Monokulttuurin keskiviikkolive klo 18.00

13

Vuoden ensimmäinen live, aiheena mm. Hakkaraisen tuomio, muutaman sattumukset ja kaikkea muuta liittyen monikulttuuriseen 100- vuotiaaseen Suomeen.

 

Advertisements

14 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive klo 18.00

 1. Luvassa taas aitoa paskaa jota erkko-media ei suolla vaan säästelee ja salassa pökälöi.

 2. Taas täyttä asiaa, mielenkiinnolla kuuntelin. Mutta älkää hyvät ystävät vaan ottako sitä Tuppuraista ohjelmaanne, sillä hänen näkeminen saa minut näkemään punaista, eikä se ole Tytin huulipuna, joka sen punaisen näkemisen saa aikaan. <3

 3. Oli taas monta hyvää aihetta ja hyvää keskustelua!

  Joku oma teemalähetys esim. sananvapaudesta tämän persujen tuomiosuman jälkeen ainakin – voisi ehkä olla paikallaan?
  – kun Halla-aho, Kiemunki, Hakkarainen, Tynkkynen, Sademies jne.

  Ja kun esim. tämä kansalaisaloitekin on vireillä…
  Tulisikohan muuten tämä Oula tai joku muu vieras puhumaan asiasta – ehkä joku persukin jopa?
  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2251

  Voisi myös tutkia mistä ja keitä muualla Euroopassa tuomitaan vastaavasta?
  Amerikassa ei taideta rajoittaa sananvapautta juuri lainkaan?

 4. Suomen kansalaisuutta jaetaan vastikkeetta ja holtittomasti – ja nyt sitten juhlitaan… :

  ”#Suomi100-juhlavuonna #uudetkansalaiset saavat päätöksen mukana onnittelukirjeen. Toivottavasti #kunnat lähtevät juhlimaan! @L—”

  Ja Migrin törkeän valheellinen vastaus keskusteluun, sillä mamurikollinenkin voi saada Suomen kansalaisuuden – eli KYLLÄ SAA OLLA RIKOKSIA! :

  ”Nuhteettomuus on yksi kansalaisuuden saamisen edellytyksistä, eli ei saa olla rikoksia: http://www.migri.fi/suomen_kansalaisuus/kansalaisuuden_hakeminen …”

  https://twitter.com/Maahanmuuttovir

  —————

  ”Sisäministeri Risikko kehottaa kuntia juhlimaan uusia Suomen kansalaisia – kahvituksella, pesäpallolla tai vaikkapa villasukilla

  Ministeriö on lähettänyt kaikille kunnille suosituskirjeen juhlien järjestämisestä uusille Suomen kansalaisille. Sisäministeri Risikon mukaan ainakin aluksi Suomessa edetään suositushengessä ilman pakkoa.”

  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005031511.html?utm_medium=social&utm_content=www.hs.fi&share=c14a1879b5627e81cd6fc25cdc665723&utm_source=t.co&utm_campaign=tweet-share

  Mistä rahat? Junes kuntapoliitikkona voisi vaikuttaa 😉

 5. Shakin peluukin on islamin vastaista! :

  ”Muslimisaarnaaja sanoo shakin pelaajien olevan kirottuja”

  ”Vaikutusvaltainen imaami Ahmet Mahmut Ünlü katsoo Hurriyetin mukaan, että shakin pelaajat ovat paitsi kirottuja myös usimmiten valehtelijoita.

  ”Shakin pelaaminen on pahempaa kuin uhkapeli ja sianlihan syöminen. …Ihmiset jotka pelaavat shakkia ovat muita useammin valehtelijoita. Ihmiset jotka pelaavat shakkia eivät saa sanoa shahadaa (Islamin uskonjulistusta) kuollessaan”, imaami linjaa.

  Hän kehottaa ihmisiä laskemaan rukousnauhojensa helmiä tällaisten pelien sijaan. ”

  VERKKOUUTISET

 6. Maahanmuuttajat saa kotoutumistukea tai jotain muuta erityistukea, jonka nimeä en nyt muista, useamman vuoden, joskus ollut kolme vuotta? Tämä ei ole varmaa tietoa, mutta näin muistelen. Joku tuollainen maahanmuuttajan erityistuki voi olla juokseva sosiaalituki. Niillä on siis omia kotoutumis/erityistukia turvapaikanhakijamaahanmuuttaja-statuksen perusteella. Tuollaisten tukien maksaminen jatkuu senkin jälkeen, kun saa oleskeluluvan ja tosiaan muistelen kuulleeni, että jopa muutaman vuoden ajan. Kantsii siis isis-taistelijan piipahtaa Suomessa anomassa turvapaikka ja sen kautta oleskelulupa ja kyllä kaikkien muidenkin, jotka haluaa elää parempaa elämää jossakin lähi-idässä suomalaisten rahoilla.

  1. Ilmeisesti jos maahanmuuttajalle maksetaan sosiaaliturvatukia kotoutumistukena, ne voi olla juokseviakin. Hkin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston sivuilla sanotaan näin ” Käytön edellytykset: Kotoutumissuunnitelman aikana maahanmuuttaja on oikeutettu kotoutumistukeen, joka on maahanmuuttajan kotoutumisen aikaiseksi tarkoitettu toimeentulon turvaava tuki. ” Laissa on vissiin määritetty jokin aika, jonka ajan maahanmuuttajalla on oikeus kotoutumistukeen. Osa näistä on vissiin kotoutumassa taistelukentillä Lähi-idässä 🙂

   1. Kotouttamistukea voi saada nykyisin hyvin pitkäänkin – ja mamuthan saavat opiskellakin sillä eli saavat siten huomattavasti isompaa opintorahaa kuin kantikset…

    Tuo kotouttamistuki saattaa olla yksi niistä tuista, joita ISIS-taistelijoille virtaa – ja sehän on isompi kuin toimeentulotukikin…

    1. Ja oma asunto on tietysti vuokrattu pimeästi eteenpäin, joten asumistuet ja vuokratuetkin voidaan nostaa Syyriassa…

     1. korjaus: vuokratulot, eikä tuet – siis jos on vuokrattu eteenpäin.

 7. Miettikää. Jos suomalainen menee kurssille tai kaataa ilmaiseksi kahvia jossain, menettää työkkärin tuet, koska ei ole ”työvoimana käytettävissä.” No mitäs mamu tekee. Lähtee tekemään julmia ihmisoikeusrikoksia kuten teloittamaan ja katkomaan kauloja ja ei menetä penniäkään. Seurataanko mitenkään, miten kotoutumissuunnitelmaa noudatetaan ja miten se toteutuu vai onko se vain rahan liikuttelemista sen jälkeen, kun matu on esittänyt jonkinlaisen suunnitelman.

  1. Ja ISIS muuten maksaa myös palkkaa sotilailleen!!!

   Eli ovathan nuo sitä kautta töissä, joten heidäthän pitäisi haastaa petoksesta ja tukien väärinkäytöstä!

 8. Tiina ja Junes ovat jälleen tehneet hyvän videon islamilaiseen kulttuuriin liittyen:

  (https://www.youtube.com/watch?v=lnPlCz4ky1g&feature=youtu.be)

  Kemiläinen, tuo muslimikäännynnäinen, ei selvästikään tiedä mitään Espanjan islamilaisesta historiasta, eikä kyllä arabienkaan…
  – berberien osuus oli suuri arabien valloitusjoukoissa!
  – ja ylipäätään suurin osa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idänkin ns. arabeista on oikeasti alun perin etnisesti ihan jotain muuta joukkoa, esim. juurikin berberejä, assyyrejä sekä erilaista sekarotuista porukkaa, joten se arabiveri on varsin sekoittunutta…
  – arabius on ylipäätään tuotu vasta islamilaisen valloituksen mukana, kun vanhat kulttuurit on tuhottu alta; tosin yleensähän muslimit tappoivat aikuiset ei-muslimimiehet ja ottivat vaimot ja lapset itselleen – ja tietysti vääräuskoisia käytettiin orjinakin islamilaisessa maailmassa. Toki pieni osa on onnistunut säilyttämään sen vanhankin identiteetin, esim. Lähi-idän assyyrikristityt tai koptit.

  Islamilainen Espanja sai verisen lopun – mutta muslimit senkin aloittivat, kun radikalisoituvat islamilaisesti valtansa loppuvuosina…

  Ja toisin kuin muslimi-Kemiläinen väittää, niin ensimmäiset ”yliopistot,” kun ylipäätään puhutaan korkeasta opetuksesta – eivät todellaan olleet islamilaisia, vaan jo Antiikin Kreikassa, Roomassa, Persiassa, Intiassa, Kiinassa yms. oli vastaavaa korkeaa opetusta – eli ennen kuin oli edes islamia olemassakaan…
  – länsimainen yliopistolaitos käynnistyi vahvemmin keskiajalla ja itse asiassa erilaiset kristilliset toimijat olivat siinä keskeisessä roolissa juurikin keskiajalla, joka ei itse asiassa ollut ollenkaan pimeä kuin mitä arkikielessä sanotaan – ja etenkin uusin tutkimustieto on kyllä kumonnut tuon pimeys -väitteen.

  Islamilaisessakin tieteessä hyödynnettiin juuri antiikin lähteitä ja moni tiedemiehensä oli itse asiassa juutalainen – ja vielä useampi oli sitten käännynnäinen….

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.