Mönsteråsissa jättirähinä-viranomaiset yrittivät puuttua lapsiavioliittoon

13

mohammed-and-aishaMönsterås on pieni kuntakeskittymä Kalmarin pohjoispuolella. Joulun välipäivinä kunnan sosiaalitoimi yritti ottaa huostaan 14-vuotiaan Aishas-tytön, joka on raskaana seitsemännellä kuulla. Tyttö on naimisissa 21-vuotiaan serkkunsa Eminin kanssa. Kun sosiaalivirkailijat olivat paikanpäällä siirtämässä tyttöä huostaan ja hänet oli siirretty kunnan sosiaalitoimiston tiloihin tilapäisesti, syttyi sellainen rähinä, että poliisi jouduttiin hälyttämään paikalle.

Mönsteråsin kunnan tiedottaja Claus Kempe kertoo:

– Tilanne päättyi kauheaan rähinään ja kaaokseen. Poliisi saapui paikalle ja otti kiinni pari kuumakallea. Yksi kiinniotetuista oli 14-vuotiaan tytön syyrialainen aviopuoliso.

Tytön syntymävuosi on ruotsalaisissa kirjoissa ja kansissa 2002, mutta tytön isä on sitä mieltä, että tyttö on syntynyt 2000. Eli olisi noin 16-17 vuotta. Isän mukaan syyrialaisissa papereissa tyttöjen ikä ei ole niin markan päälle. Tai tässä tapauksessa kruunujen päälle.

Kun tyttö otettiin huostaan syntyi sosiaalitoimistossa suurtappelu, johon otti osaa tytön aviopuoliso ja muita sukulaismiehiä. He katsoivat, että ruotsalaiset viranomaiset varastavat tytön mieheltä. Arabimiehet latelivat tappouhkauksia siihen malliin, että koko sosiaalitoimisto jouduttiin evakuoimaan. Tappouhkauksia lateli ainakin tytön puoliso ja appiukko.

Tapaus on ollut viranomaisten tutkittavana jo vuodesta 2015 asti, jolloin ”aviopari” saapui Ruotsiin. Tuolloin heille kerrottiin, kun tyttö oli siis vasta 12-13 vuotta, että lapsiavioliitto ei ole Ruotsissa sallittua. Pariskunta asutettiin erilleen, mutta he ovat jatkaneet tapailua niin, että tyttö tuli raskaaksi.

Syyrialainen mies on nyt pidätetty laittomasta uhkauksesta ja ruotsalaiset viranomaiset yrittävät keksiä asialle jonkinlaisen ratkaisun. Oikeusexpertti Sven-Erik Alhem kertoo, että tytön huostaanotto oli oikea ratkaisu ja nyt tyttö tullaan saattamaan lääketieteellisiin ikätesteihin. Riippumatta saadaanko tytön ikä arvottua 14:ään tai 16:een niin mies tulee saamaan syytteen lapseen sekaantumisesta.

Mikä tilanteessa olisi oikea ratkaisu? On selvää, että tytölle ei ole hyväksi erottaa häntä sukulaisistaan vieraassa maassa, ollettikin, että hän on vielä lapsonen ja isänsä toimesta naitettu aikuiselle miehelle, joka on saattanut tytön raskaaksi. Eurooppalaisesta näkökulmasta tyttö on joutunut lapsiavioliittoon, mutta arabialaisesta näkökulmasta tilanne on epäoikeudenmukainen. Isä on myynyt tytön hyvään avioliittoon ja nyt ruotsalaiset yrittävät estää tämän.

Tietojen mukaan tyttökään ei oikein ymmärrä miksi ruotsalaiset toimivat kuten toimivat. Sukulaisten mukaan tyttö tarvii nyt suvun tuen. Sitä taas ruotsalainen sosiaaliyhteiskunta ei voi antaa. Tyttö on hysteerinen, koska ei saa olla sukulaistensa luona vaan ruotsalaisessa sosiaalitoimessa kuin vankina. Tyttö yritti jopa hypätä ikkunasta kun tilanne huostaanotossa oli päällä.

Luultavasti tilanteeseen ei ole olemassa hyviä ratkaisuja. Emin tulee vihaamaan loppuikäänsä ruotsalaisia ja näkee heidät pelkkinä morsiamienryöstäjinä. Toisaalta pitäisikö ruotsalaisten katsoa läpi sormien kaikki alaikäisten tyttöjen serkkuavioliitot. Maahanmuuttviraston mukaan Ruotsissa on ainakin 132 lapsiavioliittoa. Sitä ei tiedetä kuinka paljon lapsiavioliittoja on sellaisia, joista ei tiedetä mitään.

Yhtäkaikki Rasmuksessa katsotaan, että tosirakkaus ei katso ikää.

Barometern

Advertisements

24 thoughts on “Mönsteråsissa jättirähinä-viranomaiset yrittivät puuttua lapsiavioliittoon

 1. Ruotsin lain mukaan tuo apina on pedofiili. Piste. Vankilaan vaan turpaansa saamaan ja sen jälkeen maastakarkoitus.

  1. Rasmuksessa, Refugee Hospitality Clubissa, Naisasialiitto Unionissa sekä esim. näiden tiettyjen Polisiin ideologisesti sitoutuneiden sometiedottajien eli intersektionaalisten feministien, monikultturistien ja vihervasurien joukossa tuo alaikäisen hyväksikäyttöön viittaava väite ja rangaistusvaatimus Ruotsin lain rikkomisesta tuomittaisiin aivan hirvittävänä kulttuurirasismina, islamofobiana, fasismina ja vihapuheena!

   Kaikki kulttuurithan ovat aivan tasan tarkkaan yhtä arvokkaita ja islamilaisten kulttuurien edustajien tekemisten kritisointi on ankarasti kiellettyä vihapuherangaistuksen uhalla!!!

   On jäänyt mieleen, kuinka Tiina jossain videossa hyvin kommentoi tätäkin teemaa, kuinka tuollaisilta lapsimorsiamilta jäävät koulut yms. väliin – kaikki omat valinnat – jopa lapsuus ja nuoruus, esim. harrastuksineen, jää täysin elämättä…
   – ja tietenkään sitä elämänkumppania tai lapsenhankinnan ajankohtaa ei saa itse valita – ja kun noissa teiniraskauksissa on erittäin suuret terveysriskitkin ja miten teiniäiti edes suoriutuu äitiydestäkään…
   – mutta ei em. suvakit tätä käsitä, äärimmäisen islamofiilisiä ja monikulttuuri-ideologian pauloissa kun ovat; äärisuvakeillehan aikuinen muslimimies sukuineen on itse asiassa tuossa se varsinainen uhrikin…

  2. Hyi helvetti! Ja ruotsalaiset alkavat maassaan tämmösen hyväksyä,koska on parempi hyväksyä kun ( itkeä ja hyväksyä.)
   Tuomosella menttaliteetilla olevan kansaan kohtalona on tuhoutuminen.

 2. Maassa maan tavalla tai maasta veks… koko pahuksen suku. Vaikka turha toivo, siimaa ne svedut antaa tässäkin.

 3. Tyttöhän oli jo tuplasti vanhempi kuin näiden vuohineuvosten popidollin professori Muhammedin lapsimorsian Aisha, että johan siitä mies jo suuttuu!

 4. Tuolle tytölle parasta olisi erottaa loppuiäksi noista hulluista ja aivopestä hänet länsimaisen sivistyksen pariin pois kivikautisen kulttuurin varjosta.

 5. Ihmettelemällä helvetti toisten elämästä vaikka vois suksia vittuun sanoo:

  Miten olis käännytys kotimaahan niin ei tarvitsisi ihmetellä tavallisia ihmisiä häiriten.

 6. Niin… ehkä tässä kohtaa paras ratkaisu olisi:”Maassa maan tavalla tai maasta ulos”. Eli, karkoitetaan molemmat perhet sekä nuoripari lähtömaahansa takaisin. Siellä heillä on mahdollisuus toteuttaa omia lakejaan ja saada niin monta lasta kuin mahdollista. Ja toisaalta, nyt kun Venäläisetkin vetäytyvät jo Syyriasta niin se vahvistaa että sieläkin on jo rauhallista. Eli niille nurkille voi hyvinkin muuttaa takaisin ja aloittaa omaa elämäänsä.

  Ruotsin sosialitoimi on ollut todella kädetöntä jos ovat seuranneet tilannetta vuodesta 2015 ja vain odottivat sitä että aisha rupeaa lisääntymään ruotsissa, tuottaen uusia kansalaisia. Peli olisi pitänyt viheltää heti poikki. Tilanteita ei saa päästää näin pitkälle.

 7. Lisää näitä.Lisää rohkeampaa puuttumista myös moniavioisuuteen joka rehoittaa täysin avoimesti esim somalien keskuudessa Suomessa.

  1. ”Moniavioisuus” justjoo, eri nimitys on ”Järjestelmällinen tukihuijauskulttuuri”.

 8. Ruotsissahan yritti Center eli keskustapuolue ehdottaa moniavioisuuden hyväksymistä (!!!) mutta nyt on kansa jo unohtanut sen tyhmyyden ja keskustan puheenjohtaja Annie Lööf on suositumpi kuin koskaan.

  1. Ei ole todellista?! Onko tuolla vajottu jo noin alas? Saisiko sitten kantaruotsalainen vastaavasti ottaa monta vaimoa?

   No jos kerran muslimien moniavioisuus pitää hyväksyä, niin kai ne lapsiavioliitot menee sitten siinä samalla kertaa…

   Voi viddu kun menee ihan monokytyyriksi koko show…

 9. Sateenkaari-suvakkien viharikos kristittyjä kohtaan:

  ”Luther-Divari hyökkäyksen kohteena Helsingissä”

  ”Rautaputken kanssa riehunut hyökkääjä ilmoitti vastustavansa perinteisen avioliittonäkemyksen kannattajia.

  Helsinkiläinen antikvariaatti, Luther-Divari & Kristillinen kirjakauppa, joutui joulukuussa väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Rautaputkella varustautuneen hyökkääjän mukaan isku oli kosto siitä, että yritys oli tehnyt Helsingin kirjamessuilla yhteistyötä perinteistä avioliittonäkemystä kannattavan Aito avioliitto ry:n kanssa sekä pitänyt myymälän ikkunassa esillä näkemystä puolustavaa kirjallisuutta.

  Poliisi tavoitti tekijän seuraavana päivänä, ja tapaus on käräjäoikeuden käsittelyssä ensi perjantaina.

  Hyökkäys alkoi 5. joulukuuta iltapäivällä, kun noin 25-vuotias mies astui myymälään pesäpallomailan kokoisen rautaputken kanssa.

  – Mies sanoi, että tämä on paikka, josta levitetään vihapuhetta ja että hän vastustaa sitä. Sitten hän alkoi riehua silmittömästi ja rikkoa myymälän irtaimistoa, Luther-Divarin omistaja Hannu Halonen kertoo.

  Yksin myymälässä ollut Halonen meni syrjemmälle ja kehotti miestä rauhoittumaan. Kun Halonen otti puhelimen käteensä ja alkoi soittaa poliisille, hyökkääjä lähti ja rikkoi mennessään tuulikaapin ikkunan ja näyteikkunan.

  Pari päivää aiemmin mies oli soittanut Haloselle ja herjannut tätä puhelimessa sekä lähettänyt uhkaavan tekstiviestin.

  – Pidätyksen aikana hän oli antanut poliisille ymmärtää, että kaikki liittyi Aito avioliitto ry:n läsnäoloon osastollamme kirjamessuilla. Lisäksi hän oli perustellut toimintaansa jollakin tavalla uskonnolla.

  ”Antikvariaatti tulee maksamaan kalliisti”

  Luther-Divari ja Aito avioliitto -yhdistys olivat lokakuun lopussa hetken aikaa julkisen kohun keskellä, kun ensin mainittu oli ottanut yhdistyksen mukaan näyttelyosastolleen ilman Helsingin kirjamessujen järjestäjien lupaa.

  Jälkeenpäin on selvinnyt, että hyökkäyksen tehnyt mies oli kohun aikana julkaissut sosiaalisessa mediassa useita uhkaavia viestejä, jotka kohdistuivat Aito Avioliitto -yhdistykseen, sen tiedotussihteeri Pasi Turuseen sekä Luther-Divariin. Eräässä kommentissa hyökkääjä oli muun muassa todennut, että antikvariaatti tulee maksamaan kalliisti yhteistyöstään yhdistyksen kanssa. Joku toinen kirjoittaja oli spekuloinut Luther-Divarin näyttelyosaston tuleen sytyttämisellä.

  Halonen myöntää tehneensä virheen siinä, ettei tullut varmistaneeksi messujärjestäjiltä, voiko näytteilleasettaja ottaa osastolleen muita toimijoita. Silti hän ihmettelee, ettei mikään taho kiinnittänyt huomiota netissä vellovaan vihapuheeseen.
  Erityisesti hän näkee vastuuta medialla, joka kyllä kauhisteli Aito avioliitto ry:n läsnäoloa kirjamessuilla mutta ohitti vihakirjoittelun.

  – Etenkin Ylen uutisointi mielestäni suorastaan yllytti vihamielisyyteen. Koko myöhempää hyökkäystä ei välttämättä olisi tapahtunut, jos kirjoitteluun ja uhkailuihin olisi puututtu jo silloin.”

  (https://www.seurakuntalainen.fi)

  1. Mm. tämä – tilistä voi päätellä jo paljon – someaktiivi oli mukana vihakiihottamassa:

   https://twitter.com/sorseli?lang=fi

   Eräässä US blogissakin tuo mainitaan:

   ”Tällä viikolla Aito avioliitto yhdistyksen aktiivit olivat Kirjamessuilla keräämässä Luther Divarin yhteydessä allekirjoituksia ”Äiti, Isä ja lapset” -Eurooppalaiseen kansalaisaloitteeseen.

   Yhdistyksen aktiivien läsnäolo oli eräässä Kirjamessuihin osallistuneessa saanut aikaan reaktion, jonka hän kirjoitti Twitter-tiliinsä:

   ” Onko siis ihan OK, jos käyn sytyttämässä noi tuleen?”

   Tämä kommentti on hätkähdyttävä ja mykistävä ”Elina Sorsa”-nimiseltä neitokaiselta.”

   http://veikkamattila1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/225250-avioliittoa-miehen-ja-naisen-valisena-pitavien-omaisuutta-poltettava

   Jännä kuitenkin, että Hesan kirjamessuilla muslimitahot ilmeisesti saivat aktiivisesti harjoittaa omaa ”lähetystyötään”…
   Eräs kommentti:

   ”Kävin tänään kirjamessuilla ja kapea kulkuväylä oli täynnä muslimeja, jotka tuuppasivat mainoksiaan ihmisille. Oliko sellaiseen lupa? Oli äärettömän ahdistavaa törmätä muslimilaumaan kirjamessujen ovelta n. 20 m päässä! Hyi saatana! Ja tuntui, että islamia oksennettiin joka toisella standilla päälleni. Parissa haastattelussa syyllistettiin islamin arvostelijoita ja kuultuani sana natsi, lähdin kiireesti pois. Kirjamessutkin näköjään pitää raiskata islamilla. Hyi saatana!”

   1. Kristillisen kirjakaupan standillä siis kerättiin nimiä Eurooppalaiseen kansalaisaloitteeseen – ja tästä suvakit pillastuivat…

 10. ”Marokko kieltämässä burkhat!
  – Suomessa suvakit huutaisivat täyttä kurkkua fasismia, rasismia ja islamofobiaa… :

  ”Marokko kieltää peittävien burkha-asujen myynnin turvallisuussyistä, maan media kertoi tiistaina.

  Uutissivusto Le360 kertoi sisäministeriön lähteisiin viitaten, että burkhat kielletään, koska ”rikolliset ovat toistuvasti käyttäneet näitä asuja tehdessään rikoksiaan”.

  Burkhien käyttö Marokossa on vähäistä, koska valtaosa naisista käyttää hijab-huivia.

  Tiukkaa islamin tulkintaa ajavat salafistit arvostelivat tietoa tuoreeltaan.

  – Aikooko Marokko kieltää burkhat, joita musliminaiset ovat käyttäneet viiden vuosisadan ajan. Se olisi todellakin katastrofi, kirjoitti sheikki Hassan Kettani Facebookissa.

  Joissakin Euroopan maissa, kuten Ranskassa ja Belgiassa, kasvot peittävien huntujen käyttö on kiellettyä.”

  http://hommaforum.org/index.php/topic,118725.msg2519784/topicseen.html#msg2519784

  Olikos muuten tämän Suomen suurmoskeijan puuhanainen, Pia Jardi ja miehensä juuri Marokosta?
  – eli ajavat tänne Suomeen salafistien tukemaa suurmoskeijaa – vaikka miehensä kotimaassakin tuota aatetta jo suitsitaan sen vaarallisuuden vuoksi…

  1. ”Pia Jardi on aikaisemmin myöntänyt olevansa käännynnäinen Salafisti, jos tarkoitan sillä ”Islamin oikeaoppista seuraajaa.” Kyseinen Jardin lause implikoi siitä, että hän pitää kaikkia muslimeita, jotka eivät ole salafisteja/wahhabisteja, Islamin vääräoppisina seuraajina.
   Minun on vaikea uskoa, että kyseinen ”suurmoskeija” on kaikille muslimeille, jos sen perustajat ovat olennaisesti sitä mieltä, että heidän ideologiansa on täysin oikeassa ja muut ovat vääräuskoisia.”

   https://www.facebook.com/anter.yasa/posts/10210960193096720

 11. ”Myös Helsinki tarttuu vihapuheeseen – Asenteisiin täytyy puuttua ennen kuin ne näkyvät tekoina kaduilla”

  http://yle.fi/uutiset/3-9394406

  Matujen rooli jää käsittelemättä kokonaan, esim. heidän vihapuheensa ja varsinkin tekonsa…

 12. Nyt Rasmus yrittää estää kansainvälistäkin tiedonkulkua... sanoo:

  Ylen järkevä Saksan -kirjeenvaihtaja Rönkkö on joutunut rasmuslaisten vihan ja valehtelun kohteeksi:

  ”Rasmuksen sivulla kerrottiin, että olen kirjoittanut 9 vuoden aikana B52-nimellä tuhansia juttuja Hommafoorumille. Harmi, etten itse tiedä.”

  Väitteet, että kirjoittaisin Hommafoorumi-nimiselle sivustolle tai MV-nimiseen julkaisuun ovat perättömiä.

  Tulihan se sieltä. Rasmus-sivustolla (E. Niskanen) leimasi rasistiksi, kun kerroin ajankohtaisista keskusteluteemoista saksalaismediassa.

  Pidin pitkään Saksan media-ja mielipideilmastoa rajoitettuna mutta nyt on pakko myöntää että koti-Suomessa se vasta hävettävän ahdasta onkin”

  https://twitter.com/perttironkko

  Rönkkö kysyy aiheellisesti ja vastaus on ilmeisesti KYLLÄ!? :

  ”Osaisiko joku sanoa, mikä on Facebookissa toimivan Rasmus-sivuston tausta ja todellinen tarkoitus. Tuetaanko sitä julkisilla varoilla?”
  ………………….

  ”RASMUS – Rasismin ja muukalaispelon vastainen yhdistys ry, Helsinki, 9000 €
  2016 kulttuuritoimintaan”

  http://www.taike.fi/fi/uutinen/-/news/1037794

 13. Koska tilanne on jo päästetty näin pahaksi niin karkoitettakoon kaikki (niin tyttö kuin hänen sukunsa ja sulhanen ja hänen sukunsa) ja tyttö saakoon itse päättää seuraako mukana vai jääkö Ruotsiin. Pitäisi ymmärtää että tällaiset ihmiset EIVÄT KUULU pohjoismaihin ja toisaalta taas sekin että me emme kuulu heidän maihinsa. Turha sotkea asioita!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.