Päivän rasmus: Alaikäisten vika kun tulivat raiskatuksi

12

Rasmuksessa ollaan taas vastusteltu rasismia. Kantarasmuslaisten mielestä on oleellista paheksua ulkosalla olevia tyttösiä, joiden kimppuun kolmansista maista tulleet sotapakolaiset käyvät. Edelleen kantarasmuslaisen mielestä oli rasismia sanoa lehdessä, että tekijät olivat ulkomaalaistaustaisia.

Katso ja ihmety. Tälläkin kertaa olen sensuroinut avohoitopotilaiden tunnisteet, sillä he eivät kuitenkaan ole vastuussa itsestään.

 

kuvakaappaus-2017-01-04-16-55-34

kuvakaappaus-2017-01-04-16-58-55

Sotapakolaiset siis kävivät tyttöjen kimppuun ja rasmuslaisilla ei riitä minkäänlaista myötätuntoa uhreja kohtaan, ei minkäänlaista. Sympatiaa saavat vainoajat.

22 thoughts on “Päivän rasmus: Alaikäisten vika kun tulivat raiskatuksi

 1. Monesti olen miettinyt, kuinka noin ajatusmaailmaltaan vammautuneita ihmisiä voi olla edes olemassa. Se nyt vaan on niin, että ulkomaalaistaustaiset yliedustaa itseään kaikenmaailman rikostilastoissa, sori rasmukset mutta olen kriteereissänne rasisti ja helvetin ylpeä sellainen

  1. On niin vahvaa todellisuuden kieltämistä, että eihän tuo ihan normaalia ole!

   Tai no multikultti on todellakin kuin joku KULTTI!
   – ja näille rasmuslaisille siihen kuuluu mm. juurikin kulttuurierojen kieltäminen ja kieltäytyminen näkemästä esim. islamia sellaisena kuin se oikeasti on…
   – ylipäätään faktatiedon, kuten tilastotietojenkin, kieltämistä – vaikka tilastot olisivat samanlaisia muissakin maissa kuin vain Suomessa!

   Suvakit eivät suostu kantisten tai valkoisten suomalaisten kohdalla tajuamaan myöskään sitä tosiasiaa, että mamurikollisten uhrit ovat usein esim. huono-osaisia kantasuomalaisia tyttöjä, joista vanhemmat eivät pidä tarpeeksi huolta, esim. omien alkoholiongelmien yms. takia – tosin jo huono asuinaluekin altistaa kantiksia mamujen rikoksen uhriksi joutumiselle!

   Rasmuslainen intersektionaalinen femininisti ei kykene tuntemaan empatiaa, tuomitsemisesta puhumattakaan – jos huono-osainen kantisnuori joutuu esim. aikuisen muslimimiehen raiskaamaksi ja sairastuu henkisesti; rasmuslainen itkee kyyneleitä vain sen takia, että joku saattaa ajatella pahoin tuosta raiskaajasta – rasmuslaisen mukaan tuo muslimimieshän on itse asiassa jopa se varsinainen uhri!

   Suomessa harjoitetaan ihan samaa toimintaa kuin Britannian Rotherhamissa, toki pienemmässä mittakaavassa – toki kantiksissakin on kaikenlaisia hyväksikäyttäjä, mutta mamujen luvut ovat ihan eri mittaluokkaa – ja etenkin kun islam vielä antaa luvankin vääräuskoisten käyttämiseen jopa seksiorjina, muslimeita ei ole kasvatettu samoihin arvoihin kuin länsimaisia ihmisiä ja tämä pitäisi ihmisten jo pikku hiljaa tajuta…

   SUOMALAISTEN VANHEMPIEN, ISOVANHEMPIEN, KUMMIEN yms. – OLISI KYLLÄ MYÖS RYHDYTTÄVÄ HUOLEHTIMAAN PAREMMIN LAPSISTA JA NUORISTA – mutta ikävä tosiasia on se, ettei kaikilla lapsilla vain ole näitä huolehtijoita!

  2. Pahimmat rasmuslaiset kommentaattorit ovat muuten usein aika kammottavan näköisiä naisia tai siis naisoletettuja kai pitäisi sanoa…
   – vaikka ei ulkonäköä saisi haukkua, mutta jotenkin pistänyt silmään kuitenkin…

   No tiettyjen mamujen joukosta löytyy tietysti aina ottajia tällekin joukolle, vaikka näyttäisivät ns. riihen seinästä revityltä pirultakin…

   1. Ja ehkä muuten jonkun katuahdistelun täysi kiistäminenkin liittyy pikkusen tähänkin, kun ehkä heitä itseään ei ahdistella mamujen toimesta – koska mamut ahdistelevat kuitenkin mieluiten juurikin nuoria ja nättejä…

 2. Islamin mukaan tottelemattomia naisia pitää kurittaa fyysisesti – eli monikulttuurinen rikastus kyseessä…

 3. Jumalauta, että noi rasmuslaiset on aivovammasta porukkaa!! Eli on vaan hyvä juttu, että lapsia saa raiskata, kun vanhemmat eivät ole paikalla. Mä otan oikeuden omiin käsiin siinä vaiheessa joka mun lapseeni koskee, nyt alkaa olla mitta täynnä tätä vitun eliitin, suvakkihuorien ja rasmulaisten matujen hyysäämistä. Vielä tulee se aika, kun teille pääsee kostamaan ja siinä vaiheessa ei etes tarvi kahesti miettiä, että mitä teen!! HAISTAKAA AIVOVAMMASET JA LAPSEN RAISKAAJIEN HYVÄKSYJÄT PITKÄ VITTU!!! Mielisairas Sipiläpipipää, Urpo Orpo ja Mega, läski Soini ovat varmaan jo skumppa maljoja nostelleet rinta rottingilla näitten kunniaks. HALLITUS VOI KANS HAISTAA PITKÄN VITUN, PEDOFILIAN KANNATTAJAT, ON VARMAAN HYVÄ MIELI NYT!!??

 4. Pirkanmaalla raiskattu 10-vuotias tyttö. Mv lehdellä oli tästä uutinen, mutta poliisi kieltäytyy paljastamasta kaupunkia tai kuntaa. Eli poliisit on täällä aivan mädättyneitä. Toivottavasti Suomi Ensin järjestäis nyt kunnon mielenilmauksen tästä.

  1. Varmaan haukkuisivat natsirasistien usuttamaksi pikkuhuoraksi – joka yrittää saattaa matut huonoon valoon…

 5. TE RASMUSLAISET OLETTE TÄMÄN MAAN PILAAJIA JA TAIDATTE OLLA KAIKKI JOUKKO PSYKOOSISSA. aivan sairasta touhua aivan sairasta mä vihaan tätä vidun maata koko sydämmestä jo.

 6. Muistatteko mitä presidentti Tarja Halonen loihe lausumahan reilu vuosi sitten, kun oli kohu mamujen seksirikosksista? Jotenkin tähän tapaan Tarkku totesi:”…nooh täytyy muistaa että meillä on tämä oma paha perinne…”

  Kun tuolla tasolla tuommoisia heitetään pokkana, niin kyllä paskasakkia on yhdelle naamakirjaseinällekin heitää. Edelleenkin yrjöttää pressan toteamus, se nimittäin tarkoitti että minä ja muut soomipojat raiskataan ja oikeen perinteikkäästi. Loukkasi kunniaa eikä ole pyytänyt anteeksi. Terve suomalainen ei raiskaa lasta eikä aikuista. Eikä ryhdy rasmukseen.

 7. Selkeästi misogynistinen kommentti - mikseivät feministit tuomitse??? sanoo:

  Yksi rasmuslainen nainen, joka on muistaakseni joissain aiemmissa keskusteluissa kertonut elävänsä monikulttuurisessa suhteessa, tyyliin jonkun muslimin kanssa…
  – kirjoittaa näin:

  ”T. Vehmaa: ”Juuri mitä Eeva sanoi.
  Moni ei edes lue noita uutisia muuten kuin otsikon, ja muodostaa silti sen jyrkän mielipiteen asiasta.

  Todella useasti itsekin noita klikkikalastajia olen lukenut ja sieltäpä onkin löytynyt hauskoja seikkoja, jotka muuttaa koko jutun luonteen ihan täysin:

  Eräässä otsikossa sanottiin, että ulkomaalainen on raiskannut tajuttomana olleen naisen.
  Jutusta käy kuitenkin ilmi, että kyseessä on ollut orastava suhde ja molemminpuolinen kiinnostus, nainen ja mies on juoneet alkoholia yhdessä miehen asunnolla, ja nainen on illan päätteeksi jäänyt miehen luokse yöksi.
  Kesken kiihkeimpien pusujen nainen on kuitenkin runsaan alkoholin käyttönsä vuoksi sammunut, mutta heräillyt vähän väliä ja huomannut, että (myös juopunut) seuralaisensa koskettelee häntä.

  Naisen oman tarinan mukaan hän on onnistunut verbaalisesti kieltäytymään seksistä lyhyen hereillä olon aikana, mutta alkoholin vaikutuksen alaisena ollut mies on silti harrastanut seksiä hänen kanssaan.
  Muutamia päiviä myöhemmin nainen tekee raiskausilmoituksen.

  Ei kuulosta ihan niin yksioikoiselta enää..”

  https://www.facebook.com/groups/114311111913455/permalink/1350756838268870/

  Tuonkaltainen keissi tuskin edes päätyisi raiskaustuomioon – tai edes oikeuteen, vaan tuon kuvauksen kaltaisissa tapauksissa tehdään liki aina syyttämättäjättämispäätös, VAIKKA olisi ihan oikeasti tapahtunut raiskauskin – Suomessa raiskaustuomion anto edellyttää myös jonkinasteista uhkaa tai väkivaltaa – eikä pelkkä sana vastaan sana tahdo riittää…
  – eli taitaa tuo rasmuslainen nainen samaistua johonkin uutisen maturaiskaajaan ja keksii sitten lieventäviä perusteita; sillä ylipäätäänkin, jos nainen sanoo EI, niin EI on EI!

  Ja jos olisi kyse suomalaisesta miehestä, niin tuskin tuokaan muija puhuisi mitään ”yksioikoisuudesta,” – tai ”hauskoista seikoista” – vaan tuo MIES OLISI YKSINKERTAISESTI VAIN RAISKAAJA – ja rasmuslaisen ideologian huomioiden itse asiassa paha jo ihan vain senkin tähden, kun on VALKOINEN SUOMALAINEN MIES!

  Yleensä muuten vain avoimesti misogynistit pistävät tuollaista kommenttia kuin mitä tuo Rasmus-nainen….
  – ja sitten tavikset sekä erityisesti feministinaiset kauhistelevat – kuinka joku ei ymmärrä, mitä EI tarkoittaa!

  Perättömiäkin ilmoituksia toki tehdään kyllä, mutta juuri ketään ei niistä lopulta tuomita – koska raiskaustuomio edellyttää Suomessa varsin vahvoja perusteluita kuitenkin ja siksi pikemminkin moni oikeakin raiskaustapaus johtaa syyttämättäjättämiseen. Etenkin kun kyse on aikuisista ihmisistä ja tuoreista tapauksista sekä juurikin mamuista…
  Tosin eipä muutenkaan kannata ikinä luottaa täysin tuntemattomiin ja etenkään kännissä – niin naisten kuin välttämättä miestenkään, vaan panostaa kestävämpiin suhteisiin…

 8. Rasmuslaisille ei olis joukkoratsia pahitteeks,löytyy näitä paperittomia,huumeita,aseita jne.Sen verran pehmeetä kirjottelua on.

 9. Suvakki sana liian mieto ja mitään sanomaton voisiko jatkossa suvakki=kurkunlaikkaajan kyrvänsyylä

 10. http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/british-mum-jailed-bahrain-after-9560688

  Apina hakkasi kulttuuripatjaa, itsepuolustukseksi. Valehteli että läskilehmä oli uskoton ja vaaleasta ihosta saa vaikka mitä merkkejä. Ja muslimimaailmassa ei muutaku akka vankilaan! =) OIKEIN teille kaikille käyrän kalun peräs juokseville läskihuorille. Tuota on oikea islam ja muslimin rakkaus! Minä haastan skandinavian KAIKKI muslimin kanssa ikinä olleet naiset kertomaan tarinansa. Jos alle 98% ovat saaneet maistaa nyrkkiä, tulen henkilökohtaisesti vetämään teitä kaikkia turpaan.

  1. Pitänee vielä mainita että tiedän mistä puhun. Serkkutyttö, siskontyttö sekä oma sisko ovat olleet kamelikikkelin perään. Tytöt saivat kaikki ennenpitkää pysyvät pandameikit kulttuurinyrkistä. Eli meidän suvun suvaitsevaisuus/naistenhakkaus saldo on tähän asti 100%. En tiedä mitä sukuni naisia vaivaa, ehkä me ei hakattu ja nussittu niitä tarpeeksi? Sekin pitää vielä mainita että ensin tytöt tulivat suvulta apua itkien pyytämään, saivat myös. Sitten ku Ählämit oli oven takana tytöt menivät niitten mukaan ja rupesivat haukkumaan auttavaa sukuansa rasisteiksi. Naiset ovat idiootteja. Joka ikinen. jäpp, du också satans dumma fitta som just läste detta och blev KRÄNKT. Blåsta kuksugar-idiot. Höna.

   1. Vai et oikeen kolme tapausta ja nyt kaikki naiset ovat mielestäsi idiootteja. Taidatkin olla yhtä pöljä kuin sukusi naiset, vai mitä? Itsehän tunnen reippaasti enemmän naisia kuin 3 (itseni lisäksi) jotka pysyy hyvin kaukana matuista, ja etenkin ählyistä. Me naiset emme välttämättä tee itsestämme sillä tavalla numeroa ja olla vaikka netissä raivoamassa näistä jutuista, mut yksilötasolla voi jokainen vaikuttaa niin et pysyy kaukana matuista, ja etenkin islaminuskoisista. Mulle just islam on se myrkky.

 11. SETÄ: Äläpä kuule ala kaikkia naisia haukkumaan. Ikinä en ole ulkolaista lähelleni päästäny, enkä heijän kanssaan ole mitään tehny, enkä tule tekemäänkään. Suosin Suomalaista ja aviomieheni on Suomalainen ja meillä on kaunis, Suomalainen lapsi.

  Ainoa, mitä olen ulkolaisille tehny niin teini iässä tappelin niitten kanssa ja vielä 18-20- vuotiaana ihan kunnon nyrkkitappeluita, ei mitään neiti läppäsyjä. Kahesti olin jopa putkassa, kun poliisisetä sattu nappaa kiinni. Sillonkin neekeri pääsi aina livahtaa kuin koiraveräjästä. Noi nekkerit ei ainakaan osaa tapella, huitoo ja aina raahataan kaveria mukaan. On se kumma, kun naistakin pelätään. Ihan selvyyden vuoksi olen pieni kokonen nainen, mutta kestävyyttä ja sitkeyttä todellakin on. Kiitos mun veljen, kun opetti tappelemaan kuin äijät 😀

 12. Rasmusryhmän jäsenillä on pahasti pölyä ullakolla. Siellä on tutkitusti koko maan hölmöimmät yksilöt joilla on todella yksinkertainen ymmärrys! 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.