Mainokset

Tunnelmakuvia Malmön juhlinnasta- raketteja päin ihmisiä

Uusi vuosi vaihtui Ruotsissa sattumusten ja riitelyn merkeissä. En jaksa alkaa enää erittelemään kaikkia tapahtumia. Oheinen filmi, joka on kuvattu  Malmön Möllevångin torilla kertoo uusruotsalaisten juhlinnasta kaiken. Kukaa järkevä ihminen ei käyttäydy kuten he. Kannattaa katsoa filmi ja miettiä sitä  miltä tuntuu, kun tuo saapuu Suomeen.

 

Mainokset

21 Comments on Tunnelmakuvia Malmön juhlinnasta- raketteja päin ihmisiä

 1. Malmö = Aleppo // 02/01/2017 12:46 // Vastaus

  Tykkäävätkö munattomat poliitikkomme että tällainen paukuttelu on OK? Jos eivät niin mitä aikovat tehdä asialle? Jokaisen mupon (= munaton poliitikko) pitäisi katsoa tämä video pakollisena.

  Tykkää

 2. niista // 02/01/2017 12:56 // Vastaus

  Suomessa hieman pienemmässä kaupungissa kasvaneena en voi ymmärtää miten joku voi tahallaan ampua raketeilla kohti muita ihmisiä. Koko ajatus on täysin absurdi. Kyllähän itsekin tuli lapsena ammuttua melko paljon kaikenlaisia raketteja, mutta kenellekään ei tullut edes mieleen tähdätä muita raketeilla/vastaavilla, vaan menimme aina hyvän etäisyyden päähän rakennuksista ja ihmisistä.

  Tykkää

 3. niista // 02/01/2017 13:09 // Vastaus

  Videota kun katsoo niin ymmärtää hyvin miksi islamissa alkoholi on kielletty. Muslimit eivät osaa käyttäytyä edes selvinpäin, joten alkoholi yhdistettynä agressiivisuuteen ja impulssinhallinnan puutteeseen olisi täysi katastrofi.

  Tykkää

  • tapperlund // 02/01/2017 14:08 // Vastaus

   Päivän paras Niistalla !!!! kun islam ei aivoja ole kehitä ja samalla junalla matkustetaan 600-luvulta saakka ja mennään sukulaisten kanssa naimisiin – tässä tulos. Mutta se mitä ei jaka ymmärtää on skandinavia. Jakakaa näitä Paavon juttuja, pistäkää työkaveri pakolla istumaan hetkeksi iphonen ääreen.

   Tykkää

   • jilppa // 02/01/2017 22:47 // Vastaus

    Uskon että kyse on myös geeneistä. Lähi-Idässä ei ole tarvinnut ajatella seuraavaa talvea ja siitä selviytymistä, vaan luonnonvalinnassa agressiivisuus ja äkkipikaisuus ovat olleet eduksi, toisin kuin pohjoisessa.

    Tykkää

 4. "Sä kuolit..." // 02/01/2017 13:46 // Vastaus

  Musulmaaneilla on vissiin kotoinen olo kun saa ammuskella ja pauketta kuuluu jokapuolella. Tulee entiset terroristiajat lämpiminä mieleen. Ja mikäs siinä on paukutellessa kun uusi kotimaa antaa luukulta rahaa joilla paukut voi ostaa.

  Se kuitenkin ihmetyttää että kun paukkuja ei saa ammuskella ennenkuin klo 18 aattona, niin miksei näitä etnisesti profiloitavia oteta kiinni jotka paukuttelevat ennen kello 18:sta? Ruotsin poliisilla on vieläpaljon oppimista Saksan poliisilta. Tosin, on kylä sossu-tädeilläkin.

  Tykkää

 5. Kivaa ilottelua kun tuhansia henkisesti 10-vuotiaita paukuttelee sossuraketteja. Hassuja vesseleitä. Jos Mohammedia osuu silmään niin se on sitten kuulkas rasistinen viharikos.

  Tykkää

 6. suotana senthään ... // 02/01/2017 14:41 // Vastaus

  Lähi-Itä…..👹👿

  Tykkää

 7. Nimetön // 02/01/2017 15:06 // Vastaus

  Nuoret miehet lähteneet sotaa ja vainoa pakoon. Poliisi taisi olla paikalla lähinnä turvaamassa omaa persettään. Ihanasti väreile vuoden vaihteen kunniaksi. Tätä herkkua kannattaa odottaa suomeenkin!

  Tykkää

 8. JKH1975 // 02/01/2017 15:12 // Vastaus

  Eivät nämä kehitysmaalaiset osaa edes ampua raketteja,mukamas moniosaajia.Ulos Euroopasta vaan.

  Tykkää

 9. Täysi sota…

  Tykkää

 10. Kilvet vaan pois noista autoista ja sitten ”tekninen häiriö”

  Tykkää

 11. Jos kantaruotsalaiset syyllistyisivät samanlaiseen sotimiseen rakettien kanssa, joutuisivat saman tien pidätetyiksi ja sakotetuiksi. Miksi Ruotsissa ei olla tasapuolisia ja rangaista jokaista yhtälailla. Mikä ihmeen vapaus maahantunkeutujille on annettu toimia sääntöjen vastaisesti Ruotsissa. Ruotsin päättäjät antavat näiden maahan tunkeutuneiden vapaasti tuhota oman kotimaansa.

  Tykkää

 12. Tuhkolma // 02/01/2017 19:54 // Vastaus

  Tuskin olisi saapumassa Malmöstä Suomeen, kun ei ole saapunut edes Tukholmaan. Sen sijaan meininki Helsingissä on joinain vuosina ollut juurikin tuollaista. Muistan kerrankin, kun yhden teinipojan takki roihahti tahallaan ammutusta tulipallosta liekkeihin. Silmävauriot ja muut ovat aina olleet enemmän suomalaisten juttu, sitä ei muualta tarvitse tuoda.

  Tykkää

  • orbanisti // 02/01/2017 23:45 // Vastaus

   Niin, mutta ei varmasti lähellekään tuollaista menoa ole koskaan ollut Suomessa. Silmä- ja kuulovammoistakin lähes kaikki ovat johtuneet omasta huolimattomuudesta tai viallisista raketeista, mutta Malmössä kuka tahansa jalankulkija oli vaarassa. Olisi mielenkiintoista tietää Ruotsin silmävammatilastot, kun videolla en nähnyt kenenkään käyttävän suojalaseja.

   Tykkää

  • herr44 // 03/01/2017 01:23 // Vastaus

   Rauhallisuus on suhteellista, näemmä. On ihme ettei kukaan loukkaantunut pahemmin, täysin holtitonta menoa. Ruotsissa kannattaisi ottaa Suomesta mallia ja kieltää ilotulitteet kaupunkien keskustoissa.

   Tykkää

 13. Viranomaisten suvakkitiedotus ainakin... // 03/01/2017 05:31 // Vastaus

  Nyt uutisoi myös IS – ja Malmön poliisi kieltää kaiken… :

  ”Malmön poliisin toimintaa uudenvuodenyönä johtaneen Mathias Nilssonin mukaan muualla Mälmön kaupungin alueella raketteja ammuttiin pääosin sääntöjen mukaisesti ilmaan.

  – Oopperatalolla ja Stortorgetilla juhlittiin myös, mutta näissä paikoissa raketteja ammuttiin enimmäkseen ylös päin. Eli tämä ei ole mikään yleinen Mälmön juhlintaa kuvaava tapa, Nilsson korostaa.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000005030283.html

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: