Malmössa monikulttuurinen päivä villin lännen tyyliin

0

Malmössa ollaan viimeisen vuorokauden aikana osoitettu taas vaihteeksi sellaista toimintaa, että ei paremmasta väliä.

 

x2k9wpnka7-rsgtwhrgfb0cqvb0
Ravintolan ympäristö. mistä haavoittunut nainen löytyi.

 

Tiistain vastaisena yönä löydettiin nuori 18- vuotias nainen Rosengårdissa erään falafel-ravintolan yhteydestä vakavsti haavoittuneena. Poliisi sai hälytyksen klo 03.30 aikaan, että pihalla makaa ammuttu henkilö.

Nainen toimitettiin sairaalaan ja poliisi eristi isoja alueita tutkinnan ajaksi. Pian selvisi, että ampuminen ei ollut tapahtunut ulkona vaan eräässä huoneistossa. Poliisi piiritti päivän mittaan asunnon ja onnistui ottamaan joitakin henkilöitä kiinni.

Poliisi on vaitelias tapahtuneesta. Sen verran kerrotaan kuitenkin, että naista kohtaan ”ei ollut uhkakuvia”, joka tarkoittaa normaalikielellä sitä, että uhri saattoi olla satunnainen ohikulkija tms.

SYDSVENSKAN 1

 

 

Klo 21.00 aikaan tiistai- iltanan ammuttiin Rosengårdin eteläosissa Hermodsalissa henkilö hengiltä. Poliisi sai hälytyksen ennen yhdeksää, että paikalta kuului useita laukauksia.

Poliisi löysi vakavasti haavoittuneen nuorukaisen, joka toimitettiin sairaalahoitoon. Henkilö menehtyi kuitenkin tunnin päästä. Henkilö löydettiin haavoittuneena Hermodsdalin koulun viereisen pyöräilytien penkalta. Paikalta löydettiin tyhjiä hylsyjä, joten luultavimmin ammuttiin lipasaseella.

Poliisi eristi suuria alueita ja etsi koirien kanssa tekijää, mutta ketään ei toistaiseksi ole kiinniotettuna teosta.

SYDSVENSKAN 2

 

stadsbuss_i_eslov-1

 

Viime yönä intouduttiin ampumaan liikkuvaa maalitaulua. Munkhättegatanin varrella aivan lähellä Hermodsdalin ampumispaikkaa Fossiessa alettiin tulittaa bussia. Bussinkuljettaja teki puolen yön jälkeen ilmoituksen, että bussin lasin läpi oli tullut luotia, mutta kuljettaja ei ollut saanut osumaa.

Poliisi otti bussin tutkimuksiin ja alkoi tutkimaan tapausta. Tarkkaa lukumäärää osumista ei tiedetä, mutta helpotuksesta huokaistaan, että kyydissä ei ollut matkustajia. Ketään ei ole otettu asian tiimoilta kiinni.

SYDSVENSKAN 3

 

o5whfrhm_ozhrdmv25x3m47vx_u
Luodinreikä Påskliljegatanilla.

 

Eikä siinä vielä kaikki. Viime yönä puolen yön jälkeen sai myös muuan nukkumassa ollut perhe pienen uusruotsalaisen yllärin kun Påskliljegatanilla Holmassa, Rosengårdin naapurissa, ammuttiin huoneiston ikkunasta sisälle useita laukauksia. Malmön poliisista kenttäpäällikkä Ulrika Olsson kertoo, että toisen kerroksen huoneiston ikkunasta on ammuttu useita laukauksia.

Huoneistossa oleskeli kolme henkeä, joista yksi lapsi. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Poliisi aloitti heti yöllä tutkimukset eristämällä alueen. Ketään ei toistaiseksi ole kiinniotettu asian tiimoilta.

SYDSVENSKAN 4

Malmössa vuosi vaihtui siis hyvin monikulttuurisessa sykkeessä. Tämä sama syke saapuu Suomeen ihan näinä vuosina. Sille ei voi enää mitään.

Syke saapuu – oletko valmis!

 

8 thoughts on “Malmössa monikulttuurinen päivä villin lännen tyyliin

 1. ”Syke saapuu – oletko valmis!”

  Olen saanut jo hieman monikulttuurista esimakua. Espoossa somalilapsukaiset intoutuivat kerran kivittämään bussia jonka kyydissä olin. Hyvä että lapsukaisten vanhemmat olivat vastuullisia, eivätkä olleet antaneet jälkikasvulleen kivääreitä tai pistooleita. Lapsethan olisivat voineet loukata itsensä moisilla kapistuksilla. Tosin, syy aseiden puuttumiseen saattaa löytyä rasistisesta sossusta, joka ei ollut ilkeyttään suostunut hankkimaan somaliperheelle kunnon aseistusta, vaan lapset joutuivat tyytymään pelkkiin kiviin.

  Kritisoin kuitenkin rasistisia suomalaisia viranomaisia, jotka eivät olleet hankkineet kivityssessioon lapsille CE-merkittyjä huomioliivejä, vaikka lain mukaan sellaisia pitäisi käyttää tiealueella työskenneltäessä.

  1. Palestiinalaiset laittavat lapselle kiven käteen heti, kun lapsi oppii etusormi peukalo otteen. Näin opettavat miten naapuria on kohdeltava .

 2. Onhan Suomessakin ammuttu iät ja ajat. 1918 kävi kova pauke ja 1939 – 1945 välillä ruutia paloi runsaamminkin.

  Ei mitään uutta, hajaantukaa.

 3. Valmiina ollaan Paavo . Peitset teroitettuina ja vanha katajasta tehty kävelykeppi sängynvieressä odottamassa tunkeutujia. Jostain kuulin ettei ampuma aseenkaan saanti kovin vaikeaa olisi. Mutta kun ase olisi meikäläisen käsissä todella vaarallinen, niin en sitä vielä huusholliini ole hankkinut.

 4. Juttelin miehen kanssa joka asuu Tukholman lähellä omakotitalossa. Hän kertoi että esim. 70-80- luvulla ei tarvinnut ovea laittaa lukkoon, ketään ei tarvinnut pelätä eikä kukaan ollut tunkemassa sisälle varkaisiin tai sekoilemaan. Nykyään on paras lukita ovi vaikka menee vain tontille. Ihmiset kyyläävät toisiaan epäluuloisina ja kukaan ei luota kehenkään, paitsi tyhmät ja hyväuskoiset. Kaikenlaista epämääräistä ja epärehellistä hiipparia pyörii maaseudullakin. Missä syy? Arvatkaa!

 5. Näin tämä väkivallan kierre kiihtyy, kun mädätetty poliisi ei tee työtänsä. Nyt ammutaan jo busseja kovilla. Aika selvä merkki tuli rikollisille poliisin kyvyttömyydestä, kun edes kranaatin räjäytys poliisiaseman edessä ei herättänyt poliisijohtoa.

  Rikollismaailmassa kunnioitus on kaiken A ja O. Jos se menee, olet nopeasti alinta kastia ja hyväksikäytettävä. Poliisikin tekee ratsioita Suomessa osittain vähän kovemmalla voimalla myös sen takia, että rikollisille näytetään, että ei tässä peräännytä.

  Ruotsin poliisi on tämän henkisen kamppailun hävinnyt ja se tietää todella pahaa yhteiskunnalle. Poliisin ei pitäisi koskaan päästää tätä tapahtumaan.

 6. Mikähän maailmassa on muuttunut, kun kaikenlaiset hälytys- ja turvasysteemit myyvät nykyään hyvin, poliiseja tarvitaan satoja ennen muutaman korttelipoliisin hallitsemaan tilaisuuteen (isossa maailmassa kymmeniä tuhansia uudenvuodenaaton juhlintaa valvomaan) ja jopa kouluihin joudutaan soittamaan poliiseja hillitsemään tappeluja ja käsirysyjä, kohta kai päiväkoteihinkin…

  Tiuhaan toistuu Ruotsista kantautuviin uutisissa se, että ketään ei koskaan pidätetä eikä saada kiinni ja jos saadaankin, niin päästetään mitä pikimmin vapaalle jalalle. Ilmeisesti siksi, ettei vaan kenellekään tulisi paha mieli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.