Lukijan mielipidekirjoitus: Aikaa on enää hyvin vähän

13

vaestomaara

 

Muslimit valtaavat euroopan vuoteen 2025 mennessä eikä sitä estä mikää. Ei mikään!
Jotkut uhoavat, että ”meillä on aseet”. Kissanpaskat. Niillä muutamalla torrakolla ja vanhalla äijänkäppyrällä, jotka eivät edes metsästysseuroissa pysty tulemaan toimeen keskenään, niillä ei pelasteta edes Ahvenanmaata.

Tämän euroopan valloituksen sanoi ilmoille jo Libyan presidentti Muammar Gaddafi aikoinaan: ”Me olemme euroopan uudet valtiaan. Eurooppalaiset eivät vain vielä ole ymmärtänet sitä”. Ja kun Gaddafille julistettiin sota, niin hän kysyi avoimesti:”Miksi te pommitatte ja tahdotte tuhota Libyan? Libya on se viimeinen raja-aita joka pitää muslimit pois euroopasta”. Ja Ranskalaiset yhdessä Englantilaisten kanssa pommittivat Libyan sisällissotaan, Amerikkalaisten avustuksella. Ja tässä ollaan.

Teille kaikille, jotka ette vielä ole ymmärtäneet Suomen ja koko euroopan tilannetta, niin voin kertoa sen lyhyesti: SEURAAVAN KAHDEKSAN VUODEN AIKANA EUROOPASTA KUOLEE VANHUUTEEN (ja onnettomuuksiin sekä sairauksiin) 40% VÄESTÖSTÄ !! SIIS 40% VÄESTÖSTÄ !

Paljonko jää jäljelle? Eurooppalaiset eivät ole lisääntyneet, koska oma napa ja oma talous on ollut paljon tärkeämpää kuin oman vanhuuden turva. Ennen vanhaan osattiin kouluissa kertoa miten lapset ovat vanhuuden turva. Nykyisen ”sinkkuelämän” aikana se ei tule mieleen ennenkuin ollaan liian vanhoja lisääntymään. Ollaan liian nirsoja ja liian itsekkäitä. Biletys ja lomamatkat ovat olleet koko elämän kohokohta. Ja siinä vaiheessa kun itse ei pääse kuselle tai paskalle, ei ole ketään auttamassa. Karma puree perseeseen tosi nopeasti.

Suomalaisilla on VIISI vuotta aikaa korjata tilanne. Ja mitä aikaisemmin sen korjaaminen aloitetaan, sitä parempi on taloudellinen tilanteemme 10 vuoden päästä.
Niille jotka koittavat haalia maallista mammonaa voin kertoa että kahdeksan vuoden päästä JOKAISEN kunna veroprosentti on 40-45%. Ja että KIINTEISTÖVEROT sekä kaikki kulkupelit tullaan verottamaan niin raskaasti, että mitä enemmän tienaa tai omistaa, sitä suurempi on tuleva velkamäärä. Henkilökohtaisten konkurssien määrä nykyisten kotitalouksien velkojen vuoksi tulee räjähtämään käsiin ihan koska tahansa.
Niin että – Kuka vielä sanoo etteivät muslimit ole voittaneet? Se joka muuta väittää on idiootti. Nyt eletään jo selviytymiskamppailua. Tulevaisuus on selviytymistä, ei elämistä

Advertisements

62 thoughts on “Lukijan mielipidekirjoitus: Aikaa on enää hyvin vähän

 1. Siis kun jou sanoo että meillä on aseet? Mitkä aseet? Missä niitä käytetään? Kerrostaloissa? Omakotialueilla? Ketä vastaan?
  Humanismi on meidän tuhomme. Muslimit tulevat ottamaan vallan täysin demokraattisin keinoin. Ne lisääntyvät ja lopulta saavat vallan parlamenteissa. Kuten Turkissa. Siellähän valta on siirtynyt islamisteille demokraattisesti vaaleissa. Ja sillä hetkellä kun valta on siirtynyt, lakkaa demokratia toimimasta.
  Näin se vain menee eikä sille mahdeta mitään. Tästä saamme kiittää täällä Suiomessa kaiken maailman Tarja Halosia, Li Anderssoneita ym.

   1. Yrititkö sä Hoitsu jotain järkevääkin meille tuolla sun alkeellisella saksankielellä kertoa? :))

    No jåå. Mulla on työvuosia tehtynä yli kakskymmentä vuotta pohjoisen kaivoksilla. Jonkun verran on vuosien mittaan myös D-aineita tullut työnantajalta pummattua. :))

    Mulla on myös paljon samanmielisiä kavereita, kun Aika koittaa.

    Kerran me jo porukalla panostettiin Luleå Älvenin rautatiesillat, mutta se jäi sitten räjäyttämättä johtuen muuasta pelkurimiehestä.

    Siitä asti ja jo ennenkin sitä mä olen aina vihannut luusereita ja pettureita.

 2. Pääpiirteittäin täysin totta koko kirjoitus. Tuohon yhtälöön kun lasketaan syntyvyyserot eurooppalaisten ja pakolaisten välillä ni ei tarvitse diplomi-insinöörin papereita, että tiedostaa valkoisen rodun tehneen itsemurhan. Verinen taistelu selviytymisestä tullaan käymään lähi vuosikymmeninä ja hopeamitaleja ei ole jaossa. Ikävä kyllä valkoinen mies tuntuu menettäneensä alkeellisimmat vaistonsa kuten selviytymisen.

 3. Semmonen luovuttaja siellä.

  Luuletko ihan tosissasi että kaikki Eurooppalaiset vain lamaantuvat joidenkin ilotulitusraketteja paukuttelevien ählämien edessä ilman minkäänlaista vastarintaa? Kaikki vaan käyvät kiltisti ja hiljaa kynnysmatoiksi makaamaan kun iso maanpetturi poliisisetä niin käskee?

  Sinä itse vissiin olet jo laskenut että kun systeemi sortuu niin sinä vedät housut nilkkoihin, rasvaat peräreikäsi ja alat jakelemaan vuoronumeroita kaikille neekereille ja huudat: ”Ja tästä sitten jonoon vain! Kyllä täällä persettä riittää kaikille!!!”

  1. Jos ihmiset eivät tiedosta edellämainitun tekstin faktoja ei nettiuhollasi ole mitään virkaa. Vitsit rupeavat olemaan hyvin vähissä kaikissa läntisen euroopan suuremmissa kaupungeissa. Pakolaisia virtaa ovista ja ikkonoista ja he sikiävät rotan lailla levien kuin rutto. Samalla kuin paikallinen pullamössö kantaväesto työntää kebabbia naamariin ja onanoi tietokoneensa ääressä maahanmuuttajat pystyttävät suurmoskeijoitaan ympäri euroopan josta valmistaudutaan sharialain käyttöönottoon. Suomessakaan ei ole ensimmäistäkään puoluetta jota äänestämällä tämän asian voisi välttää. Normaali ihminen ei vain tunnu haluavan astua mukavuusalueensa ulkopuolelle ja tehdä asialle jotain. Mielenosoituksissa pyörii samat sata ihmistä ja radikaalimpiin tekoihin ei tunnu riittävän kiveksiä. Joukkoraiskaukset ja kantaväen nöyryytys on päivittäistä mutta kukaan ei tee nettiuhoa lukuunottamatta mitään. Valtiovalta ja lehdistö tekee kaikkensa, että tavan tallaaja jatkaa autuuan tietämättömänä nettipornonsa nautiskelua kunnes käy kuten länsinaapurissamme. Yhtäkkiäi huomataan, että paskat onkin jo housussa ja mitään ei ole enää tehtävissä. Miehissä ei riitä määrä eikä laatu enään korjaamaan tilannetta ja ilman minkäänlaista vastarintaa maa vaihtaa omistajaa. Muutaman tuhannen miehen sissiarmeijalla riittää töitä miljoonien maahanmuuttajien ulos saamiseksi kun vastassa on myös poliisi ja armeija.

   Suomessa ihmisten välittömällä aktivoitumisella tämä olisi vielä vältettävissä. Netissä uhoominen ei ikävä kyllä riitä. Kovat ajat vaativat kovia tekoja. Päättäjät jotka ovat meidät tähän pisteeseen ajaneet täytyvät saada vastuuseen teoistaan. Jokainen poliitikko joka on edesauttanut maamme tuhoamista täytyy rangaista niin tuntuvasti, että muutos alkaa tapahtua omalla painollaan.

   1. Kiitos, 14!
    Erittäin hyvä tilannekatsaus tuo kirjoituksesi.
    Suomessa tarvitaan nyt puolue, islamvastainen puolue.
    Islamistit itsehän muodostavat sellaisen heti, kun ovat lisäntyneet tarpeeksi lukumäärältään.
    Islamistipuolue on kauhuskenaario, pahin mahdollinen!

    Tätä ei pidä päästää tapahtumaan.

   2. Porukan pitäisi alkajaisiksi tajuta, että nykypuolueita äänestämällä tilanne ei muutu. Kokkepudemarit mokuttavat kaikki, ja persut ovat Soinin johdolla hyväksyneet mitä muut ovat tehneet. Pitäisi pyöräyttää käyntiin puolue, joka tekisi jotain järkevää asialle. Tai muuttaa nykyisiä puolueita. Helpommin sanottu kuin tehty.

    Hallintokin on mokutettu pilalle. Johto on kaiketi mätä, ja niinhän sitä alemmat virkamiehet tekevät, kuin johdosta sanotaan.

 4. Ai että seuraavan kahdeksan vuoden aikana kuolee 200-250 miljoonaa eurooppalaista vanhuuteen ja sairauksiin? No tuskin, jos ei nyt joku ydinsota suunnilleen tule päälle.

  Kukaan ei ole sodassa niin hyvä kuin valkoinen mies. Vain reilu seitsemänkymmentä vuotta sitten olimme pommittamassa toistemme, siis toisten eurooppalaisten, kaupunkeja puolin ja toisin paskaksi. Arabien ja afrikkalaisten kaupunginosien jyrääminen tulee käymään paljon helpommin.

  Euroopasta ei löydy miehiä enää? Sivistys on meilläkin vain ohut pintasilaus sen ikiaikaisen, tehokkaan tappajan päällä, ja muslimit raapivat nyt ihan tosissaan sitä sivistyksen pintaa rikki. Kun se repeää, niin eurooppa näyttää taas kerran, että kansanmurhat ja etniset puhdistukset sujuvat vuosisataisen kokemuksen tuomalla tehokkuudella. Merkit ovat jo ilmassa kautta euroopan, siihen ei välttämättä tarvita pian enää muuta kuin yksi terroriteko tai raiskaus liikaa, ja sitten se kulo lähtee.

  Antakaa vain periksi jos haluatte. Ei tuollaisia luovuttajia sinne taisteluun edes haluta mukaan.

  1. nasakkaa settiä,hyvä.asia juurikin noin.Valkoiset eurooppalaiset ovat kautta aikain olleet ihmiskunnan tehokkaimpia tappajia/tuhoajia.Se sama tehokkuus ja tietotaito jonka Eurooppalaiset pystyvät valjastamaan tieteeseen,taiteisiin,tekniikkaan,on jo historian valossa ollut muunneltavissa myös historian yhdeksi tehokkaimmiksi tuhokoneiksi.eurooppalaiset ovat historiassaan ottaneet sellaista niittiä vastaan(ja kestäneet) että se on käsittämätöntä.Ajatelkaa pelkästään ensimmäistä ja toista mailmansotaa.siinä on musulmaanien kalashnikov/rekkarallit kevyttä settiä verrattaessa.
   varmaan on niinkin että nyky eurooppalainen ei niin sitkeä kuin menneiden aikojen esi-isät/ja äidit.
   Mutta kuitenkin tarpeeksi ärsytettynä aika jämäkkä ja pystyvä vieläkin.
   tarkoitus ei aliarvioida islam-invaasiota,jota poliittinen uusrälssi,suvaitsevaisuusarmeijakunta,sekä osin pakotettuna virkakoneisto tukevat.mutta niinkuin näkyy,geert wildersin,Le penin,ym muiden tukijoukkojen kannatus tasaisessa kasvussa koko Euroopassa.Entiset itä-blokin maat jämäkkänä kilpenä etunenässä.siinä haittapuolensakin,mutta mieluummin vaikka tiukka/jämäkkä eurooppa kuin musulmaanien varhaiskeskiaikainen brutaali helvetinkone.

  2. Eikä sodankäynti ole sivystymätöntä, päinvastoin, Eurooppa kuolee ellemme pian aloita taistelua.

 5. Pohjolan pelastuksena saattaa olla se, että läpsyttelijöiden älli ei riitä täällä infran pyörittämiseen. Kehitysmaamuslimi ei tampiona osaa asua pakkasessa elleivät valkoiset eurooppalaiset ole jeesaamassa ja paapomassa

  1. Luultavasti niillä on älliä tuhota Eurooppa, kuten tuhosivat Afganistanin Irakin ja Syyrian.

  2. Ei tarvitsekaan ”ällin” riittää. He huolehtivat siitä että me teemme sen heille. Vaihtoehto olisi siten kaula poikki.

 6. Helsingin muslimit poistivat sopeutumis PDF:n sivuiltaan kun se nousi esiin MV-lehden foorumilla. Se oli aika selväsanaista tekstiä miten muslimien tulee toimia vääräuskoisten maassa, karmeaa luettavaa oli ja Suomen kielellä.
  Perusislam on suhteellisen ok, mutta mohammeddia käsittelevä osuus on aivan käsittämätön, joka tekee islamista suoranaisen vihauskonnon, hulluutta täydellisimmillään. Helposti voi kuvitella, että itse piru on täydentänyt tuon uskonnon uskomattomaan raakuuteen jota isis nyt toteuttaa, kaikki mahdolliset raakuudet keksitään ja tehdään vielä allahin nimessä.

  Islam on VIHAUSKONTO vääräuskoisia (länsimaisia ihmisiä) kohtaan. Aivan käsittämätöntä kuinka kauan sen ymmärtäminen kestää.
  Ja muutenkin rasismin pelko on saavuttanut jo säälittävän asteen. En tosiaankaan keksi miten Miss Helsingiksi olisi muuten valittu noin ruma negridi.

  1. Muutama oikaisu. Islam ei ole uskonto, islam on poliittinen ideologia täysin verrattavissa kommunismiin ja kansallissosialismiin. Islamin ainoa tarkoitus on alistaa koko maailma sen herruuteen.
   Ei ole olemassa mitään ”perusislamia” joka olisi OK. On olemassa vain yksi islam ja se on äärimmäisen, siis tässä tapauksessa äärimmäinen ei tarkoita kaiken maailman mainoksissa ja ”toimintaelokuvissa” tarkoitettua ”äärimmäistä” vaan todellista äärimmäisyyttä, siis raaka ja julma.
   Tietääkseni Miss Helsingiksi valittu ei ollut muslimi.
   Mutta, unohtakaa nyt jo islam-niminen uskonto. Sellaista ei ole ja on vain yksi islam. Näin sanoo jopa sen ”länsimaisin” kannattaja Racip Tayip Erdogan. Siis ei ole mitään maltillista ja ei-maltillista islamia.

 7. On aika avata auswitsi uudestaan.Tällä kertaa piipuista lähtee ulos ählämit ja niitten hyysääjät.

 8. Jokunen henkilö näyttää ärtyneen kirjoituksestani. Erinomaista.

  Totuus on totuus ja jos sen on kieltänyt se sattuu. Kaikkein eniten se sattuu niihin jotka tietävät asian laidan mutta elävät itsepetoksessa.

  Se joka epäilee eurooppalaisten (en tarkoita matujen tai euroopan maahanmuuttajia vaan eurooppalaista rotua olevien) väkimäärän romahdusmaista vähenemistä, on syytä ryhtyä ajattelemaan. Ja äkkiä.

  Sotavuodet euroopassa ovat aikaansaaneet ns. suuret ikäluokat. Tilanne on ollut sama kautta koko euroopan. No, minkäs ikäisiä nyt nämä suuret ikäluokat (Suomessa puhutaan myös keskikalja-ikäpolvesta ja huume-ikäpolvesta) ovat? Minkä ikäisiä ovat -40 luvulla syntyneet joita on esim Suomalaisista yli miljoona? Heidän elinikänsä odote on lyhyempi kuin vanhempiensa koska he ovat syöneet myrkylisempää ruokaa pidempään. Seuraavan kahdeksan vuoden kuluessa (vuoteen 2025) Suomesta kuolee väkeä niin että jäljellä on 3.9 miljoonaa SUOMALAISTA!! Ei Suomen kansalaista vaan suomalaista. Ruotsissa tilanne on vielä radikaalimpi. Sielä kuolleisuus tulee olemaan 45% luokkaa. Ja Norjassa vielä suurempi. Norjalaisia oli jäljellä arviolta 1.9 milljoonaa !! Ainoa euroopan maa jossa tilanne ei muutu kuin prosentteja on Saksa. Mutta sieläkin saksalaisten määrä laskee. He ovat silti onnistuneet kääntämään sen kasvuun viimeisten viiden vuoden aikana. Joka on ollut merkittävä muutos kun se kaikissa muissa euroopan maissa laskee.

  No, Suomessa on siis 3.9 miljoonaa suomalaista. Siitä 1/3-osa on eläkkeellä, 1/3-osa työelämässä ja 1/3-osa lapsia tai opiskelijoita. Noin suurinpiirtein. Pystyykö tämä 1.3 miljoonan suomalaisen ryhmä vastustamaan maahantunkeutujia? Vastaus: Ei pysty !!! Entäs jos lasketaan mukaan eläkkeellä olevat? Hidastaa enintään muutaman tunnin.

  Nämä kaikki tilastot ja ennusteet on ladattavissa ja tarkistettavissa Tilastokeskuksen sivuilta: http://www.stat.fi/til/vaerak/index.html. Pääsivulta ”julkistus” löytyy heti ensimmäinen julkistus ”Äidinkielenään kotimaisia kieliä puhuvien määrä väheni toisena vuotena peräkkäin”.

  Khdeksan vuotta sitten tehtiin Helsingissä tutkimus jonka tuloksena todettiin että joka kolmas asunto on yksinelävän yli 75 vuotiaan omistuksessa. Mitä luulette että tapahtuu kun Helsingissä joka kolmas asunto vapautuu markkinoille? Tilanne ei ole erilainen muissa Suomen kaupungeissa, johtuen sotavuosien suurista ikäuokista. EIkä koko euroopassa. Niin että mitä tapahtuu kiinteistömarkkinoille ja pankkisektrille kautta koko euroopan kun 30% asunnoista vapautuu??

  Ne jotka odottavat peruja tai sitä että oma tilanne tulevaisuudessa paranee ovat pahasti tuuliajolla. En minä kirjoita tätä provosoidakseni vaan siksi että suomalaisten on aika herätä. Ja aivan ensimmäiseksi pitää pystyä vetämään yhtä köyttä. Emme ole saaneet edes politikkojamme ruotuun. Siksi meidän pitää niellä oma ylpeytemme ja puhaltaa yhteen hiileen jotta kansakuntamme selviäisi. Ja aivan ensimmäinen edellytys on väkimäärän kääntäminen kasvuun. Eli lasten syntyvyyden lisääminen. Jos edes se ei onnistu, voidaan saman tien muuttaa Kuubaan. Sillä kommunistinen hallito tulee meille automaattisesti muutaman vuoden päästä.

  Pallo on lukijoilla. Minä todennäköisesti en ole keskudessanne vuonna 2025. Mutta olen opettanut alkeet perillisille. Ja vaikka vielä ei olekkaan seuraavaa sukupolvea syntymässä, elän toivossa. Nykynuoret vaan tuppaa lääppimään lasia vaikka voisivat tehdä yön tunteina muutakin. Ja rahaa on. Nuorten ei kannata pelätä sitä etteivätkö isovanhemmat auta. Kyse on suurissa ikäluokissakin vain siitä kuinka itsekkäitä kukin on.

  Kuinka itsekäs sinä olet? Vaaditko viimeisen hinnan myydessäsi talosi/tilasi nuorille? Vai pyydätkö saman verran kuin itse aikoinaan maksoit?

  1. MVn pitkäaikainen vihakampanja persuja vastaa tuottaa hyvin tulosta?
   Vihreistä ei mitään pahaa mainita juuri koskaan.

   1. Muistakaa että kuntavaalit ovat tärkeämmät oman asuinalueen ja ympäristön kannalta kuin eduskuntavaalit. Esim tuleeko suurmoskeija vai ei.

 9. Kirjoittaja puhuu asiaa. Itse osallistun olemalla ihan saatanan ilkeä ja kusipää jokaiselle muslimiapinalle jonka täällä pikku paikkakunnalla kohtaan. Homma toimii. Kun apinaa ei paapota apina itkee ja toivon mukaan menee kotiinsa. Tai Ruotsiin. Sama se mulle, lähde vittuun täältä. ja mitä noita tähän mennessä on lähtenyt, omatahtoisesti, vastahakoisesti tai mitenvaan..10.000? Aika hyvä saldo, kun otetaan huomioon että kotona odotti VARMA KUOLEMA! Näin eilen juuri hylsyn saaneen sotarikollisen instagramvideon, jossa apina iloisesti ajeli skoottereilla pitkin Bagdadin katuja, taskut täynnä ”kotiinpalufyrkkaa!”

 10. Muslimit jotka eurooppaan päätyy ja viime kädessä syntyvyydellään valloittaa euroopan, unohtavat muutaman asian. Sosiaaliturva ei tule tyhjästä, eikä sähkö töpselistä, jonkun pitää asiat saada syntymään. Voi olla että loppujen lopuksi, lämpimämmät euroopan maat saa vyöryn pohjolasta kun on kylmää eikä mikään toimi. Sitten se loppu kantaväestö saa oman elintilan takaisin. Loput euroopan maat on sitten sitä samaa skeidaa mitä on lähi-itä ja afrikka jo nyt.

  1. hyvä oivallus.olen joskus kirjoittanut samasta aiheesta melkoisen raaputelman.
   muslimit tarvitsevat etenkin pohjoisessa euroopassa kantikset elättämään itsensä.heille jälkiteollisen,ilmastoltaan puolet vuodesta melko kylmän maan infran pyörittäminen lähes mahdotonta.siksi paljon otollisemmassakin ilmastossa heillä hommat tökkii puolihuonosta pahuksen huonoon.nykyaikaisen teollisuusinformatiivisen yhteikunnan pyörittäminen tarvitsee todellakin oikeita insinöörejä,teknikoita,arkkitehtejä,ym,ym.heillä edellämainittujen osuus suhteellisen matala verraten länsimaalaisiin.kun voimalat pysähtyvät,ja muukin jo heille itsestään tuttu infra ajautuu enemmän tai vähemmän toimimattomaan tilaan,siinä ei pyllistely tai raivoaminen paljoa auta.
   he tietävät sen itsekkin(ainakin ne hieman fiksummat)örkeillä tiettyyn pisteeseen osaamista,mutta eivät he kykene nykyistä korkeaviritteistä länsimaata pyöritämään.sekös heitä harmittaakin,osin siitä
   johtuvatkin heidän perseilynsä lännessä(sekä muuallakin)ei sellaisella menttaliteetilla,eikä asennemailmalla rakenneta mitään tieteitä,taiteita,tekniikkaa.

 11. Alkaa olla kohtapuoliin leirien aika,historia toistaa itseään sitte ei ole enää kenelläkään kivaa,muslimit ja maanpetturit ovat ensimmäisenä jonossa.

  1. Me luemme historiaa hiukset pystyssä hurjina ihmetellen, tämän päivän silmillä. Emme voi edes kuvitella miten asiat oli 1900 luvun alkupuoliskolla, että mikä ihme ajoi maailman noinkin hurjiin sotiin. Ja siitä ei ole edes pitkä aika.. Nyt alan ymmärtää mistä oli kyse. Adolf halusi rankkaa absoluuttista nopeaa ratkaisua. Ei mennyt suunnitelmien mukaan. Ja nyt olemme taas vastaavanlaisessa tilanteessa. Mitä nyt tehdään? ..niin.. mitä nyt tehdään. Isoäitini sanoi että toivottavasti minä en joudu ikinä kokemaan sotaa. Täällä Suomessa sodan uhka nykypäivänä tuntui aina vaan utopialta. Mutta kohta Ruotsi on sisällissodassa, sossu-sodassa kun ilmaiset raha-hanat ehtyvät..ja se tulee leviämään suomeen myös. Taisi olla isoäitini pelot oikeutettuja, tästä tulee kova matsi vielä kun pohjolan asukit häätää rotat pois.

 12. ”Nyt alan ymmärtää mistä oli kyse”
  Joo, tätä on vaikea käsitellä enää huumorin keinoin. Tajukankaalla pinna on juuri ja juuri kestänyt, mutta Sedälläkään varmaan ei enää helppoa ole. Varmaan samassa ikäluokassa ollaan puheista päätellen. Jossain vaiheessa tulee pakko laittaa kova kovaa vastaan, loputon suvaitsevaisuus ei ratkaisu.
  Miten asiat ovatkaan menneet niin pieleen kuin ovat. Hulluus ja yletön maalaisjärjen unohtaminen on syy Ruotsissa ja sama tyhmyys leviää Suomeen.

  1. Joo täs on 46 vee taulussa, elin mukavassa lintukodossa kunnes pari vuotta sitten ikäiseni muka 17 vuotiaat geelitukkamuslimit halusivat nussia tytärtäni ja siskojeni tyttäriä myös kaupan parkkipaikalla. Vituttaa että suomessa vuonna 2017 pitää pelätä pikkukaupungissa että pääseekö tyttö kotiin työpäivän jälkeen raiskaamattomana vai ei. Noitten muslimien apinakiima on aika legendaarista, en edes muista teinikäisenä kun itseä rupes anttilan tissiliivimainokset jörnittämään että ei helkkari noin hurjasti koskaan panettanu että menisin kylille puskiin odottelemaan uhreja lerssi kädessä. Ja nyt puhutaan vaan discorunkkariraiskaajista, sitten on ne naistenhakkaajat, ja väärällä nimellä täällä loisivat valehtelija sossuapinat, puhumattakaan niistä tuhansista joilla ei tänne mitään asiaa ikinä ollutkaan. Olen tavannut tasan YHDEN turvapaikanhakijan jonka sadun minä uskoin, oli niin saatanan ruma otus että pakkohan se oli uskoa. Kaikki muut 150 jotka olen henk. kohtaisesti tavannut, niistä NÄKEE kaukaa että ollaan kusetus/hämäys asialla. Jopa naiset! Siitähän ei ikinä puhuta, ”missä kaikki naiset on” sitku joku arabi akka tulee vastaan niin se on jotenki muka automaattisesti AITO pakolainen? Ei ole. Yhtä hyvä valehtelija kuin kaikki muut, ehkä jopa parempi..no niin..nää jutut menee taas tähän SORI.. Kyllä me kaikki tideämme mis mennään. Hommahan on niin että Ruotsi on kaulaa myöten muslimikusessa ja jos me suomalaiset emme ole varuillamme niin sama MOKA voi käydä meillekin. Oikeesti, vetäkää jokaista muslimia turpaan niin että eivät suomessa viihdy! olkaa rasisteja! se on ainut tapa pysäyttä muslimi syöpä! Kun ruotsin sossurahat loppuu, noi 2-3 miljoonaa torakkaa tulee tänne!

   1. Kaikki sopimukset joiden perusteella keharimaalaisia tuodaan Eurooppaan, on irtisanottava. Jos eurooppalainen maa haluaa solmia pakolaisopimuksen, se tulee solmia vain toisen eurooppalaisen yhteiskunnan kanssa. Euroopassa olevat keharimaalaiset takaisin sinne mistä tulivat.

    1. Näiden ”sopimusten” irtisanominen onkin helposti tehtävissä: niitä kun ei ole olemassa. Ei ole mitään kansainvälistä sopimusta, joka pakottaisi Suomen ottamaan vastaan maahantulvivia arabijätkiä. Poliittinen eliittimme vetoaa tuon tuostakin näihin sopimuksiin, mutta kukaan ei ole koskaan kyennyt mainitsemaan niistä ensimmäistäkään. Ei ole, koska ei ole, mitä mainita. Eikä kukaan ole heitä edes vaatinut tekemään selkoa itse keksimistään sopimuksista.

     Koko maahantulvintavyöry johtuu päinvastoin vain ja aioastaan siitä, että olemassaolevia sopimuksia EI NOUDATETA! Käsite ”pakolainen” on määritelty yksiktyiskohtaisesti Geneven pakolaissopimuksessa – ja nämä maahantulvivat arabijätkät nimenomaan eivät täytä, toistan, eivät täytä pakolaisen määritelmää! Heille ei siis edes pitäisi antaa turvapaikkaa, koska sellaisen myöntämällä se viedään joltakulta todelliselta pakolaiselta, joka on oikeasti sen tarpeessa.

     Vielä kerran: mitkään sopimukset eivät pakota poliittista ja hallintoeliittiämme ottamaan vastaan röyhkeitä, kiittämättömiä, ylimielisiä ja rikollisia arabijätkiä. Hietä ei ole mikään pakko edes päästää maahan eikä varsinkaan antaa heidän jäädä. Tämä tapahtuu vain ja ainoastaan siksi, että poliittinen ja hallintoeliittimme haluaa näin tehtävän. Mistä syystä, se onkin sitten jo toinen juttu.

   2. Sipilä on antanut tähän luvan. Afrikan rannikolta haetaan laivalla näitä neekereitä Italiaan ja sieltä ne lennätetään öiseen aikaan Suomeen, juuti tuli 145! SIPILÄLLE LASKU!

 13. Kun Neuvostoliitto hajosi, katosi 9 atomipommia ns.salkkukokoa, silti kymmeniä kertoja voimakaampia, kuin Hirosiman. Pommit on hintavia ja varmasti jossain säilössä. Jos islamistit saavat yhdenkin käsiinsä, he räjäyttävät sen jossain Euroopan suurkaupungissa. Se olisi Euroopan pelastus. Tuon kokoisen hirmutyön jälkeen hävitettäisiin tai palutettaisiin, siis lähdet tai kuolet. Kaikista terroriteoista kuolemanrangaistus. Simppeliä, mutta toimii.

 14. Noi kirjoituksen luvut on jotain omaa settiä ja muutoinkin hysteerisyys on aina ämmämäistä. Lopun ennustajille asiassa kuin asiassa en muuta ikinä ole tehnyt kuin nauranut. Niille jotka vinkuu että miehiä ei ole enää, niin oletan teidän kirjoittavan Ruotsista käsin. Edes täällä Stadin suunnalla asiat eivät ole niin paskasti kuin osa väittää. Kyllä täällä elää pystyy. Minä en ole väistänyt mamua ikinä, enkä väistä vastaisuudessakaan. He ovat niin onnetonta sakkia. Vai pelottaako keimaileva geelitukka jotain täällä? Mä asun mamujen ympäröimänä, joten tiedän mitä ne on. Pellejä ja loisia, joiden turpavärkki kälättää loputtomiin, siinä kaikki. Jos Euroopassa kärähtää käämit, niin kyllä toi porukka on se joka häviää. Se on tahdon riemuvoitto.

 15. Asia mitä suuresti ihmettelen on miksi niin monesta SUOMALAISESTA on tullut suvakki! Johtuuko se pelosta, aivopesusta vai mistä? Vai onko se just nyt muotia? Jos tarkastelen ruotsalaisia ja suomalaisia tuttujani on suvakkeja enemmän suomalaisissa. Samoin suomalaiset sukulaiseni alkavat suvakoitua. Monen kanssa olen riitaantunutkin juuri tämä takia. Mikä Suomea ja suomalaisia oikein vaivaa!?!?!?

  1. Se on maalaisjunttileima-pelkoa, nykyään pitää katsos olla niin intörnässiönäl: ”Mä oon käyny Dubaissa, ja Roomassa on niin ihanii ravintoloita” Modernit laputsilmillä-suomalaiset haluavat tulla hyväksytyksi ns ”paremmissa” piireissä ja siellä ei saa olla omasta maastaan tai kansastaan ylpeä millään lailla. Päinvastoin, se on nykyään muodikasta hävetä meidän rasistien puolesta, kun me emme vaan tajuu tuota islamin ihanuutta ja kuinka hyvää safkaa noi afgaanit tekee! Minä juon kaljaa, syön maksalaatikkoo ja vihaan islamia. Eikä hävetä pätkääkään.

  2. Mun lähipiirissä ja suvussa ei yhtään suvakkia, mut yx sukuun naitu muslimi ja sekin vihaa suvakkeja, koska tuhoavat tänne kotoutuneiden ja työtä tekevien mamujen tulevaisuutta.

  3. Ala-asteelta lähtien aivopesty että ne on samanlaisia kuin mekin ja kerätty kolehdit nälkäpäiviin ja muuhun kehitysapupaskaan mikä taannut afrikankin räjähdysmäisen väestönkasvupommin.

   Valkoiset eurooppalaiset on huijattu maksamaan oma tuleva kansanmurhansa.
   Toinen vaihtoehto on henkiinjäämistaistelu, sota tai vastaava.

 16. Piti oikein tarkistaa kuinka uskottava kirjoittajan väite suomalaisten nopeasta vähenemisestä on. Siispä Tilastokeskuksen dataan: vuosi, kotimaisia kieliä (suomi, ruotsi, saami) puhuvien määrä, muunkielisten määrä, kuinka monta kotimaankieltä puhuvaa on muunkielistä kohti, ja lopuksi muutos edellisvuoteen. Laskin itse viimemainitut. Luettavuuden takia desimaaleja on karsittu.

  1980 4778632 9146 522,5
  1981 4802521 9629 498,8 0,95
  1982 4831381 10334 467,5 0,94
  1983 4858511 11347 428,2 0,92
  1984 4881557 12191 400,4 0,94
  1985 4897705 12959 377,9 0,94
  1986 4911877 13767 356,8 0,94
  1987 4923677 14925 329,9 0,92
  1988 4937822 16537 298,6 0,91
  1989 4954895 19488 254,3 0,85
  1990 4973695 24783 200,7 0,79
  1991 4993504 35498 140,7 0,7
  1992 5011084 43898 114,2 0,81
  1993 5024658 53254 94,4 0,83
  1994 5039295 59459 84,8 0,9
  1995 5051177 65649 76,9 0,91
  1996 5061379 70941 71,3 0,93
  1997 5068983 78366 64,7 0,91
  1998 5073561 86085 58,9 0,91
  1999 5077353 93949 54 0,92
  2000 5081888 99227 51,2 0,95
  2001 5085704 109197 46,6 0,91
  2002 5089282 117013 43,5 0,93
  2003 5094915 124817 40,8 0,94
  2004 5103428 133183 38,3 0,94
  2005 5111246 144334 35,4 0,92
  2006 5120128 156827 32,6 0,92
  2007 5127556 172928 29,7 0,91
  2008 5135776 190538 27 0,91
  2009 5144390 207037 24,8 0,92
  2010 5150888 224388 23 0,92
  2011 5156440 244827 21,1 0,92
  2012 5159725 266949 19,3 0,92
  2013 5162202 289068 17,9 0,92

  Edellisestä huomataan, että kotimaisia puhuvien suhde muunkielisiin pienenee vuosittain kertoimella 0,9. Jatketaanpa siis trendiä:

  2014 16,1
  2015 14,5
  2016 13
  2017 11,7
  2018 10,5
  2019 9,5
  2020 8,5
  2021 7,7
  2022 6,9
  2023 6,2
  2024 5,6
  2025 5
  2026 4,5
  2027 4,1
  2028 3,7
  2029 3,3
  2030 3
  2031 2,7
  2032 2,4
  2033 2,2
  2034 2
  2035 1,8
  2036 1,6
  2037 1,4
  2038 1,3
  2039 1,2
  2040 1

  Wippaijei! Tätä menoa ulkomaankielisten määrä ohittaa kotimaisia puhuvien määrän vuonna 2040!

  On kumminkin huomattava, että suurimmat vieraskielisten ryhmät eivät ole muslimeita. Esimerkiksi Helsingissä suurimmat ryhmät viimeisen tiedon mukaan ovat venäläiset 17 000, virolaiset 11 900, somalialaiset 8 700.

  En myöskään keksinyt kuinka saisi suurten ikäluokkien näyttämöltä poistumisen mukaan tarkasteluun.

  Lähde: Suomen virallinen tilasto (SVT): Väestörakenne [verkkojulkaisu].
  Saantitapa: http://www.stat.fi/til/vaerak/2013/vaerak_2013_2014-03-21_tau_001_fi.html

  1. Kertoimella 0,92 ohitus tulee vuonna 2048. Viime vuosien poikkeuksellinen tulijavyöry ja kantaväestön ennätysalhainen syntyvyys ovat joka tapauksessa muuttaneet tilannetta niin että ohitus tapahtuu huomattavasti ennen 40-lukua, jos politiikkaa ei radikaalisti korjata.

  2. Tuon suurten ikäluokkien poistumisen lisäksi et varmaankaan ole saanut mukaan sitä että suhde muuttuu koko ajan huonommaksi kotimaankielisten suhteen koska muslimien lapsiluvut ovat moninkertaiset muiden ryhmien lapsilukuun nähden. Eli siis tuo luku 1. saavutetaan jo paljon aikaisemmin. Samalla kun kotimaankielisten syntyvyys tulee edelleen laskemaan ja jota alenemista lisää se että suomalaiset nuoret naiset tekevät lapsia tulijoiden, siis muslimien kanssa ja myös näistä lapsista tulee ei – suomenkielisiä.

  3. Iso osa keharimaatunkeutujista on nykyään kirjattu suomenkielisiksi, kuten se Oulun insestineekeri, joka kuitenkin sitten käytti oikeudenkäynnissään tulkkia. Ja oli vielä toiminut itse lautamiehenä samassa salissa, demarien jäsenkirjalla. VMP.

 17. Onko kukaan ottanut huomioon, että jos(/kun?) Suomen talous kyykkää, kaikki loisimistuet loppuu, niin kuinka nopeeta discoläpsijä lähtee evakkoon kylmästä ja pimeästä.

  Routa kamelin kotiin ajaa, toivottavasti.

  1. Valitettavasti ei. Nämä kamelit on käsketty tänne tiettyä tehtävää varten. Ja se tehtävä on Euroopan alistaminen islamistien valtaan.

 18. Muslimit voivat paksusti juuri niin pitkään, kun elättäjiä löytyy. Ne eivät monimutkaista korkeaan teknologiaan perustavaa tehoyhteiskuntaa tule pitämään yllä. Jos ne saavat vallan , niin infra kaatuu jo muutamassa vuodessa. Ruoantuotanto esim romahtaa, samoin vesiverkko, kaukolämpö ja sähköntuotanto. Siinä on Allahin pojalla aika ikävä olotila ilman ruokaa, juomaa, sähköä ja lämpöä tammikuuussa vuonna 2025 Tampereella esim.

  1. Allahin poika änkee itsensä hölmöläisten asuntoon, ja heittää hölmöläiset kadulle.

  2. juuri noin.samaa olen toistanut vuosia.musulmaanit tietävät ettei heistä ole nykyaikaisen monitahoisen energia/informaatioyhteiskunnan pyörittäjiksi.siksi he jopa säännöstelevät rettelöintiään hieman.koska tietävät ettei ilman hyväntahtoisia ”kuffareita”juuri mikään toimisi heidän osaamistasollaan.mutta kuitenkin,he ujuttavat tänne läntisiin demokratioihin omaa varhaiskeskiaikaista ”hallintomalliaan”koska,jos eivät niin tekisi,heidän itsetuntonsa romahtaisi hetkessä.johtuen siitä että hekin käsittävät elävänsä näiden todellisten osaajien hyväntahtoisuudesta.sekös näitä ”moniosaajia”ketuttaakin,joten he purkavat voimattomuuttaan,ja kaikenkattavaa puutteellista tietotaidon puutettaan raiskauksiin,ryöstöihin,yleiseen rekkalointiin,koska siihen heidän kykynsä jouhevasti riittävät.

 19. Tarvitsemme kiireesti kymmeniä, satoja trumpeja järjestelmiimme!!!

  TÄRKEÄÄ JUST NYT!!

  Asettukaa kuntavaaleissa mahdollisimman paljon ehdolle vaikka sitten täyteääniksi, äänisaalis kasvaa ja sitä myöten kriittisten mahdollisuudet päästä valtuustoihin!

  Ei väliä vaikka saisi vain ne 30 kaveriääntä, pienistä puroista suuri virta.

 20. Danielin kirja päättyy sanoihin: ”Autuas se, joka odottaa ja saavuttaa 1335 päivää.” Tämän jälkeen on vielä yksi jae. 1335 vuotta, laskettuna Israeliin rakennetun kalliomoskeijan, Dome of the Rock,
  valmistumisesta. Se valmistui v. 688. Päästään vuoteen 2023, jonka saavuttanut on autuas. Eli islamin valta on ohi.

 21. Itä-Eurooppaa säästyy monikultilta ja varsinkin islamilta. Kun matkustakaa entisissä Varsovan liiton maissa niin näkee miten tolkullisia ihmiset ovat: kenelläkään ei ole mitään kiinnostusta monikulttiin tai väestönvaihtoon.

  – Ei ole kaukaa haettu että haemme joskus turvaa Virosta. Näin tapahtuu jos nykyinen meno jatkuu.

 22. Olen ollut kirjoilla ja asunut Eestissä vuodesta 2004. Muutin heti kun Eestistä tuli E u:n jäsen. On sanottava, että kansa joka on elänyt miehitettynä ja toisen luokan ihmisinä omassa maassaan, ei halua antautua maturynnäkön alle. Tilanne on likimain sama, jos meille olisi tullut 50 – luvulla suurin määrin ” koneinsinöörejä ”. Eestin tv käsittelee EU ja mutakuonoasioita rohkeasti ja tasapuolisesti. Siellä on tv asiantuntijoita kommentoimassa ja keskustelemassa kaikista leireistä, eikä niinkuin meillä. RI

 23. Mutta poliitikot yhtä korruptoituneita sekä eurooppaan rähmällään että sielläkin on muutoksia nähtävissä. Pieni maa muuttaa muotoaan sukkelaan kun päättäjät nuoelevat eu/usa akselia. Ryssää pelkäävät enemmän kuin mutiaisia.

 24. Vain tiukasti kontrolloitu maahanmuuttopolitiikka voi olla vastaanottavassa maassa hyödyllistä. Tämä on valitettava tosiasia. Suomessa ei tällaista ole harrastettu ,vaan vastuuttomasti on annettu tulla maahan joutoväkeä haahuilemaan ja muka kotoutumaan tänne. Meillä oli ja on edelleen vaikea nostaa työllisyysastetta ja kun porukoilla ei ole hommia ,niin homma muuttuu väkisinkin vaikeaksi.

  Ruotsissa on menossa joku turvallisuusseminaari ja ainakin ylen uutisoinnin perusteella merkittävin uhka on venäjä,venäjä ja venäjä. Onko todellakin noin???

 25. Aikaa on enää hyvin vähän, jos ei kansa herää, juurikin näin. Asiaa ketjussa jo pohdittu suht runsaasti joten ei sinänsä lisättävää enää minulla.

  Näistä kansaa, kansoja uhkaavista uskonnoista ja kulttuurin hävittämisistä koskien mieltäni on aina silloin tällöin aika-ajoin askarruttanut Afganistanin ja Pakistanin seuduilla monikymmen miljoonaisen valtaväestön keskellä elävät etnistä vähemmistö kansaa edustavat paikalliset nuristanilaiset ja kalashi -kansat.

  Toki näiden kahden kansan veri on aikojen saatossa sekoittunut massiiviseen valtaväestöön, kun heidän puristuksessa joutuvat elämään, mutta vielä osassa näitä kansoja on havaittavissa etnistä ulkonäöllistä poikkeamaa kuitenkin vallitsevaan tilaan. Nämä kuvat heistä selventävät juttua.

  http://www.google.fi/search?q=Nuristani,+kalash+people&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi9hI-0rPDRAhViQpoKHeygDbYQ_AUIBigB

  Juttua ei selitä se Wikipediassakin ja jossain muuallakin mainittu olettama, että olisivat muka Aleksanteri Suuren sotajoukkojen jälkeläisiä, tutkijat ovat luopuneet tuosta todistelu ketjusta. Ovat tulleet siihen tulokseen, että kyseiset kansat ovat jotain hyvin ikivanhaa perua ja auki oleva historiallinen jonkinlainen arvoitus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.