Kauhavalla arabiankielisiä iskulauseita seiniin ja alikulkuihin

13

 

Etelä- Pohjanmaalla Kauhava alkaa muistuttamaan maailmallakin tuttuja monikulttuurisia lähiöitä, joissa muslimit kirjoittelevat iskulauseita seiniin ja alikulkutunneleihin. Paikkakuntalaiset ovat ymmärrettävästi ei-niin-ihastuneita tällaisiin arabiankielisiin muistutuksiin, vaikka tiettävästi nyt olevat tekstit ovat vain harmittomia tervehdyksiä.

Tämä on aitoa monikulttuurisuutta.

Eteläpohjanmaan Suomen Sisun piiripäällikkö Juha ”Isokäsi” Mäenpää aikoo selvittää tilannetta ja mahdollisesti ryhtyy toimenpiteisiin.

Advertisements

19 thoughts on “Kauhavalla arabiankielisiä iskulauseita seiniin ja alikulkuihin

 1. Tämähän on hieno asia. Nyt voivat kaikki halukkaat alkaa kirjoittelemaan seinille mitä haluavat eikä siitä seuraa mitään rangaistuksia tai korvausvaatimuksia koska eihän näidenkään tekijöiltä tulla vaatimaan mitään.

 2. Eikös niitä turvapaikanhakijoita ollut reippaina ruohonleikkaajina ja lumenluojina? Nyt voisi koko vokin väki käydä puhdistamassa nuo tuherrukset pois! Ei liene liian vaativa tehtävä moniosaajille.

  Olen aina vihannut julkisten paikkojen sotkemista maalituherruksilla. Ihan sama vaikka olisivat suomalaisten pentujen tekosia: paskaa ovat kaikki tyynni.

 3. Kysyin eräältä arabian taitoiselta kaverilta että mitä lukee ja tekstit kuulemma jotain ikävän vuodatusta, joku kaipaa perhettään tai vaimoaan ”kaipaan sinua paljon en ikinä unohda sinua” ym. sen suuntaista. Eli ei mitään kovin vakavaa.

  1. Taitaa kyllä viitata suomalaisiin ns. suvakkihuoriin pikemminkin….
   – muslimivaimot kun pyritään pitämään piilossa muilta, ihan joka tavoin…

   Mutta nuo kannattaisi peittää – tai paremminkin putsata pois…
   – ja eikö töhriminen ole rikoskin, jotain ilkivaltaa?

  2. Tuo siis kuitenkin on ihan luettavaa arabiaa? Hetken käväisi mielessä mahdollisuus että joku olisi vain töherrellyt arabian näköisiä koukeroita.

  3. Todennäköisesti sinä lukee,olen niin ikävissäni että pian räjähdän palasiksi.

 4. Äläkääs ny. Kauhavalaaset pääsee ilimatteeks opiskelee hepreaa, tai mitä munkkilatinaa se o. Notta ohan se hyvä asija.

 5. Tämä on hyvä alku, nyt jos vielä oppisivat tekemään kunnon graffiti-maalauksia. Niin voidaan alkaa pohtimaan miten tämä rikastaisi suomen graffiti-maalauskulttuuria???

 6. Muistelisin että pääkaupunkiseudulla somalinuoret ovat rikastaneet suomen kieltä tuomalla siihen uusia kiroilevia ja solvaavia sanoja ja nyt sitten arabit toivat töhrimiskulttuuriin oman panoksensa. Moniosaajilla ei vaan yksinkertaisesti ole mitään sellaista osaamista, joka rikastaisi positiivisella tavalla.

 7. Markka-aikana yhden alikulkutunnelin maalaaminen maksoi 20 000 markkaa. Valtio on luvannut korvata kunnille pakolaisista aiheutuvat kustannukset. Kunta voi nyt kokeilla lähettää laskun valtionkonttorille. Maksaako valtio, kuinkahan käy?

 8. No paskaakos tässä. Hälssinkin kaunein nainen ei erotu yöstä ja härmässä liikenne kyltit kirjotetaan kärpäsensonnalla. Vuosi on vaihtunnu ja kaikkinon vituillaan. Matka lähimpään lääkäriin piteni sen sata kilometriä, tulot rumpsahti alas semmoset neljäkymmentä rotsenttia, tienkäyttömaksua pukkaa ja hirteenkään ei pääse kun minä kusipää sahasin kotokuusen haloiksi että saatiin jouluhiiri paistettua. Kyllä on rattosaa.

 9. Onhan noi krumeluurit niiiiiin paljon hienompaa katsottavaa kuin kotimaiset ”VITUN HOMO”-teinipoikatöherrykset, noista paistaa läpi RAKKAUS, KAIPUU sekä YHTEISYMMÄRRYKSEN SUOMA YHTEINEN ONNELLINEN TULEVAISUUS. Itsekin vähän herkistyin.. Lisää tämmöistä! Tässä on jälleen kerran konkreettinen esimerkki miten muslimit ovat kaikessa meitä parempia, ihan hävettää meidän teinien puolesta! Yrittäkääs pojat ees vähäse. Vitun homot.

 10. Jospa siinä lukeekin ”KEN TÄSTÄ KÄY SAA KAIKEN TOIVON HEITTÄÄ”?

 11. Jos suomeen tulisi sota, jäisi nuo iskulauseet, kun itse partalapset lähtisi lipettiin. Aika kallista töherrysten pesu. Veronmaksajat maksaa graffitipellejen sotkut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.