Uusruotsalainen: Me lisäännymme ja otamme lopulta vallan Ruotsissa

13

Nytida on valtakunnallinen hoitoalan yritys, jonka toimeenkuvaan kuuluu mm. liikuntavammaisten ja psykososiaalisten ongelmien hoitaminen. Yriytksellä on toimintaa useimmissa kaupungeissa, joissa he ylläpitävät erilaista kuntouttavaa toimintaa sekä vammaisten asumisyksikköjä.

Yrityksen muuan arabityöntekijä, joka työskenteli Nytidassa pedagogina, julkaisi taannoin seuraavanlaisen päivityksen:

 

15826092_1011540965644706_6056318970645359252_n

Rehellisesti sanottuna voitko lopettaa tuon äiti- puheen. Ja huomaa faktat. Me omistamme teidät ja teidän vanhan maan. Uusi Ruotsi kuuluu meille arabeille ja muslimeille, me valloitamme maanne. Vaihdamme jopa lipunkin, mutta kunnioitamme sen verran, että vanhan värit voitanee pitää. Ei kannata tapella vastaan.

Te tiedätte, että me lisäännymme enemmän ja enemmän ja otamme kohta vallan. Me olemme täällä sitä varten, että otamme vallan ja te ette voi tehdä asialle mitään.

 

 

Yritys Nytida kertoo nyt, että mielipide on työntekijän henkilökohtainen mielipide ja piste. Mies kuitenkin työskentelee nuorten ja varhaisnuorten parissa. Nytida ei kuitenkaan uskalla antaa arabille potkuja, koska se on mahdollista tulkita rasismiksi.

Suomalainen, Merdaksen tekstiin voi sanan ”Ruotsi” tilalle laittaa muutaman vuoden päästä ”Suomi” ja sille asialle ei voi mitään.

 

Advertisements

32 thoughts on “Uusruotsalainen: Me lisäännymme ja otamme lopulta vallan Ruotsissa

 1. Katotaan ny.Aseet on vielä valkoisten hallussa.Siis ensin sisällissota kuka ukko sitten on pystyssä määrää.

 2. Noinhan se menee. Siksihän noi virukset pakkaantuvat isoihin kaupunkeihin, siellä on jo niin runsaasti omaa porukkaa että pärjää omalla kielellään ja omalla ”kulttuurillaan”. Yhdistetään perheitä, tehdään 10 vuodessa pari miljoonaa uutta sossukakaraa, eletään tuilla leveästi naureskellen. Alkuperäiskansa tukehtuu omaan suvaitsevaan tyhmyyteensä. Ruotsi murtuu pikavauhtia, ei tuota syöpää enää voi parantaa.

 3. Eipä taida musun ennustukset toteutua. Tuon porukan kyky voittaa sota on olematon, ja ennen kuin he ovat tarpeeksi lisääntyneet, on eurooppalaisilla mennyt herne nenuun. Siitä johtuva suursota pyyhkii suvakit ja musut hemmettiin Festung Europasta.

  1. Juuri näin.
   Ne EI OSAA MUUTA kuin lisääntyä.

   Jopa minä osaisin lisääntyä, mutta OSAAN myös ESTÄÄ sen.

   Semmoinen pikkuinen ero.

   OSAAN myös muutakin kuin lisääntyä. 🙂

   1. Sekin tässä pitää mainita että ei arabit ja nekerit OSAA lisääntyä, niille ei voi selittää biologiaa. Kukkia ja mehiläisiä, pilluja ja pippeleitä. Ehei. Arabi ja neekeri toimii vaiston varassa, kuten kiimainen koira. Se että nainen on raskaana, on Allahin lahja. Mistälietullu ja milloinka, lahja se o!

 4. Mitä nopeammin tämä toteutuu ruotsissa sen parempi. Tarvitsemme varoittavan esimerkin. Ottakaamme kantaruotsalaiset pakolaiset vastaan ja antakaamme vaihdossa suomeen tulleet ählyt ja kuukerit vaihdossa. Ruotsi kalifaatiksi, suomi länsimaaksi.

 5. – Ja ollaanpas sitten varpahillaan sen kommentoinnin kanssa, koska herra isoherra musulmaani itse rinnasti arabit ja muslimit, joten muslimi on rotu, että siihen kahtoin. Vihapuhetta ja rasismia, prkl. tv. fobbanetti

  – Mitens me sitten Ruotsissa? tivaa Pelastakaa edes neekerit -hyysärijärjestö.

 6. Jotenkin tulee flasback tästä tilanteesta. Katsokaa elokuva World war Z ,mielikuva on selkeä

 7. Ja pyh. Nuo uhoavat ottavansa vallan, mutta millä lihaksilla? Katutappelussa ne pärjäävät, koska käyvät aina ylivoimalla päälle, mutta sodassa noista ei ole mihinkään. Ja sotahan tästä tulee. Odotan sitä vesi kielellä, päästään katsomaan noiden kanssa että kuka lähtee ja kuinka kovaa.

  1. Samalla kun sä harjoittelet urbaania sissisotaa Eskilstunan metsissä, Mustafa ja Mohammed nussii sun lapsia. Kuka voitti?

   1. Voin vakuuttaa että Mustafa ja Mohammed eivät tule nussimaan lapsiani, korkeintaan kuolevat yrittäessään. Sen verran nuivia ja osaavia meinaan on mun mukulat.

  2. Valitettavasti näyttää siltä että Ruotsalaiset tulevat aivan itse pikkuhiljaa hyväksymään maan islamisoitumisen.

 8. Kaikki edelliset kommentoijat jotka eivät ole tätä vielä ymmärtäneet ovat joko naiveja (=tyhmiä) tai sitten oma napa on ollut koko elämän niin suuri keskipiste ettei ajatustoimintaa ole riittänyt mihinkään muuhun.

  Muslimit valtaavat euroopan vuoteen 2025 mennessä eikä sitä estä mikää. EI MIKÄÄN !!

  Tuola alussa uhottiin että ”meillä on aseet”. Kissanpaskat. Niillä muutamalla torrakolla ja vanhalla äijänkäppyrällä jotka eivät edes metsästysseuroissa pysty tulemaan toimeen keskenään, niillä ei pelasteta edes Ahvenanmaata.

  Tämän euroopan valloituksen sanoi ilmoille jo Gaddafi aikoinaan ”Me olemme euroopan uudet valtiaan. Eurooppalaiset eivät vain vielä ole ymmärtänet sitä”. Ja kun Gaddafille julistettiin sota, niin hän kysyi avoimesti:”Miksi te pommitatte ja tahodtte tuhota Libyan? Libya on se viimeinen raja-aita joka pitää muslimit pois euroopasta”. Ja Ranskalaiset yhdessä Englantilaisten kanssa pommittivat Libyan sisällissotaan, Amerikkalaisten avustuksella. Ja tässä ollaan.

  TEILLE KAIKILLE jotka ette vielä ole ymmärtäneet Suomen ja koko euroopan tilannetta niin voin kertoa sen lyhyesti: SEURAAVAN KAHDEKSAN VUODEN AIKANA EUROOPASTA KUOLEE VANHUUTEEN(ja onnettomuuksiin sekä sairauksiin) 40% VÄESTÖSTÄ !! SIIS 40% VÖESTÖSTÄ !!

  Paljon jää jäljelle? Eurooppalaiset eivät ole lisääntyneet koska oma napa ja oma talous on ollut paljon tärkeämpää kuin oman vanhuuden turva. Ennen vanhaan osattiin kouluissa kertoa miten lapset ovat vanhuuden turva. Nykyisen ”sinkkuelämän” aikana se ei tule mieleen ennenkuin ollaan liian vanhoja lisääntymään. Ollaan liian nirsoja ja liian itsekkäitä. Piletys ja lomamatkat ovat olleet koko elämän kohokohta. Ja siinä vaiheessa kun itse ei pääse kuselle tai paskalle, ei ole ketään auttamassa. Karma puree perseeseen tosi nopeasti.

  Niin että… Suomalaisilla on VIISI vuotta aikaa korjata tilanne. Ja mitä aikaisemmin sen korjaaminen aloitetaan, sitä parempi on taloudellinen tilanteemme 10 vuoden päästä.

  Niille jotka koittavat haalia maallista mammonaa voin kertoa että kahdeksan vuoden päästä JOKAISEN kunna veroprosentti on 40-45%. Ja että KIINTEISTÖVEROT sekä kaikki kulkupelit tullaan verottamaan niin raskaasti, että mitä enemmän tienaa tai omistaa, sitä suurempi on tuleva velkamäärä. Henkilökohtaisten konkurssien määrä nykyisten kotitalouksien velkojen vuoksi tulee räjähtämään käsiin ihan koska tahansa.

  Niin että… Kuka vielä sanoo etteivät muslimit ole voittaneet? Se joka muuta väittää on idiootti. Nyt eletään jo selviytymiskamppailua. Tulevaisuus on selviytymistä, ei elämistä.

  1. Tohon kun lisätään valkoset homot lesbot suvakit kommarit yms. Ei montaa miestä jää enää länsi eurooppaa puolustamaan.

  2. Mahtaa olla laiha lohtu se niiden lopullinen voitto kun kaikki auttajat ovat kuolleet.

   Joutuu Ahmed ihan itse keittelemään puuronsa paskan keskelle hukkuvassa lähiössään kun ei kukaan tule enää siivoamaan.

  3. Ottakaa huomioon, että niiden armeija on jo täällä. Parasta aikaa kartoittaa asevarikkomme ja puollustusvoimamme. Meidän armeija enempää kun Ruotsinkaan ei ehdi juuri reakoida kun kaikki tai osa asevarikoista on vallattu. Heitä on tullut Eurooppaan melkein milj. sotakuntoista raakaa tappajaa suoraan Syyrian aotatantereilta. Ja aseita heillä on jo piilossa mantereellamme suuret määrät. Muutamia pikkueriä on keksitty mutta ne todella on jäävuoren huippu. TTIr kuljetukset seilaa maasta maahan eikä niitä tarkasteta ennen määränpäätä.Niissä voi vaikka satamaterminaalissa turvallisesti olla aseita ja räjähdeitä siihen asti kun niitä tarvitaan.
   Mistä Eurooppa haalii kokoon nopeasti tuollaista armeijaa kun niillä jo on. Se taisteluopas joka saatiin kaatuneelta ISIS-terroristiltä Syyriassa opasti, että kun käsky käy, aloitetaan valtavat mellakat tärkeimmissä kaupungeissa ja sidotaan poliisi ja puollustusvoimat niiden hillitsemiseen niin maat on meidän.Jos armeijat joutuvat vahtimaan linkkitorneja, voimalaitoksia, lentokenttiä ym. elintärkeitä kohteita tuollaiselta porukalta jolla ei ole mitään sääntöjä eikä moraalia kansalla on p…a jäykkänä odottaa vain milloin kurkunleikaajat tulee.
   Yksi niiden saarnaaja sanoikin, että jos he saavat 50000 tuhatta miestä tärkeimpiin kaupunkeihin niin Eurooppa on meidän.

 9. Muistakaa kaikki maahanmuuttokriittiset olla näkyviä somessa, esim. Twitterissä – kommenttia ja linkkejä Migrin tileille, poliitikoille ja virkamiehille, esim. Nergille – asiallisia toki, mutta ajatuksia herättäviä!!!

  Ihmisten pitää herätä siihen, että lintukotomme on vaarassa ja kehitys on peruuttamatonta, kuten Ruotsista nähdään!
  – nyt kun näitä tuhansien muslimimiesten armeijoita päästetään meidänkin maahamme ja kun he lisääntyvätkin niin suurella vimmalla…
  – ja vaikka jokainen muslimi yksilönä ei tietenkään ole paha, mutta invaasion osana hekin toimivat, ainakin niin kauan kuin he kantavat islamin arvoja…

  Suurmoskeijaa vastaan on myös taisteltava – tai muuten Hesa menetetään nopeasti muslimeille – siitä tulee uusi Marseille tai Malmö…

  1. Suomessa tilanne ei ole yhtä paha senkään takia, esim. jo nytkin aika hyvin rikastetussa Hesassa – että rikkaiden öljymaiden salafistiset rahalonkerot ja uskontopropagandistiset levityskanavat eivät ole vielä päässeet tarpeeksi massiiviisesti Suomen markkinoille…

   Tämä suurmoskeija -hanke on kuitenkin sellainen todellinen ääri-islamilainen mustekala, jota alkaa suihkuttaa mustan lipun ääri-islamia ympärilleen kaikilla lonkeroillaan ja vimmalla…
   – se on myös suuri symbolinen voimannäyttö – rakennuksestahan kaavaillaan paljon suurempaa kuin mikä on esim. Tuomiokirkon, tuon Hesan maamerkin, koko!

   Persujen ja monien muidenkin tahojen – pitää kampanjoida sitä vastaan jo kunnallisvaaleissa!!
   – ja kertoa uhista muissa maissa, esim. kutsua vierailijoita ulkomailta!

 10. Moskeijan rakentamista emme juurikaan voi estää, jos sille on ulkopuolinen rahoitus taattu. Suomessa saa rakentaa muitakin pyhättöjä. Kansainvaelluksen taas voimme estää.

  1. MUTTA Hesa aikoo LAHJOITTAA tuon tontin ja se tulee hyvälle ja kalliille paikalle – vie paljon tilaa asuinrakentamiselta muutoinkin kovasta asuntopulasta kärsivällä pääkaupunkiseudulla!!!

   Muslimit eivät edes tuota verorahoja vaan lähinnä vievät niitä, kun juuri kukaan heistä ei ole töissä – joten eivät ansaitse lahjoja, eikä Hesan muut asukkaat ansaitse tuollaista pahan levityskeskusta!

   HELLUNTAILAISET, VAPAAKIRKKOLAISET, PELASTUSARMEIJA yms. – Jehovat, Mormonit, Buddhal yms. – niin tämä muut tahot OSTAVAT ITSE TONTTINSA ja maksavat itse kulunsa!!!
   – miksi siis muslimeille pitäisi antaa ilmaiseksi, kun muutkaan eivät saa?

   Ja veronmaksajien syliin tuollaisen jättipytingin ylläpito kuitenkin kaatuu?

   GUGGENHEIMKIN oli sentään kaikille tarkoitettu – tuo vain salafistisunnille ja miehille heistäkin lähinnä …

   Joka Euroopan maassa nämä salafistien rahoittamat suurmoskeijat kylvävät vain ääriaatetta ja jopa terroriakin ympärilleen!
   – joten miksi tällaiselle hankkeelle ilmainen tontti, miksi?

  2. Itävalta mm. on kieltänyt ulkomaisten salafistien rahoituksenkin!

 11. Onko vastaavaa kansakunnan itsemurhaa koko ihmiskunnan historiassa?
  Ja kyseessä entinen länsimaalaisen sivistyksen kehto.

 12. Entä jos joku saman firman petersvensson kirjoittaisi vastaavanlaisen päivityksen siitä miten Ruotsi kuuluu valkoisille ja alkuperäinen väestö tulee vielä jonain päivänä potkimaan pois maasta joka ikisen muslimin. Saisiko pitää työpaikkansa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.