Kalmarin muslimit yrittävät sanella ehtoja sverigedemokraateille

13

50b9126a-bdd6-11e3-bea1-3f9e958c9481Kalmarissa on päällä mielenkiintoinen näytelmä, jollaisia tullaan lähivuosina käymään myös Suomessa. Kaupungin muslimit ovat alkaneet sanelemaan ehtoja kyläläisille mitä ja mistä esimerkiksi politiikot voivat sanoa ja kirjoittaa.

Thoralf Alfsson lienee viimeisiä ruotsalaisia, joka yrittää vielä ajaa ruotsalaisten asioita. Hän joutui taanoin paikallisen moskeijan imaamin läksytyksen kohteeksi. Islamilaisen seurakunnan Salamin puheenjohtaja Choukri Naji soitti Alfssonille uhkaavan puhelun. Alfsson kertoo:

– Imaami kielsi minua kirjoittamasta blogissanin hänestä ja islamilaisesta kulttuuriyhdistyksestä Salamista. Se on sunnimuslimien kellarimoskeija Kalmarissa. Ihmettelen suuresti, että mitä tällainen kielto tarkoittaa. Tiedän, että Kalmarissa on aitoja ehtoja salafisteja ja moskeijassa vierailee usein isis- kannattajia saarnaamassa. Vain pari viikkoa sitten sain tappouhkauksen sieltä suunnalta, siinä luki ”kuole, kuole, kuole, kauan eläköön isis”. Elokuussa he heittivät jonkin pommin taloni edustalle, joka räjähti viiden metrin päässä keittön ikkunasta.

Alfsson kirjoittaa, että Choukri Naji ei muslimina jotenkin tajua, että maassamme on sananvapaus. Se on voimassa myös Kalmarissa ja minä olen kunnallispolitiikko.

– Muslimit luulevat nyt selvästi, että he voivat sanella ihmisille ehtoja ja ohittaa perustuslain, joka on ollut voimassa 250 vuotta. Vaikuttaa, että sharia-lait astuvat voimaan pikkuhiljaa Kalmarissa. Lisäksi imaami sanoi minulle, että islamia ei voi pysäyttää.

Alfsson kuuluu Sverigedemokraattien Kalmarin osastoon ja on useaan otteeseen kertonut, että Kalmarin moskeijassa puuhataan ihan aitoa ehtaa islamia. Moskeijassa värvätään muslimeja isikseen ja siellä vierailee vihapuhujia, joiden agendaaan kuuluu mm. kuffarien eli vääräuskoisten tappofantasiat.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/01/07/11404383-muslimer-i-kalmar-forbjod-mig-att-blogga/

Suomalainen, Suomessa asuvat muslimit eivät poikkea mitenkään Kalmarissa asuvista muslimeista, he haluavat ottaa vallan Suomessa kuten haluavat sitä kaikkialla maailmassa.

Advertisements

16 thoughts on “Kalmarin muslimit yrittävät sanella ehtoja sverigedemokraateille

 1. Hallitus vaan lässyttää jonninjoutavia ja maksaa vihaseuroille apurahaa. Poliisi ei korviaan loksauta vaikka me maksamme sekä heille että hallitukselle palkat.

  1. Poliisi on valtion toimintaa, jonka tehtävä on säilyttää ja tarvittaessa palauttaa laillinen yhteiskuntajärjestys, selvittää ja ottaa kiinni sen rikkomiseen syyllistyneet henkilöt ja saattaa heidät laillisen tuomioistuimen eteen vastaamaan teoistaan.

   Näin siis lain kirjaimen ja myös hengen mukaan. Ei poliisi ole mikään kansalaisjärjestö, joka voi alkaa toimia mielensä mukaan, kuten vaikkapa nyt maahantulvineiden joukkokiinniotoilla ja karkotuksilla. Siihen tarvitaan valtionjohdon, eli poliitikkojen päätös. Siihen asti poliisin on joko oltava kuin eivät korviaan loksauttaisi (kenttäpoliisit) tai julistettava olevansa samaa mieltä (ylin poliisipäällystö).

   Siis: poliisi on valtion laillista yhteiskuntajärjestystä ylläpitävää toimintaa. Tällä hetkellä Ruotsissa, kuten valitettavan suuressa määrin myös Suomessa, valtiojohdon mielestä yhteiskuntajärjestystä ylläpidetään sallimalla maahantunkeutuneiden nuorten arabijätkien islamisoida yhteiskuntaa. Jos valtionjohto vaihtuu sellaiseen, jonka mielestä yhteiskuntajärjestystä ylläpidetään kiinniottamalla ja karkottamalla laittomat maahantunkeutujat, alkaakin ylin poliisijohto julistaa tämän olevan aina ollut poliisin korkein prioriteetti ja kenttäpoliisit alkavat kaivaa matuja esiin kaikista betonin- ja suvakinkoloista, joihin ovat tämän jälkeen piiloutuneet. Heidät kaivetaan niistä esiin ja karkotetaan. Ellei lähtömaata löydy, on väliaikasijoitus jollain Itämeren kaliosaarella puolijoukkueteltassa purkkimuonalla kamiinan lämmöllä kunnes oikea henkilöllisyys selviää.

   Ei ole poliisin vika, että se ei voi puuttua matujen röyhkeään rikosteluun Ruotsissa eikä Suomessa! Poliisin on tehtävä niin kuin poliitikot käskevät. Meillä on oikeus vaihtaa poliitikkomme; käyttäkää sitä oikeutta!

 2. Suomessakin pitää puhua ja kirjoittaa islamista sekä ääri-islamistien touhuista täällä – vaikka tuomioita jaellaankin, mutta nyt on aika puhua siitä ja varoittaa ihmisiä islamin arvomaailmasta, jota valitettavan iso osa muslimeista kantaa ja kannattaa; se uusi ihmismassakin, jota tänne on saapunut nyt kymmenin tuhansin miesvoimin…

  Myös salafistien, ääri-islamistien hankkeet on paljastettava ja niitä on vastustettava, esim. suurmoskeija, jolle ei saa antaa tonttia Hesasta!
  – ei Helluntaikirkko, Vapaakirkko, Pelastusarmeija yms. – tai Mormonit, Jehovat ja Buddhal. saa omaa jättitonttia Hesasta, joten ei sellaista pidä muslimeillekaan antaa.

  Ja kun tämän suurmoskeijan rakentamisen rahoittajat ovat salafistivaltioita, jotka lietsovat terroriakin – esim. Itävältä on kieltänyt näiden rahoituksen kokonaan.
  Ja Belgian Mollenbeekin terrorismikehitys on juurikin salafistien alkuunpanema – moskeijasta sekin alkoi…

  1. Sitä paitsi tuon suurmoskeijan ylläpito jää kuitenkin Hesan veronmaksajille…
   – vain rakentamiseenhan luvataan rahaa noista terroritukivaltioista…

  2. Muslimimaissa perjantait ovat vaarallisimpia ei-muslimeille, koska moskeijoissa annettu vihakiihotus vaikuttaa voimakkaasti!

   Suomessakin oli tämä tapaus männä vuosina, kun koraanikoulusta tulleet musliminuorukaiset joukkoraiskasivat ja voi vain arvailla, mistä Muhammedin opeista oli koraanikoulussa tuolloinkin puhuttu…

   Aika usein kun maailmallakin muslimit ovat tehneet jotain todella järkyttävää, niin se on tapahtunut juuri perjantairukouksen jälkeen…
   – radikalisoituneet moskeijat ovat terrorismin pesiä ja levittäjiä!

 3. Tämän vuoden (2017) aikana kaikki uutisoidut terroristit ovat olleet muslimeita, mutta kaikki muslimit eivät ole tehneet terroritekoa.

 4. Kyllähän tilanne on mennyt aivan absurdiksi; länsimaihin pesiytyy murhanhimoisia muslimeja eikä niiden uhkauksiin ole lupa vastata mitenkään. Valtiovalta kieltää ankaran rangaistuksen uhalla ihmisiä käyttämästä itsepuolustukseksi sitä kieltä mitä muslimit ymmärtävät eli kovaa väkivaltaa! Mikäli laitat muslimin kuriin, olet itse tiilen päitä lukemassa, eli sinun ei auta kuin odottaa, että jotain tapahtuu.

 5. Näitä juttuja ei ratkaista muulla kun armeijalla ja luodeilla. Kun ovat kaiiki mutakuonot poistaneet niin taas on rauha maassa.

  1. Samaa mieltä, vaikka rumaa onkin näin sanoa. Koska vaikka poliitikot päättäisivät huomisaamuna siivota tämän sotkun, ei se ikävä kyllä taida enää olla mahdollista muulla tavoin.

  2. Ei tässä ole millään muotoa kyse ihon väristä. Se nyt olisi hyvä viimeistään tässä kohtaa hyvä ymmärtää. Rauhanuskonnon edustajissa on ihan kaiken värisiä. Ja siihen anarkomarkot päälle.

 6. Sellaisen henkilön jolla on tietoa muzulmaanien rikostelusta ja vastaavasta vihatoiminnasta tulisi ennen kaikkea hankkia teknistä todistusaineistoa, videoita äänitteitä jne ja levittää ne julkisuuteen. Suun piekseminen ja uhoaminen ei auta mitään. Muzulmaaneihin ei puhe tehoa.

 7. Tämän luulisi viimeistään avaavan päättäjien silmät, kun heihin kohdistetaan uhkauksia. Suomessa on uhattu päättäjiä. Viimeisin uhkaaja kuoli Syyriassa tehtyään itsemurhaiskun.

 8. Iltalehti Expressenin mukaan tänään on yli 150 jihadistia palannut takaisin Ruotsiin. ”Välkommen tillbaka!” tykkää siis Ruotsin hallitus koska mitään muutakaan ei ole sanottu. Toivottavasti kaikille jihadisteille on löytynyt mieluinen asunto, kunnollinen elatus, loppuikäiset terapiamahdollisuudet ja ehkäpä mieleinen TV- julkkiksen homma?

 9. Parta pois kalifaatin turhakkeilta, ja kyyti takaisin taateleita tallaamaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.