Jori Eskolin: Ruotsalaiset raiskaustilastot silmänlummetta

12

Jori Eskolin nostatti esille vanhan juttunsa, jossa vakuutellaan, että Ruotsissa ei raiskata sen enempää kuin Suomessa tai missään muuallakaan. Juttu on mielenkiintoinen, se kannattaa lukea.

Juttu unvisit.it:in takaa: https://unvis.it/jorieskolin.com/news/ruotsi-on-raiskaajien-pilaama-maa-tarinaa-maahanmuuttokriitikoiden-luomasta-bluffista

 

fullbordade-vc3a5ldtc3a4kter-630x410
Ruotsin raiskaukset 1975- 2013

 

Tilastojen mukaan Ruotsissa siis ilmoitettiin vuonna 2014 yhteensä 19 200 seksirikosta, joista ns. puhdasverisiä raiskauksia (fullbordat våldtäkt) oli 6 620 kappaletta ja loput 12 580 seksuaalirikosta olivat raiskauksen yrityksiä, erilaisia ei-niin-törkeitä raiskauksia, itsensäpaljasteluja, satulanhaisteluja jne.

Luku 6 620 tarkoittaa siis aitoja ja ehtoja raiskauksia, joissa yhdyntä on tapahtunut tai teko on muulla tavoin ollut erityisen törkeä.  Vuonna 2015 laskua vuodesta 2014 oli muutaman prosentin kun raiskauksia tehtiin 5 920 koko luvun olleen tuolloin yhteensä 18 100 rikosta.

Raiskausmäärät ovat olleet hienoisen nousujohteisia noin 80- luvun puolivälistä alkaen ja jyrkkää nousua on tapahtunut viimeisen noin 10-12 vuoden aikana.

Ruotsin vuoden 2014 lukua 6 620 vastaava luku Suomessa on 1 009. Ero on siis aivan merkittävä. Ero on dramaattisen suuri verrattuna Norjaan ja Tanskaan.

 

tilasto2

 

 

Jori Eskolinin selitys Ruotsin johtoasemalle on se, että erään ruotsalaisen sosiologin mukaan ruotsalaisten naisten asenne on muuttunut ja raiskauksista ilmoitetaan herkemmin. Toinen merkittävä syy raiskausten suureen määrään on se, että ne tilastoidaan Ruotsissa jotenkin eri tavalla kuin muualla maailmassa. Ruotsalainen raiskauskäsite olisi jotenkin laajempi. Tosiasiassa asia on päinvastoin, juuri tuo luku 6 620 sisältää vain pelkät raiskaukset ja loput ovat niitä ei-niin-törkeitä tekoja.

Edelleen Eskolin väittää, että Ruotsi olisi tasa-arvossa jotenkin vaikkapa Suomea parempi. Hänen mukaansa Ruotsissa on pitkät perinteet naisten tasa-arvossa, vaikka tosiasiassa ne perinteet ovat Suomessa vielä pidemmät. Suomalaiset naiset saivat äänioikeuden 1906 ja kaikkien muidenkin Pohjoismaiden naiset saivat äänestää jo vuosia ennen ruotsittaria. He pääsivät vaaliuurnille ensimmäisen kerran vasta vuonna 1921 kun naisten yleinen äänioikeus tuli Ruotsiin 1919. Edelleen Ruotsissa ei ole ollut ikinä edes naispääministeriä kuten Suomessa tai kaikissa muissa Pohjoismaissa.

Ovatko juuri sotapakolaiset sitten niitä, jotka nostavat Ruotsin raiskaustilastoja?

 

valdtakter_statistik-645x464

 

Ovat tietenkin. Jos verta kaikkiin muihin naapurimaihin niin siellä luvut ovat jokseenkin samoja. Suomi nousee hienoisesti Norjasta ja Tanskasta ohi. Skandinaavisilla miehillä on kuitenkin hyvin samanlainen kulttuuri, joka ei poikkea juuri mitenkään norjalaisten, ruotsalaisten ja tanskalaisten kesken. Kun Ruotsin lukuja siis vertaa länsinaapuriensa lukuihin, jotka ovat suurinpiirtein samoja, niin ainoa looginen johtopäätös on: Sotapakolaiset nostavat raiskauslukemia enemmän kuin kukaan uskaltaa aavistaakaan.

…..

Lue myös tämä:

https://paavotajukangas.com/2016/08/05/ei-ruotsalaisten-osuus-ruotsin-raiskauksista-77-vuonna-2015/

 

Advertisements

20 thoughts on “Jori Eskolin: Ruotsalaiset raiskaustilastot silmänlummetta

 1. Suomalaiset feministinaisetkin puhuvat jatkuvasti ihan höpöjä Suomen käytännöistä ja ylipäätään kulttuurista…
  – ja Ruotsissahan pikemminkin nykyään käytännössä vähätellään seksuaalista väkivaltaa, koska se on niin kiusallista sattuneesta syystä…
  – ja ihan kirjaimellisesti käytännössä, sillä mitäänhän ei tehdä, vaan levitellään vaan käsiä…

  Ruotsissa myös vesitetään aivan päivänselviä raiskaustapauksiakin, joista Paavokin on uutisoinut…

 2. Mitenköhän Jori selittää pois esim. Ruotsin toistuvat katujoukkoraiskaukset tai esim. ne mittavat festivaalitaharrukset – joista saa lukea ruotsalaisista iltapäivälehdistäkin…
  – Rasmuksessahan nuo sanovat vaan, etteivät iltapäivälehdet ole luotettavia…

  Suomessa Tapanilan tapaus kuohutti koko maata ja aiheesta järjestettiin TV-keskustelukin – mutta Ruotsissahan nämä ”tapanilat” ovat jo peruskauraa, aivan kehitysmaiden tapaan…

  1. Tapanilan tapaus oli sen verran paha että ilmoittivat suoraan että tuomio annetaan vasta vaalien jälkeen. oli vissin pelko perseessä että mitään sanomattomat tuomiot ajaisi äänestämään vääriä henkilöitä

 3. Suomessa naisten ja tyttöjen aivan älytön viinanläträys altistaa raiskauksen uhriksi joutumiselle – mutta nimenomaan mamuthan raiskaavat nykyisin suhteellisesti eniten Suomessakin!
  Toki kotimaiset pervotkin varmasti kyttäävät tilaisuutta…

  En jotenkaan usko, että norjalaiset tai tanskalaiset ovat aivan yhtä pelottomia tai joskus jopa itsetuhoisia viinan kanssa kuin mitä suomalaiset sisarensa…
  – suomalaiset naiset ovat tässä suhteessa äijämäisempiä…

  Tanskan ja Norjan raiskausmäärät vaikuttavat jopa epäilyttävän pieniltä…
  – toki Ruotsissa ja Suomessakin aika suuri osa jää yhä piilorikollisuudeksi…

  1. Kyllä ne taitaa nuoret naiset juoda joka puolella läntistä maailmaa yhtä paljon, kun Tv ohjelmia katsoo. Ei suomalaiset nuoret tytöt sen pahempia ole kuin muutkaan. Tuo juominen näyttää olevan muoti ilmiö, joka maassa. Eikä tytön juopumustila anna oikeutta koskea häneen.

   1. Ei tietenkään oikeuta mihinkään, mutta juopunut on erityisen helppo uhri, koska ei juuri pysty puolustamaan itseään juopumuksen takia. Ja siksi vanhempien pitäisi vahtia enemmän teinityttöjäänkin – ja toki poikiaankin.
    Muta kyllä mielestäni jotkut suomalaiset naiset ovat jotenkin jopa itsetuhoisia, kun eivät mieti yhtään turvallisuuttaan ja juovat itseltään ns. jalat altakin – ja myös turhan monilla miehillä on tämä sama ominaisuus, mutta miehiä uhkaa eniten ns. tavallinen väkivalta ja ryöstöt, jotka eivät jätä yhtä suuria traumoja kuin raiskaus.

    Tämän takia islamilainen maahanmuutto onkin niin suuri uhka juuri Suomessa – ja ylipäätään niissä maissa, joissa naisetkin käyttäytyvät ja jopa ryyppäävätkin vapaammin, sillä islamilaisten arvojen takia monet muslimimiehethän kokevat jopa olevansa oikeutettuja, jollei joissain tapauksissa jopa velvoitettuja raiskaamaankin, sillä islamissa naisia rangaistaan ja häpäistään raiskaamalla, jos eivät suostu musliminaisen tarkoin määrättyyn ja valvottuun rooliin – tosin myös ei-muslimimiehiä pyritään häpäisemään raiskaamalla ns. heidän naisiaan, koska se vahvistaa muslimimiesten islamilaisiin arvoihin perustuvaa valloitusta ja vallantunnetta!
    – eivätkä monet muslimit, naiset tai miehet, edes tajua juuri mitään raiskauksista, sillä niin sairasta arvomaailmaa islam kuitenkin sisältää…

    Muslimeille pitäisi antaa koulutusta näistä asioista – sillä vaikka jotkut suvakit väittävät, ettei missään kulttuurissa hyväksytä raiskauksia – niin tämä ei ole totta muslimikulttuurien osalta ja etenkin mitä tulee ns. vääräuskoisiin heidän näkökulmastaan!

    Kaikille muslimeille pitäisi järjestää samantapaista koulutusta kuin mitä seksuaalirikollisille järjestetään; tanskalainen psykologi Nicolai Sennels todennut, etteivät monet muslimit edes tajua oikeaa ja väärää länsimaisen ajattelun mukaan – koska islam sisältää niin erilaiset arvot, joten heille pitää opettamalla opettaa, mikä on oikein ja mikä on väärin!
    Islam esim. antaa ohjeita siihen, miten ryöstösaalis jaetaan oikein, koska profeetta itsekin ryösteli – joten jos kristityillä on jo Raamatussa käsky; älä varasta – niin muslimeille tämä asia ei ole ihan näin yksioikoinen ja varsinkaan kaikkia ihmisiä koskeva…

 4. ESKOLIN: ” Ja jotta ei unohtuisi totuus:
  -”Poliisin tietoon [Suomessa] tulleissa raiskauksissa ulkomaan kansalainen oli epäiltynä 23 prosentissa selvitetyistä rikoksista vuonna 2013 (16 % vuonna 2012). Tuomioistuinratkaisuihin perustuvassa selvityksessä ei ollut suoraa tietoa tekijöiden kansallisuudesta. Nimien pohjalta selvityksessä arvioitiin, että noin joka neljäs (24 %) tekijöistä oli ulkomaalaistaustaisia. Osuus oli sitä suurempi, mitä törkeämmästä rikoslajista oli kyse.“- (OPTULA) ”

  KILTTIMIES: Mikäli Suomen raiskaamaan kykenevästä väestöstä noin joka neljäs (24%) on ulkomaalaistaustainen, ovat raiskaustiheyspuntit tasan natiiviväestön kanssa. Eihän täällä vielä niin paljoa ole ulkomaalaistaustaisia?

  ESKOLIN: ”AIhe on edelleen ajankohtainen ja siksi aiheesta on hyvä muistuttaa ihmisiä ”

  KILTTIMIES: Ensimmäiseen sanaan on pujahtanut painovirhepaholainen, sanan alkukirjain V puuttuu.

 5. Ruooottiiis, sentään viellä tilastoidaan tämmösii..Afrikasssa ei tietenkään..Joten HS julkaisee artikkelin, että Kongossa on vähemmän raiskuaksia ja tappoja kuin Lapissa.

 6. Ihmetyttää miksi Eskolin valkopesee Ruotsin mamujen raiskaustilastoja. Ovatko muslimit ja muualta tulleet raiskarit jotain pyhimyksiä Rasmuslaisille? Ei toi Rassen porukka mitään humaania ole. Raiskaus on heille ok, jos sen tekee tiettyyn ihmisryhmään kuuluva. Jos Suomessa olisi oikeita toimittajia, he ottaisivat ton pellen hampaisiinsa. On toi sen verran sikamaista toimintaa.

 7. Yksikin raiskaus on liikaa, eikä niitä kenenkään tulisi vähätellä. Kuka on Jori Eskolin en ole koskaan kuullutkaan, joten hänen sanomansa täytyy olla yhtä mitään sanomatonta, joten hänen juttuihin ei kannata kiinnittää huomiota. Saattaa Jori Mitättömyyden mieli muuttua, jos oma läheinen raiskataan tai joutuu itse raiskatuksi turvaa hakeneiden toimesta. Sillä kyllä niille varmaan yksi mitättömyyskin käy paremman puutteessa.

 8. Jori Eskolin nyt on mitä on. Kuuluu samaan sarjaan kuin Uuninpankkopoika Sakari Timonen joka väittää että autopalot Ruotsissa ovat vain Tajukankaan mielikuvitusta. Kaikki ne tuhannet. Eskolinin kannattasi keskustella ruotsalaisten itsensä kanssa. Se riittäisi saamaan selville tosiasiat. Se, olisiko sillä mitään vaikutusta Eskoliniin on siten toinen asia. Epäilen sen mukaan että on helpompaa saada ihminen uskomaan valheeseen kuin saada hänet uskomaan että hänelle on valehdeltu ja hän on uskonut.

 9. Näille aivopestyille maailman- ja puunhalaajille on ihan turha puhua faktoista mitään, koska fiilikset ratkaisevat ja kaikki kylddyyrit ovat samanarvoisia, paitsi kotomainen. Multikulti on kuin uskonto ja sen kritisoijat ovat harhaoppisia kerettiläisiä, joiden suut pitää ja täytyy tukkia….

 10. Eskolinilla on takataskussaan todellinen Dead man’s switch: Kun kaikki osoittautuu todeksi voi hän vain jättää jäähyväisiksi oman pelkonsa pahimman toteutumisen: ”Pahuus voitti, mutta me pidimme ääntä!” (Siis huusimme kauhusta kun lapsemme kivitettiin silmiemme edessä)

 11. Vanhassa Ruotsissa ei tunnettu lähes viikottaisia joukkoraiskauksia tai ahdisteluita, jotka ovat nykyään normaalia arkea monikulttuurisessa paskassa. Edellä mainitut keppostelut ovat juurikin musujen, arabien ja neekereiden ominaisuus mikä kertoo kyseisistä ihmisryhmistä kaiken tarpeellisen.

 12. Vanhassa Ruotsissa olivat asiat hyvin ja ihmiset iloisia. Uudessa Ruotsissa on yhä useammalla mielenterveysongelmia, stressiä joka ei helpota, unihäiriöitä, syömishäiriöitä, työpaikkakiusaaminen lisääntyy, koulukiusaaminen lisääntyy. Nuoret ja varsinkin tytöt voivat huonosti. Huorittelu, ahdistelu ja pelko lisäävät stressiä.

  1. Nimimerkki koko ajan varuillaan. Noita samanlaisia ongelmia olen huomannut, jo Suomessakin. Moni valittelee unihäiriöistä. Mielenterveysongelmista ei Suomessa paljon puhuta, koska se on vieläkin tabu, vaikka monet niistä kärsivät. Myös terrorismin pelosta puhutaan ja moni on alkanut pelkäämään työmatkoja yleisissä kulkuvälineissä reppuselässä liikkuvien matujen vuoksi. Miten ihmeessä päättäjät, jotka kansa on valinnut hoitamaan maamme asioita, eivät toimi maamme parhaaksi, vaan antavat muiden pilata rauhamme. Omiakin pahantekijöitä on maassamme jo tarpeeksi.

 13. Eskolin on vihollistaistelijoiden kollaboraattori ja sellaisena häntä on syytä kohdella.Metsäautotien päässä…

 14. Tuo alin kraafi on asian täysin selventävä.
  Raiskausluvut seuraavat täsmälleen myönnettyjen oleskelulupien määrää.
  Ei mitään epäselvää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.