Södertäljen uusruotsalaiset ampuivat auramiehiä

13

600

 

Södertäljen uusruotsalaiset ovat löytäneet uuden kohteen rakettiampumiselle. Nimittäin koska poliisit ja muu pelastuslaitos osaa jo varoa raketteja niin nyt ovat kolmansista maista tulleet sotapakolaiset alkaneet ampumaan auramiehiä.

Viikonloppuna oli Tukholman ympäristössä suuri lumipyry. Hovsjön ghetossa äityivät uusruotsalaiset ampumaan raketteja auramiehiä kohti. Auramiehet olivat traktoreineen auraamassa parkkipaikkoja ja katuja kun sotaa ja vainoa paenneet alkoivat ampumaan kohti.

Muuan kiinteistöhuollon esimies kertoo:

– Ne ampuivat ihan selvästi kohti ja jouduimme perääntymään. Peruutimme traktorit pois alueelta emmekä enää mene sinne. Auratkoon itse katunsa ja parkkipaikkansa.

Poliisi saapui paikalle, mutta ketään ei otettu kiinni epäiltynä auramiesten teilaamisesta.

LT

Advertisements

16 thoughts on “Södertäljen uusruotsalaiset ampuivat auramiehiä

 1. Mistä niillä riittää raketteja paukuteltavaksi? Suomessahan myynti loppuu vuodenvaihteeseen.

  1. Jos ihan oikeita aseitakin osataan salakuljettaa niin luulisi rakettien olevan helppo juttu. Sitäpaitsi, jos ostaa uutenavuotena kunnon satsin raketteja niin niitä voi säästää tasaiseen käyttöön ympäri vuotta.

 2. Miksi ei uusruotsalaisia panna lumitöihin nyt kun lunta on joka paikka täynnä ja lumenluojien tarve suuri!?Jäisi vähemmän aikaa ja voimia pahantekoon ja voisivat sillä tavalla maksaa osan aiheuttamistaan kuluista.

 3. ”Auratkoon itse katunsa ja parkkipaikkansa.”

  Mahtavaa !!!!!!!!!!!!!!!!!! Edes joillain ruotsalaisilla on selkärankaa sanoa asiat niinkuin ne ovat.

 4. Oikea päätös auramieheltä.

  Tuollaista barbaaria toimintaa ei todellakaan tarvitse sietää.

  Ruotsin tilanne näyttää tosiaan olevan lohduton.
  lmeisesti meillä Suomessa pitää jäljitellä tuota ” potaskaa”, sillä entistä hullummaksi meno täälläkin näyttää menevän ja mikä irvokkainta….heh…kansan maksamilla korkeilla veroilla.Hierotaan oikein sitä ihtiään päin kansan naamaa.

  Mikähän Ruotsin pelastaisi, ”soo,soo puheet tai ai ai hellanletta päähänpaijaaminen ja ymmärtäminen” tuskin muuttavat tilannetta….. ehkä ihme…taikka sitten joku armeija voiman kera, jossa on niin kovan tason miehiä, joiden silmille ei hypätä siis tarkoitan MIEHIÄ…..minulle ei tule kyllä muuta mieleen tällä hetkellä muita kuin meidän itänaaapuri.

  1. Ruotsalaiset saattavat vielä rukoilla Putinia pelastamaan maansa. Venäjällä on vielä olemassa miehiä.

   – Kyllä itse valitsen Venäjän 100-kertaa mieluummin kuin Kalifaatin. Nyt kun Venäjällä ei ole enää sosialismia, maa alkaa mennä koko ajan parempaan suuntaan. Itse ainakin olen viihtynyt siellä kun olen käynyt.

 5. ”ketään ei otettu kiinni epäiltynä auramiesten teilaamisesta.”

  Legendaarinen lause, kruunaa aina mehukkaan jutun. 🙂

 6. Ei tässä mitään Itänaapuria tarvitse ruveta apuun huutelemaan kunhan äänestätte oikean puolueen valtaan (Ruotsissa syyskuussa 2018) ja pidätte huolta siitä että se puolue tekee myös sen minkä on luvannut.

  1. Tämä on ongelmallista, sillä poliittinen Ruotsissa on muut vs SD. Eli vaikka Ruotsidemokraatit saisivat 45% äänistä ja olisi suurin puolue se ei silti saisi tahtoaan läpi, koska muut äänestäisivät sitä vastaan ryhmänä. Jotta tilanne saataisiin ratkottua poliittisesti SD tarvitsee 50.1% äänistä, mikä on hyvin vaikeaa. Miksi tämä on vaikeaa: Naiset eivät äänestä SD:tä ja ilman naisia juttu ei etene, sillä Naiset ovat enemmistönä äänestäjäkunnassa, koska naiset elävät pitempään kuin miehet.

   1. Vaaleihin on puolitoista vuotta aikaa ja siinä ajassa ehtii tapahtua vaikka mitä! En todellakaan usko että maahanmuuttomyönteisyys lisääntyy tästä eteenpäin. Jokaisen puolueen on kuunneltava ja haisteltava tunnelmia kansan keskuudessa. SD on jo nyt saanut ison osan politiikkaansa läpi muitten puolueitten kautta. Se mikä oli kauheaa rasismi-fasismi-natsismia 2-5 vuotta sitten on ihan normaalia ja itsestään selvää nyt.

    1. Matumyönteisyys tuskin lisääntyy seuraaviin vaaleihin mennessä, mutta onko nuivia äänestäjiä riittävästi seuraavissa vaaleissa on hyvä kysymys. Ruotsissa tilanne on parantunut huimasti, mutta tilanne on SD:n kannalta edelleen vaikea sillä muut puolueet pitävät sitä edelleen kaiken pahuuden edustajana maailmassa. Niin kauan kuin SD ei yllä 50.1% äänisaaliiseen niin muut puolueet voivat estää sen ajamat asiat eduskunnassa tehtävissä äänestyksissä.

     Toinen ongelma mikä liittyy edustukselliseen demokratiaan on äänestäjien pettäminen. 2015 syksyllä Suomeen tulvi länsinaapurista 30000 matua ja Soini seisoi tumput suorana tekemättä mitään, sillä oli saavuttanut tavoitteensa eli ministerinsalkun. Mikäli Soinilla oli jokin terveysongelma tämän matu-tulvan aikana, hänen olisi kuulunut delegoida tehtävänsä jollekin vara-henkilölle, jos kyse oli terveydellisestä syystä. 2015 oli esimerkki miten PS reagoi matu-tulvaan eli vain idiootti enää äänestää kyseistä puoluetta. Pieni varaus tosin, Halla-Aho saattaa nostaa PS:n taas hyväksi puolueeksi, mutta jään pohtimaan asiaa…

     Soini on Suomen Merkel 🙂

     Itselläni on parempi käsitys Ruotsidemokraateista kuin roskapuolue Perussuomalaisista, mutta aika näyttää….

 7. Koska muuta parempaa/tujumpaa vaihtoehtoa ei tällä hetkellä Ruotsissa ole kuin SD voimme vain toivoa että kansa tulee järkiinsä ja äänestää SDtä. Muut puolueet saavat tykätä mitä tykkäävät, ei se vastaanhangoittelu onnistu iän kaiken. Yhteistyötä on pakko tehdä. Asenteet ovat jo nyt huomattavast muuttuneet sekä SDtä kohtaan (+) että maahanmuuttoa kohtaan (-).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.