Ruotsalaisten selitys rakettisodalle: Ruotsalaisetkin ovat aina ampuneet

13

Rakettitragedia on ollut suuri draama Ruotsissa. Jossain määrin on havaittavissa eräänlaista kiukunsekaista katkeruutta – ”me annoimme teille kaiken ja te laitatte pystyyn rakettisodan. Kaikki tietävät keitä rakettiammuskelijat ovat. Se ei ole kenellekään uutinen. Tilannetta voi verrata vuoden takaiseen Kölnin ahdisteluun. Tragedia ei vain tunnu ulkomailla niin suurelta kuin se tosiasiassa on ollut Ruotsissa.

Kun uusi vuosi lähestyy niin uusruotsalaiset muuttuvat jollain tapaa entistä holtittomimmiksi. Ihan kuin he kadottaisivat terveen järjen. Kun rakettien pauke sitten kiihtyy puolta yötä kohti, muuttuu tilanne aivan kaaottiseksi ja villiksi. Kuin jokin alkukantainen olisi hiipinyt esiin. Raketteja ammutaan aivan sokkona suinpäin minne nenä sattuu osoittamaan, vaikka vastassa olisi oma mummo. Nuoret miehet vouvaavat ”vouvouvou”. Vähän samaan tapaan kuin lapsena intiaania leikkiessä. Kun Istuva Härkä hyökkäsi vihollista kohti.

Seuraavana aamuna jälki on lohdutonta. Roskan määrä on aivan kauhistuttava. Palaneita esineitä kaikkialla ja rakettipakkauksia jokapuolella.

Nyt ruotsalaiset ovat keksineet, että raketteja on ammuttu ennenkin. Varsinkin Malmössa. Rakettiampuminen ei ole millään tavalla uusi ilmiö, eikä varsinkaan uusruotsalaisten maahan tuoma ilmiö. Tarinan mukaan rakettisodankäynti alkoi vuonna 1946 ns. uudenvuoden mellakoiden tiimoilta. Edelleen 90- luvulla, kun Malmössä asui vielä ruotsalaisia, oli villi meininki. Niinikään vuodet 1979-1978 olivat villejä rakettivuosia.

Moni muistelee näin olevan.

Vai niin. Tajukankaan lähde, aitomalmölainen viimeinen ruotsalainen kertoo:

– Paskapuhetta. Raketti-ilmiö on tullut Malmöön uusruotsalaisten mukana samalla tavalla kuin autopalotkin.

Advertisements

26 thoughts on “Ruotsalaisten selitys rakettisodalle: Ruotsalaisetkin ovat aina ampuneet

 1. Ruotsissa siis kirjoitetaan nyt historiaakin uusiksi?
  – Neuvostoliitossakin taisi aikanaan tulevaisuuden ennustaminen olla helpompaa kuin mitä menneisyyden ennustaminen, siis historiatulkintojen ennustaminen…

  On merkki kovasta ideologisesti tahtotilasta – multikultti jyllää ja jyrää vahvana…

  1. Jottei Suomikin tuhoutuisi, tarvitsemme kiireesti kymmeniä, satoja trumpeja järjestelmiimme!!!

   TÄRKEÄÄ JUST NYT!!

   Asettukaa kuntavaaleissa mahdollisimman paljon ehdolle vaikka sitten täyteääniksi, äänisaalis kasvaa ja sitä myöten kriittisten mahdollisuudet päästä valtuustoihin!

   Ei väliä vaikka saisi vain ne 30 kaveriääntä, pienistä puroista suuri virta.

   1. Tästä samasta asiasta on kirjoittanut blogiinsa myös Perussuomalaisten Juho Eerola (juhoeerola.wordpress.com/2016/12/30/teuvo-presidentiksi). En ole ihan kaikista bloggauksessa mainituista asioista samaa mieltä, mutta keljulla tavalla vinhaa perää oli juuri tuo Inkkulinkin mainitsema pointti.

    Eerolan mukaan siis erään nimeltämainitsemattoman kaakkoissuomalaisen satamakaupungin kunnallisvaaleissa on Vasemmistoliitolla kerta toisensa jälkeen ehdolla kymmenkunta mielenterveys- tai päihdeongelmaista. He saavat kukin noin kymmenkunta ääntä, mutta koska kunnallisvaaleissa kaikki puolueen saamat äänet lasketaan yhteen, vetävät nämä lähtökohtaisestikin epäehdokkaat tällä äänipotillaan osaltaan nitä kärkipään ehdokkaita satamakaupungin valtuustoon.

    Tällä ei olut tarkoitus mollata Vasemmistoliiton kunnallisvaalistrategiaa, vaan kannustaa kansallismielisiä ottamaan mallia. Mitä enemmän ehdokkaita, sitä enemmän ääniä; sitä enemmän valtuustopaikkoja. Ellet äänestä vaan jurnutat kotona fantasioiden ihan kohta tulevasta vallankumouksesta, ei sitä koskaan tule. Jos tulisikin, sinä et siinä olisi mukana.

 2. Jag säger det en gång för alla: Du Svenska man som har en liten gnutta TESTOSTERON kvar, jag vet att det måste finnas några MÄN kvar i ert land, STIG UPP! SÄG NÅT! ER NATION BLIR KUVAD, NI ÄR KÄRRINGAR HELA HÖGEN! VAKNA FÖR HELVETE! JÄVLA GARDINVÄLJARE, VAKNA! Muslimer slår sina kvinnor, det borde ni också göra. Era kärringar, och kärringar till män, leder er i fördärvet.

 3. Raketit aiheuttavat pakolaisille ahdistuneisuutta. Silti ne ampuvat itse kuin viimeistä päivää toisia kohti. Nyt jumalauta jotain kuria noille typerille pelleille.

 4. En tiedä onko tekiöitä tehdessä se paras osa valunut vitun ja kyrvän lakanoihin vai mistä oikein on kysymys?.

 5. ÄO on näillä matuilla keskimäärin sellaiset 80-85. Suurinpiirtein 20 pojoa länsimainen elintaso, terveydenhuolto, lasten kasvatus, geeniperimä ja kulttuuri tuovat lisää. Se kun näiltä puuttuu, niin seuraukset ovat sitten tälläistä matalamielistä, barbaarista riehuntaa ilman minkäänlaista huolta huomisesta. Ruotsin kannalta täysiä elättiapinoita.

 6. Eikös vastaavalla tyylillä puolusteltu hiljattaista ryöstömurhaa suomessakin. vaan annas olla kun hiukan myöhemmin suomalainen toiselle kuoleman edesauttoi. Reaktio oli kuin maailman ensimmäistä verityötä oltaisiin todistettu.

 7. Ehkä onkin parempi olla provosoitumatta vaikka kuinka ottaa päähän. Sillä sitä matut haluaa sotaa, riitaa ja taisteluja. Kyllä minullakin puolustustahto nousi, mutta tarkemmin ajateltuna parempi olla antamatta syytä matuille aloittaa agendaansa minkä vuoksi maihimme tulivat. Suurin virhe päättäjiltä oli se, kun päästivät valloittajat maahan vastaan panematta.

 8. Asuin Ruotsissa 1970-1983 en muista koskaan nähneen saati kuulleeni tuollaisista ilotulitusjuhlista. Tuolloin Ruotsi oli vielä lintukoto, toki 1980-luvun alussa maahan alettiin ottamaan ensimmäisiä turvattomuutta tuntevia ihmisiä Assyriasta. Muistan kuinka Ruotsalaiset olivat, jo silloin vihaisia siitä, kun tulijoita elätettiin 2 vuotta, ennekuin saivat alkaa työnteon. Olisi kiva tietää miten kantaruotsalaiset tänä päivänä sisimmässään ajattelevat maahantulijoista.

 9. Siinäpä se, ruotsalainen ei näytä oikeaa luontoaan. Moni esittää suvakkia vaikka ei sitä sisimmässään ole. Sosiaalisen paineen vuoksi ollaan olevinaan suvakkia koska on rumaa ja epäakateemista olla maahanmuuttokriittinen. Kaikki kulttuuripersoonathan ovat vasemmistosuvakkeja ja Ruotsin TV ja Radio ovat vasemmistosuvakkien hallussa. Eikä moni ruotsalainen suomalaisistakaan niin kauheasti tykkää. Voit asua täällä vaikka 100 vuotta mutta koskaan et ole täysin ruotsalaisen veroinen kumminkaan, vaikka ehkä niin kuvittelet.

 10. Ns. uusruotsalaisilla ei ole alunperinkään ollut järkeä, mitä kadottaa. Vai mitä, Paavo?

 11. Rimanalitus Paavolta. Ei yhtään lähdettä koko jutussa. Menetät kasvosi Paavo, jos jatkat tällä linjalla. Älä.

 12. Nohnoh – tärkeintä on nyt intensiivisesti nuolla muslimien peräaukosta voimavaraa ettei vain rasismi yllätä.Toivottavasti ruotsistanissa otetaankin kovat otteet rasisteja vastaan ja laitetaan heidät ripeästi uudelleenkoulutusleireille Saharaan etteivät ihanasti väreilevät pienet sotalapsoset vain traumatisoidu enempää.Pelottaa ihan ajatellakin mitä seuraa ellei tätä jatkuvaa vihanatsismia saada kuriin.Kuulen jo kolkkoa uuninluukkujen kolinaa tulevaisuudessa näiden iljettävien rasistien fasismin vuoksi.

 13. Onhan Ruotsissa ammuttu ennenkin, se on totta. Myös esim. pääsiäisenä eikä vain uutena vuotena plus kaikenmaailman synttärijuhlissa, konserteissa, avajaisissa jne. Mutta ei niin idioottimaisesti ja ihmisiä ja omaisuutta halveksuvasti kuin Malmössa. Siellähän oli todella maailmanlopun tunnelma. Miltä tuntuu ihmisistä jotka asuvat Möllevångin lähistöllä? Kyhjöttävät asuntonsa nurkassa vesiämpäri kädessä valmiina sammuttamaan? Olisi hirveää asua niillä nurkilla ja kauhulla odottaa jokavuotista happeningia. Ja miten paljon pienet lapset ja kotieläimet pelkäävät! Ampujat ovat täysin aivottomia loosereita.

 14. Suomessa rakettien ampuminen tuottaa lähes poikkeuksetta silmävammoja jokaista uutta vuotta juhlittaessa. Ja tämä siis ammuttaessa raketteja taivaalle, kuten kuuluukin.

  Olisi varsin hämmästyttävää, jos tuollainen aivoton kohti ampuminen ei aiheuttaisi selvästi pahempaa jälkeä. Näistä ei kuitenkaan ole ainakaan Suomen medioissa puhuttu mitään.

  1. Jotenkin ihmetyttää kyllä myös, jos ei Ruotsissakin tule vammoja – tosin ehkä nuo ampujat vaan ovat niin kokeneita pelaamaan erilaisten räjähteiden kanssa, ettei vaan tule niin paljon kuin luulisi…
   – tietävät mitä tekevät siis, noin itseään ja omia kavereitaan ajatellen…
   – ja kokemus on opettanut…

   Ja eivät kaikki laittomasti maassa olevat ainakaan – kaiketi edes hae apua pienempiin vammoihin ja ruotsalaisethan pysyvät aika tietysti kodeissaan, ainakin pahimman tullen…

   Kai tyhmien, mutta hyvien ruotsalaisten päällä on myös jonkinlainen yliluonnollinen taivaallinen varjelus 🙂
   – kun monet tekevät kuitenkin hyvää tajumatta tekevänsä lopulta pahaa, mutta kyllä tämäkin onni tulee vielä päätepisteeseen ja kääntymään…
   – ja ns. vitsauksen merkkejä esim. raiskauksetkin ovat, todistavat pahan lisääntymisestä, mutta eivät vaan ruotsalaiset siltikään tajua mitään…

 15. YLE

  ”1 800 vuoden odotus päättymässä – Uusi kirkas tähti syttymässä taivaalle”

  ”Ensimmäistä kertaa tutkijat sanovat osaavansa ennustaa tähden syttymisen. Viiden vuoden päästä taivaalla pitäisi tuikkia yksi muita kirkkaampi tähti.”

  Boom Star -nimen saanut tähti on aluksi yksi tähtitaivaan kirkkaimmin loistavista tähdistä.

  Tutkijat muistuttavat(siirryt toiseen palveluun), että myös Boom Starin syntymähetki tulee olemaan erityislaatuinen. Tähden syttymisen pystyy todennäköisesti näkemään maan pinnalta paljain silmin ilman kaukoputkea.”

  Raamattu:

  ”Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin.
  11. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.
  12. Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö.
  13. Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: ”Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!”

  No – tuli vain mieleen Ilmestyskirjankin ennustukset tuosta tähtiuutisesta – kun muutoinkin tämä islamilainen vyörykin voidaan sovittaa kuvaan, kun kuinka muutoin kristittyjä vainottaisiinkaan Lopun aikoina – ellei jotain vainoajia saada kuvaan mukaan…
  – tosin emme tiedä aikoja ja paikkoja, mutta…

 16. Kovin vaikeaa ottaa tuo multikultin epäonnistumisen ilmaiseminen, keksitään kuin Neuvostoliitossa konsanaan menneisyyden valheita nykytilan lieventämiseksi, vaikka selitys on mitä yksinkertaisin -> Liian paljon matuja, joilla ei ole mitään käyttöä hurripöljien maassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.