyllistyisivät samanlaiseen sotimiseen rakettien kanssa, joutuisivat saman tien pidätetyiksi ja sakotetuiksi. Miksi Ruotsissa ei olla tasapuolisia ja rangaista jokaista yhtälailla. Mikä ihmeen vapaus maahantunkeutujille on annettu toimia sääntöjen vastaisesti Ruotsissa. Ruotsin päättäjät antavat näiden maahan tunkeutuneiden vapaasti tuhota oman kotimaansa.

 9. Tuskin olisi saapumassa Malmöstä Suomeen, kun ei ole saapunut edes Tukholmaan. Sen sijaan meininki Helsingissä on joinain vuosina ollut juurikin tuollaista. Muistan kerrankin, kun yhden teinipojan takki roihahti tahallaan ammutusta tulipallosta liekkeihin. Silmävauriot ja muut ovat aina olleet enemmän suomalaisten juttu, sitä ei muualta tarvitse tuoda.

  1. Niin, mutta ei varmasti lähellekään tuollaista menoa ole koskaan ollut Suomessa. Silmä- ja kuulovammoistakin lähes kaikki ovat johtuneet omasta huolimattomuudesta tai viallisista raketeista, mutta Malmössä kuka tahansa jalankulkija oli vaarassa. Olisi mielenkiintoista tietää Ruotsin silmävammatilastot, kun videolla en nähnyt kenenkään käyttävän suojalaseja.

  1. Rauhallisuus on suhteellista, näemmä. On ihme ettei kukaan loukkaantunut pahemmin, täysin holtitonta menoa. Ruotsissa kannattaisi ottaa Suomesta mallia ja kieltää ilotulitteet kaupunkien keskustoissa.

 10. Nyt uutisoi myös IS – ja Malmön poliisi kieltää kaiken… :

  ”Malmön poliisin toimintaa uudenvuodenyönä johtaneen Mathias Nilssonin mukaan muualla Mälmön kaupungin alueella raketteja ammuttiin pääosin sääntöjen mukaisesti ilmaan.

  – Oopperatalolla ja Stortorgetilla juhlittiin myös, mutta näissä paikoissa raketteja ammuttiin enimmäkseen ylös päin. Eli tämä ei ole mikään yleinen Mälmön juhlintaa kuvaava tapa, Nilsson korostaa.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005030283.html

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.