Mainokset

Kristianstadin uusruotsalaiset pommittavat systemaattisesti ambulansseja

680

Ensihoitaja Green.

Kristianstadin uusruotsalaisilla on reilut harrastukset. Ennen uutta vuotta kaupungissa oli hyvin rauhatonta – kuten kaikkialla Ruotsissa. Uusruotsalaiset ampuivat raketteja päin ihmisiä ja rakennuksia.

Mutta kun millään ei ole mitään väliä niin sotapakolaiset keksivät uuden jännittävän leikin. He tekivät kymmeniä valehälytyksiä sairaskohtauksista. Ambulanssi siis huijattiin ansaan. Kun ensihoitajat sitten saapuivat paikalle ambulanssilla niin he joutuivat uusruotsalaisten väijytykseen ja saivat niskaansa raketteja.

Esimerkiksi uuden vuoden päivänä hälytettiin klo 20.21 aikaan poliisi, että tietyllä alueella yli 40 uusruotsalaista ampuu raketeilla kaikkea liikkuvaa ja vähän liikkumatontakin. Tässä yhteydessä tehtiin hälytys, että henkilö olisi loukkaantunut. Kun ambulanssi saapui paikalle, sitä ammuttiin raketeilla.

Sairaanhoitaja Oliver Green kertoo:

– Olimme kahdestaan kolleegan kanssa liikkeellä ja saimme tiedon, että paikanpäällä oli nuori poika vaikeasti loukkaantuneena. Kun saavuimme lähelle ilmoitettua onnettomuuspaikkaa niin kolleegani sanoi, että nyt stop. Ei mennä eteenpäin. Kauempana seisoi 30-40 henkilöä ja alkoivat ampua raketteja meitä kohti. Itse ajattelin ensin, että miten he voivat ampua meitä kun siellä on potilas.

Sairaanhoitajat soittivat sen jälkeen poliisille, joka tuli nopeasti paikalle ja suojasi sairaanhoitajia. Mutta äkkiä selvisi, että ei ollutkaan mitään loukkaantunutta poikaa. Poliisi tarkasti alueen ja ei löytänyt mitään.

– He soittivat ambulanssin vain yhdestä syystä: ampuakseen meitä, Green kertoo vihaisena.

Greenin mukaan tällaiset tapahtumat ovat omiaan nakertamaan yhteiskunnan pohjaa. Ambulanssit eivät tästä eteenpäin ainakaan toistaiseksi aja alueelle ilman poliisin suojausta.

Luonnollisesti politiikot ja esimerkiksi sisäministeri Anders Ygeman ovat puuttuneet asiaan. Jotain pitäisi tehdä. Kaikenlaisia ehdotuksia on tullut esiin, mutta – mitään ei voida enää tehdä. Kelloa ei voida muuttaa takaisinpäin.

Mainokset

16 Comments on Kristianstadin uusruotsalaiset pommittavat systemaattisesti ambulansseja

 1. Have Fun! // 03/01/2017 12:56 // Vastaus

  Asutetaan kaikki tuholaiset samaan paikkaan jonne poliisi, palokunta ja ambulanssi eivät yksinkertaisesti mene.

  Tykkää

 2. lousma // 03/01/2017 13:46 // Vastaus

  Sosiaaliturvan ansiota. Jos ambulanssi maksaisi jotain loukkaantuneelle ihmiselle tällaista leikkiä ei olisi.

  Tykkää

 3. DuPont // 03/01/2017 13:49 // Vastaus

  Arvaanko oikein, Ruotsin poliisi ei ole ottanut ketään kiinni tapauksen pohjalta…?

  Liked by 1 henkilö

 4. Paskiaiset etenevät syvemmälle ja lähenevät tavoitettaan. Heidäthän on lähetetty tänne aiheuttamaan sekasortoa ja kaaosta ilman minkäänlaista omaatuntoa tai kunnioitusta..

  Tykkää

  • lousma // 03/01/2017 14:29 // Vastaus

   ”Heidäthän on lähetetty tänne aiheuttamaan sekasortoa ja kaaosta”

   – Mistä tässä on kyse: muslimit käyvät taloudellista kulutussotaa Länttä vastaan. Kaaos ja rellestäminen No-Go alueilla ei sinänsä ole vielä täysi katastrofi Ruotsille, vaan erittäin korkea rahallinen hinta, jonka Ruotsi tästä sirkuksesta maksaa.

   Muslimit ovat ymmärtäneet miten Länsi saadaan tuhottua/vallattua -> koska muslimit eivät pärjää Lännelle avoimessa sodassa he käyttävät toista taktiikkaa: Miehet rellestävät ja leikkivät rakettileikkejä kuluttaen monia yhteiskunnan resursseja(poliisi, palokunta, kalliimmat vakuutukset, koululaitoksen romahtaminen, suuremmat vartiokulut, ym) samaan aikaan kun kymmentä lasta hoitavat naiset nostavat huimia summia rahaa sossulta.

   Yksikään yhteiskunta ei rahallisesti kestä tällaista. Kyse on samasta taloudellisen kulutussodan taktiikasta kuin millä Taleban päihitti N-Liiton aikoinaan Afgansitanissa. Sotilaallisestihan Taleban ei lyönyt N-Liittoa vaan venäläisten oli pakko poistua Afganistanista, sillä maan talous ei kestänyt kallista sotaa. Afganistanin sota imi Neuvostoliiton kuiviin ja parin vuoden päästä koko valtio lakkasi olemasta.

   Tykkää

  • ja samalla ajettiin öljyn hinta alas pikku kiusana

   Tykkää

 5. Pojat on poikii. Eikös ole parempi että ampuvat raketteja ja tekevät perättömiä ilmoituksia kuin esim. raiskaisivat tyttöjä ja poikia? Dom har ju ingen lokaaaaaaaaaal ! Mielestäni heille pitäisi antaa paljon enemmän rahaa, taloja ja autoja. Jotta olisi mieluisaa puuhaa. Ehkä joku kiva ammuntaharrastus..?

  Tykkää

 6. Miksi Ruotsin päättäjät sallivat maansa tuhoamisen. Hyvyydessä ollaan menty jo liian pitkälle. Pitääkö jonkun päättäjistä menettää henkensä turvaa hakevien toimesta, ennenkuin alkavat tajuamaan mistä maahan tulleiden agendassa on kysymys.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 03/01/2017 22:30 // Vastaus

   Koska Ruotsin päättäjät ja heidän äänestäjänsä eivät enää pysty puolustamaan itseään, kansaansa, yhteiskuntaansa ja omaa maataan. Heille on käynyt kuten 300- ja 400-luvun kansainvaelluksiin osallistuneille germaanikansoille: veltostuneet kykenemättömiksi ylläpitämään omaa sivilisaatiotaan ja joutuvat aggressiivisempien kansojen valloittamiksi ja tuhoamiksi.

   Sama on edessä Suomellakin. Hyvinvointi ei sovi pohjoisille kansoille, se veltostuttaa valtavan nopeasti.

   Tykkää

 7. Elämä on slviytymistä // 03/01/2017 15:05 // Vastaus

  Tämä heidän kotimaansa käytös toistuu uudessa asuinmaassaankin. Kotimaassakin ammutaan kaikkia avustusjärjestöjä tasapuolisesti. Joten, eiköhän olisi aika vetää sieltäkin kaikki apu ja väki pois. Selvitkööt keskenään niin pitkään kun selviävät. Mutta sen jälkeen olisi ainakin rauhallista.

  Tykkää

 8. Ambulanssileikin aikana joku voi tietysti saada ihan oikeastikin sydärin. Toivotaan, että sattuu sitten jollekin suvakille, joka tätä on niin kovasti halunnut.

  Tykkää

 9. Täytekakkua ja vähän muutakin... // 03/01/2017 23:25 // Vastaus

  Täytekakku suvakkien mieleen?
  – postaus Refugee hospitality clubin sivuilla, linkki tuli Homman ketjusta bongattua:

  Turvapaikka kyllä varmistuu tuollakin tyylillä…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: