Syyrialainen sotapakolainen raiskasi Östersundissa teinitytön

13

 

kuvakaappaus-2017-01-10-23-48-55

 

Östersundissa ollaan oltu hissukseen viime talvisten naisten ahdistelun jäljiltä. Ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Oheinen syyte on vain yksi monista, joka on sattunut pääsemään julkisuuteen.

Muuan syyrialainen sotaa ja vainoa paennut Mohammed Moayed Maaz, syntynyt 04-01-1998, raiskasi joulun alla 21. päivä Östersundin Wargentin koululla vaginaalisesti ja anaalisesti erään ruotsalaisen 13-vuotiaan tytön. Syytteen mukaan sotapakolainen väkivaltaa käyttäen raiskasi tytön. Tyttö pyysi teon aikana useaan otteeseen miestä lopettamaan, mutta sotapakolainen painoi tytön seinää vasten ja riisui väkisin tämän ja raiskasi.

Edelleen fyysisesti vahvempi mies lukitsi tytön vessaan, jossa tyttö oli puolustuskyvyttömänä altavastaajana eikä voinut millään tavoin puolustaa itseään.

Sotapakolainen Maaz teki teon tietäen, että tyttö oli selvästi alaikäinen.

Edelleen syyrialaista sotaa ja vainoa paennutta syytetään laittomasta uhkauksesta. Mies on uhannut tyttöä enemmällä pahoinpitelyllä heti tilanteen jälkeen ja myöhemmin tämän jälkeen, jos tämä kertoo tapahtuneesta poliisille. Uhkaus on aiheuttanut tytölle valtavia pelkotiloja oman turvallisuutensa vuoksi.

Hyvin arkipäiväinen tapahtumankuvaus Ruotsista, jollaisia Suomessakin tulee tapahtumaan yhä lisääntyvässä määrin. Terveisiä Refugees Hospitalityyn.

https://minfil.org/w0i9sbb3ba/_stersunds_TR_B_3095-16_Aktbil_16.pdf

 

Advertisements

8 thoughts on “Syyrialainen sotapakolainen raiskasi Östersundissa teinitytön

 1. Kun tosiasia on se, että näiden arabien raiskauksia tulee aina lisää ja lisää, niin koittaa sekin päivä, jolloin joku isä sattuu paikalle ja lopettaa tämän päällekarkaajan kuin sekarotuisen rakin.
  Ja siitä miehestä tulee veistää pronssipatsas ja pystyttää se kenttäoikeuden sijaintipaikalle!

 2. Ja näitä me hyysätään, pallutetaan ja passataan vaikka todellisia avuntarvitsijoita olisi omassa väessä vaikka kuinka paljon. Eihän nämä tule edes samalta mantereelta eikä edes EUstä. Miksi ihmeessä otetaan siis näitä tänne tuhlaamaan meidän rahojamme ja raiskaamaan, pahoinpitelemään ja ryöstämään meidän lapsiamme?!?

  1. Pitäisi myöntää totuus, sillä muslimit ovat valloittamassa Eurooppaa nyt toden teolla – ja etunenässä tulee se kaikkein epämääräisin väki, josta muslimimaat itsekin haluavat eroon!!!

   Olen varma, että muslimimaissa usutetaan, esim. moskeijoissa – joutilaita muslimimiehiä lähtemään kiireen vilkkaa Eurooppaan; tuhoamaan ja raiskaamaan…

 3. Eikö kukaan ihmettele mitä tuon ikäinen apina koulussa tekee normaaliälykkäiden paljon nuorempien kanssa? Jos ei osaa lukea, laskea, kirjoittaa eikä käyttäytyä: Oikea paikka on 4-6 vuotiaiden pikkulasten kanssa esikoulussa. Lasten raiskaaminen siellä olisi toki varmasti helpompaa, mutta EHKÄ muslimi-kiimaa olisi edes mahdollista vähän kontrolloida kun ympärillä ei pyöri 13-16 vuotiaita tiukkakroppaisia teinityttöjä silmiin katsomassa ja siten kutsumassa seksileikkeihin tuhansia kertoja per päivä. Voitaisiin siellä vaikka laittaa naperot burka-vermeisiin, lapset tykkäisivät varmasti leikkiä mörköjä ja mustakaapua. Jeeee, spökplumpen-dag i lekis jeeee!!!! Eikä sitten ehkä tarvitse olla huolissaan että jostain vaatekomerosta löytyy taas joku Mohammed saastainen pieni käyrä lerssi kädessään sexual emergency-rakastelemassa pelokasta pientä mustakaapua..? Ehkä. En menisi vannomaan. Muslimit ovat primitiivistä porukkaa, ei älyllisesti merilevän tasolle kehittyneeltä kulttuurilta voi mahdottomia vaatia. Pitää katsoa niitä vähän niinkuin tarvitsisivat henkisiä apupyöriä pärjätäkseen tässä hirvittävässä länsimaailmassa jossa ei riitä että osaa vain valehdella, hakata ja raiskata naisia. Muslimit ovat meidän mittapuulla mitattuna vammaisia.

 4. ”Merilevän”? Kylläpäs nyt liioittelet, ei niin korkealla tasolla ollenkaan vaan lähinnä ”yksisoluisen” ja sekin ainoa solu on kikkelissä. 👻

 5. Suomessa ihan samaa touhua…
  – ja koska mitään rangaistuksia ei raiskaajille tule, niin en ihmettelisi, jos kohta käy niin, että ihmiset ottavat vielä oikeuden omiin käsiinsä – siihen tämä touhu kaiketi tulee johtamaan ja onko se hyvä vai paha, kun ja jos viranomaisetkaan eivät tee yhtään mitään tälle ongelmalle…

  Ainakin pitäisi sanoa suorat sanat näille raiskaajille, esim. SUURIA MIELENOSOITUKSIA RAISKAUSOIKEUDENKÄYNTIEN YHTEYTEEN!
  – myös näiden raiskaajien vanhemmille pitäisi sanoa suorat sanat, jos ovat nuorehkoja, josko edes yrittäisivät tehdä jotain, sillä liian moni maturaiskaaja kuitenkin uusii tekonsa!!!!

  Ruotsi on jo täysin toivottomassa tilanteessa – mutta Suomessa ainakin kansalaisten olisi ruvettava puolustamaan itseään ja lapsiaan – ja on myös sanottava matuille, etenkin siis muslimeille, suorat sanat!
  – etenkin islamilaista kulttuuria ja arvomaailmaa on vastustettava, sillä se on primus motor raiskauksissakin – JA MUSLIMITHAN SEURAAVAT PROFEETTANSA ESIMERKKIÄ!!

  Lapsille ja nuorille pitää kertoa muslimien ja joidenkin muidenkin ryhmien raiskausalttiudesta – ja esim. hyvin petollisesta valehtelusta ja ns. groomingista!
  – nuorien ei-muslimityttöjen varsinkaan, ei ole syytä olla missään tekemissä muslimipoikien ja etenkään miesten kanssa, koska eivät nämä kunnioita ei-muslimien ihmisarvoakaan…
  – etäisen asialliset välit on parasta – muslimeihin ei ole syytä purkaa vihaa, mutta ei kannata kyllä ole ylimääräisesti tekemissäkään, etenkään juuri naispuolisten…
  – islamiin ei kuulu naisten ja miesten välinen ystävyys, joten seksi on liki ainoa motiivi – jos muslimimies lähestyy ei-muslimia!

 6. Omia tyttäriäni olen ohjeistanut välttämään poikia jotka tulevat maista joissa naisilla on huonot olot. Käytännössä siis länsimaalaiset ja Kaukoidän kansojen edustajat Ok.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.