22 thoughts on “Irakilaiset lasten joukkoraiskaajat tuomiolla Satakunnan Käö:ssa

 1. Onkohan tuokin yksittäistapaus vaikka miehiä oli kaksi..? Meneekö se noin, että mitäniitäoli tos vähän aikaa sitten TAAS jotain 8-12 sotapoikaa jotka joukkoraiskasivat, niin yksittäistapaus sillä yksi tyttö=yksi raiskaus? Varmaan löytyy laissa lieventäviä asianhaaroja kuten kikkeleiden lyhyys ja rakkaudentunnustuksen lyhyt kesto..? Ainiin ja sodan traumat, rasismi, toimettomuus, sexual emergencyys ja Suomen sään hirveys. Monikulttuuri on RAKKAUS. Ei mulla muuta.

  1. Puolustus: ”Jos fjötökkä aktin aikana vähänkin kostuu, kyseessä ei ole raiskaus. Tekoa voidaan silloin verrata lukitsemattoman ajoneuvon luvattoman käyttöönoton mäkistarttiin, jolloinka rangaistuksen pitää olla korkeintaan kolme päiväsakkoa. Myöskin lieventävänä seikkana on pidettävä sitä että vastaaja sai ajoneuvonsa ehjänä takaisin ja se on teon jälkeenkin ajettavassa olevassa kunnossa.”

  1. Eikö tuossa selvästi lue ensimmäiselle raiskaajalle 1 vuosi 6 kk ehdollista Toiselle raiskaajalle 4 vuotta ehdotonta. Ennen raiskauksesta sai 5 vuotta, kenen toimesta nämä raiskaustuomiot on alennettu.

 2. Ehdollinen alaikäisen joukkoraiskaamisyrityksestä – iskikö kenties erektio-ongelmat?! – on silkkaa ihmisarvon pilkkaa!

  Toinen edes sai pikku tuomion – ja jossainhan mainittiin joku kuvaajakin, joka ei saanut yhtään mitään…

  Turvapaikalla ja ikuisella elatuksella suomalaisten veronmaksajien kustannuksella toki palkitaan nämä raiskaajat myös – ja vaikka eivät saisi turvapaikkaa, niin poishan ei ole pakko lähteä – Rasmus -tädit kyllä auttavat!

  Sitä paitsi yksi keskeinen syy siihen, miksi muslimimies raiskaa vääräuskoisia – on myös vääräuskoisten miesten nöyryyttäminen, siis se on heidän yksi oma motiivinsa huonon impulssikontollinen ja sairaan uskonnollisen arvomaailman lisäksi…
  – Junes oli tainnut kääntää jonkun videon, jossa joku arabiprofessori selitti tätä raiskausasiaa muslimikulttuurin näkökulmasta…
  – tavallaan sodanjulistustahan tuo touhu koko Euroopassakin on – muslimit kokeilevat, mitä kaikkea he voivat tehdä kenenkään puuttumatta ja saavat siitä lisää voimaa uusiin pahoihin tekoihinsa…

  1. ^ kuten tuossa viitattiinkin, niin:

   vääräuskoisten nöyryyttäminen joka tapauksessa on kyseessä. Jossain näiltä pahimmilta taharrusnisäkkäiltä (”tahallaan tahraavilta”) kysyttiin jälkeenpäin, ”olisitteko tehneet joukkoraiskauksen muulle, kuin länsimaiselle uhrille?”

   Vastaus oli: ei, tahraamme länsimaista naista häpäistäksemme hänet.
   (en muista enää missä maassa kysely tehtiin, ja tiedän kyllä, että raiskauksia tehdään myös muslimeille: häpäisytarkoitus toki siinäkin moottorina ja periaatteena).

 3. Ranskassa rajoitetaan naisten oikeuksia – siellä on jo kahviloitakin vain miehille ja arvaatte kyllä miksi ja keiden toimesta…
  – Junes on kääntänyt jälleen mielenkiintoisen videon:

  (https://www.youtube.com/watch?v=y-9eA8-3N3c)

  Myös kommentoitu versio löytyy!

  Mitenköhän muuten muslimien omat kahvilat tai muut paikat Suomessa? Käykö niissä naisia lainkaan? Siis jossain Itä-Helsingissä on varmaan jo jotain tällaisia?

  Ja Paavon uutiseenkin liittyen – mitä ironiaa… :

  ”Seksi huolettaa

  ”Suomessa irakilaisvanhemmat ovat kantaneet runsaasti huolta siitä, että lapset kasvavat sallivan seksuaalisuuden, seksuaalisen ja sukupuolisen tasavertaisuuden ja nuorten varhaisen itsenäistymisen keskellä.

  Uskoaan aktiivisesti harjoittavissa muslimiperheissä on korostettu tarvetta suojella jälkikasvua suomalaisen juridisen järjestelmän, koululaitoksen ja yleisesti jaettujen normien tarjoamilta seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviltä vaikutteilta.

  – Yksi asia minua huolestuttaa. Se kuinka lapsemme oppivat asioita seksistä suomalaisilta. Se ei ole hyvä asia. Jotkut oppivat suomalaisilta asioita, jotka eivät sovi meille.
  Olin avioituessani 22-vuotias, saimme vaimoni kanssa seitsemän lasta. Minun mielestäni suomalaiset nuoret lähtevät liian aikaisin perheestään. Kun he ovat kahdeksantoista, he muuttavat pois, Suomessa vuodesta 2001 saakka asunut Abu Adnan sanoo.

  Monet irakilaisvanhemmat ovat yrittäneet vaikuttaa uhkiksi kokemiinsa asioihin rajoittamalla lastensa, erityisesti tyttöjen, liikkumista julkisessa kaupunkitilassa.”

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016083022225900_uu.shtml

  1. Miestenkahviloita on pääkaupunkiseudulla. Ne on aikalailla somppujen mestoja mitä nähnyt. En tiedä saako niihin naiset teoriassa mennä, mutta ei niitä ainakaan kahvia hörppimässä ole. Naiset ja miehet kun tuppaavat hengailemaan eri tiloissa, mitä tulee noihin kivikautisiin kulttuureihin.

   Raiskaavat siirtolaiset saavat jäädä Suomeen, jos kaikki menee niin kuin Rasmus ja suvakit haluavat. Rahaa raiskattu ei tule näkemään. Miksi musu maksaisi teosta, jonka näkee luonnollisena, suorastaan oikeutettuna. Pusseista hirteen moiset, ja hautaus Suomen rajojen ulkopuolelle!

 4. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n puheenjohtaja Runo K. Kurko kirjoitti puheenjohtajan kolumnissaan 1.1.2017 seuraavaa:

  ”OIKEUS JUHLAAN

  Useimmat suomalaiset ovat polveutuneet maaseudun väestä ja vain harvalla on vanhempiensa kautta suora suhde vuoden 1917 tapahtumiin Venäjän Suuriruhtinaskunnassa. Historian kirjoitusta on väärennetty ja vääristelty koululaitoksessa peruskoulu-uudistuksen jälkeen, joten peruskoulun käyneet sukupolvet ovat joutuneet hankkimaan tietonsa muista lähteistä. Vuosien 1917 ja 1918 tapahtumiin osallistuneiden rintaperillisiä on elossa hyvin vähän, sillä merkittävä osa kaatui taisteluissa 1939 – 1944 tai vammautui pysyvästi! Vielä 1960 ja 1970 – luvuilla oli elossa kymmeniä tuhansia 1917 tapahtumia läheltä seuranneita tai Vapaussotaan 1918 osallistuneita. Punakapinaan 1918 osallistuneita oli elossa erityisesti Hämeessä vielä 1960 – luvulla satoja, joten henkilöhaastatteluja oli mahdollista tehdä, kuitenkin ainoastaan rivimiesten osalta. Punainen päällystö pakeni Venäjälle tai menetti henkensä rajuissa taisteluissa Tampereella ja Viipurissa.

  Kaikilla suomalaisilla on omasta mielestään oikeus juhlia itsenäisyysjulistuksen 1917, 100 – vuotisjuhlaa! Tarkemmin asiaa tarkasteltaessa herättää hämmästystä sosiaalidemokraattien, sekä vasemmiston kuvitelma juhlimisen oikeutuksesta, sillä äänestys 06.12.1917 osoitti luvuin 100 – 88, että sosialistit vastustivat Suomen itsenäiseksi julistamista. Valtiona Suomen 100 vuotta itsenäisyyttä olisi merkittävä aika, mutta Suomen liittäminen perustuslain vastaisesti Euroopan Unioniin vei tosiasiassa verellä hankitun itsenäisyyden 01.01.1995. Suomen poliittinen eliitti on Urho Kekkosen jälkeen pyrkinyt ja onnistunut liittämään Suomen, suomalaisten edun vastaiseen valtioiden liittymään, ilman osoitettuja etuja. Kansalaisvapauksien rajoittaminen ja poliittiset oikeudenkäynnit ovat arkipäivää Euroopan Unionissa. Unionin lainsäädännön tavoitteena on liittovaltion kautta viedä kansallisvaltioiden kansalaisilta heidän oikeutensa omaan kulttuuriin ja kieleen.

  Taloudellinen suhde Euroopan Unioniin on johtanut kansallisen edun vastaiseen lainsäädäntöön ja erityisesti on muistettava Martti Ahtisaaren asema Suomen Tasavallan presidenttinä 1994. Karjalaispoika Martti Ahtisaari ei ole koskaan ollut suomalainen, sillä menetetystä Viipurista kotoisin olleena hän ei ole kyennyt ymmärtämään Suomea isänmaakseen. Esimerkillinen valtiomies ja myös Viipurin alueelta kotoisin ollut oli Johannes Virolainen, jonka poliittinen ura käsitti aina Suomen kansallisen edun ajaminen! Johannes Virolaisen ikuimuistettava lausahdus oli, että mikäli Viipuri palautetaan Suomelle, ottaa hän absolutisti, ryypyn sen kunniaksi. Ahtisaari olisi voinut presidentti Jeltsinin aikana saada Viipurin ja Karjalan takaisin, mutta hänelle tärkeämpiä asioita olivat George Soroksen edustajana toimiminen. Martti Ahtisaaren toiminta on ollut “maattoman” glabalistin toimintaa, rahaeliitin ja USA:n hegemonian vuoksi!

  Vuoden 2016 tapahtumia tarkasteltaessa on todella hyvin vaikea nähdä mitään syytä juhlimiseen, sillä hallituksemme on epäonnistunut lähes kaikissa hankkeissaan, paitsi myydessään suomalaisten veronmaksajien maksamaa kansallisomaisuutta kansainvälisille sijoittajille! Vuoden 2017 aikana hallitus on valmistautunut lisäämään suomalaisiin kohdistuvaa valvontaa sateliittiseurannalla, sillä tavoitteena on myydä Suomen valtion omistama väyläverkosto ulkomaislle sijoittajille, kuten myytiin verkkoyhtiö Caruna. Suomalaisten kannalta on käsittämätöntä toimintaa, että Sveitsin kansalaisuudesta ministerin salkun saamisen vuoksi luopunut Anne Berner on vetäjänä kansainvälisen Bildeberg – ryhmän aktiivin Jorma Ollilan hankkeessa, ajoneuvojen sateliittiseuranta. Hallituksen toimet täyttävät näiltä osin yhteiskuntapetoksen tunnusmerkit! Nykyinen hallituksemme on osoittautunut useimpien edeltäjiensä kaltaiseksi, unohtaen kaikissa toimissaan Suomen kansallisen edun.

  Meillä harvoilla Vapaussotaan Suomen Valkoisessa armeijassa osallistuneiden rintaperillisillä on oikeus muistuttaa teille sosialisteille, että ilman käytyä Vapaussotaa, te ette juhlisi mitään muuta kuin Venäjän Vallankumouksen muistojuhlaa jossain Siperiassa! Suomen alueella käytettävä kieli olisi Venäjä, vaikka maassamme mahdollisesti vielä maaseudulla kulakkien jälkeläiset puhuisivat Savon murretta. Vuoden 1917 tapahtumien muisto merkitsee sitä, että suomalaisten enemmistö haluaisi edelleen kansallisten arvojen säilyvän, jotta myös parlamentaarinen demokratia toteutuisi 2017. Juhliminen edustajiensa kautta on tullut suomalaiseen yhteiskuntaan sosialismin mukana, vaikka Suomi on virallisesti porvarillinen! Todellinen syy juhlaan saavutetaan silloin, kun oma raha palautetaan ja ero EU:sta tapahtuu!

  SUVAITSEVAISUUS JA ISLAM

  Ulkopoliittinen Instituutti on mielletty Suomessa ainoastaan USA:n epäviralliseksi äänitorveksi! Upin väärien arvioiden jälkeen koskien USA:n presidentin vaaleja, ovat valveutuneet kansalaiset ymmärtäneet, että Upi ei ole tarpeellinen maailmanpolitiikan tutkija. Donald Trumpin valinnan vaikutus tulee olemaan järisyttävä Euroopan Unionille ja erityisesti sen johtovaltion roolissa olleelle Saksalle. Luottamus Saksan kykyyn selviytyä maahantunkeutujien laumoista ja samaan aikaan tietoon tulleesta puolustuskyvyn rappeutumisesta on ylitsepääsemätön ongelma Angela Merkelille, sekä Saksan hallitukselle. Sotilaspoliittisen tilanteen muutos Syyriassa ja Libyassa on aiheuttanut täydellisen yllätyksen Naton johdolle! Tilanteen uudelleen arviointi on tehtävä nopeasti, sillä Trumpin hallinto ei tule tukemaan oman puolustuksensa laiminlyöneitä valtioita.

  Suvaitsevaisuus on tullut Eurooppaan tuontituotteena, eli pakolaiskriisit ovat olleet lähinnä USA:n toimien seurausta. EU on joutunut kovien tosiasioiden edessä pettämään omat kansalaisensa suvaitsevaisuuden nimissä. Todelliset pakolaiset ovat aina olleet perheitä, sillä naiset ja lapset ovat niitä, joiden suojelun tulee olla prioriteetti. Hyväkuntoiset nuoret miehet eivät kuulu suojelun piiriin ja siksi suvaitsevaisuuden nimissä Eurooppaan on tuotettu laaja ryhmä potentiaaleja terroristeja! “Partalapsoset” ovat todellinen uhka Euroopan naisille ja lapsille. Islam ei uskontona hyväksy mitään muita uskontoja, sillä kaikki muut ovat vääräuskoisia ja siten ainoastaan orjiksi sopivia, tai tapettavia. Suomessa ongelmat halutaan peittää, sillä suvaitsevaisuuden nimissä pyritään sanan vapaus kieltämään, sekä lakkauttamaan oikeustoimin kansallisia toimijoita internetissä.

  Upin kyvyttömys ymmärtää tulevaa USA:n hallintoa on hyvin valitettavaa, sillä suvaitsevaisuuden nimissä USA ei tule hyväksymään Islamista kumpuavaa terrorismia. Suomalainen tiedonvälitys on täydellisesti unohtanut CIA:lle pitkään työskennelleen tohtori James Elmer Mitchellin, jonka huippusaavutuksia psykologian alalta ovat “vesikidutus”! Mitchell pitää eurooppalaisia suvaitsevaisia naiveina, sillä terroristien käsitteleminen edellyttää ns. ihmisoikeuksien polkemista, mitä terroristit itse tekevät joka päivä vihollisiksi katsomilleen ihmisille. J.E. Mitchellin ehkä tunnetuin kuulusteltava oli Khalid Sheikh Mohammed, jonka antamat tiedot auttoivat merkittävästi Osama bin Ladenin surmaamisessa, sekä al Qaidan organisaation laajuuden selvittämisessä. On syytä ymmärtää, että terroristien toiminnan on mahdollistanut myös sama hallinto, mikä on osallistunut terroristien surmaamiseen.

  Islamia uskontonaan tunnustavat ihmiset ovat rodullisesti hyvin erilaisia, mutta käyttävät häikäilemättömästi Mitchellin mukaan hyväkseen suvaitsevaisuutta. Erityisesti asuvaitsevaisuutta osoittavat eurooppalaiset politiikot, kuten Angela Merkel, ovat poliittisessa umpikujassa! Suvaitsevaisuus joutuu todelliseen kriisiin hyvin pian, sillä USA:n taloudellinen elpyminen Trumpin johdolla tulee johtamaan Euroalueen valtiot korkoaseen uhreiksi! Maahantunkeutujien tekemät rikokset ja samanaikaisesti tapahtuva taloudellisen tilanteen heikkeneminen on sisällissotien alkamisen ajankohta. Suvaitsevaisuuden nimissä ei voida kestää terrori-iskuja ja maahantunkeutujien ylläpitoa samaan aikaan. Erityisen mielenkiintoinen tilanne on Ranskan presidentin vaalit ja sen jälkeen tapahtuvat asiat. Marine le Penin valinta merkitsee Ranskan eroamista EU:sta ja Natosta, jolloin jokainen Euroopan maa joutuu asemoinaan uuden tilanteen omista lähtökohdista. Suomen kohtalon hetket saattavat olla vuonna 2018, jolloin Vapaussodasta on 100 vuotta!”

  1. Historian opiskelu koulussa on tehty vapaaehtoiseksi ja totuutta halutaan hämärtää kaikin tavoin.
   Isoisä oli Viipurissa -18 (k. 70-luvulla ja isäni rintamalla 3 vuotta, että kyllä se viesti on mennyt perille.

   Usein törmää täydelliseen historian tuntemattomuuteen ja siihen, että kielletään koko asia kun aivopesu on niin totaalista.
   Keskustele nyt siinä sitten asiallisesti kun vastapuoli käyttäytyy kuin Janina Andersson, kädet korvilla ja huutaa äätä, koska pelkää kuulla totuuden!

 5. Koska kunnon tuomioita ei useinkaan tule, niin suomalaisten pitäisi edes mennä mielenosoittamaan näiden oikeudenkäyntien yhteyteen!
  – tyyliin: RAISKAAJAT ULOS MAASTA ja ISLAMILAISELLE RAISKAUSKULTTUURILLE STOPPI!!!!
  – olisi varmaan suurempi vaikutus tekijöihinkin kuin vain joku ehdollinen…

  Ja tulee mieleen, kun esim. Tapanilan somalijoukkoraiskaajien omainen ja/tai tulkki näytteli keskaria kuvaajille, tosin kuvaajat olivat varmaan ns. maahanmuuttokriitikoita – niin siellä kuitenkin voisi olla isompikin lauma osoittamassa, että islamilaisen raiskauskulttuurin edustajat halutaan pois maasta!
  – viestiähän kun pitäisi lähettää myös raiskaajien omaisille ja ihan koko muslimiyhteisölle – musliminaisetkin ovat ihan yhtä lailla islamilaisesti ajattelevia kuin muslimimiehetkin ja yhtä lailla muslimiäidit kasvattavat poikiaan misogynistisin arvoin!

  Ainakin Suomi ensin -liike tai joku muu vastaava voisi kokeilla, etenkin silloin kun on joku karmea tapaus tuomiolla, esim. juuri alaikäisen raiskaus – kun ehkä se avaisi muidenkin silmiä ja laittaisi tuomaritkin ajattelemaan, edes hiukan…
  – siis pihamaalla ja sisäänkäyntien yhteydessä, kun sisälle tuskin edes pääsee…

  1. Oulussa ilmeisesti uutena vuotena jotain nyt sattunut – siellä voisi osoittaa mieltä?!

 6. Saunan takana on tilaa . Mikä ihme Euroopan päättäjiä vaivaa, kun eivät karkota saman tien raiskaajia ja pahantekijöitä pois Euroopasta. Eikö omien naisten turvallisuus luulisi olevan tärkeämpää, kuin turvaa hakemaan tulleiden rikollisten. En voi käsittää tätä hulluutta, jonka vallassa valtiomme päättäjät ovat.

  1. Ei ne päättäjät välitä, ellei oma kalkkuna tule raiskatuksi. Tavallinen kansalainen on vain juttu lehdessä.

 7. Aleksin kirjoitukseen yllä voisi todeta….amen.

  Suomi on todella pilattu julkisen vallankäytön osalla joka sektorilla.Nyt ”putsataan” valtion omaisuus eli yhteinen omaisuus.Kaikki kivet varmaan käännetään, että mistä saa jotain voittoa.
  …..nyt hiljaa, hiljaa hiivitään Kardemumman yössä…. jne…
  Koko järjestelmä on ihan läpimätä……siihen liittyy myös nämä mamut,laittomat siirtolaiset.Moraalia ja etiikkaa ei oikein löydä enää…..tilalle on astunut AHNEUS,TYHMYYS,HÄIKÄILEMÄTTÖMYYS jne….ei noita voi kutsua edes arvoksi.

  Eli nykyisellä poliittisella järjestelmällä poliitikot,puolueet,johtavine virkamiehineen,asiat eivät muutu kansalaisten kannalta paremmiksi.

  …….”käärinliinoissa ei ole taskuja omaisuudelle eikä rahalle”….mutta sieltä löytyy ”taskut” kaikille tekemisillemme eli karma.Kollektiivinen karma eli mahdollisimman monille aiheutettu ”paha ja valhe” löytyy kyllä edestä niille,jotka sen ovat tehneet ….viimeistään seuraavissa elämissä.

 8. Mitenhän noiden maturaiskaajien käy vankilassa? Meinaan, etä yleensä vangit, jotka on tuomittu rikoksesta lapsia kohtaan, vähintään pahoinpidellään aika pahasti, joskus perseraiskataan luudanvarrella, mutta saakohan maturikolliset erityiskohtelua?

  1. Matut ovat varmaankin ns. pelkääjien osastolla – eli ei heille mitään tapahdu…

 9. Sipilälle ja orpolle kans joku pikku rankku ku ne on tän keissin ns. kätilöit….? 😉

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.