Mainokset

Kotkan sotapakolaiset: Meitä ei lohduteta tarpeeksi

big_kysa_12384164

”Asiat ovat sitä mitä ne ovat”

Kotkan Laajakosken sotapakolaisten huono ja rasistinen kohtelu se vaan jatkuu. Nyt sotapakolaiset ovat menettäneet kiinostuksen opiskella suomen kieltä. Syy: suomen kielen opiskelu vaatii liikoja. Sotapakolainen joutuisi matkustamaan Kotkasta Haminaan ja saisi discorahaa vain 250 euroa kuukaudessa kun taas lonkkaa vetämällä saa 316 euroa.

Laajakosken sotapakolaiset kyselevätkin nyt Enrique Tessierin suulla, että mitä mitä- muissa kaupungeissa veronmaksaja on kustantanut sotapakolaisille nämä kurssit. Edelleen motiivia laskee se, että yhä useampi laittomasti Eurooppaan lonninut muslimi saakin kielteisen oleskelulupapäätöksen.

Laajakosken sotapakolaisten valituslistalla on lisäksi mm. seuraavia epäkohtia:

 • Sairaanhoitajan luo pääseminen vaatii jonottamista. On vain kaksi hoitajaa, jotka pitävät aamuisin tunnin vastaanottoa. He tulevat usein kaikenlisäksi myöhässä.
 • Sotapakolaiset joutuvat perumaan hammaslääkäriaikoja, koska heille ei anneta arabiankielisiä ajo- ohjeita Kotkaan. Vain englanniksi, jota monet eivät osaa.
 • Jos sotapakolaine on sairas, hänelle annetaan vain Buranaa.
 • Muuan sotapakolainen (nainen!) kärsi maksakirroosia, mutta hän ei saanut hoitoa, koska ”kuolee kohta muutenkin”. Lisäksi naista pilkattiin ja kehoitettiin hakemaan moskeijasta hoitoa.
 • Suomen jokamiehen oikeus ei koske sotapakolaisia, heiltä on erikseen kielletty kalastaminen vaikka heillä olisi kalastusluvat.
 • Henkilökunta tekee vääriä palohälytyksiä, jotta pääsevät sen nojalla ratsailemaan sotapakolaisten huoneita.
 • Leirin johtaja ei paijaa tarpeeksi sotapakolaisia.
 • Kun muuan sotapakolainen, joka puhuu turkkia, sai kielteisen, häntä paijattiin ja lohdutettiin. Mutta muille, kuten irakilaisille, tällaista paijausta ja lohduttelua ei anneta vaan sanotaan, että kielteinen päätös oli ansaittu päätös.
 • Paikalliset ovat tuoneet vaatteita ja leluja leiriin, mutta johto ei antanut niitä sotapakolaisille, koska he eivät kuulemma tarvi niitä. (Laajakoskella ei asu lapsia)

Ja mikä pahinta:

 • Jotkut irakilaiset ovat palanneet vapaaehtoisesti Irakiin, koska ovat kokeneet, etteivät saa Kotkassa hoitoa ja heitä kohdellaan huonosti.
Mainokset

22 Comments on Kotkan sotapakolaiset: Meitä ei lohduteta tarpeeksi

 1. antero // 05/01/2017 12:46 // Vastaus

  Elämä on. Miksi sitten he tulivat Suomeen, jos nyt huonon hoidon vuoksi haluavat palata Irakiin?

  Tykkää

  • Taikaisin säkkien luo vaan... // 05/01/2017 21:10 // Vastaus

   Geelitukat takaisin kotiinsa – oman säkkiväkensä paapottavaksi!

   Kai moni on joku peräkammarinpoikakin, jonka suku on lähettänyt Eurooppaan ankkuriksi ja tietä avaamaan…

   Tykkää

 2. No voi sentään. Soitin aamulla terveyskeskukseen tilatakseni ajan lääkärin vastaanotolle . Mutta automaatti vastasi : Seuraavia aikoja alamme antamaan lääkärin vastaanotolle 12.01 2017 , joten minä moni sairas joudun odottamaan 7 päivää saadakseni tilattua ajan kunnallisen terveysaseman lääkärille. Hyvässä lykyssä tulen saamaan ajan 2 viikon kuluttua puhelusta. Kävin yksityisellä lääkärillä, joka tuli maksamaan 405 euroa kokeineen yleis sekä erikoislääkärin palkkioineen. Olen kantasuomalainen 50 vuotta veroja maallemme maksanut ja minua kohdellaan huonommin kuin tänne tullutta karvaista pakolaislasta. Joten kummalla on parempi syy valittaa tilanteesta . P….e

  Tykkää

  • xccxcc // 05/01/2017 14:19 // Vastaus

   Helsingissä puhelin ei vastaa kolmeen viikkoon. Ikäihmistä kehotettaaan sähköiseen palveluun tai 112. Ja lääkåärit eivät juuri suomea osaa

   Tykkää

  • En kuitenkaan usko että Irkakissa olisi parempi. Virossa jopa jo on.

   Tykkää

 3. Eihän kukaan teitä tänne jäämään pakota….

  Tykkää

 4. xccxcc // 05/01/2017 14:17 // Vastaus

  Sokeri pohjalta unohtui: tämän kohtelun vuoksi osa on palannut vapaaehtoisesti Irakiin!

  Heillä on Irakia pahempi kohtalo Kotkassa. No, en yhtään epäile.

  Liked by 1 henkilö

 5. 😂😂 // 05/01/2017 14:46 // Vastaus

  👿👹

  Tykkää

 6. Vali-vali // 05/01/2017 14:47 // Vastaus

  Kaikista maailman maista nämä ovat valinneet uudeksi asuinmaakseen Suomen. Siksi ne ovat päättäneet hyväksyä maassa yleisesti voimassa olevat käytännöt sekä voimassaolevan lain joka on sharia-lain yläpuolella. He tietävät että heitä kohdellaan Suomessa väheksyvästi oman etnisyytensä ja ihonvärinsä vuoksi, mutta silti he ovat päättäneet tulla juuri tähän maahan. Tietoisena siitä että maa on kristillinen maa ja yhteiskunta toimii sen mukaan.

  Heillä ei voi olla mitään valittamista nykyisessä asumuksessaan tai kohtelussaan. Euroopassa olisi ollut paljon muita kristillisiä maita jonne paeta sotaa. Ja islamistisena maana lähimpänä Saudi-Arabia jonka aavikolla on rakennettu kolmelle miljoonalle (3 000 000) ihmiselle ilmastoidut teltat käymälöineen ja tietoliikenneverkkoineen. Mutta kaikesta huolimatta, nämä henkilöt valitsivat Suomen.

  Rajat ovat auki kumpaankin suuntaan.

  Tykkää

 7. Lattealitkiväkaupunkilainen // 05/01/2017 15:08 // Vastaus

  Tessieri nyt jauhaa paskaa yötä päivää. Sekin dorka vois painua kotimaahansa pillittämään. Ai niin mut siel ei vois uhriutua ja tienata sillä.

  Liked by 1 henkilö

 8. korpisoturi // 05/01/2017 15:24 // Vastaus

  Eilen katselin kun somaliämmä yritti päästä lastenrattaineen bussiin, myöhästyi vähän ja kuski ei ilmeisesti huomannut tilannetta. Pakkasta mukavasti ja viima raikas. En vuodattanu kyyneleitä.

  Tykkää

 9. Marja-Riitta Nordvall // 05/01/2017 17:33 // Vastaus

  Ei ne mitään erkoiskohtelua tarvitse, buranaa meillekin annetaan.pääsee täältä poiskin.

  Tykkää

 10. Inkkuli // 05/01/2017 18:06 // Vastaus

  Olkaamme reilusti häijyjä ja luotaantyöntäviä, luokaamme vihaisia ylenkatseita osoittaaksemme mielipiteemme rikollista maahamme tunkeutumista vastaan. Kotoutukoot vaikka minne, kunhan ei Suomeen.

  Tykkää

 11. "Get Back" lauloi jo Beatles // 05/01/2017 20:44 // Vastaus

  No eipä ihme jos ei Itämaan Tietäjien maissa sopu säily kun asukkaat ovat tuollaisia riidanhaluisia märisijöitä. Eihän tuollaista kukaan jaksa kuunnella, eivät edes he itse.

  Tykkää

 12. Mediawalheet // 05/01/2017 22:32 // Vastaus

  Irakin, Syyrian, Afghanistanin, Libyan, Vietnamin, Jugoslavian USA-johtoiset humanitaariset pommitukset ovat syy kaikkeen kaaokseen euroopassa.

  Kun yhdistää kaikki amerikkalaisen aivopesukoneiston suoltamat mediavalheet 40 viime vuoden ajalta yhteen nippuun, niin fiksumpi ajattelija tulee vääjäämättä lopputulokseen, jossa USA ja kaikki mahdollinen mitä se edustaa, tavarat, palvelut, yhtiöt jne jne asettaa totaaliseen kauppasaartoon muun maailman toimesta.

  Tykkää

 13. Jamilahden kansanopistolta kävellyt torstaisin iso lauma näitä maahantunkeutujia odottamaan klo 13 bussia kauppakeskus Itäväylän pysäkille ,josta jatkavat vastaanottokeskukseen.Heidät on toivotettu ei-tervetulleiksi tälle seudulle levittämällä Vastarintaliikkeen materiaalia kävelyreitin varteen.Refugees ,this is not your country!

  Liked by 1 henkilö

 14. Egyptin heinäsirkat // 06/01/2017 03:56 // Vastaus

  EU missasi koko mahdollisuutensa pysäyttää nämä valittavat rahaimurit ja kylkiäisenä tulevat terroristit jo EUn rajalla. EUlla oli muuta hommaa! Mietti varmaan vieläkin mitä pitäisi tehdä alamittaisille ja käyrille kurkuille ja liian pienille tomaateille. Plus mansikoille joilla oli epämääräinen kasvutausta! Nyt sitten saatiinkin kaikkea mahdollista epämääräistä tupaan ja joka ei niin vaan häviä.

  Tykkää

 15. Luumäen Ellu // 06/01/2017 09:14 // Vastaus

  Jamilahdessa aiheuttavat häiriöitä ja pelkoja muille opiskelijoille, mutta opiston johto ei välitä vaan suvakisti syyllistää muita, kirkkoherraa myöten. Lisäksi pakottavat muita olemaan näitten kanssa tekemisissä. Bussilla kulkevat ovat kuulemma alaikäisiä ja kaikki ovat tosi motivoituneita oppimaan suomea.

  Tykkää

 16. Meidän sotien veteraanit eivät saaneet paijausta.
  Eri tavoin rammatkin joutuivat rakentamaan maata.
  Parempi siitä tulikin.

  Tervetuloa kotoutumaan.

  Tykkää

 17. Kekkonen // 06/01/2017 19:25 // Vastaus

  Juuri näin. Näiden huijareiden ja elintasopakolaisten olot on tehtävä mahdollisimman ankeiksi jotta kotiinpaluu alkaa maistua.

  Tykkää

 18. Näin sitä mennään!!! // 08/01/2017 18:23 // Vastaus

  Ei voi olla totta, voi hellanlettas!!! Ei jumalauta mua vituttaa niin, ettei veri kierrä… raivo alkaa olla noitten kuraturpien takia jo ihan maksimissaan. Miks noista kehitysmaan paviaaneista ei pääse jo eroon??!! Potkitaan ne helvettiin täältä ja voin kertoo, että olen ilomielin mukana talkoissa ja talkoo henkee on tollasen asian puolesta ja samalla siivotaan hallituskin. Suvakkeja vihaan yhtä paljon kuin kehitysmaan paviaaneja… Siksi koko maa pitää siivota myös suvakki neiti hinttareista ja suvakkihuorista.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: